nana35
|
intruder,nič ne maraj zaradi drugih,najbolje da poveš,če te moti.Jaz rečem,sicer na lep način,samo da se mi zdi,da moji nekako razumejo in nimamo več težav. -tu ti pošiljam objemček,če ti je kaj lažje. Glej,mene tudi ful moti že ko pride mali od mojega prvi sin,se pravi Klemnov bratec,pa igra zunaj nogomet,potem pa da žogo v košaro v voziček na njegove stvari in cotike za brisanje okoli ust,potem pa še z umazanimi rokami prijema igračke ki jih ima Klemen v vozičku,pa našemu psu kaže,ta pa seveda poliže.Zadnjič sem se prav razp...zaradi tega in rekla naj pusti Klemnove igračke pri miru če je umazan,pa če še njemu kupim tako igračko,da bo potem mir,ko se bo z njo igral.Te igrače so čudežno bolj privlačne starejšim otrokom,kot tistim,katerim so namenjene.Pa je Luka star 8 let in pol. Lea,Tea in Jure,vse najboljše!! lutiropan,čedne slikice tvoje družine.Dobra si,ni kaj. sani,kakšno operacijo imaš??Zakaj ne bo več +??IZVIRNO SPOROČILO: sani1 A ja pa še to. Glede piknika 30.8.- sem dobila idejo, če bi si dale majice tiskat z niki- imeni in imeni naših sončkov- kaj pravite? nebi imele problemov kaj oblečt, ker bi bila to naša uniforma Sani,tale ideja se mi sploh ne zdi slaba . mml,super da ste prestali krst brez težav in da je bil Matic lepo priden.Nas pa še vse to čaka in to 22.6. Ah,tudi midva nisva dolgo skregana,kake pol urce,potem pa je vse ok,meni se zdi škoda časa,da bi bila skregana,ker na koncu se itak pobotava,pa naj bo prej kot kasneje. katarinas,tega pa tudi jaz ne maram,ko majhni otroci rinejo v Klemna in še jim starši govorijo:"boš malo pobožal fanteka?"Nikoli ne veš,kaj se takemu otroku plete po glavi. katee majra,upam,da je maček že pobegnil... Pošiljam...