|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 19:17:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 19:36:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3102
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 19:38:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3103
   RE: Januarčice 2009
26.10.2008 22:30:05   
Zvezdica
i se kaj sekirala oz. nisem njen problem. Da če sem bolana, ma os. za zrihtat. Tako do po porodu nisem vedela, da to sploh ni res! PO porodu me je namreč pediatrinja nadrla (ko sem jo vprašala, zakaj bi Ronja tako reagirala, če sem pa zdaj ok in sem bila ginekološko ves čas zdrava), kako to mislim, da je bilo z mano vse ok ginekološko med nosečnostjo, če sem mela pa 4 uroinfekte in sem bila bolana... Tak da sem šele takrat zvedela, da v bistvu tole ni bilo normalno. Pa malo se mi je posvitalo v 30. tednu, ko sem mela 3D UZ pri super g. Rešu v Postojni, ki mi je še 1x naredil morfologijo in malo razložil zadeve.
3.) Odpustnico je podpisal nekdo drug, ker se je njemu mudilo in tako od njega nimam nič črno na belem, najebal bi verjetno
IZVIRNO SPOROČILO: temtem

Zivjo, drage moje januarčice..Jaz sem pa danes tako slabe volje...Zdi se mi da sem vedno bolj napeta, iščem probleme povsod, izgleda tako, kot da bi iskala razlog da bi se sekirala...user posted image user posted image user posted image
Danes, recimo, sem se spomnila nečesa kar je bilo pred leti, in kar sem ful zamerila mojemu ljubiju ( ne, ni prevara, ali pa kaj podobnega ), in zdaj si isto zadevo poskušam spet razložit, se pomirit, ampak, ne morem, tako me muči...
In, tako si jaz skoraj vsak dan najdem kakšen razlog da sam slabe volje...mislim, ne vem kaj je to v moji glavi, a je to premalo samozavesti, ali.....res ne vem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Razmisljam o pogovoru s psihologom, ker sebe skoraj ne poznam več..punce, a pozna katera kaksnega dobrega psihologa?
Lep pozdravček, drage moje, vem da me ne boste pustile na cedilu user posted image

draga temtem, predvidevam da si doma in imaš veliko časa. Nekaj podobnega sem doživljala pred kratkim in vsak pogled je bil razlog za prepir. Povej mu kaj te muči, pogovorita se, pa malo časa zase in svoje crklanje si vzami pa bo morda bolje. če ne pa še vedno greš lahko k psihologu. Ampak probaj najprej z dragim potem pa naprej. In tukaj smo zato, da se poslušamo.

i belive i can fly....

(odgovor članu temtem)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
26.10.2008 23:05:52   
Zvezdica
Ronja, odgovor zate mi pa je kar zbrisalo. Pa tok sem naklamfala, pa je v zgornjem postu kar nekaj združilouser posted image user posted image user posted image

Kokrkoli, HB da je mala ok, je pa fino ljudi okoli opozorit ali jioh prijavit, da si take ****rije ne privoščijo več.
To je to, prej je bilo.  lepše napisano, samo zdaj še enkrat pisatuser posted image

Želim vam lahko noč in lepe sanje.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
27.10.2008 0:47:59   
temtem
Drage Niia in Zvezdica, res veliko hvala...kar na jok mi gre, ste me zares potolazile...user posted image
Problem je tudi v tem da se, tako rekoč nimam s kom pogovorit, dragi pravi da mu težim, da se ne bi vračal v preteklost, ostali  sicer poslušajo, in se jim vse skupaj zdi smešno, oziroma, navajeni so me gledat nasmejano, srečno, in vsi vemo da v takih, težkih trenutkih se nekateri prijatelji kar odmaknejo...in se spet približajo ko je vse ok, greš pa sam skozi krizo. Ah, kako kruto je zivljenje...!user posted image user posted image user posted image
Definitivno moram biti bolj pozitivna, če ne zaradi sebe, pa zaradi mojega otročička.user posted image
Vsekako bom še jutri šla kupit knjigo, pa na delo...to heal myself, če pa slučajno ne bo pomagalo, bom pa obrnila kakšno številko...in poiskala pomoč.
Drage januarčice, fajn spite, jaz pa tudi grem zdaj počivatuser posted image

temtem

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
27.10.2008 1:02:20   
Zvezdica
temtem... Samo še to; tudi meni pride včasih, da bi mojmu sam najedala ampak ko pogledam kar imam, mojga ljubega možeka, sina, ki je moje sončece in po vseh zapletih sem znova noseča, sem najbolj srečna in pozabim na vse bed stvari, ki so se kdaj zgodile.

Preteklost naj ostane preteklost! Bodi hvaležna za vse, pomisli na vse lepe stvari in doživetja in razpoloženje se takoj spremeni. Te motivacijske knjige kot so ta od Luise sem prebrala že 10 let nazaj in še danes dan, ko sem kaj na dnu jo z veseljem vzamem v roke in si pomagam.

Tukaj smo... če bo spet hudo, je včasih dovolj, da napišeš- Če te pa kakšna rožicauser posted image še spodbuja, je pa svet toliko lepši.
In takrat veš, da je dobro tole spletno druženje, ker se lahko maximalno odpreš in vedno je nekdo nekje, ki te posluša.

Lahko noč souser posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu temtem)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
27.10.2008 8:15:51   
Zvezdica
Morgen punceuser posted image

Ena (kavica, čaj čokolada, kakav) user posted image samo za vas.

Tako, pozdravila sem, zdaj grem pa likat, ker je liam danes v vrtcu, potem bo pa na počitnicah, takrat pa mi2 uživavauser posted image

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
27.10.2008 8:17:58   
Detece
Jutro!

http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA 

Tole sem vam dožna, govorica dojenčkov!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
27.10.2008 8:31:19   
sasa78
Dobro jutro dober dan!!

Kako ste? Mi smo preživeli en lep užitkarski vikend -  i je blo lepo.

In kje ste se vi potepali? Jutri dopolnim 30 t - madona gre hitro

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
27.10.2008 8:47:44   
nina166
Dobro jutro!

Zvezdica hvala za kavico...jo ravno pijem...je zelo dobra. Jaz pa vam častim še zajtrk

user posted image

Moj vikend je bil kar deloven. Sem mogla počistit stanovanje, ker smo imeli že kar zelo potrebno. Pa sem včeraj še likala, brisala po tleh, prah brisala...in je minila nedelja.

saša user posted image  user posted image  za dopolnjenih 30 tednov. En dva tri bo tu januar, potem pa bo pestro user posted image . Jaz pa jutri dopolnim 27. teden

Zdaj pa se grem zakopat v papirje...imam danes kar veliko za nardit.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
27.10.2008 9:24:11   
ronja
temtem, nosečnost je precej burno obdobje, tako vsaj pravijo (jaz mam same čudne nosečnosti, pa tamalo, pa skoz mi je slabo, tak da se nimam časa še za nazaj sekiratuser posted image ). In normalno je, da hočeš zdaj predelat vse, kar ni še čisto razčiščeno v tvoji glavici. S tem ni nič narobe, saj včasih rabimo kak puš, da se zavemo, kaj je še nakopičeno v nas, pa smo pozabili oz. potlačili. Otrok je velik korak naprej in vse hočemo imet čim bolj počiščeno v glavi, predno se rodi.
Jaz sem v prejšnji nosečnosti kar naprej v mislih razčiščevala z mojo mami (z lubijem sva na srečo že prej, kar je bilouser posted image , pa ni bilo toliko), delno zato, ker se je začela vesti drugače (me je vsak dan klicala, kar me je čisto zdelalo, hehe, prej se nisva slišali tudi po 2 meseca...), delno zato, ker nisem vedela, kako naj jo ukomponiram v svoje novo življenje (prej sem jo prece izrinila ven iz življenja...), delno zato, ker hočem pač bit zrela mama svojemu otroku in delno zato, ker je nisem razumela. In sem kar naprej sanjala, da se kregava, pa ves čas razmišljala, kako naj rešim situacijo... NO, na koncu sva se pogovorili in je bilo boljše, jaz jo malo boljše razumem in sem nehala iskat neko logiko v njenih dejanjih, ker je pač očitno imela tako življenje, da so ji nekatere stvari pretežke za sprejet in potem včasih čudno (za moje pojme, seveda) reagira.
Če ne moreš razumet, potem ti lahko pomaga kak dober psiholog, gotovo. Sama nisem bila še pri nobenemu, mi je pa všeč, kaj napiše Mira Ahlin in Alenka Berlot Košiček, všeč mi je bila tudi tista, ki dela v porodnišnici, na ginekološkem oddelku in je predavala na materinski šoli (taka mlada, blond, ima 3 otroke, enkrat dvojčke), pa na centru za pomoč zlorabljenim otrokom je tudi ena fajn Vida ne vem, kajže. Samo ta je specializirana za otroke in zlorabe. Za raznorazne odvisnosti (tudi od odnosov) je pa baje Sanja Rozman super, o njej ne vem veliko, edino iz intervjujev. Prav slaba pa nobena od teh ni. Malo razmisli, ali se boš lažje odprla moškemu ali ženski, mogoče, ker glavno je zaupanje... Od moških mi je bil v intervjujih zelo simpatičen Lunaček, ma logiko, pa ne slepomiši. Ne vem, če ti to kaj pomaga, ampak vsaj s tabletami te nihče od teh ne bo filal, so vsi bolj za reševanje težav s psihotereapijo (beri pogovorom).
sicer pa, temtem, z nami se lahko pogovarjaš o čemerkoli hočeš, ne bomo nikoli jezne in če spregledamo, samo še 1x vprašaj, pa bomo odgovorile, ok? če se le da, pa se o tem, kar je bilo, pa te muči, pogovori še s svojim dragim, kako on to vidi, ga boš lažje razumela... Ne da mu očitaš, samo da ga poslušaš, ker včasih je enemu res težko razumet, kaj čuti drugi. Sicer pa smo me tu, ok?

niia, ja, dokler nisem bila user posted image , sem bila super zadovoljna z njo. Tudi poporodni pregled je zelo dobro opravila - ker maternica ni bila dovolj skrčena (je bila še prevelika), mi je naredila Uz, pogledala jajčnike... Tudi pred tem je bila zelo ok, ni me silila s tabletkami, vzela bris, bila prijazna, vse, nikoli nisem nič čez njo rekla! Ampak za nosečke pa res ni, žalim slučaj, vsaj po mojih izkušnjah (pa v bolnici je bila tudi ena nosečka, ki je mela njo in podobne izkušnje). Tak da po moje je super za študentke, za predpisovat tabletke in tu in tam kak splav - čeprav ima glede tega zelo dober odnos - pravi, da vedno vpraša, če bi se kako le dalo, da bi imela punca otroka, ker je pač večini kasneje žal...
Je pa res zaupanje važno - sploh je važno, če zaupaš napačnemuuser posted image . Sama sem mnenja, da ima lahko vsak slab dan, lahko je tečen, lahko grdo gleda, lahko me nadere, kaj sem se toliko zredila, zaradi mene, samo da stvari naredi strokovno. Potem sem marsikaj pripravljena spregledat. Lahko se tudi zmoti - ampak to se zgodi 1x, na pa 3 dni zapored, 5 pregledov zapored...
niia, osebnega stika z njim ti nič ne želim (prvič zato, ker bi to verjetno pomenilo, da je nekaj narobe, drugič pa zato, ker je večina razočaranih, ko ga vidijo)

zvezdica, hehe, hvala za odg., sem dojela bistvo tudi iz povzetkauser posted image . Saj nisem hotela nikomur nič slabega, ampak če nekdo dela take štale, potem je pač dobro opozorit ljudi okoli sebe - sploh, kadar so prepričani, da je sicer oh in sploh super... Nikoli pa nikogar na pamet ne obtožujem, vsaj nisem se še zalotila... Problem v teh njegovih izjavah je to, da dejansko on tudi dela tako - kot da bi bil največji problem to, da nas je preveč v porodnišnicah - in pač če se malo zmanjša to število, nič hudegauser posted image ...

nina, tudi moj vikend je bil delaven, včeraj je bil lubi na terenu in sem komaj zdržala, tako staršno se mi je vleklo! Pa do večera ga ni bilo, seveda... Mala sicer ni tečna, da bi jokala in težila, ampak je pa že tako velika, da lahko povsod pride, vse doseže, zleze kamorkoli in se lahko poškoduje, tako da moram bit non stop z njo, ker  NON STOP nekaj vzame, nekam spleza... Enostavno ji zapreš eno možnost (omarice), pa najde drugo (smeti, ki se jih ne da zaklenit)... user posted image mali! Zadnjič mi je pisala ena, ki ima v podpisu: "Razvajeni otroci vedno nekaj hočejo, ustvarjalni otroci vedno nekaj ušpičijo!" No, moja je strašansko ustvarjalnauser posted image . Sem bila zvečer čisto hin in sem bila kar malo jezna na lubija, ker je pač rekel, da pridejo prej (pa saj vem, da ni on kriv, samo tako težko je čakat potem še tisto dodatno uro pa pol...) in mam danes kar slabo vest, ker sem bila tako tečna (mala je vse posvinjala, itak, pa je bilo vse svinjsko, meni pa cel dan slabo, ker nisem mogla nič normalno pojest... NO, sem pa vsaj shujšala 1 kilo, heheuser posted image , zdaj sem spet na 62,9user posted image . Vsako slabo za nekaj dobro, a ne?user posted image )

(odgovor članu temtem)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
27.10.2008 9:51:57   
ronja
detece, hvala za link, sem si že pogledala (sem morala izkoristit, ker mala spi, hehe, pa še banano sem zraven zmazala). V bistvu je vse res, tudi veš, ko zajoka, kaj hoče, samo ne bi pa znala tako povedat - enostavno veš, kaj hoče, ampak nisi do tega analitično prišel (kot ona tu). Edini, ki mi ni bil znan je bil tisti eeeaaa, verjetno zato, ker Ronje ni nikoli napenjalo...

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
27.10.2008 10:19:45   
VRTNICA84
Dobro jutro!

Kako smo kaj? Kaj počnete lepega?
Vidim, da me niste nič pogrešale.
Sem še vedno full prehlajena. Tudi mi smo preživeli en lep vikend na Pohorju. Blo je super. Bolečina v desnem delu reber še vedno ni minla. Tak,da komaj čakam da imam drugi teden zdravnika. Da vprašam kak si naj pomagam, da omilim bolečino.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
27.10.2008 10:33:02   
sasa78
evo mam ravno malico - pa vidim da danes niste pretiroma dejavne  - kje pa ste vse?

Pa zelo nekulturna sem bila tamtam dobrodošla!!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
27.10.2008 10:33:58   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

evo mam ravno malico - pa vidim da danes niste pretiroma dejavne  - kje pa ste vse?

Pa zelo nekulturna sem bila tamtam dobrodošla!!!!

TEMTEM - SE OPRAVIČUJEM DOBRODOŠLA MED NAMI

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
27.10.2008 10:35:24   
Zvezdica
Vrtnica itak da smo te pogrešale, pa še nekaj drugihuser posted image

Saša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 30t. Mater gre hitrouser posted image

A pozna katera dobrega mizarja, ki ima čas, pa da je iz LJ?user posted image Rabim, ker zdaj gre pa zaresuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
27.10.2008 10:52:47   
temtem
Dobro jutro vsem!!!
Tako sem vesela da klepetamo...zdi se mi kot da bi imela najboljšo prijateljico, ki ji lahko vse zaupam!!!
No, po vseh vaših odgovorih ( Ronja, zdi se mi da si zadela bistvo-točno to je-hotela sem spucat svojo glavco, se preden se otrok rodi, da bi bilo vse skupaj še lepše... ), se počutim dosti boljše.user posted image
Včeraj sem se poskusila pogovorit z mojim dragim, ampak naletela sem na zelo čuden, in grob odziv...tako da sem rekla da bom raje tiho, da bom preteklost pustila za sabo, da moram uredit stvari v svoji glavi...
Zdaj pa- na kavico, pod tušek, pa ven!!! Grem po knjigo L. Hayuser posted image
Ljubčke vsem, pa.......hvala za dobrodošlicouser posted image user posted image user posted image

temtem

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
27.10.2008 11:52:57   
Anonimen
da se še jst malo pofočkam....sej kej ekstra pisat se mi ne dauser posted image brat tudi neuser posted image ma grozna sem, sej vemuser posted image

sam da smo živi pa zdravi,a ne...sem se zmenla zdej, do začetka decembra še delam, pol pa konc...joj, kolk komi čakam, pa sej k mi ni hudga, te 4 ure, sam resnično mi je še to odvečuser posted image pa k me vsaj kolki neb tolk boleli, bi še šlo...sej poln delovnik bi pa tak me pobralo pomojeuser posted image

pa pridna sem bla, vse cunje oprala, pa skor vse zlikala, zdej morm pa počasi za dojenčka skup spravit...pregledat kaj bo uporabnega, oprat, zložit v omaro...sej je še caš, samo tak tempo k ga mam - bo otrok tu, cunje pa na podstrešjuuser posted image

je pa Ula tolk hecna, nonstop boža trebuh in pravi zraven boooou, boooou ( bogi bogi) pa nimam pojma zakaj se ji zdi bogi dojenček...pa lubčka ga itd...tak cukr je, me zanima kak bo poluser posted image sploh k si bo dojenček prilastil njeno zizo, a bo tud bogiuser posted image

no, zdej dobim pa obisk, spet razlog da nom nič pametniga nardilauser posted image user posted image

(odgovor članu temtem)
  Neposredna povezava do sporočila: 3119
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 14:59:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
27.10.2008 15:46:32   
uršika***
Dober danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Temtem dobrodošla- in tako, kot ti je že Ronja napisala, ti še jaz povem, da je najboljše zdravilo za tvoje težave pogovor- pa čeprav z neznanimi sonosečkamiuser posted image . Včasih je to še lažje, kot s kakšnim znancem. Vse punce tukaj so super in ti bomo stale ob strani. Saj veš, tile hormončki nam nagajajo in kdo te lahko bolj razume, kot me???? Jaz si sploh ne morem več predstavljati dneva brez mojih januarčicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vas mam vse radauser posted image
Ti kar napiši, kar te tare in vedno lahko računaš na katero, da te razvedri in pomaga prebroditi krizo.

Ronja:: groza, kaj si morala pretrpeti v prvi nosečnosti. Ja, meni se ta človek tudi ne dopade zaradi tistega njegovega stavka, da lahko nosečnica dela karkoli in da če pride do splava, pač prideuser posted image user posted image user posted image  Nasplošno se mi pa zdi, da je ta človek preobremenjen in da si ne vzame časa za vsako nosečko posebej, ampak da vse meče v isti koš. Jaz sem najbolj vesela z mojim dr. Preskarjem, pa čeprav ni znan po celi sloveniji, lahko trdim, da veliko bolje skrbi za svoje nosečke, kot marsikateri drug znan gin.

Niia hitro svojega angažiraj da te zmasirauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3121
27.10.2008 21:18:37   
ronja
niia, danes sva šla gledat za omarico z obešalnikom za predsobo, tako da je en del nizek, da bi se lahko mala gor usedla ali pa da bi odložila tja dojenčico, ko bo (seveda bom zraven, ne mislim je puščat tam, ampak včasih na tleh ni čisto in je ne moreš kar tako odložit, jaz bom mela pa dve za zrihtat...) No, nisva našla nobene, ki bi šla v najino mikeno predsobo, tako da bo kar tista iz Lesnininega diskonta dobra - upam, da jo še imajo, sva jo zadnjič enkrat videla in jo greva jutri kupit. Mala je bila tačas pri babici, jutri jo bo pazila varuška, ker sicer ne bomo mogli dat desk v avto - ja, pri nama je vse bolj majhno - no, razen lubijauser posted image . no, sva pa v Slovenijalesu dobila dve luči, da ne bomo več meli "bosanskih lustrov" po celem stanovanju (saj veste, kaj to pomeni, ne? Samo žica in žarnica.) Sta taka enostavna, luštna, pa še zeloooo poceni:8,68 je stala ena luč.

uršika, bravo za tvojega g.! Poznanost res ni merilo kvalitete. Če je dober, se nikamor od njega ne premakni! Ja, v 1. nosečnosti sem res vsega vraga dala skoz, mogoče se mi zato zdaj to ne zdi tako grozno... Čeprav moram priznat, da me danes tako user posted image boli, da nisem šla plavat, ker komaj vstanem, komaj hodim, pa že ko sedim boli... Verjetno se je malo poznalo, da sva bili včeraj ves čas sami (pa dvigat na kahlico, pa sem pa tja...), pa danes sem Ronjo nesla do avta, da sva lubija sproti pobrali, da smo bili čimprej... Sem povedala lubiju, kaj se je zgodilo hmmm, pa ga je kar stisnilo...user posted image

No, grem prevajat - 3. dvd, tega spet en tipo govori s svojim angleškim naglasom izgovarja španska mesta, kjer se je dogajalo razno sranje (razlitja tankerjev) in potem ugibaj, kaj za eno mesto on misli... user posted image Bolj mi je bil všeč tisti o jedrski fiziki, sem se vsaj kaj naučila, pa bližje mi je ta tema kot tile naftni lobiji... NO, bo že, a ne?user posted image Sam moram mal pojamrat, ko sem mi še ne da it delatuser posted image (no, saj danes sem bila že pridna, sem naredila kar precej medtem ko je mala spala).

Neposredna povezava do sporočila: 3122
28.10.2008 8:18:38   
sasa78
dobro jutro souser posted image ,
evo eno dišečo user posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa čajček,

Včerej ste se pa naklepetale! Punce kje ste?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
28.10.2008 8:19:47   
sasa78
A kera že pripravlja cotke za bebiko?

Jaz mislim kar začet prat pa rihtat? Še kera?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
28.10.2008 9:28:07   
ronja
Pozdravček! Mene še kar boli... NO, saj je jutri še en dan, a ne? Pa do jan. bo boljše. Saj zaradi mene lahko boli kolikor hoče, samo da bo vse ok z Lejlico in pride lepo januarja ven in nič prej.

saša, Ulla je pisala, da je že začela prat za tamalo. Pri nas je treba najprej naredit prostor, da bom lahko premaknila Ronjine cotke iz predalov previjalke. Pa v bistvu je najbolj praktično, da so tam, tak da se mi nič ne mudi, dokler ni nujnouser posted image .

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?