|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
23.10.2008 21:21:33   
khurde
So reklame, heh, pa imam še 15 minut časa. Sem malo preletela še poste na prejšnji strani.

Jaz zaenkrat spim dobro, večinoma na hrbtu, ker mi najbolj paše; če sem na boku, me zbrca. Pa tudi na wc mi ni treba čez noč, včasih edino kaj vode pijem med spanjem (to je še od prej). Drugače me pa velikokrat malo hrbet boli, me je začelo par dni nazaj, samo na enem mestu in se trudim čim bolje držati.

Pri nama pa brca, če ima roko gor nekdo od naju, čim da roko gor nekdo tretji, se umiri. In je smešno, ker včasih tako miga, da trebuh vidno valovi in ko hoče npr. moja mami čutiti brce, neha. Ko da roke stran, pa spet miga. In ona lahko le gleda te aktivnosti. user posted image

Sem pa opazila, da velikokrat začne brcat, ko moj pride iz službe in se pogovarjava. Ne vem, pri kateri starosti že začnejo razpoznavati glasove? Ker ne vem ali je to samo naključje ali ne, samo se je zgodilo že nekajkrat.

Glede seksa... meni odgovarja večinoma vedno, tudi sedaj, v nosečnosti, samo sem pa postala tako okorna v zadnjih parih tednih, da grem sama sebi na živce in bi bila vesela, če ima kakšna kakšen udoben položaj za deliti.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 8:21:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
24.10.2008 9:14:26   
hmm
Drage januarčice. Jaz se  na kratko javljam, da se od vas poslovim. V 26. tednu mi je počil mehur in odtekla voda, nakar sem 9. 10. rodila najlepšega fantka na svetu, velikega 31 cm in težkega 770 g. Dala sva mu ime Konstantin, ker je bil tako majčken, pa klicala Tinček. Bil je velik junak in dal nama je nepozabnih 12 dni, ko sva ga lahko obiskovala, ga božala, mu brala povestice, pela pesmice in nosila moje mleko, da bi zrasel v velikega fanta. 21. 10. pa mu je nehal biti srček in za vedno se je poslovil od nas. In takrat sva ga tudi prvič dobila v naročje. Praznine in bolečine se ne da opisat.

Še naprej bom mislila na vas in na vaše user posted image . Srečno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
24.10.2008 9:38:31   
nina166
Joj hmm moje iskreno sožalje. Sploh ne vem kaj naj ti rečem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .  

user posted image

Naj te tvoj mali angelček pazi iz nebes user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
24.10.2008 9:58:49   
ronja
snikolina, ja, res je, popoldne pride moj lubi domu ali pa če je on na terenu si naročim kake obiske (bratec, njegova punca, mami, prijatejlice... da peljemo tamalo ven), pa čvekam takrat z njimiuser posted image . Dopoldne je pa tole najboljša metoda, da me zadrži pri miru vsaj nekaj časa, da ne pretiravam (preveč), pa da se mala malo navadi, da nisem 100% ves čas samo njej posvečena - ker januarja bo to hočeš nočeš tako, pa mi je bolj všeč, če gre bolj postopno, da ne bo nek šok in ljubosumje. Sicer ni, da bi jo pa zdaj dop. v eno sobo zaprla, pa ne pogledala večuser posted image : zdaj sva se ravno cartali, zdaj sem ji dala za jest in se spakujeva čez mizouser posted image ... Ampak to bom lahko počela tudi z dojenčkoma, a ne?user posted image

uršika, meni sta ostali samo še 2 mandarini!user posted image Bo treba v nabavo! Pa sva šli včeraj z mami "k sosedu", ko sva peljali Ronjo ven, pa me je spraševala, če kaj rabim, pa sem samo mleko rekla, niti se nisem spomnila, pa tudi nisem hotela kaj dosti jemat, ker nisem mela denarja sabo, da naju ne zalaga ona -je itak skoz v kreditih, odkar jo poznamuser posted image . No, bomo šli pa danes na sprehod do našega sadjarjauser posted image . Mleka pa zadnje čase ogromno porabimo! Se pozna, da je mala te svoje kašice dostikrat za večerjo, pa včasih hoče še kak cornflakes z mano pojest, meni pa tudi ful paše - čeprav dobim drisko po njemuser posted image .

NO, zdaj jeva škotske jutranje rolice, (scotish morning rolls), sem jih včeraj naredila za večerjouser posted image - ja, kaj čem, ne moreš se vedno držat imena - pa saj so ostali še za zjutrajuser posted image , no zdaj jih ni večuser posted image , 800 g kruha je šlo ko nič, hehe. Se pozna, če naredim kake take male prčkarije, pa še lubi je prišel lačen iz terena (itakuser posted image )... Sicer si je pa te sam zbral - mam veliko kuharskih knjig in zdaj sem mu dala eno o kruhih in si laho vsak teden (oz. ko naredim prejšnjega), zbere nov kruh. jaz si ga zacahnam in ko mam čas, ga naredim. Iz te knjige sem jih zdaj naredila cca 30, se mi zdi.
No, včeraj sem nama hotela naredit eno lepo večerjico (mišljeno je bilo sicer samo za naju, pa da mala lepo zaspi prej, ampak je seveda ona imela drugačne načrte in seveda zmagalauser posted image ), sem spekla tele kruhke, še vroče dala na mizo, pa stvari za gor in domačo vročo čokolado... Je bil lubi čisto navdušen, samo se nama je potem pač pridružila še tamala, ki ni hotela zaspat - in zmlatila (PO svoji večerji, jo je dobila malo prej) še vsaj en tale kruhek! Kašice prej je mela pa dovolj, hehe, pametno deteuser posted image ... no, potem smo pač skupaj jedli. Zadnje čase spet noče zaspat njemu, moram prit jaz zraven, potem pa na meni zaspi.
Joooooj, ne mi z akcijouser posted image ! itak, še vedno nič, pa bo tako tudi ostalo (niti več ne sprašujem na pregledih, ker dokler mi nič pametnega ne dovoli, je to še daaaaleč...) Mogoče zadnje tedne decembra, da se bo kaj omehčala moja g.user posted image ... ma, ne praši: živim ko ena nuna (no, če odšteješ to, da mam otroka in da sem noseča, pa še poročena nisem, to bi verjetno malo grdo gledaliuser posted image ): nič seksa, nič sladkarij, nič športa, nič raznih drugih omam (Ok, to mi ni težko, ker nikoli nisem ne pila, ne kadila, niti se drogirala, niti kake trave probala, skratka nič...), nič plesa, nič divje zabave... Vstajam zgodaj, pridno gospodinjim... Skratka res nunsko! Pa še verna nisem, hudičauser posted image ! (Čeprav zadnje čase ugotavljam, da se nekaterih "zapovedi" držim bolj kot strogo verni, sloh tistega: "naj prvi vrže kamen, kdor je brez greha" - skratka, ne maram obsojat, če se le da - edino pedofilija in nasilje nad otroki sta izjemi - to pač strogo obsojam, pa naj reče kdorkoli kar hoče - to ni naravno!) nisem si mislila, da lahko tole sploh prenesem... (Ker sem drugače bolj "divja v srcu") Pa nisem si mislila, da lahko on to tako lepo prenese (no, vsaj naj bi, lahko pa da česa ne vemuser posted image - sicer so na terenih v gl. sami moški, sicer pa skoraj nima kdaj, hehe) Ampak za user posted image prenese človek marsikaj...

Sva se pa na srečo o tem že prej pogovarjala: enkrat sem ga vprašala, koliko časa bi lahko zdržal brez seksa (takrat sva še seksala ko zajčka in sva prišla na to, ko sva se pogovarjala o enih prijatejih, ki imata zmenjeno točno določen dan v tednu in samo takrat. Če takrat kaj vmes prideuser posted image , potem pa tisti teden nič... Groza! Nama se je seveda že to zdelo ful malo, ampak takrat še ni bilo Ronjeuser posted image ) , pa je rekel, da če bi bila kaj bolana, zelo dolgo (ni pa upal rečt, koliko, ampak se mi zdi, da je presegel karkoli je imel takrat v mislihuser posted image ), če pa bi si samo zmislila, da ne bi, pa bi zelo hitro začel raziskovat, kaj je zdaj to... Vidiš, nikoli ne veš, kdaj ti bo prav prišlo, če se take stvari prej zmeniš, hehe.

uršika
, upam, da sta seksala celo noč, še za najuuser posted image

Sicer pa, da ti odgovorim: nama bi zelo odgovarjalo, obema (meni je zdaj lažje, ker pač že dolgo nisva, pa potem malo pozabiš, fantom je pa s časom baje težje, ne vem), pa ne smevauser posted image user posted image . Za položaj mi je čisto vseeno, hehe, samo da bi smela kaj - sicer je pa 3. trimesečju zelo udobno na boku, iz izkušenj pri Ronji. Čeprav midva sva lahko v bistvu do konca bila v vseh položajih, samo mogoče kakega misjonarčka ne tako dolgo...

khurde, na Uz se lahko naročiš v katerokoli samoplačniško ambulanto. Sicer je pa res, da nekateri g. nič ne komplicirajo, moja tudi ni komplikator in tudi nisem dala dostikrat krvi - ne vem, ali 1x ali 2x, več sigurno ne, mislim da samo 1x. Ampak sicer sem zadovoljna z njo, UZ mi naredi večkrat, ker je pač diagnoza taka, da ga mora, sicer bi pa imela tiste 3, pa konec. Jaz zdaj itak skoz čutim brce ali kolcanje, tako da vem, da je mala ok in se ne sekiram. Hematom je in bo ostal, klinc ga gledauser posted image , če pa kaj pretiravam, pa tako čutim - je pa to čisto drugačna bolečina - pri normalni nosečnosti ni takih bolečin - boli sicer  lahko zelo, ampak verjemi, da veš, če boli "drugače", veš, da je nekaj narobe, skratka. (no, na začetku res nisem vedela, ampak če bi bila pozorna, bi vedela - ker pri Ronji me nikoli ni TAKO bolelo, me je špikalo in je bila tudi topa bolečina, ampak drugačna. Zdaj sem samo mislila, da je pač drugič drugače in pač lahko drugače boli. Pa je bil drug razlog za to). Za hemoglobin pa jemlji kake vitamine za user posted image , saj je vedno železo zraven. Pa boš mela vse pokrito in boš brez skrbi. Res pomagajo, jaz jih zdaj skoz jemljem, pa ne rabim železovih tablet (ki so milorečeno negravžne, meni se je še skoz bruhalo po njih pa še drisko sem imela - no, večino pa zapirajo). Pri ronji sem jih morala skoraj ves čas jemat, pa še po porodu...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 10:01:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 3031
24.10.2008 10:05:33   
uršika***
Dobr jutro

Joj, danes se je pa dan začel zelo žalostnouser posted image
Draga Hmm.....
Jokaj, bodi žalostna, žaluj za svojim Konstantinom.
Vedi pa, da je šel v nebesa in da uživa med angelčki in opazuje svojo mamico in očija. Pazil bo na vaju in vaju spremljal vse dni vajinega življenja.
Spomini ostanejo, bolečina pa je s časom znosnejša.
Želim vama, da ohranita lep spomin na tistih nekaj dni, ko ste jih preživeli skupaj.
Iskreno sožalje vama izrekam

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
24.10.2008 10:10:40   
ronja
hmm, ojoooooj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oprosti, sem šele zdaj prebrala! Jaz pa nalagam o brezveznostihuser posted image . Ne morem si predstavljati, kako ti je grozno, ampak ti vsekakor želim, da bi se ti ta rana zacelila - čimprej in čimboljše... Meni so Ronjo samo dali na intenzivno za dva dni in naredili nekaj preiskav, pa sem bila že čisto fuč! Si ne predstavaljam da ga sploh nimaš več! Meni je bilo grozno, ker si lahko tam samo po 3 ure na dan, tebi je moralo bit še 10000000x huje, ker ga niti v roke nisi smela vzet!
Punca, zberi ves pogum, kar ga imaš, napraskaj ga iz zadnjega kota, sposodi si ga od vseh, ki ga lahko dajo in se jokaj, če se le lahko, daj ven žalost, naredita mu grobek (v parku Zvončkov), da bosta imela kam it, kadar bosta to rabila, nasloni se na lubija in se ne umikat in zakelpat pred njim, čeprav bo on drugače doživljal vse to...
In potem bosta drugo leto dobila krasnega sončka, ki vama bo celo vajino življenje razveseljeval vsak dan! pa kasneje še kakšnega in tale bo pazil na vse njih, da se ne bo komu kaj hudega zgodilo.

Bom pa res bolj pridna zdaj, da česa ne sprožim, tole me je kar prestrašilo... Hvala, da si napisala, mogoče bo ta zgodba pomagala moji Lejlici ostat not do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 3033
24.10.2008 10:25:40   
uršika***
Ronja: žal ni bilo nič akcije včeraj, ker me je razpizdil! Čepel je za računalnikom in igral igricouser posted image user posted image user posted image
Kot kakšen otrokuser posted image  in ga sploh nisem mogla spravit v posteljo, zjutraj mi pa stoka, ko se ne more ustat. Me prime, da bi ga zadavla z golimi rokamiuser posted image .
Nujno je bilo treba zamemnjat računalnik- in sedaj vem zakajuser posted image
Ker mu prej niso delale vse igrice,  sedaj je pa v nebesih in vsak prosti trenutek zabije za igrice.

A vidva pa ne smeta tudi kakšno lažjo obliko seksa izvajat- beri ročnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, to pa verjamem, da je res hudo. Bo pa potem večji užitek, ko bo vsega konec- no ja, če bo ostalo kaj časa za posteljne aktivnostiuser posted image .

Meni je pa včeraj tašča poslala celo vrečko mandarin in banan, pa sem se odločila, da bom naredila sadno rulado. Nič, grem tole spacat, ve pa pridno čuvajte bebike in ne jim dovolit, da bi prišli na svet pred januarjom
Vas mam ladauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
24.10.2008 10:50:26   
Anonimen
uršika seks itak da pašeuser posted image samo je en kup dejavnikov, k ga nekako onemogočauser posted image sma pa vseen kr pridna, pa od prejšnje nosečnosti navajena, da tko pač je, kakor je in da bo enkrat boljšeuser posted image pogrešava pa oba tist spontan pa malo bolj razgiban seks, samo pač ni izvedljivouser posted image pa to boli, pa uno boli, pa trebuh napoti, pa kak krč pomožnosti...pol ti pa že mine skor, preden se namontiraš, da je za eno silo znosnouser posted image tako da sma omejena bolj na en sam bogi položajček, iz bokauser posted image pa če se slučajno kdaj v kaki kopalnici pripravima zraven, je stoje tud čist faj....zvečer sma pa prelena, da bi iz postle vstalauser posted image

tko da khurde, ideje o kakih udobnih položajih odpadejouser posted image

ojej hmmuser posted image user posted image user posted image sploh nimam besed...to je grozno, mam kar cmok v grluuser posted image vsaj nekaj lepih trenutkov vam je bilo dano, k jih bosta lahko vedno nosila v spominuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3035
24.10.2008 11:45:12   
sasa78

user posted image

user posted image
2009

user posted image

PDP             
Ime          (št.user posted image , št.user posted image   )    starost     pregledi                              spol                          porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2user posted image , 1user posted image )      29         pregled:                                    user posted image                       
metkica23    (1 user posted image , 0user posted image )     28         pregled:                                   user posted image
detece         (1user posted image , 0user posted image )      25         pregled:                                   user posted image                      
 2.1.09
uršap               ( 1user posted image , 0user posted image  )     20        pregled :                                   user posted image
petra28            (2user posted image , 1user posted image )                  pregled:                                    user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a     ( 1user posted image ,  0user posted image )     22        pregled:  13.10.                                 user posted image
 4.1.09   
rosancy            (1user posted image , 0user posted image )      22        pregled:                                   user posted image
marjetica84     (1user posted image , 0user posted image )       24        pregled:                                   user posted image
pikapoka2
 5.1.09    
ac                     (2user posted image , 1user posted image )          35      pregled:                               user posted image
6.1.09    
kinokija            (2user posted image , 1user posted image )          ?           pregled:                             user posted image
OLjica              (1user posted image , 0user posted image )         28        pregled: 13.10.                    user posted image               
sasa78            (3user posted image , 2 user posted image user posted image )      30         pregled:15.10.                    user posted image                                 nm
african queen  (3user posted image , 2user posted image user posted image )         32        pregled:                               user posted image
7.1.09
niia                    (1user posted image , 0user posted image )         25      pregled: 28.10.                     user posted image  

8.1.09  
dejcka            (3user posted image ,  2user posted image )           ?        pregled:                             user posted image
mariolinka       ( 1 user posted image ,0 user posted image  )           24             pregled:                            user posted image
9.1.09   
magor               (5user posted image , 4user posted image )         35       pregled:                             user posted image
vita_kp             (2user posted image , 1 user posted image )            ?      pregled:                            user posted image
10.1.09
ronja                (3user posted image , 1user posted image user posted image , )        30       pregled:15.10.                    user posted image                             
babuška84       (1user posted image ,  0user posted image )          ?        pregled:                             user posted image                         
11.1.09
strumf              (1user posted image , 0 user posted image )           ?        pregled:                              user posted image
tjoka                (1user posted image ,0user posted image  )         32         pregled:                             user posted image
12.1.09
dušk@               (1user posted image , 0 user posted image )         ?      pregled:                               user posted image
tadeja81          (  ,  )                      ?     pregled:                               user posted image
mavrica24        (1user posted image , 0user posted image )            29      pregled                             user posted image
14.1 09
petra88           ( 1user posted image , 0 user posted image  )           20       pregled: 13.10.               user posted image                    Šempeter NG
15.1.09
barba                 (2user posted image , 1 user posted image )           27       pregled:                         user posted image
16.1.09
snežinka7           (1user posted image , 0user posted image )         27        pregled:16.10.                 user posted image
snikolina             (1user posted image , 0 user posted image )           29      pregled:   14.10.              user posted image              
17.1.09
via_2                 (2user posted image , 1user posted image )           32        pregled:                         user posted image
PAJO                   ( 2user posted image , 1 user posted image )        22      pregled                            user posted image
najki                   (1user posted image ,  0user posted image )         28       pregled:                         user posted image
uršika***           (1user posted image , 0user posted image )          24      pregled:14.10                    user posted image
18.1.09
trebušolinka       (1user posted image   , 0 user posted image   )        ?          pregled:                     user posted image
limona                   (2user posted image ,1user posted image  )        30          pregled:                    user posted image
19.1.09
pebi                   ( 3user posted image ,1 user posted image   )         ?           pregled:                    user posted image
20.1.09
barbž                 (1user posted image , 0user posted image )           24          pregled:                  user posted image
haidi                  (2user posted image , 1user posted image )            26         pregled:                  user posted image
Petri_                 (2user posted image , 1 user posted image )            ?          pregled:                  user posted image

22.01.09
sončica23            (?, ?)                     ?          pregled:                   user posted image    
24.1.09
*m*t*                    (1user posted image , 0user posted image )        23        pregled:                     user posted image
marusa80              ( x ,  x )                         pregled:                     user posted image              
25.1.09
Zvezdica              ( 3user posted image , 1user posted image user posted image )       30          pregled:15.10.             user posted image               LJ             
aleksandras         ( 1user posted image , 0  user posted image )        28            pregled:               user posted image
vrtnica84                (1user posted image , 0user posted image  )          ?        pregled: 9.10.          user posted image
26.1.09
nina166              (2user posted image , 1user posted image user posted image  )           25         pregled:  6.10. dr. Cerar, 14.10.           user posted image           CE    
sončni žarek       (2user posted image , 1user posted image )            29          pregled:                                                 user posted image                                                                   

27.1.09
drdra                    ( 2user posted image , 1 user posted image )        ?               pregled:                            user posted image
sonček33           (1user posted image , 0user posted image  )          29              pregled:21.10.                    user posted image
crtka                   (2user posted image ,1user posted image )             ?              pregled:                            user posted image
khurde                 (1user posted image ,0 user posted image )          25            pregled:20.10.,22.10. 3D UZ                    user posted image                     
28.1.09
hijacinta                (1user posted image , 0 user posted image )          ?              pregled:                               user posted image
29.1.09    
symona                 (2user posted image  , 1 user posted image  )      28             pregled:                               user posted image
ploha                     (1user posted image ,0user posted image )           21           pregled:  14.10.                     user posted image      
30.01.09
m333                      (x , x )                 ?            pregled:                              user posted image
anej01                   (2user posted image , 1user posted image )                       pregled:                              user posted image
31.01.09
ULLA80                  (2user posted image , 1user posted image user posted image )                 ?             pregled:                              user posted image                   

Dobrodošle na seznamu !!!!
Trenutno nas je 59!!!! 

user posted image   
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI               DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ    

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3036
24.10.2008 11:47:01   
ronja
uršika, drugič ne takoj puške v koruzo vršt! Začni se slačit pred njim, potem pa če slučajno ne bo pogledal proti tebi, se nagni nad monitor s kakim štrlečim organom in ni vrag, da ne bi opaziluser posted image . Aja, pa za ozadje mu daj eno svojo zgoraj-brez slikco pa naj se zraven rola napis: prideš k meni v posteljo?user posted image Potem pa naj nabija igrce, če mu ratauser posted image .

Hja, meni je na predprejšnjem pregledu rekla, da lahko kaj počneva, jaz njemu karkoli user posted image , samo da ni pa priporočljiv moj orgazem - ma, kje je pa potem smiseluser posted image user posted image . Je rekla, da "naj rajši njemu 2x pride"user posted image , hehe. Čeprav se mi zdi, da neke hude škode s tem ne moreva naredit - navsezadnje si smem vstavit not tampon za nosečnice, ko grem plavat... A sem vam povedala, da ga zadnjič skor nisem mogla not spravituser posted image ! Res! čist čudno! Lubi je komentiral: "ja, kako boš ti tam ven lejlo dobila, mi tudi ni jasno!"user posted image Bom naslednjič spet malo povprašala...

Maš pa prav: ravno to je problem: potem, ko bova pa smela, pa ne bova mogla, ker se bo non stop ena budila, že vidim... Vsaj Ronja je mela neko notranjo uro, samo da sva se začela ornk poljubljat, se je že začela premetavat po posteljici - če nisva nehala, pa se je že zaslišalo: khm,khm, ueeee!user posted image Ne vem, kako je vedela, saj sva lahko v drugi sobi in čisto tiho... Ampak "ona to zna, ona zna..." (to je najina pesmica, mimogredeuser posted image ) Da ne govorim, da imava 2 sobi in v vsaki bo eno dete spalo, kadar oz če bosta (dajbože)  kdaj obe hkrati spali... Tak da bova imela takrat zelo razgibano spolno življenje, se mi zdi - v kuhinji na mizi ali pultu (spomnite me, da namontirava eno ruleto na okno pred januarjemuser posted image ), ali pa v kopalnici pod tušem v bani (ker drugje ni prostora za dva...

Neposredna povezava do sporočila: 3037
24.10.2008 11:58:23   
sasa78
Dober dan souser posted image ,

PRVO HMM - ISKRENO SOŽALJE OB IZGUBI SONČKA - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste pa ostale? Pri nas je vse po starem. Ležanje in pisanje diplomske. Upam da jo bom spavcala do srede.

Včerej sem v Baby centru kupila pajacek za našega Anžeta - zbral ga je Jan - najstarejši sonček. Sva imela včeraj zobarja pa mu je vrtala pa sem mu obljubila avtobota za nagrado pol sva pa še pajacka kupla - pa se ja moj možiče samo nasmehnil in dal enga tazga lupčka k že dolgo ne - fanta sta sam gledala  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No V torek gremo vendarle gledat tisto obljubljeno hiško - komaj čakam.

Aja ime Anže mi je čedalje bolj všeč ampak  se zdej zafrkavamo na račun imena LUDVIK - to ime smo dobili iz risanke CESARJEVA NOVA oblačila in smo se tako nasmejali da je Enej začel govoriti o imenu LUDVIK - mi pa mamo smeha pri hiši - vsi nas sedaj gledajo približno takoleuser posted image user posted image user posted image user posted image . (ampak bo ANŽE - da ne bo pomote).

SEZNAM JE TREBA POŠTIMAT!!!! - PUNCE V AKCIJO JE TREBA SPELAT - KAJ JE NOVEGA?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
24.10.2008 12:03:53   
sasa78
RONJA - tebe pa meče - no ja mene tud k že 3 tedne nisva. Pa me bolj meče k mojga - so ormoni kriviuser posted image user posted image user posted image .

Pri nas ima vsak svojo sobo - in preden vsi ne spijo ne greva v akcijo. Pol pa se dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bi nas kdo zalotil -  se še ni zgodilo - je pa dobra kopalnica, dnevna soba, spalnica ob svečkah ,......

In da bom zdržala brez user posted image še 3 mesece - se mi bo odtrgalo!!!!!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
24.10.2008 12:05:50   
Ploha
hmm iskreno sožalje, user posted image user posted image user posted image res mi je hudo zate,....tako kot so druge že rekle se zjoči in ne zapiraj se vase......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
24.10.2008 12:11:00   
Detece
hmmmm iskreno sožalje tudi iz moje strani.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
24.10.2008 12:31:56   
pikapoka2
hmm, vem da ni besed ki bi te potolažile... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Žal mi je... user posted image  Bodi močna... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
24.10.2008 12:40:18   
ronja
hehe, saša, smeha je tudi pri nas dovoljuser posted image , to tudi tamala poskrbi. Pa tudi midva - je lubi zadnjič ugotavljal, da kako to, da se najin otrok skoz smeji. Pa mu pravim, ja naju vidi... Pa pravi, ja, dokler je ni bilo, sploh nisem vedel, da se res tok smejeva!user posted image Tak da vsaj smeh je, če že seksa ni Ma, po pravici povedano, sem se zdaj že kar navadila, da mi ni več nič hudega. tak da zdaj me sploh ne meče - bi morala videt, kako je, ko meuser posted image . (aja, takrat nisem na rruser posted image , ampak z lubijem) pri naju je bil problem v tem, da je Ronja ŽE spala, pa se hudiček zbudi, če karkoli začneva!!! Sobi imava pa midva samo 2, tako da ko bo Lejla tu, bo prvih par mesecev seveda pri nama v zibki in tako midva ne bova imela sobe, samo kuhinja in kopalnica ostaneta, kakorkoli obračaš... no, pa saj miza je čisto okuser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
24.10.2008 12:59:54   
snikolina
HMMM želim ti vse najbolje!! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Srečno!

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 13:03:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 13:06:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3046
24.10.2008 13:15:59   
ronja
niia, aja, danes bojo ribe - lipani, včeraj lubi prinesel, ne vem še, kako, verjetno kar v pečici s krompirjem in zelenjavo, je najmanj problemov, ker so tako velike, da grejo težko v ponev, filetrirat se jih pa nobenemu ne dauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3047
24.10.2008 13:17:13   
uršika***
Ronja: Saj vem, da ta tehnika pali. Ne rabim veliko, da ga odvlečem izza računalnika, če ve, kaj ga čakauser posted image user posted image
Ampak problem je v tem, da mene vse mine, ko ga vidim kako not pade, ko strelja tiste vojakeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Potem pa moje poželjenje splava po vodi.
Včasih je še tak otrok. user posted image
Ja, tale teorija je pa res fajn- o orgazmu, da naj njemu dvakrat pride. In kaj imaš ti od tegauser posted image user posted image user posted image  Uboga Ronjauser posted image . Pa se nista res nikoli pregrešila? Že 6 mesecev????

Saša- moj naslednji pregled je 12.11.
Pa super za hiškouser posted image user posted image user posted image  Sem že mislila, da si obupalauser posted image
Poročaj kako bo!!!

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
24.10.2008 13:57:54   
sasa78
Pa super za hiško Sem že mislila, da si obupala
Poročaj kako bo!!!

Jaz nikoli ne obupam - samo vse dol pade za kak teden pol se pa poberem in cilj tega je da sem še močnejša

Ronja - pri men bo danes pica - ker mojga danes ne bo domov in pride kasno - no po pravici povedano bi Jan rad jedel piso s hobotnicami - to so narezane hrenovke in pol pečene - Enej pa bi rad spet cel liter oliv pojedu - to je to. No in bom spekla pico  - mmmmmm kako mi je zadišala

Ronja - a tvoj je ribič ne? In moj sam k nima časa lovit - sam zvečer in to meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zezam

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3049
24.10.2008 14:04:46   
Ploha
saša: za seznam: naslednji pregled 18.11, drugače pa imamo pupo!!!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?