Anchikaa
|
Dan. Zdajle imam malo časa da se javim. Z malo sma se porihtale,ko se je napapala pa sma mislile iti malo ven pa se je vlilo,ko sem lih voziček pripravla in jo dala noter.Malo sma ble potem pod streho in opazovale dežek,šli noter zdaj pa je spet malo zaspala. No v soboto smo imeli krst in je bilo vse super.Vreme je zdržalo,celo sonček je bil in je bilo zelo toplo.Mala pa pri krstu ni niti pisnila.Celo ko jo je polival ni protestirala,je pa delala balončke kot za stavo.Je bil pa župnik ful smešen. Vedela sem da mamo dvojni skupaj krst.In mi lepo stojimo pred oltarjem,ko naenkrat pridejo še eni zraven z malim bebekom.Pa župnik pokriža Dašo pa Alino(tako je ime punčki ki so jo tudi krstili) pa začne naprej obred,nakar kar naenkrat pogleda malo nas pa pravi onim tretjim,a vi tudi imate danes krst ali kako?Oni pa ja da bi ga naj meli.Enih 15min so stali tam spredaj pa ni župnik porajtal,ampak oni pa tudi niso nič rekli.Jaz že ne bi bila tiho,če bi kar pozabil na mojo bebo.Smo se malo nasmejali. Potem pa smo prišli domov in smo meli pogostitev-piknik.Vsi bili ful zadovoljni,vse potekalo BP.Tako fajn smo se meli,da smo se kar s pecivom mazali (tiste slike ne bom limala gor ),pa polivali pa glasbo meli na glas,mislim hujše ko gostija.Kako bi šele bilo če bi se ženila.Si kar ne upam predstavljati. Vaney,morem ti priznat da si kar dobra,da takole zdržiš.Če bi meni to moj delal bi mu že pokazala,kje je hudič doma.Kot so ti že predlagale,bi jaz tudi kar na lepem popokala pa bi ga pustila tako en,dva dni,pa bi se mogoče potem kaj spravil k sebi.Jaz resnično upam,da bo vido kaj dela,pa da bo spoznal da sta ti pa bebi najpomembnejša. Jaz morem kar tiho bit,ker mojem sma mi2 z Dašo vse.Pa čeprav živima skupaj z njegovimi starši,morem rečt da se večkrat potegne za mene,ko kaj njegovi mami ne paše.Ampak moja tašča je super.Če rabim 5min za sebe in je doma BP merka tamalo,tudi jesti ji je dala,tudi če sem doma,pa previje jo,res je zlata,nimam kaj rečt. Danes sem dobila obisk,je prišla teta iz Krvavca,pa me je vido da nisem lih najbolj pri volji kaj za delat,pa mi moj pravi če mi kaj pomaga naret za jest,pa sem mu rekla naj mi samo nareže zrezke,pa jih je potem še stolkel,pa začino,tak da sem jih samo spanirala pa spohala.On mi tudi zelo veliko pomaga. Nana moja mami jih bo letos imela 45,tak da je še mlada babica,res pa je da jih bom jaz mela letos komaj 22. Sani da se hitro pozdraviš. Katee tudi zate da prideš hitro domov iz bolnice zdrava. Jaz poslušam nasvete starih,ki so tako zelo pametni,ampak grejo pri drugi uhi ven.Delam tisto kaj mislim da je za mojega otroka najboljše,če ga pa kje kiksnem pa vem da sem lahko pol na sebe jezna in naslednjič to popravim. Zaj pa zaključim,da nem predolga pa se še javim kaj. LP, Anchikaa
|