nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma ... bom pa vsaj spremenila frizuro, po 100-ih letih. Hvala za info o plečničkah in pohvale za mojo Neži Bom probala še te Muellerjeve, prej me je motilo, ker so bile tako debele. A greste vseeno na morje, čeprav ne hodiš rada? Za Klemna bo pa super morski zrak, upam samo, da ne bo deževalo Kam pa greste? Jaz sem tudi po 100 letih spremenila frizuro,sem prav srečna,da je obstajal dober razlog za to,ker drugače bi žalovala za laski,zdaj pa ne. Ja,Mullerjeve pleničke so mi sedaj všeč,me je pa isto to motilo,ker so bile tako debele,zdaj so pa res tanke. Vseeno gremo na morje,ja,saj ne more biti po moje,ker potem bi ubogi moji moški ostali večno brez morja.Grem njim na ljubo,saj je samo 2 dni,gremo v Izolo,tako da ni dile.Vreme pa vem,da ne bo kaj prida,ker je že zdaj grdo. Mogoče pa bom zdaj odkar imam Klemna raje hodila na morje,malo se res veselim poletja,ko bo moj piko pod senčnikom s klobučkom,na blazini,na debelo namazan s kremo za sončenje,s temi lepimi plavimi očkami...in poleg mene,srečne mamice. intruder,sem slišala danes ja,ko je res močno vdarilo,ko je bil dež,smo se ravno odpravljali v Interspar in smo bili zunaj.Bova si vzeli čas,ko bo en lep sončen dan in pridem s Klemnom do tebe,pa bova laske porezali.Upam,da bosta prdeca pridna. Moja mama tudi nič ne teži glede česarkoli okoli Klemna,ve,da je pač tako kot je in da bom že sama ocenila kaj je prav in kaj ne,nikoli se ne meša v nič,pa še vedno mi kaj pomaga okoli vsega,tašča pa se tudi ne meša,hvala bogu,vsaj to drečo imam. ursalara,jaz še nisem dobila paketa,mi je pa zadnjič po telefonu rekla,da pride v 14.dneh. suzana,tudi tvoj Aljaž je prekrasen dečko.Prav odraslo že izgleda na tej slikici. Ja pa res ni bilo časa za RR,je moj doma,pa ne samo to,moja mama je bila pri meni od 16h do 20.30 ker sva danes končno potrdila datum krsta v cerkvi,pa je popazila na Klemna,potem pa sva še BB gledali skupaj.Saj moj nima nič proti RR,samo včasih,ko se kaj pričkama. Sem že pri limmi napisala,kam gremo,pa res samo za 2 dni,poleti pa za več. mml,saj so moji lasje že tudi precej krajši od prej,ampak Klemna prav tako ne moti,me kar veselo vleče,še posebno za tasladke.Ko zagrabi,živi bog ne pomaga da bi kar tako spustil.Ampak je pa milejša bolečina od tiste,ko imaš dolge lase. IZVIRNO SPOROČILO: mml Matica danes nekaj hudo napenja, pa nimam pojma zakaj in je totalno razdražljiv in ne more spati...tako da je prav podoben današnjemu vremenu... Ponoči smo tudi mi imeli rahle tresljaje okoli Klemna,ga je tudi ščipalo in je prdal.In je tudi bil ves dan take volje,kot vreme,sem res že komaj čakala da se spravi spat.Saj nisem hudobna ne? golobček,res si srečnica,tvoj dragi je tako priden,mene še ni čakalo kosilo,ker moj ne zna kuhat.Le med vikendom,ko je doma mi zjutraj pripravi zajtrk,kakšna jajčka speče,pa mleko pogreje...to je pa tudi vse.Ampak bolje išta nego ništa pravijo,kajne? anchikaa,ja ti si pa res še mlada ja,kaj pa jaz ko sem 14 let starejša od tebe,potem je lahko tudi moja mami bolj star,kajne? za 2 zvezdici! vaney,mala pikica bo mislim da do četrtka na morju,mogoče jo bom kaj poklicala,ker je tudi na slovenski obali. martinca,res si že stara,joj,jaz bi se na tvojem mestu res sekirala,če bi že bila 24 let stara,hvala bogu da nisem.In si šla gledat CR? Mislim pa da imate vi enih 50 pujskov!Tako približno se spomnim... triš,ti nič ne zavidam,da si vohala mrliče.Brrrrr,me kar strese,če pomislim,da so v sosednji ordinaciji... Priden Žan,res lepo papca na sliki,Klemen že tudi pridno preikuša nove okuse. Mu je pa kar videt,da mu okus ni všeč,Klemnu se nosnice kar razširijo,ko poskuša kake zelenjavne reči. sani,ja oven sem,pa to zelo radoveden .A tako,upam,da bo vse vredu s tabo in tvojo maternico.Pa seveda s trtico.Oprosti moji radovednosti... Zdaj je konec mojega spisa,grem pod tuš in spat,jutri bo zgodaj dan in gremo. Lepo se imejte,saj čez 2 dni sem že nazaj,seveda ne bom pozabila na vas,si bom pa zapisala kje sem ostala.Lepo se imejte.