|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
21.5.2008 8:22:43   
Lunca1
Aurora upam da te mine zobobol. No mene tudi še čaka puljenje modrostnega zoba. Načeloma septembra, samo imamo pa tisti vikend potem eno poroko. Bom probala datum prestavit.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
21.5.2008 8:23:19   
Lunca1
Manja in Daniel vse naj naj. user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
21.5.2008 8:32:50   
lutiropan
lunca1 pri nas smo se danes oblekli gatke, kr.majica,(pri nas sp. majčke glih ne laufajo, imamo samo ene tri, štiri pri hiši ) pulover, nogavičke, hlače,superge.Jaz mislim, da to dovolj, je pa imel mlajši sin eno bolj tanko majco z dolg. rokavi gor, pa je potem oblekel jopco čez, ampak ne tako debelo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
21.5.2008 8:36:24   
lutiropan
vaney s katerga konca pa si, saj sem zadnjič zaasledila, da je tvoj al ti kupoval feltne v Krškem, jaz sem namreč kar dostikrat v Krškem (no enkrat na mesec) Sem namreč s tistega konca doma, pa brata mam dol, mogoč kdaj kakšna kavica.
Konec meseca grem spet dol, ima nečakinja roj. dan.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
21.5.2008 8:48:30   
Lunca1
Lutiropan no saj se mi je zdelo, da ma dovolj. Ma ne vem kaj so pri mojem tako obsedeni s tem oblačenjem. Včeraj je morala spet v jopici gor po stopnišču do tašče. user posted image  ma se mi ne že ne da več pričkat. user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
21.5.2008 9:19:05   
klepetka
oj ženske

samo pozdravit sem vas prišla. Potem imamo cepljenje pa se javim z novimi podatki in z mojimi značilnimi litanijamiuser posted image user posted image .

SEm vas samo
površno preletela zato
sani objemček zate

vaneyuser posted image

user posted image   tudi zate,katee da se kmalu zdrava vrneš domov.

Sani ,ideja z majicami  je pa super.user posted image user posted image

sem nas pa nekaj štela na hitrco in sem naštela  40 odraslih in 29 otrok , stem da so tukaj šteti tako naši januarčki kot njihovi starejši bratci in sestrice.
SEm pa res sam ookvirno prešela in to tiste ,katere so se do zdaj pofočkale.

pa še čestitke našima slavljenčkoma Manji in
Danielu;vse lepo vama želiva z Lanouser posted image user posted image user posted image user posted image

nana, lepo se imej na morju,pa ne pozabi na nasuser posted image

lunca ,glede oblačenja;Naš Domen je šel danes v vrtec  v trenerki ,majica dolg rokav,nogavice ,sp.perilo-majica  tudi .Aja ,pa flis čez.JAz mislim ,da v vašem primeru  je brezrokavnik nepotreben ampak če pa že je ,pa tud mislim ,da ni hudo odveč.

Je pa res ,da je bil Domen celo zimo napol nag-po svoji volji!!!(mislim tukaj brez žab in večinoma brez kape), zato je pa je bila  Lana oblečena še namesto njega toliko večuser posted image .Ampak semse poboljšala,kajne punceuser posted image user posted image ,čjubljanske kofetkarce.SEm zadnjič mislila ,kako bo edino lLana bila tak omal ooblečena,sem imela že katr mal oslabo vest zaad tega ,pol pa sem ugotovila ,da je bila med najbolj oblečenimiuser posted image

grem zdaj  ,pa se kaj zvečer oglasim.

Lep dan ,čeprav deževen.

< Sporočilo je popravil klepetka -- 21.5.2008 9:27:02 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.5.2008 9:29:10   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Jeeeee,jaz mam pa 2user posted image .user posted image user posted image user posted image

Mater sem klepetulja,sem že do 2 prilezla,hehe.

Čestitkeuser posted image user posted image čvekica za 2user posted image user posted image

Jaz pa grem Housa gledat,ti tudi ursalara??

Ja seveda sem ga šla gledatiuser posted image to bi bila že katastofauser posted image če bi ga zamudila!

Triš kako lepe slikice.Upam da bo s teboj vse Bp.user posted image
Joj jaz imam zelo dober želodec mi je bila vedno želja da bi vozila rešilca ampak da bi pa morala kje zraven biti oz blizu mrličov to pa neuser posted image !Ne ne niti pomisliti ne upamuser posted image !

Nana
lepo se imej na morjuuser posted image !Tudi jaz upam da bom zdaj raje šla na morje ko imava doma pikico drugače sem hodila samo zato da sem mojemu ugodila ker je nor na morjeuser posted image in čolneuser posted image !
Mullerjeve pleničke sem jaz zdaj kupila za probo sem si rekla bomo pa vsaj malo prišparali ja klinacuser posted image naša je dobila takoj pikice po ritki ji ne odgovarjajouser posted image zdaj ji pa mažem z canestenom da odpravim to vnetje in smo šli takoj nazaj na pamperske!
Moja mama tudi meni ne teži z nasveti včasih mi kaj svetuje samo da bi pa rinila vame to pa ne!Je zlata res in tudi jaz jo imam tako rada da me včasih kar boli!Tašči sem pa itak prvi dan povedala da je to moj otrok in pač da lahko pove svoje mišljenje pametuje mi pa naj ne in se kar drži tega!
Moji laski jaz sem se po porodu postrigla bolj na kratko ampak to sploh ni ovira za Laro še vedno jih lepo puli in vleče!

Manja in Daniel vse najboljše!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
21.5.2008 9:47:05   
TRIŠ
Lunca naša Lana je šla danes tudi bolj zimskauser posted image .Ona nam sama pove kadar jo zebe,kadar pa pravi da ji je vroče je pa ne upoštevamo preveč,ker bi bila non stop golauser posted image
Vaney sebe in RR-a pa ne krivi za zakonsko življenje ker drugače bi bilo moje na psuuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
21.5.2008 9:50:25   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Nana moja mami jih bo letos imela 45,tak da je še mlada babica,res pa je da jih bom jaz mela letos komaj 22.

Moja jih bo tudi imela komaj 46l samo, da jih bom jaz imela že 27luser posted image

Moja mama pa je maja dopolnila 46let ,jaz pa čez 3tedne 29.Ja tako mlado mamico imamuser posted image sem važička ha ha.

Nalin-jaz mislim ,da ima muzika malo drugačne probleme.Njen jakob je bil navajen jesti v ogromnih količinah ,saj vidiš koliko je njegova težauser posted image In sem mnenja ,da tudi če ga bo po ves dan pristavljala na zize njemu ne bo dovolj.Sem pa jaz imela nekje prvih 10dni Dašo 24ur na dojkah to je bilo grozno in seveda se mi žal mleko ni proizvajalo ,tako ,da nekaterim mamicam kljub nenehnemu pristajanju mleko ni in ni steklo in NI vse v glavi ,tako kot marsikdo trdi.Ampak je že bilo dost povedano o tej temi.

lunca-tvoj pretirava.Pri nama je pa ravno obratnouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 9:50:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.5.2008 9:51:30   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Vaney sebe in RR-a pa ne krivi za zakonsko življenje ker drugače bi bilo moje na psuuser posted image

pa še katero drugo tuduser posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.5.2008 9:52:35   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

pa še katero drgo tuduser posted image (moje npr.)user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
21.5.2008 9:53:52   
klepetka
lusa ,ampak tvoja mami je pa res mladauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1638
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 9:55:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1639
21.5.2008 10:07:49   
Sunny Morning
Dan.

Mi smo že s cepljenja. Imamo pri 4 1/2m 66cm in 6800g. Kakor smo bili pri rojstvu bolj pri močnih bomo kot zdaj zgleda šli k ta suhim.user posted image  Od zadnjega cepljenja 17.4. smo se zredili celih 200g.user posted image  Ni mi jasno, ker kar lepo jemo. Ima pa še dovolj veliko težo, ker ni nobeden čisto nič omenil, da je premalo pridobila. Cepivo za rotavirus je bilo spet katastrofa, tako da pikice sploh ni registrirala. Se je pa hitro umirila in na poti domov zaspala. Če bo slučajno imela vročino smo dobile sirup.

Gremo papat in se oglasimo še kasneje.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
21.5.2008 10:09:12   
SuzanaKK
Čau punce. Da vas zelo na hitro pozdravim, ko Aljaž ravno spi. Spet sva imela borbe glede zajtrka, ampak mi je uspelo da je pojedel bogih 100 ml + rižolino. Mu zdej kar bolj gosto delam, da ja dobi nekaj kalorij. Hvala za pohvale, se vam Aljaž (važič) zahvaljuje. Sem že pvedala, kako rad se gleda v ogledalo? Po moje bo pravi šminkeruser posted image . Čeprav je šel Grega včeraj sam na tečaj, sva dobila potrdilo, da lahko imamo krst. Je pa res trajalo 3 ure, župnik je pač bluzil o poroki, o vzgajanju otroka v krščanskem duhu itd. Danes pa grem na lov za svečo in tistim blagom. Pomoč prosim! Kje se to kupi? Pojma nimam.

Nana srečno pot pa upam, da bo v Izoli lepše vreme kot pri nas.

Ma saj nimam kaj več za povedati, grem si raje zobe umit in malo pospravit.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.5.2008 10:29:02   
katarinas
Neja user posted image za cm in kg, ima res malo manj kot bi bilo pričakovati, ampak Sunny nič se ne sekiraj, dokler je zdrava je vse ok. Jaz sem zadnjič pri svakinji povedala, da jih ima Lara pri 4m 7000 g in me je debelo pogledala in rekla: kaaaj? naša jih ima pa 10.5 kg, stara je pa leto in pol!!user posted image  In kaj, bi se jaz mogla zdaj sekirat, da ima moja preveč kil?! Eh, brezveze...

Sunny, se vidimo potem v nedeljo? Ne vem kako bo z vremenom, upam, da vsaj ne bo deževalo...

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.5.2008 10:30:27   
mml
suzana svečo in prtiček sigurno dobiš v prodajalni v cerkvi, če želiš pa kaj bolj posebnega je padruga pesem...svečo z napisom dobiš pri svečarju, "belo oblačilo" pri Maticu je bil pa prtiček z idrijsko čipko...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.5.2008 10:53:03   
SuzanaKK
Mml jaz sem čisto leva, kar se tiče krsta. Kakšno belo oblačilo??? A mora nujno imeti kaj belega oblečenega? Btw Matic je bil pravi angelček. Jaz sem slišala, da rabi neko blago, ki je namenjeno temu, da če bi otrok umrl, da ga pokopljejo zavitega v njem.user posted image Grem pa zdaj na lov za svečo k bližnjem svečarju. Nič posebnega nočem, ker še osnovnega ne obvladamuser posted image . Bom zdaj katee en sms poslala in javim, kako je kaj.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.5.2008 10:53:13   
sani1
Pozdravljene!

Manja se vam zahvaljuje za čestitke in zdej veselo spi...

Delajo pri sosedih okna in ropota kot, da smo na gradbišču...user posted image

aurora- mene je bilo tako strah iti pulit modrostni zob, da sem tam zahtevala kar dve inekciji. Pol  pa sploh ni bilo hudo. Tako, da kar pogumno... 

Lunca- glede oblačenja imaš prav seveda ti. Sicer ji ne bo škodoval dodaten brezrokavnik. Ga bo itak sama slekla.  Je pa pri meni isto. Moja tašča bi jo kar do avgusta oblačla v konbinizon...user posted image

klepetka- ja res pohvaljena, da je zadnjič imela Lana oblečene samo nogavičke. Zdej ko se je pa malo ohladilo pa ne zopet pretiravat.user posted image user posted image

nana- nič ti ne zamerim, ker si radovedna. Sej prav...user posted image   Lepo se imejte na morju. Pa misli kaj na nas...

suzana- ma ti se sekiraš koliko poje tvoj Aljaž. Moja je za zajtrk pojedla samo 70 ml mleka. Brez kakršnega koli rižolinota. In jaz se nič ne sekiram. Sej sem ti napisala, da vzamejo kolikor hočejo. A vidiš Nejo od sunny. Zato vse skrbi stran...

sunny- bravo za kg in cm.  No vidiš, da bo Neja zdej se pri ta suhih. Moja Manja pa bo vse prekašala...user posted image

katarinas- ja sej moja tudi raste in se redi. In hvala bogu. Nič se ne sekiraj. Ko bomo pa šle na GH bo pa zopet vse drugače...user posted image

joj grem zdej me že pošteno boli rit...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.5.2008 11:00:07   
katarinas
Pri nas je pa tako, da moja mami ponavadi kaj zateži; ko sem prišla iz porodnišnice  me je hodila gledat (živimo skupaj) in vsakič ko je prišla je mogla kaj povedati - enkrat je bila mala premalo pokrita, drugič preveč, ali je bilo premrzlo v sobi, ali pretoplo....vsakič je bilo kaj narobe!!user posted image  Tako, da sem ji rekla, da naj pride ampak naj bo čisto tiho, naj hodi samo tamalo gledat brez komentarjev! Saj vem, da je hotla samo dobro, ampak ne moreš to skoz poslušat. Tašča je pa ok, nič ne komentira, ampak ona itak ne živi z namiuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.5.2008 11:04:03   
sonček balonček
Pozdravljene,

Maruša je zaspala, tako da malo bluzim po RR. Imam seveda veliko drugega dela, ampak si mislim, da se ne splača začeti, saj se bo slej ko prej zbudila...

Ravno med jutranjim umivanjem sem tehtala Marušo in ugotovila, da ima 7875 g. Danes je stara 4 mesece in 3 tedne. Koliko je dolga ne vem. Meni se zdi bolj široka kot visoka user posted image . Je prava hruškica. Bedre kot take nabrane kičaste zavese, pa ful špehca na bokih in hrbtu. Taka mehka in topla ter nasmejana bunkica. Tako da se pridružujem Nalin, ki pravi da samo z dojenjem nafutra ogromnega dojenčka. Pa še bruha Maruša ogromno, da ne govorim o moji dieti, pa mleko kljub temu vseeno je. Pri prvi hčeri sem pa tudi jaz imela med tretjim in petim mesecem hude težave, ker je izgledalo da bo mleka zmanjkalo. Pa sem imela isto strategijo kot Nalin in sva se dojili do 21. meseca (malo predolgo, ampak meni ni bilo v breme). user posted image

SuzanaKK, Aljaž zgleda že pravi dedec. Koliko pa tehta, ko praviš da ima premalo kil?

Mi še pa za krst nismo nič uredili, ker se ne moremo odločit, kje bi jo krstili. Prvo smo v Solčavi in potem imeli pogostitev v Logarski z malim izletom, ta drugo pa ne vem... Meni je domača cerkev ne-simpatična.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
21.5.2008 11:06:15   
katarinas
Sani1 vem kako je, ko te "rit boli"user posted image  Sem jaz enkrat peljala psa na sprehod in ker je bil bolj žive narave, je to izgledalo tako, da je on mene peljal na sprehoduser posted image . V glavnem, jaz sem skoraj tekla za njim, ko se je kar naenkrat obrnil in začel teči k meni in sva se zapletla, jaz sem padla in to direkt na kamen s trtico...auauaaa....res nisem mogla ne sedet, ne ležat, komaj sem hodila. In to se je kar dolgo celilo... ti pa želim čimprejšnje okrevanje, drugač v bolnici še ležat ne boš moglauser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
21.5.2008 11:13:43   
martinca
suzana, mislim da se to kupi v Mohorjevi družbi v Celju. mislim da je to poleg DZS ali pa tam blizu. nasproti one cerkve v centru mesta pri sodišču. upam da boš našla. če pa še te kaj zanima ti bom pa na ZS poslala mojo številko mobitela.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
21.5.2008 11:18:09   
martinca
suzana imaš ZS.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?