|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
20.5.2008 12:13:42   
klaja
Martinca meni Julija tudi ni nikamor napredovala s težo (sicer zaradi srčka) in sma potem v Ljubljani na pediatriji dobili dodatek k mleku in sicer Kokodex, Polycal in glukozo. Malo povprašaj pediatrinjo, če mu lahko kaj od tega dodajaš. Pa malo poglej po forumu, mislim da sem enkrat nekje zasledila debato o tem. 

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
20.5.2008 12:23:54   
SuzanaKK
Martinca pa si ja rekla, da Patrik zdaj tako lepo je. Mene je že zdaj strah, kaj bo 28. 5., ko imamo posvetovalnico, saj moj pol toliko ne poje, kot tvoj. Da je še huje, mi je danes moja mama pamet solila, da naj mu začnem dajati GH. Sem jezna, uhuser posted image user posted image user posted image . Pa še tale dež me nervira. Zdajle se grem z Aljažem stiskat, da se malo potolažim. Je ravno dobre voljeuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
20.5.2008 12:29:57   
limma
vaney - user posted image  nimam kaj dodat, sem prav žalostna zate...

glede dojenja, klaja, te pa čisto razumem. Tudi jaz jo samo dojim, še nikoli ji nisem dala dodatka (še mojih presežkov iz prvih tednov ni hotela popiti po steklenički, jooj, mi je bilo hudo, ko sem vso to mleko zlila stran.. se še dobro spomnim, kako bolelo je črpanje ob razpokanih bradavicahuser posted image ), tako da praktično nikoli ne grem kam sama... niti ne more hranjenja prevzeti kdo drug user posted image  ampak dojenje je Nežo najboljše user posted image  
A se še zelo paziš pri hrani? Jaz jem skoraj vse, razen stvari, ki tudi mene napenjajo... pijem pa tudi včasih premalo (oz. pijem dovolj, natakam se pa premalouser posted image ) in se takoj na količini mleka pozna...

Tudi jaz sem (prevečuser posted image ) občutljiva glede rinjenja v Nežo, najbolj me pa moti, da bi jo vsi božali po obrazu in rokicah (ki jih daje v usta)... in potem so nekateri prav užaljeni, če kaj rečem, češ, saj sem si doma pred tremi urami umil roke, vmes pa trgovina, denar, brisanje nosu ..... res ne vem, zakaj ne morejo user posted image  pobožat po trebuščku ali nogici user posted image

TRIŠ - upam, da ni kaj hujšega user posted image

Sani - sicer ne vem, kakšno operacijo imaš, pa vseeno že zdaj mislim nate.. user posted image
Joj, berem zdaj za počeno trtico... si imela pa res smolo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
v Mullerju so Pampers planice za 8.99 EUR

Katere Pamperske pa, če mogoče veš?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
20.5.2008 12:30:44   
nana35
intruder,joj,kako mlado mamico imaš,šele 50.bo stara,moja pa je že skoraj 64.Pa saj sem jaz tudi starejša od tebe pa še brata imam starejšega 4 leta od mene,tako da je kar normalno,da je že toliko stara.In vse najboljše tvoji mamici,pa naj se počasi voziuser posted image .
Sem pa se jaz zato tudi postrigla,ker sem vedela kaj sledi po porodu in mi zdaj Klemen vedno puli lase,pa tudi izpadajo mi tako zelo,da bom počasi plešasta in si bova s Klemnom bolj podobna,bodo rekli:"Ja ti si pa cela mami".user posted image
Glede cepljenja-nimam pojma,najbolje da vprašaš,Klemen je bil 2.cepljen 5 tednov po 1.cepljenju.Za pleničke vem da so cenejše od tega ponedeljka v Mullerju,jaz sem zdaj kupila tam Mullerjeve ki so nove in so veliko tanjše od prejšnjih,ne prepuščajo in imajo raztegljive trakove,so super.pa še 6 evrov stanejo.

triš,moj je tudi danes doma,ker gremo jutri na morje in sem komaj zdaj na skrivaj malo skočila na RRuser posted image ,je v garaži,ker pospravlja.Pa veliko sreče pri zdravniku.

klaja,pa tvoja mamica je tudi še mlada.Tudi njej vse najboljše v četrtek!!

Miha ina Žan vse najboljše!!

lusa,čedne slikice,pridna si bila da si tako lepo tekla.In imaš krasne punce,to pa že itak veš.

sani,pozdravi si trtico,upam,da ni tako hudo.Sem res radovedna,ampak kaj jaz edina ne vem,zakaj greš na operacijo??

limma,joj,kakšna sprememba v tvojem avatarju,super je!user posted image user posted image Kako lepa je tvoja Neža.

martinca,upam,da boš s taščo uredila,če ne ti pa vsaj Uroš.

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
20.5.2008 12:33:33   
nana35
limma,vse Pampers so cenejše za 2 evra.

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
20.5.2008 12:45:08   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Sem pa se jaz zato tudi postrigla,ker sem vedela kaj sledi po porodu in mi zdaj Klemen vedno puli lase,pa tudi izpadajo mi tako zelo,da bom počasi plešasta in si bova s Klemnom bolj podobna,bodo rekli:"Ja ti si pa cela mami".user posted image

user posted image user posted image  si me nasmejala (kot ponavadi) user posted image  
Meni je izpadlo že pol las - ne pretiravam (je še sestra ugotovila), tako da je samo še vprašanje časa, kdaj se bom postrigla... bom pa vsaj spremenila frizuro, po 100-ih letih.

Hvala za info o plečničkah in pohvale za mojo Neži user posted image  Bom probala še te Muellerjeve, prej me je motilo, ker so bile tako debele.

A greste vseeno na morje, čeprav ne hodiš rada? Za Klemna bo pa super morski zrak, upam samo, da ne bo deževalo user posted image  Kam pa greste?

mala pikica - upam, da vas dežek ne pere preveč...
Naju je včeraj na sprehodu zalilo (no, Neže ne srečo ni in potem naju je user posted image  rešil user posted image )

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
20.5.2008 13:17:04   
Intruder24
jaz imam tukaj Vida v vozičku, pri odprtih vratih od terase in je pred pol ure tako strela vdarla, da me je celo streslo in zmanjkalo je elektrike...mater sem se vstrašala.

limma user posted image bravo za slikico, zelo lepa je tvoja Neža. Si me menda ti pred časom spraševala za knjige, ki mi jih je moj kupil? user posted image  No upam, da si bla ti. Sem si pa zbrala Corelijevo mandolino, V kletki ljubezni, pa mafine..ker jih bom pekla user posted image , predvsem ko bo Vid večji.

"pametni nasveti" sorodnikov, ljudi ki so imeli dojenčke pred 30 leti al pa več...jaz se penim zraven user posted image , ampak sem se že naučila ignorirat in govorim samo ja, ja user posted image .
martinca mislim, da tvoja tašča pač nekaj pametuje, ker take pač so...Nimam pojma, kaj ti naj svetujem, da ti film nebo počil ker še sama nimam tega
porihtanega...vedi samo, da nisi edina in da nisi sama user posted image . Midva z mojim imava dogovorjeno, da jaz štopam moje on pa svoje, ker njega njegovi ne poslušajo se je odločil, da jih bo ignoriral in ker zlepa ne gre bo pa šlo z grda, no pa konec tedna itak potuje nazaj nach Deutschland...

nana tudi meni izpadajo lasi, da bi lahko že polover zaštikala user posted image , kdaj si bova vzeli čas in mene malo pošišali?user posted image  Ja moja mami je še polna elana in moči user posted image  bo kar fajn vozla ta bicikl, je prejšnjega v 5 letih tak znucala, da ni res!!!
Lepo se mejte na morju, kam že grete? Upam, da boste meli lepo vreme, ker drugače te že vidimuser posted image user posted image

Glede GH začnite dodajat, ko bo vam ne pa vašim mamam in taščam, meni je moja mama tudi rekla, da smo mi jedli že pri treh, pa sem rekla da bom že vidla kako bo, pa še ne jemo nič...ona pa tudi nič ne reče. user posted image  Pa moja mami je itak fajn, samo pove in nič ne gnjaviuser posted image ...jo mam taaaaak rada user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
20.5.2008 13:33:01   
ursalara
Evo zdajle sem dobila paket od varne prihodnosti sem mislila da mi bo naš poštar to dostavil pa mi je tnt-dostava od vrat do vrat dobila pa sem en kup papirjev(reklam,neke knjigice o negi in o avtosedežih),dudo(mam),vatirne palčke ,2 x vložki(SENTA),Paket robčkov pampers,avent(lonček in mini flaško)tri testerčke(čaj,čaj za dojenje,kremico od hippija)slinček od hipija,neovin tablete,pa od chiccota flaško!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
20.5.2008 13:37:47   
ursalara
Sani upam da bolečina čimprej mine!!user posted image user posted image

Matrinca delaj tako kot ti narekuje občutek nasvet tašče presliši če ti veš da je to za tvojega otročka ok potem se nimaš kaj sekirat!user posted image
Triš upam da bo vse ok!user posted image user posted image
Limmauser posted image čestitke za avatar

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
20.5.2008 13:43:21   
Lunca1
Ojoj Sani, upam da te čim prej neha boleti.

Martinca. Ne vem kaj bi ti svetovala. Upam da začne pridobivat.user posted image

Nana si me nasmejala. user posted image

takole na kratko, imam Luka v naročju in težko tipkam.user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
20.5.2008 13:49:52   
SuzanaKK
user posted image

Aljaž vas lepo pozdravlja!!!!user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
20.5.2008 14:49:26   
mml
sani upam, da te ne bo prehudo bolelo in boš lahko vsaj za silo sedela, predvsem pa spala user posted image

suzana super fotka user posted image

vaney jaz bi se na tvojem mestu res vprašala, kaj je tvojemu user posted image  pomembnejše...vidva in družinsko življenje ali njegova zabava...Ti pa moram priznati, da imaš dobre živce, ker jaz bi svojega že postavila pred vrata ali pa se odselila...

intruder naj ti dnevi s taščo čim hitreje minejo

nana jaz imam precej kratke lase, pa Matica to pri puljenju sploh ne moti prehudo user posted image , tako da si ne predstavjam, kako bi bilo, če bi imela dolge user posted image

Matica danes nekaj hudo napenja, pa nimam pojma zakaj in je totalno razdražljiv in ne more spati...tako da je prav podoben današnjemu vremenu...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
20.5.2008 16:01:53   
Golobček
Ojla !

nisem vas nič brala, sporočam vam samo mere pri 4- mesecih, sva imele danes posvetovalnico in sva bile ceplene. Težke sva 6420 g in velike 63 cm.

kaj več napišem  pozneje imamo verjetno reakcijo na cepljenje in to je ,,tečnoba,,. 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
20.5.2008 16:13:35   
martinca
suzana, midva s Patrikom sva tudi imela probleme s hranjenjem in sem se full živcirala, ker ni hotel jest. sva mu komaj 120 ml dol spravila. zdaj.... poje 170 ml na eks. saj boš videla da bo začel sam od sebe več jest. nama se je tudi full jokal pa sem mu dala za jest pa ni hotel, pa sem počakala deset minut pa sem mu potem dala pa je malo pojedel pa konec, pa sem počakala še deset minut potem pa je celo flašo pojedel.
pa enkrat nebi na rokah bil pa jedel, pa ne ležat na postelji pa jest. zdaj ga imava tako navajenega da leži v kinderpetu in tam je pa vrtiljak gleda. če pa noče jest, mu pa malo vrtiljak zavrtim (glasbo), potem pa se s tem zamoti in potem poje do konca.  ima svoje finte. 
ampak pri nama je sedaj problem, da kljub temu da veliko poje se ni skoraj nič zredil.user posted image potem pa se čudim zakaj se moram hodit barvat k frizerju... če mi pa Patrik sive lase povzročauser posted image

lusa, lepe slike. pa tebi se še uspe smejat med tekom.

sani, upam da bolečine čimprej minejo.

limma, user posted image user posted image za nov avatar.

nana, lepo se imejte na morju.

intruder,midva imva tudi tako, da jaz svojim povem kaj jim gre, on pa sovjim. sam pri njemu mora samo mami povedat kaj ji gre, ker oče in sestra sta čist v redu.

hvala vsem za vzpodbudne besede glede Patrikovega hranjenja.

zdaj pa je že moj doma. grem hitro dol z RR da ne bo rekel da že spet tu gor visim. grem hitrto peglat, da bo rekel kak sem pridnauser posted image

pa pa

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
20.5.2008 17:14:23   
ursalara
Samo da nas malo višje prestavim smo že bolj na dnu strani!
Danes je prišla iz P domov od brata punca in novi družinski član Jan!Me je že bratec malo izkoristil in rekel Urši ali ga lahko ti preoblečeš jaz se ga ne upam je tako majcen!Joj jaz pa takoj z veseljem da je šla lahko novo pečena mamica papcat!Je kar zanimivo!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
20.5.2008 17:40:39   
Golobček
Evo naša ,,tečnoba,, se je malo umirila zato sem na hiterco preletela kaj ste načvekale.

Katee upam da se čimprej pozdraviš in da bosta z Žan Luko čimprej skupaj, vem kak je to  hudo če si v bolnici tvoj otroček pa doma, si ga želiš ob sebi pa ga ne moreš imet.

Vsem ki imate probleme s svojimi dragimi, želim da jih čimprej rešite in upam da jih tudi postavite na realna tla. Sploh ti Vaney bi mogla svojega- mislim da je to nujno potrebno- jaz bi mu že pokazala hudiča. ( pa nisem drugače za.... tip imam pa svoja načela in moj se jih zaveda.)

Drugače pa imam zlatega moža, me danes ni bilo 3 ure ker sva imele z Nino posvetovalnico, sem dala ven zrezke da bom pač pripravla kosilo ko pridem nazaj, ampak ni bilo potrebe, ker je bilo kosilo že na miziuser posted image user posted image , sva se najedla pospravla sem pa jaz. Pa tak da veste to se večkrat zgodi ker zelo rad kuha in seveda se nič ne pritožujem.

Popazi tudi na tavečja dva otroka, sedaj pa tudi na Nino ker je nič ne šraufa in rad vidi če jo lahko on popazi, večji problem je bil pri fantih ker jih je zelo zvijalo ko sta bila majhna, zato je raje videl če sem jaz z njima- ampak bodo sedaj vse nadoknadili.
Evo sedaj sta zraven njega, Nina spi , mami pa na RR, stanovanje pa v ,,razsulu..user posted image

Vsem želim čimlepši deževen dan !!! 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
20.5.2008 18:11:51   
Anchikaa
Dan.
Zdajle imam malo časa da se javim.
Z malo sma se porihtale,ko se je napapala pa sma mislile iti malo ven pa se je vlilo,ko sem lih voziček pripravla in jo dala noter.Malo sma ble potem pod streho in opazovale dežek,šli noter zdaj pa je spet malo  zaspala.

No v soboto smo imeli krst in je bilo vse super.Vreme je zdržalo,celo sonček je bil in je bilo zelo toplo.Mala pa pri krstu ni niti pisnila.Celo ko jo je polival ni protestirala,je pa delala balončke kot za stavo.Je bil pa župnik ful smešen. Vedela sem da mamo dvojni skupaj krst.In mi lepo stojimo pred oltarjem,ko naenkrat pridejo še eni zraven z malim bebekom.Pa župnik pokriža Dašo pa Alino(tako je ime punčki ki so jo tudi krstili) pa začne naprej obred,nakar kar naenkrat pogleda malo nas pa pravi onim tretjim,a vi tudi imate danes krst ali kako?Oni pa ja da bi ga naj meli.Enih 15min so stali tam spredaj pa ni župnik porajtal,ampak oni pa tudi niso nič rekli.Jaz že ne bi bila tiho,če bi kar pozabil na mojo bebo.Smo se malo nasmejali.
Potem pa smo prišli domov in smo meli pogostitev-piknik.Vsi bili ful zadovoljni,vse potekalo BP.Tako fajn smo se meli,da smo se kar s pecivom mazali (tiste slike ne bom limala goruser posted image ),pa polivali pa glasbo meli na glas,mislim hujše ko gostija.Kako bi šele bilo če bi se ženila.Si kar ne upam predstavljati.

Vaney,morem ti priznat da si kar dobra,da takole zdržiš.Če bi meni to moj delal bi mu že pokazala,kje je hudič doma.Kot so ti že predlagale,bi jaz tudi kar na lepem popokala pa bi ga pustila tako en,dva dni,pa bi se mogoče potem kaj spravil k sebi.Jaz resnično upam,da bo vido kaj dela,pa da bo spoznal da sta ti pa bebi najpomembnejša.
Jaz morem kar tiho bit,ker mojem sma mi2 z Dašo vse.Pa čeprav živima skupaj z njegovimi starši,morem rečt da se večkrat potegne za mene,ko kaj njegovi mami ne paše.Ampak moja tašča je super.Če rabim 5min za sebe in je doma BP merka tamalo,tudi jesti ji je dala,tudi če sem doma,pa previje jo,res je zlata,nimam kaj rečt.
Danes sem dobila obisk,je prišla teta iz Krvavca,pa me je vido da nisem lih najbolj pri volji kaj za delat,pa mi moj pravi če mi kaj pomaga naret za jest,pa sem mu rekla naj mi samo nareže zrezke,pa jih je potem še stolkel,pa začino,tak da sem jih samo spanirala pa spohala.On mi tudi zelo veliko pomaga.

Nana moja mami jih bo letos imela 45,tak da je še mlada babica,res pa je da jih bom jaz mela letos komaj 22.

Sani user posted image user posted image da se hitro pozdraviš.
Katee tudi zate user posted image user posted image da prideš hitro domov iz bolnice zdrava.

Jaz poslušam nasvete starih,ki so tako zelo pametni,ampak grejo pri drugi uhi ven.Delam tisto kaj mislim da je za mojega otroka najboljše,če ga pa kje kiksnem pa vem da sem lahko pol na sebe jezna in naslednjič to popravim.

Zaj pa zaključim,da nem predolga pa se še javim kaj.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
20.5.2008 18:13:55   
SuzanaKK
Nana a veš, da se vidi, da je tvoj doma, te ni nič na RRuser posted image . pa ziher moreš še vse spakirat, jaz že za 2 dni norim, če gremo k mojim v Velenje. Kam pa grete na morje in za kako dolgo? Sem radovedna, ne. Kaj češ, taka semuser posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
20.5.2008 19:02:34   
Sunny Morning
Se greva z Nejo kopat, da bova jutri lepi na pregledu.user posted image

vaney imaš zs

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
20.5.2008 20:15:26   
ursalara
No mi smo se tudi že lepo skopali zdaj pa pančkamo zdaj se gre pa še mami malo k očiju stisnt potem pa spat!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
20.5.2008 20:41:03   
vaney
čer.

mi smo skopani in v postelji gledamo vrtiljak in poslušamo zvezdico, ati pri enem kolegu rihta računalnik, jaz pa jem pistacije (še ena zasvojenost poleg rruser posted image )

jutri nam pridejo spet delavci in do konca tedna naj bi bila fasada čisto gotova (bom prilimala kakšno slikico, če bo res izpadla taka kot sva si želela, če bo pa kakšna čudna, pa rejši ne bomuser posted image )

Triš, kako si opravilana pregledu?

Sunny, ti sporočim jutri, ko bom točno vedela

Midva sva pa danes končno za 5 minut prišla skupaj z normalnim jezikom in sva se nekaj dogovarjala, kam bi šli na morje, če nam bo finančbo zneslo in sva se kar nekako strinjala za Murter (sva bila že lani tam). Ko bo on fraj in bo lepo vreme, se bomo pa dol odpeljali, da si malo ogledamo še teren in probamo kaj razervirat, če je še kaj fraj. Bomo videli.

Zdaj 1x pride pa že mala pikica nazaj, ne? Zgleda, da ni interneta v hotelu, drugače bi se že izmuznila, da bi se oglasilauser posted image Ali pa se ima enostavno tako fantastično s svojima moškima, da nima časa za rr, to je pa tudi lepo, ne?user posted image

Grem počasi pod tuš, jest čokolino in spat, zjutraj moram spet staro mamo peljat na previjanjeuser posted image (imam počasi že dost tega ZD).

lepo spite.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
20.5.2008 21:01:09   
TRIŠ
Lusa krasne slikice.Si pa aktivna športna mamicauser posted image user posted image user posted image
sani 1 ja ubožica.Upam da boš lahko z nami ker to še posebno boli ko sedišuser posted image
limma
imaš tako lep avataruser posted image
klaja sem se pa nasmejala tej tvoji kozi neumniuser posted image
suzana kako je lep Aljaž,pravi mali sončekuser posted image ,zdi se mi pa zelooo velik

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
20.5.2008 21:06:50   
martinca
anchikaa, kak si še ti mlada, jaz bom letos že 24 stara.

vaney, super, da sta vsaj za 5 minut najdla skupen jezik. to je že nek začetek.

sem pa bila prej pri sosed kamor hodimo po mleko. pa je ravno ena krava telila. je moral it še Uroš pomagat vlečit telička ven. pa baje ni šlo. tak da je potem veterinar prišel. pa si ogledal stvar in rekel. da bo treba naredit carski rez (si predstavljate carski rez na kraviuser posted image ). zdaj pa Uroša prepričujem da greva gledat. pa mu ni. mene pa full zanima. ja tak je to pri nas na kmetih user posted image vse živo se nam dogaja.user posted image

danes je pa Evrosong. a bo kateera gledala? pa Hause je danes, a ne Anchikaa?

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
20.5.2008 21:09:59   
Anchikaa
Jeeeee,jaz mam pa 2user posted image .user posted image user posted image user posted image

Mater sem klepetulja,sem že do 2 prilezla,hehe.

Vaney,očitno je to dober znak da bo prišel k sebi.

Mala se je napapala,sma se previli,nohtke postrigle,malo pocartale,zdaj pa že aja.
Jaz pa grem Housa gledat,ti tudi ursalara??hehe Pa atija počakam,ker popoldan dela ta teden.Kako je men vedno tečno doma ko dela popoldan,se mi zdi da ga cel dan ne vidim.

Letim pred tv,lahko nočko vsem.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
20.5.2008 21:13:02   
Anchikaa
Martinca malo si me prehitela,samo po desni se ne prehiteva.Heheuser posted image

Kar nekaj se smejim danes,kot da mam neko energijo posebno,vedno ko dežuje.Dež deluje na mene očitno pozitivno.

Ja martinca smo še mladi ja.

House me čaka,zdaj pa res grem.

Nočko

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?