|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
20.5.2008 9:01:38   
Lunca1
Miha in Žan čestitke. user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
20.5.2008 9:04:36   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
Mi imamo pa že naslednji torek cepljenje, to je manj kot mesec in pol po prvem cepljenju, mislite, da so se zmotli in da ni ok?

Mi imamo drugo cepljenje jutri, prvo smo imeli pa 17.4.user posted image Mislim, da tam že vejo kdaj je lahko naslednje cepljenje.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
20.5.2008 9:18:57   
vaney
jutro.

sunny, mislim, da si zdaj zadela v polno s tole njegovo porodniškouser posted image Jaz grem pa v četrtek oz petek dopoldne k ravnateljici se dogovarjat glede službe, kaj in kako
aja, sunny, imaš ZSuser posted image

zdaj grem pa povabit kolegico z user posted image na user posted image , ker drugače mi je zoprno bit cel dan notri in samauser posted image a pride še katera?

puljenje las - jaz bom tak kmalu plešasta, ker je Anžeto največje veselje meni pulit lase, najrajši se na previjalni prime na vsaki strani za en šop las in vlečeuser posted image tako da imam zdaj doma skoz čop.

nič, grem, ker nimam nič pametnega za povedat (zdaj te pa razumem, sunny)

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 1553
20.5.2008 9:22:21   
TRIŠ
Dašabina vse lepo pozdravlja .Včeraj pa si je mama privoščila toplica.user posted image user posted image user posted image Dašabina
Vaney kar hudo mi je zate ampak ne znam ti pomagat.Sem pa jaz imela sranja v otroštvu cel kup pa si mislim da mi je zato zdej malo lepše.Poskusi mu še enkrat lepo vse povedat ampak dvomim da bo zaleglo ,če on nima interesauser posted image user posted image user posted image .Ti pa kar pojamraj saj zato smo tu.

Jaz grem danes dat v bolnico odvzem brisa iz tiste bule pod pazduho.Upam da ni kaj hujšegaVaney drug teden pa prideš k meni na kaficouser posted image ,ker ta teden imam norišnico pa še dragi ima danes in v petek dopust,ko imava zobarja..

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
20.5.2008 9:32:58   
Lunca1
Triš držim pesti, da imaš samo zamašeno lojnico.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
20.5.2008 9:33:13   
klaja
Jutro!

Vaney user posted image user posted image .

Intruder24 čestitke tvoji mami za rojstni dan, moja pa ga ima v četrtek - 48. bo stara.

Triš upamo s tabo na najboljše!

To z majicami pa sploh ni slaba ideja, sem že mojemu omenla da bi si mi tudi čas vzeli za srečanje, pa ni imel nič proti. Upam da nam bo uspelo!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
20.5.2008 9:53:40   
malamedika
Dan punce spet se oglašamj po dolgem času .Najprej hvala za čestitke Juretu.No ne smete bit hude name ker se bolj malo oglašam a zame so dnevi z 4 otroci prekratki  saj veste  kok smo ženske vedno zaposlene.Uglavnem Jure lepo raste in smo že stari 5 mesecev kako hitro gre ta čas.Na zadnjem sistematskem je bil težak 6 kg u nedeljo imamo krst našega junaka.Komaj pa čakam tudi jaz da bo konec šole da si še jaz oddahnem malo s tem v jeseni pa bo spet pestro gre pa v šolo Rok  in bo spet pri hiši prvošolček.user posted image  nisem pozabila na vas a  dneva je prehitro konec zvećer sem pa tako izmozgana da kar padem v posteljo.No moram se pohvalit da je Jure res priden ponoči  in do danes nismo spali samo eno noč pa še takrat je zbolel   no saj je tudi drugače priden  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1557
20.5.2008 9:58:34   
lutiropan
malamedika a ste album že napolnili

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
20.5.2008 10:02:02   
ursalara
Jutro čvekice!
Lutiropan lepe slikice!user posted image
Mml čestitke Maticu za krst!
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

A ja pa še to. Glede piknika 30.8.- sem dobila idejo, če bi si dale majice tiskat z niki- imeni in imeni naših sončkov-   kaj pravite? 
nebi imele problemov kaj oblečt, ker bi bila to naša uniforma

Zamisel se mi ne zdi slaba jaz sem za!user posted image user posted image

Anchikaa Daša je bila res mala princeskauser posted image lepe slikice in tudi vama čestitke za krst!user posted image user posted image

Katee user posted image user posted image
Sani user posted image user posted image
za operacijo!
Vaney
jaz res tega ne bi prenašala res si dobra do to zmorešuser posted image user posted image !In seveda zaupaj se nam drugače lahko še znoriš če boš to zadržovala v sebi me smo tukaj za to da se veselimo in žalostimo s teboj!user posted image Evo zate user posted image user posted image
Z mojim user posted image sva se kar velikokrat skregala ko sem bila še noseča sem bila malo preveč občutljiva po porodu pa se je vse to spremenilouser posted image saj kdaj pa kdaj pride na dan z kakšno bedno izjavouser posted image ampak se res nerada kregavauser posted image oz se sploh nočeva kregat ker čez 15 min ugotoviva za kakšno neumno stvar trmiva in res nama je škoda da vrževa tisti dragoceni čas stran saj čez nekaj časa je vse po starem niti pa nočeva da naju gleda najina Lari slabe volje!Tako da midva sva se res naučila da se usedeva in pogovoriva in gremo daljeuser posted image !Če bi mi pa delal kake scena pa itak ve da sem tak človek ki se ne pusti **** user posted image in bi mu spakirala in naj gre ker sem preveč v otroštvu pretrpela in zdaj res nočem in se tega dobro zaveda in mi stoji ob strani jaz še vedno pravim v partnerju moraš najti najboljšega prijatelja in partnerja ki se lahko o vsaki stvari z njim pogovoriš brez zadržkov!user posted image

Miha vse najboljše
user posted image

Žan vse najboljše!
   user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 1559
20.5.2008 10:07:01   
malamedika
lutriopan poslala sem ti zs

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
20.5.2008 10:18:34   
Intruder24
v Mullerju so  Pampers planice za 8.99 EUR

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
20.5.2008 10:22:27   
mml
Miha in Žan vse najboljše

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 20.5.2008 20:05:48 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1562
20.5.2008 10:22:52   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
Mi imamo pa že naslednji torek cepljenje, to je manj kot mesec in pol po prvem cepljenju, mislite, da so se zmotli in da ni ok?

Mi imamo drugo cepljenje jutri, prvo smo imeli pa 17.4.user posted image Mislim, da tam že vejo kdaj je lahko naslednje cepljenje.

no potem sva pa tak na istem, prvo cepljenje smo mi imeli 22.4....bo pa že tak.

Neposredna povezava do sporočila: 1563
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 10:23:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1564
20.5.2008 10:56:20   
katarinas
Kakšen dan! Sem mislila kako se bom odpravila na sprehod, pogledam ven inuser posted image ... zdaj bom mogla pa  user posted image .
Z Laro sva pa danes že ob 6. zjutraj jedli, se je kar nekaj začela jokat učke je imela pa zaprte (je kaj sanjalauser posted image ), sem ji dala dudo potem je pa vsakič ko je duda padla ven, začela jokat. sem jo kar dvignila, previla in dala jest in smo potem spale do 9-ih. Malo prejle smo pojedle riževo kašico - sem ji naredila tako kot piše, samo polovično, ker cele ne bi pojedla - in je vse zmazala, zdaj pa pančka. Je zdaj začela lepo jesti, tudi usta odpira, jo je prav luštno gledat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
20.5.2008 10:57:50   
katarinas
Mi smo imeli prvo cepljenje 5.5., drugo imamo pa že 3.6. - očitno tako naročajo, niso čisto natančni pa je vseeno v redu.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
20.5.2008 11:01:05   
Lusa
Jaz bom tud spet hitra.Ma sploh nimam časa kaj napisat.Včeraj smo imeli z lušino skupino pohod ,smo vsi 4 šli ,danes greve same ob 14uri v Lendavo z vrtcem ,tako ,da bo moj mož varuška...

mml-ideja z majcamiuser posted image

katee-mislim nate in čimprej se pozdraviuser posted image

vaney-nekaj boš morala korenito spremenit.Po moje najboljše ,da se za enih par dni umakneš iz njegovega življenja in takrat boš spoznala koliko mu sploh pomenita.

Par slikic:

user posted image

nagica...

user posted image

se že smejčkamo na trebuščku...

user posted image

mama,teči!

user posted image

babi ,Luša in najmanjša članica Daša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
20.5.2008 11:12:35   
SuzanaKK
Miha in Žan, vse naj naj!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kako grozno vreme, pa glih zdaj, ko smo dobili naš voziček nazaj. Punce, meni pri hranjenju Aljaža popuščajo živci. za vsak obrok (po 5 - 6 urah) obvezno 15 min. kričanja, brcanja, potem pa vse do pikice pojeuser posted image user posted image user posted image . Meni gre kar na jok no. A te lahko 4 mesečnik takole zafrkava? Pa čujem v želodčku, kako mu kruli, on pa še kar ne bi jedel. Kaj bo šele pri gosti hrani, mene je že zdaj strah.

Katee vas pozdravlja in pravi, da vas pogreša. Je včeraj že nekaj malega pojedla. Pridna!

Jok, itak, šibam.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
20.5.2008 11:16:12   
SuzanaKK
Lusa ful dobre slikce, maš dve lepi princeski.user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
20.5.2008 11:39:46   
sani1
Ko ima user posted image mlade jih ima 100...  Ali kako že pravijo.

Moj včerajšnji sprehod se je končal pred blokom. So pomivali po tleh in jaz razlagam Manji kako je mokro v tistem pa padem, da se je kar blok stresel.user posted image   Ja tisti trenutek ni bilo smešno. Je zabolelo ko user posted image in še zdej boli. Me je moj user posted image peljal na urgenco in imam počeno trtico. Tako, da zdej komaj sedim. Ma kaj bi govorila boli me vse, sploh zdej ko se je vse razbolelo. Noč je bila katastrofalna. Se nisem mogla niti obrnit. Puser posted image !!!
Ma jaz sem res rojena pod nesrečno zvezdo. No sem jih pa videla včeraj vse user posted image ki so na nebu...user posted image user posted image user posted image

Tako, da vaney- ne jamraš samo ti. Zato smo tu, da si olajšamo dušo in da nam je potem lažje. Bi pa jaz temu tvojemu Gregorju že pokazala user posted image ...  Te pa naj potolažim, da nisi edina. Sem bila priča v soboto, ko je kolegica prišla po dveh dneh iz seminarja, njen je ta dva dni bil z dvema otrokoma v toplicah. Najmlajšega je pazila babica. Je prišel skozi vrata samo pozdravil brez lubčka ali karkoli. Ji dal user posted image v naročje, nas pozdravil in vzel torbo in šel na nogomet, ki pa traja do jutra... Jaz bi znorela. Pravim samo hvala bogu, da moj ni takšen... Tolaži se, da nisi edina in da bo ko bo user posted image večji lažje... user posted image user posted image user posted image

karatinas- jaz bi na tvojem mestu rekla in povedala kaj si mislim. Kdo se bo pa postavil za tvojega otroka če ne ti?

Za majice se bom pozanimala in ja seveda boste vsaj kakšen mesec prej morale povedati če boste prišle...

Vse najboljše bebam. ne morem več sedet.... Grem...  Jutri pa naša praznuje 5 mesecev. Joj kako hitro je minilo...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
20.5.2008 11:41:48   
sani1
Triš upam, da je res zamašena samo lojnica. In da ne boš predolgo čakala. Včeraj je bila na urgenci taka gužva. Če nebi imela vez bi bila na vrsti po mojem šele ob 11 zvečer.

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
20.5.2008 11:50:09   
limma
Prižgem računalnik.... in take žalostne novice.. na že tako siv in deževen dan... user posted image

martinca, moje iskreno sožalje ob vaši izgubi user posted image

katee - user posted image user posted image , da boš čim prej doma in da čim prej ozdraviš... upam, da ga ni dobil tudi Žan Luka user posted image user posted image user posted image

klaja, intruder24 tudi meni gre na živce, če se preveč vtikajo v Nežo, sploh, če je zaspana, ker vem, da takrat rabi samo mir.. in prej ali slej zaspi in jo vsak dodaten dražljaj samo vznemiri in razburi in potem je jok do neba... najbrž Vid zato toliko časa ni zaspal, ker je bil preveč vznemirjen, revež bogi.

Bom kar poslala, da nekaj vidim... user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1572
20.5.2008 11:57:47   
limma
Aha, uspelo - imam nov avatar user posted image  user posted image  

Vidiš, nana, pa le ni za obupat nad mano user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 20.5.2008 11:58:20 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
20.5.2008 12:02:45   
martinca
pozdravljene!

pa jaz bom pouser posted image user posted image . sva bila danes s Patrikom na kontrolnem tehtanju in se je dečko v treh tednih zredil za samo 250 gramov, zrasel pa je za 2,5 cm. pa zdaj je tako kot je treba.  jaz ne vem več kaj naj. prosim za kak nasvet. mi je P rekla da bo počakala do 3.6. ko imava posvetovalnico, kako bo do takrat. jaz upam da ne bova rabla it v bolnico, ker bom ziher odklonla. ker silim ga lahko jaz sama doma s hrano. samo kaj če zdaj lepo je.
mi je pa tašča pamet solila,user posted image da naj mu dam domačo hrano. da te kupljene fruteke mu naj samo gor po vrhu dam prek korenčka recimo, če bi mu korenček dala. pa da naj mu kak krompir a špinačo dam za jest. user posted image user posted image user posted image znorela bom poleg nje, če bo še dolgo tako tečnarla. pa sem že Urošu tokrat rekla, da mi samo pamet soli, kak ga naj hranim. saj ko bo njemu film vtrgalo ji bo že ta svoje nazaj povedala. že gre trak proti koncuuser posted image kaj pa mi ve svetujete?

no zdaj pa sem se morala tudi jaz malo izkašljat. pa brez zamere.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
20.5.2008 12:08:01   
klaja
Sani1 uboga, pa naj bolečine čim prej ponehajo! user posted image

Anchikaa čestitke tvoji Daši ob svetem krstu!

Lusa tvoji princeski sta pa tako srčkani!

SuzanaKK očitno nas res zafrkavajo tile naši user posted image .

Moj je včeraj spet poskušal s flaško, ker sma bili z Julijo na kopanju, pa se je najprej igrala in je enkrat potegnila, potem pa spet spustila in to je en čas trajalo, potem pa se je začela dret ko zmešana. Sicer je nekaj pojedla, samo to ni to, m
amina ziza je pač zakon.

Pa vračamo pozdrave Katee in naj čim prej okreva!

Jaz pa sem včeraj iskala čevlje za Julijo, pa mi je bilo kar slabo, ko sem cene videla. Vse je po 40 evrov, kar pa je ceneje, pa ni njene številke, ali pa so zadaj samo na trakec. Mi je fizioterapevtka svetovala, da naj ima zadaj zaprto, da bo imela boljšo oporo pri hoji in seveda ortopedske. Danes še grema po plavanju gledat v Cicibana, če imajo kaj v akciji. Sem pa v Qlandiji v Pamiju videla ene ful lepe, pa se je trgovka tako grdo obnašala, da sem se samo obrnila in šla ven, joj kak so ene flegme, koza neumna.

Nič grem zdaj kuhat.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?