|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
19.5.2008 17:04:26   
ursulina
uuuuuuuuuuuuuu, pa je ratalo večkratno citiranje!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.5.2008 20:18:38   
martinca
suzana, jaz mu dajem že Milumil 2. sem ravno danes sem šla v Muller, imajo spet akcijo za Milumil. ga imajo po 7,15 evra. sem kar 4 škatle vzela. jaz sem zaradi tega tudi kupila Milumil 2, ker se po1 neko ni najbolj redil. in se mi je zdelo da ni dovolj kalorično, pa sem rajpi prešaltal na 2. pa mislila sem tudi da ker na 2 piše da je od 4 mesecev naprej, da mu enka ni več v redu. A ti mu zdaj daješ Milumil? se mi zdi da si ti enkrat spraševala katero mleko bi mu dajala.

ursulina, sem že večkrat tu gor brala, da se z majro poznata. ampak še nisem skapirala v kakem razmerju sta. mi lahko razložiš, seveda če nisem preveč radovedna.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
19.5.2008 20:26:47   
Alfabeta
Uf, koliko naklofate kadar je dežuser posted image .

No, da se "pohvalim", da sem šla danes spet delat. Bolj napol ampak sem bila od 8-15 na šihtu. To izgleda tako, da sem sicer pri mojih v hiši, potem ko me pa rabijo za kaso pa tečem kasirat, svakinja pa popazi user posted image .user posted image

Katee še nekaj user posted image user posted image user posted image  in hvala bogu, da je A, če je res blažja oblika.

Glede moških (ne bom uporabila user posted image , ker si ne zasluži)....Tud pri nas razsaja virus ali pa so vsi naši moški vodna znamenja po horoskopu in jih tako luna nosi. Mi2 sva bila včeraj tudi na kratko. Je eno tako kruto prinesel ven, osebno žaljivko, sicer mu je bilo takoj žal, ampak ker je rekel je rekel. Pol pa, da se je hecal in da ni tako mislil,.... Mah BV (brez veze), je že mim, se je včeraj zvečer opravičil in ker se res izjemoma opravičuje, sem ugotovila, da mu je iskreno žal.

Moja pupika je pa danes tako jokala. Ne vem zakaj, ker res poredko joka, ampak danes sem mislila, da bo pa glasilke znucala. Kako je user posted image , kot da jo kaj trga ali pa zvija. Ne vem ali so zobki, ker obe rokici do zapestja (ne vem sploh kako toliko raztegne ustauser posted image ) notri zatlači. Ampak kaj ko ni nič videti, da bi kak kaj ven rinil.

Glede "gobcev" pa... Jaz če so take blage opazke kar preslišim, se enostavno bedaka usekam. Če pa so težkokategorne pa ne ostanem dolžna. Sem se navadila, da povem nazaj, ampak vedno tako, da ne izpadem jaz slabša kot tisti ki špika. Tako jih bolj posedem na tla, izpadejo še beboti zravenuser posted image . To se z leti vse naučišuser posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
19.5.2008 20:49:16   
vaney
katee, super (kolikor lahko to sploh napišem), da je "samo" oblika A in da ne bo posledic, držim pesti, da se čimprej vrneš domovuser posted image user posted image

Tole naj berejo samo tiste, ki imajo čas, ker ni nič novega:
Anžeta sem že spat spravila in to spet sama, ker se je Grega spet vdrl v zemljo. Ob 15h je prišel iz službe, pojedel, pol urce počival in nekam šel. Potem sva šla midva za eno uro na sprehod, domov prišla ob 18.30, njega nikjer še zdaj. Na telefon se pa ne javlja. Včeraj je bil pa odkar se je vstal pa do poznega popoldneva okrog svojega avta, potem je šel h kolegu in zvečer prišel domov. Jaz resno več ne vem, kaj mu jeuser posted image user posted image Ko sem mu pa rekla, da bi bila vesela, če bi si vsaj en dan vzel za naju oz. nas, je pa rekel, da kaj bi rada, da itak smo bili celo soboto skupaj (beri: 1,5h se vozili v LJ z njegovim mlajšim bratom, on čakal pred trgovino, jaz notri norela in peljali 1,5h nazaj, ostanek dneva je prespal, ker je bil preutrujen za na vigred)user posted image user posted image user posted image Jaz resno več ne vem, kaj naj naredim, da se stanje izboljša, ker mi to vsak dan znova poslabša dan in me zelo žalostiuser posted image user posted image

Se opravičujem, da spet težim o tem, ampak nekomu moram povedat; tašči ne morem skoz jamrat, mami misli, da je Grega napol bog in če ji začnem jamrat, bo še ona žalostna, najboljša kolegica ima še 3x večje sr..., kar nekim znankam na sprehodu pa tudi ne morem jamrat o teh stvareh, ve pa ste mi postale že prave virtualne prijateljice, tiste, ki sem jih v živo spoznala, so pa sploh zelo fajn.

Kje je pa sunny zadnje dneve? Prav pogrešam že njene zabavne posteuser posted image

grem še malo okrog po rr poiskat kakšne predloge za na morje, potem pa pridem nazajuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
19.5.2008 20:52:19   
SuzanaKK
Martinca, Aljaž bo zdaj pojedel zadnjih 450 g Aptamila in bi jaz poskusila nekaj drugega, sta mi pa ti in Lunca rekli, da imajo milumil otroci zelo radi. Jaz bi mu sicer kupila še 1, ker sem nekje zasledila, da ni fora v kalorijah, ampak v prilagojenosti mleka. Torej št. 2 ni več popolnoma, ampak delno. Glede na to, da našega še zdaj občasno dajejo krči, bom jaz kar 1 kupila. A v Mullerju je samo 2 na akciji?user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
19.5.2008 21:03:29   
SuzanaKK
vaney, ma ti imaš železne živce, ne vem od kje sploh nabiraš energijo. Saj ti pravim, jaz bi spokala in šla za nekaj časa, ker drugače mu ne bo jasno. Ko bo pa prišel v prazen dom, potem bo pa mogoče spoznal, kaj ga drugače čaka doma. Pa ti kar lepo pojamraj tukaj, saj smo tukaj zato, da delimo dobro in SLABO. user posted image

Glede drezanja v otroka imam jaz kar srečo, v bistvu se družimo z mladimi družinicami, starimi starši, to je pa tudi vse. Sicer pa mislim, da če bi kdo silil v Aljaža, bi se tako drl, da bi vsi stran pobegnili.user posted image Jutri greva z G. na triurno "krstno izobraževanje"user posted image . Varuško imava samo eno uro, tako da upam, da ne bo župnik kaj težil, ker bom jaz prej šla.

Katee mi je napisala, da bo v petek najverjetneje že doma, super!!!!

Ursulina, vedno ko ti pišeš, se spomnim na tvoje čudovite uhančke, ki na žalost počivajo v škatlici, ker si jih ne upam nositi. Počasi bom tako plešasta, ker mi mali toliko las populi, pa nosim čop! O raztrganinah ušesnih meč pa raje ne razmišljam.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
19.5.2008 21:16:30   
klaja
Vaney  ti kar pojamraj, kaj te teži, zato smo tu, da si pomagamo. Očitno pa mu boš morala postavit ultimat in ga malo postavit na realna tla. Razloži mu, da če še slučajno ni opazil, da ima sedaj družino in da se ji treba malo več posvetit. Drugače pa se z Anžetom vsak dan nekam odpravita, tako da vaju takrat ko bi prišel iz službe ne bi bilo doma, mogoče se mu pa kaj posveti. Upam, da ga kmalu spraviš k pameti! 

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
19.5.2008 21:37:29   
nana35
intruder,nič ne maraj zaradi drugih,najbolje da poveš,če te moti.Jaz rečem,sicer na lep način,samo da se mi zdi,da moji nekako razumejo in nimamo več težav.user posted image -tu ti pošiljam objemček,če ti je kaj lažje.
Glej,mene tudi ful moti že ko pride mali od mojega prvi sin,se pravi Klemnov bratec,pa igra zunaj nogomet,potem pa da žogo v košaro v voziček na njegove stvari in cotike za brisanje okoli ust,potem pa še z umazanimi rokami prijema igračke ki jih ima Klemen v vozičku,pa našemu psu kaže,ta pa seveda poliže.Zadnjič sem se prav razp...zaradi tega in rekla naj pusti Klemnove igračke pri miru če je umazan,pa če še njemu kupim tako igračko,da bo potem mir,ko se bo z njo igral.Te igrače so čudežno bolj privlačne starejšim otrokom,kot tistim,katerim so namenjene.Pa je Luka star 8 let in pol.

Lea,Tea in Jure,vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image

lutiropan,čedne slikice tvoje družine.Dobra si,ni kaj.

sani,kakšno operacijo imaš??Zakaj ne bo več +??
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

A ja pa še to. Glede piknika 30.8.- sem dobila idejo, če bi si dale majice tiskat z niki- imeni in imeni naših sončkov-   kaj pravite? 
nebi imele problemov kaj oblečt, ker bi bila to naša uniforma user posted image user posted image

Sani,tale ideja se mi sploh ne zdi slabauser posted image .

mml,super da ste prestali krst brez težav in da je bil Matic lepo priden.Nas pa še vse to čaka in to 22.6.

Ah,tudi midva nisva dolgo skregana,kake pol urce,potem pa je vse ok,meni se zdi škoda časa,da bi bila skregana,ker na koncu se itak pobotava,pa naj bo prej kot kasneje.

katarinas,tega pa tudi jaz ne maram,ko majhni otroci rinejo v Klemna in še jim starši govorijo:"boš malo pobožal fanteka?"Nikoli ne veš,kaj se takemu otroku plete po glavi.

kateeuser posted image

majra,upam,da je maček že pobegnil...user posted image

Pošiljam...

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
19.5.2008 21:39:09   
Alfabeta
Ojej, Vaney, sedaj sele razumem, ko si na mitingu rekla, da ko kaj vprašaš na tistem forumu o družini, da ti vsi rečejo, da se bi ločili, etc.... Ni ti ravno lahko. Jaz bi že popizd... Mislim, da bo res najbolje da upoštevaš Klajin nasvet. Naj ne misli tvoj dragi, da si vedno doma, na razpolago in dosegljiva. Kdaj pa kdaj ga ti pusti v negotovosti, pa ko te bo klical se mu ne oglasi. Naj še njega malo zaskrbi kje si ti in vajin otrok. In ko bo zagnal vik in krik, mu hladnokrvno povej, da tako izgleda ko ti njega kličeš in se ne oglasi.

Sicer pa ti kar pojamraj, saj zato smo tu. Danes imaš ti težave, jutri katera druga, itd, se vse zvrstimo, kajne?

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
19.5.2008 21:42:41   
martinca
suzana, V mullerju je samo 2 in 3 v akciji. saj drugače pa 1 pride 7.95 ali pa mogoče malo več. je pa bistven ceneje kot pa v mercatorju (malo več kot 13, že skoraj 14 evrov), pa v Lidlu ga tudi imajo, tam nekje 13 evrov.

vaney, veš kaj bi jaz s tvojim decom naredla.... če tako rad ven hodi...bi ga enkrat ven zaklenila, da nebi mogel nikjer noter prit. pa naj te zunaj prespi. mogoče si bo pa takrat prišel k sebi kdo ga v hiši čaka. pa prosim, brez zamere. ker je že meni prav hudo, ko ti tako trpiš poleg njega.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
19.5.2008 21:48:42   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Glede moških (ne bom uporabila user posted image , ker si ne zasluži)....Tud pri nas razsaja virus ali pa so vsi naši moški vodna znamenja po horoskopu in jih tako luna nosi. Mi2 sva bila včeraj tudi na kratko. Je eno tako kruto prinesel ven, osebno žaljivko, sicer mu je bilo takoj žal, ampak ker je rekel je rekel. Pol pa, da se je hecal in da ni tako mislil,.... Mah BV (brez veze), je že mim, se je včeraj zvečer opravičil in ker se res izjemoma opravičuje, sem ugotovila, da mu je iskreno žal.

Alfabeta,tudi tebi en user posted image

vaney,prav da pojamraš,je potem lažjeuser posted image ...kaj naj ti rečem,je že bilo vse rečeno,nimam pojma kaj lahko narediš.Jaz bi ga poslala v pm in šla.Potem bi me sam prišel iskat.Za kazen bi naredila tako,kot ti predlaga klaja,pa še skuhala mu ne bi bič za kazen,ne zlikala in ne oprala.Naj mu kolegi perejo in kuhajo,skratka tisti,s katerimi preživi več časa.Da bi gospod brezskrbno hodil okrog,...aa.
Jaz sem tudi že jezna na tvojega!!!user posted image

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
19.5.2008 21:50:46   
katarinas
Vaney najprej enuser posted image ...je pa res smotan - ko misliš, da se bo zresnil sedaj, ko ima družino, pa ga takole lomi. Mogoče bi bilo dobro poizvedeti kje takole hodi, ko se ti ne oglasi... 
Saj vsaka pravi, da bi ga pustila, pa naj bo sam pa bo videl user posted image , samo težko je to narediti...bi bilo verjetno pa najbolj prav.
No saj ne bom nič pametovala, saj veš kako je, ko se gre za druge si ponavadi najbolj brihten, pri sebi pa nič ne vešuser posted image

No danes tud midva nisva več skregana, tud ne zdrživa dolgo, ker je potem itak brezveze, se začnemo že po otročje kregatuser posted image ...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
19.5.2008 21:51:23   
martinca
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Ojej, Vaney, sedaj sele razumem, ko si na mitingu rekla, da ko kaj vprašaš na tistem forumu o družini, da ti vsi rečejo, da se bi ločili, etc.... Ni ti ravno lahko. Jaz bi že popizd... Mislim, da bo res najbolje da upoštevaš Klajin nasvet. Naj ne misli tvoj dragi, da si vedno doma, na razpolago in dosegljiva. Kdaj pa kdaj ga ti pusti v negotovosti, pa ko te bo klical se mu ne oglasi. Naj še njega malo zaskrbi kje si ti in vajin otrok. In ko bo zagnal vik in krik, mu hladnokrvno povej, da tako izgleda ko ti njega kličeš in se ne oglasi.

pa jaz bi še temu dodala, da mu sploh kosila nebi kuhala ene par dni. da bi prišel iz službe in ga nebi doma kosilo čakalo. pa da vaju tudi ne bi bilo doma. pa še cot mu nebi prala pa likala. bi mu rekla, da si preveč utrujena, tako kot je on zadnjič tebi rekel.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
19.5.2008 21:52:53   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

vaney, veš kaj bi jaz s tvojim decom naredla.... če tako rad ven hodi...bi ga enkrat ven zaklenila, da nebi mogel nikjer noter prit. pa naj te zunaj prespi. mogoče si bo pa takrat prišel k sebi kdo ga v hiši čaka. pa prosim, brez zamere. ker je že meni prav hudo, ko ti tako trpiš poleg njega.

Tud tole ni tako slaba idejauser posted image , škoda, da ni zdaj zunaj preveč mrzlouser posted image user posted image  jou zdej sm pa že žleht...user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
19.5.2008 21:58:09   
vaney
joj, punce, ste zelo prijaznein vidim, da tudi vas jezi naše trenutno stanje, potem si lahko šele mislite, kako sem jazuser posted image user posted image user posted image aja, klaja, jaz grem skoraj vsak dan kam okrog, na sprehod z Anžetom tudi, ko njega ni doma in pride v prazen dom, pa nič ne pokliče, kje sva. Saj tako je bilo tudi danes, sem ga zdaj vprašala, če ga ni nič zanimalo, kje sva, pa je rekel, da mu je crknil telefon, potem je pa pozabil, ker je šel na jago. Ah, brezveze, vem samo, da bom morala nekaj nujno naredit, ker tako več ne gre.... HVALA vsem za spodbudne besede, le kaj bi jaz brez vas, zlate steuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa počasi spat, ker sem utrujena.

lep večer in mirno noč vsem sončkom in mamicamuser posted image (pa pridnim atijem tudiuser posted image )

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
19.5.2008 22:04:26   
vaney
Joj, vidim, da sem čisto zasmetila stran s svojim jamranjem...saj ne bom več.

Majice z nicki pa res ne bi bile slabe ideje, ker jaz bom z mojim spominom zlate ribice vsako 100x vprašala, kako ji je imeuser posted image Zadnjič sem majro na kavi poklicala kar majra, čeprav ji ni tako imeuser posted image Mi je bilo kar nerodnouser posted image

Ampak resno, kje pa so danes triš, sunny, majra, dašabina? A ima dolenjsko-belokranjska zasedba danes odvajanje od rr, pa jaz nič ne vem o temuser posted image (pa alfabeta tudi neuser posted image )

zdaj pa čisto zares....lahko noč

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
19.5.2008 22:08:53   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Joj, vidim, da sem čisto zasmetila stran s svojim jamranjem...saj ne bom več.

Majice z nicki pa res ne bi bile slabe ideje, ker jaz bom z mojim spominom zlate ribice vsako 100x vprašala, kako ji je imeuser posted image Zadnjič sem majro na kavi poklicala kar majra, čeprav ji ni tako imeuser posted image Mi je bilo kar nerodnouser posted image

Ampak resno, kje pa so danes triš, sunny, majra, dašabina? A ima dolenjsko-belokranjska zasedba danes odvajanje od rr, pa jaz nič ne vem o temuser posted image (pa alfabeta tudi neuser posted image )

zdaj pa čisto zares....lahko noč

Nisi zasmetila, no! ti karf povej kar ti leži na duši.

A misliš, da imajo naše dolenjke in belokranjke mačka od vigredi?user posted image  Hja, al pa od kake druge fešte (a ne, Dašabina)

Glede majčk sem pa jaz tudi za, ker imam tudi jaz luknje v spominu za imena. Si bi prej telefonske zapomnilauser posted image , poklicna deformacija pačuser posted image

No, lahko noč

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
19.5.2008 23:05:01   
SuzanaKK
Martinca ful ti hvala za informacije. Itak grem ta teden v Velenje in bom šla v Muller po pleničke in bom kar tam vzela Milumil. Zdaj grem pa tudi jaz počasi spat, sem že čisto blesava od zaspanosti in še kar nekaj bluzim po tem računalniku.

Lahko noč!!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
19.5.2008 23:12:08   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

No, danes nisem preveč smetila ampak čisto tiho pa tudi nisem bila.user posted image

Že ene tri strani smo več ali manj v debati o naših dejcih.user posted image  A si sploh zaslužijo, da jih toliko omenjamo...nisem prepričana.user posted image  Je pa tako malo dobrega povedano, da me je kar sram. Eni so res katastrofa, eni malo manj...več ali manj so vsi enaki...redke so izjeme...blagor se tistim, ki jih imajo. katarinas jaz tudi dostikrat znorim pa nikamor ne pridem. Z njegovimo odgovori na moje jamranje se še skregat ne morem.user posted image  Še vedno upam, da se bo kaj spremenilo.

vaney ti kar "jamraj"...ti je vsaj lažje. Kot pa lahko vidiš smo vse tam nekje, čeprav se mi zdi, da tvoj Grega prednjači. Nimam pa nobenega pametnega nasveta kaj naj narediš, ker vidiš, da še sama pri sebi ne morem porihtat. Najbolje, da še vedno delaš tako kot do zdaj...hodi okrog in uživaj življenje.user posted image

katee super, da greš kmalu domov.user posted image

Zdaj grem pa spat, ker je ura spet preveč in sem spet čisto "zabluzila".user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
   [Brisano sporočilo]
19.5.2008 23:23:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.5.2008 8:04:03   
lutiropan
user posted image
Jutro,mi smo že vstali,se že najedli, jaz že kapučino spila.Sem še za vas enega naredila.
Spet kaže da bo cel dan dež, bomo pa mal pospravljal, vmes pa tu gor visel.
Samo bom vidla še, kakšno bo razmerje med pospravljanjem in RR.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.5.2008 8:52:31   
Intruder24
user posted image vsem najlepša hvala za user posted image  ko sem prebrala sem se počutila takoj bolje...

nimam veliko časa je Vid mala sitka (tako kot vreme), pa bom raje kar z njim spala. Se je včeraj začel jokat ko je mojo mamo videluser posted image , ko jo je jar navajen, saj ga je že popazla večkrat (posledice od nedelje), samo se je pol umiril.
Moja mami ma pa jutri 50 let user posted image , pa ji bomo kupli bicikel user posted image  in je še full laufarije, ker moj foter in brat se znata tak leva nardit, sej veste kakšna je večina dedcev.

Vsem, ki imate probleme user posted image , vaney ko bo čas boš sama naredila korak, ki se bo tebi zdel pravi, tukaj je zelo težko pametovat. predlagam pa ti, da veliko pišeš o temu, ker ti bo ziher lažje in lepše boš čez čas videla realno sliko.
vsem ki praznujete vse najlepšeuser posted image

Meni pa Vid že vstrajno puli laseuser posted image  in je full tečno (ker potem rokice v usta in obveznmo moji lasi zraven) in boleče.

Mi imamo pa že naslednji torek cepljenje, to je manj kot mesec in pol po prvem cepljenju, mislite, da so se zmotli in da ni ok?

Glede majic jaz sem za user posted image  Samo še ne vem kdaj bom lahko povedala, če pridemo. Je kakšen rok do kdaj se morem zjasnit?

lep dan punce, UŽIVAJTEuser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.5.2008 8:58:45   
Sunny Morning
Jutro.

Sva z Nejo do zdaj spali.user posted image  Jutri bova pa tak čas že zaključili z drugim cepljenjem.user posted image  Vreme je spet v kuser posted image , jaz bi pa morala v Nm po hrano za Nejkico. Jo bom ob 10.00 nafotrala in jo pustila pri "tašči", da bo vsa vesela, jaz pa pičila v Muellerja.

vaney sem ti pozabila včeraj napisat, da bo tvoj Grega itak prišel na svoj račun z Anžetom, ko bo na porodniški. Mogoče se tega zaveda in zdaj izkorišča situacijo. Od vseh naših user posted image bo on najbolj občutil kako je to biti "mama". Me prav zanima kako se bo znašel in kako se mu bo potem zdelo.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.5.2008 8:59:56   
Lunca1
Jutro punce.

Suzana mi smo že šli na 2, drugače pa lahko brez problema še uporabljaš 1.

O Katee. to je pa hitro, jaz sem bila takrat 1 mesec v bolnici, potem pa še 1 mesec doma.user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.5.2008 9:01:06   
Sunny Morning
Miha in Žan user posted image  user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?