Ploha
|
Ronja: ma ja sem vesela da je punči, saj ime pa tko že veš,...bom mela drušno, ko ne bo doma,...ja sej vas berem redno vsak dan, samo kr nekako sem prelena da bi kaj napisala, pa mal drena mam, poskušam bit pridna v šoli, sem že seminarsko in en kolokvij naredila, naslednji teden me pa čaka izpit,...kdaj se spet kaj dobimo na kakem sladoledu pa da Ronjo vidim s tistimi njenimi okicami??? Oljica: kako čudno se počutiš, si brez energije in volje??? Ker to se meni tudi velikrat zgodi! Aja drgač mi pa od včeraj naprej trebuh velikokrat otrdi na dan,...je prou zoprn filing, tko da že pijem magnezijeve šumečke. Jaz pa mislim, da bo več splavov, ker bodo nekatere punce nehale jemat kont. tabletke,...no nehale bodo tiste, ki naredijo celo paniko, kaj bo če bo, ko pa zanosi ji pa ni problema na splav it. (ne pravim za use, da ne bo katera kaj jezna ) Kje pa je hijacinta: mal nam poročej kako je blo na UZ Glede pa jaz nisem ne vem kako navdušena, mislm useen mi je, zdj da bi ful navalila nanjga ne, pa tud v večini primerov se nardi, da je zmatran da komi gleda, tko da nisva redno v akciji, pa zoprno mi je s temu trebuham opletat, pa v križu me skos boli tko da sem res nerodna ,... Aja a katera ve, kako si potem vrstijo pregledi pri G, mislim kako pogosto, jaz imam na 5 tednov, nasledni pregled 18.11 to je 2 mesca pred PDP, a pol bo kej bolj pogosto al še vedno na 5t???? Pa kdaj če sploh ti začnejo "šart" tam spodaj??? Ulla: se mi zdi, da si enkrat prilimala tudi svojo sliko bušija na kateri se vidi tud tvoj obraz, pa mislim, da ti je ulla ful podobna?? Upam da nism kej zabluzila,...drugače ima pa velikooooo lask,...luštna je pa res, tist njen zapeljivi pogled.
|