|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
20.5.2008 21:16:54   
TRIŠ
No drugače pa sem bila danes hitro na vrsti in v 5 min sem bila že zunaj.V petek pa dobim izvid.Mi je pa nekaj tako močno smrdelo po nekih razrečilih in vprašam sestro kaj je to.Ona pa meni tu zraven delamo obdukcije mene pa bi skoraj kap.Že tako je grozen občutek ker je ambulanta v kleti pol pa še to(mamamija)Upam da ne bom več rabla ituser posted image .Sva se malo pogovarjale in njej je to čisto normalno ,edino ko je začela delat z mrliči je imela en teden smrad v sinusih,potem pa je tudi to izginilouser posted image
Drugače pa je Žan  včeraj jedlel baby korenček in mu je bil prav všeč,danes pa cvetačo s korenjem ki pa jo ni preveč oboževaluser posted image .

Žan probava korenček s cvetačo
user posted image

Mami ni mi najbolj všeč,veš
user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
20.5.2008 21:25:56   
TRIŠ
Dašabina upam da se nisi utopila v Čateškihuser posted image ,ko te ni nič na RR-u.
Anchika ja prav nekaj pozitivnega sekajo teli tvoji postiuser posted image
Martinca ja veš jaz sem si pa vedno želela bit kmet.Sem bila pri stari mami na počitnicah pa mi je bilo tam tako lepo.user posted image ,pa še obožujem živali ki nam dajejo toliko lepega.,No mogoče bom pa ko bom starauser posted image .Moj sine prinese domov vsake pol leta kako žival.Ne vem kaj me čaka v prihodnostiuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
20.5.2008 21:26:06   
dašabina
hello i am back!
miha žan in ajda vse naj naj za 4-obmesečnico!

user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
20.5.2008 21:28:17   
dašabina
No zdaj mi je uspelo prit zraven, vidim da do novega leta ne bom prišla na čisto.
Pa še prilepit mi noče stvari!user posted image user posted image

Triš kaj že jemo gosto???user posted image
Grem brat!!!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
20.5.2008 21:28:23   
TRIŠ
Tako mi je smešno moj dragi ureja položnice jaz pa smetim na RR-u user posted image .No želim vam lahko noč.Tolk mam za povedat pol pa ko vse obdelam pozabimuser posted image

LAHKO NOČ ČVEKICE IN LEPE SANJE

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
20.5.2008 21:30:52   
TRIŠ
Aja pa še to hvala za čestitke.Dobro da vas imam ker jaz se ne bi spomnilauser posted image pa kaj čmo če se pa tolk dogaja.
Dašabina zdej sva že ležale v sobah in čvekale kako lepi so najini sončkiuser posted image mater je blo lušno.Bi šla še enkrat ponovituser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
20.5.2008 21:33:14   
TRIŠ
O mama nisi se utopila.Me je že skrbelo vešuser posted image .Ne jemo še gosto ampak malo sprobavamo,ker je mene mal panika zaradi tablet za pritisk ,ker mi Metyldopa več ne dajo in sem se ustrašila da bo treba nehat dojit.Upam pa da mi bodo te nove pomagale?Pa saj se na koncu vse tako konča kot se mora,kajneuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
20.5.2008 21:35:32   
dašabina
Seveda draga moja, vse se uredi, bom jutri nadaljevala ko bom imela spet mir! Nočko!!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
20.5.2008 21:41:50   
muzika
Ojla!

Ni lepo, da se javiš šele takrat, ko imaš težave, zato upam, da me ne boste ignorirale ali okregale. Naš Jakob ima sedaj že poštene 4 mesece, 65 cm in 7.900 g (za statistiko). Lahko sklepate, da je imel zelo dobro in veliko hrane. V preteklem času govorim, ker imam vedno manj mleka, on pa bi kar jedel in jedel. O flaški in adaptiranem mleku seveda noče niti slišat.Danes sta bila z atijem doma 2 uri sama in to je bilo 2 uri dretja, ker bi user posted image seveda moral jest. Saj pravzaprav ne vem, kaj naj naredim. Z žličko mu dajem mleko, ampak to je bilo včeraj 30 ml v 15 minutah! Razmišljala sem o riževem mleku, ki je rahlo sladko in bi mu bilo mogoče dobro. Je že katera slišala za takšno varianto?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
20.5.2008 21:50:08   
vaney
Saj vem, da sem že napisala lahko noč, pa sem še kar tukajuser posted image Ni čudno, da potem trpi moje zakonsko življenjeuser posted image
Miha, Ajda in Žan, vse naj naj za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image

Dašabina, dobrodošla nazajuser posted image

Triš, Žan je prav posrečen videt s to kašico, tale srčkano se je "načmrdil"user posted image Probaj bananino kašico, ti bo še žlico zraven pojedeluser posted image Mi pa še nismo nič probavali, bomo pa kmalu, samo malo za kakšno mini malico.

Zdaj sem gledala nastop Rebeke Dremelj in se mi zdi kar v redu, dober nastop so skupaj spravili. Se mi pa ne da čakat, da bi videla, če gre naprej. Sa bomo itak jutri povsod poslušali o tem, ne? Zdaj grem pa res spatuser posted image .

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
20.5.2008 21:53:16   
SuzanaKK
muzika jaz sem pa zadnjič o tebi in koali spraševala, ker res ni več ne duha ne sluha o vaju. Še to ne vem, kje si rodila pri nas ali v Avstriji. Kaj ko bi mu večkrat poskusila ponuditi flaško, mogoče bi se pa navadil. Se mi pa zdi, da ima klaja iste probleme. Ali pa riževe kosmiče bolj na gosto in po žlički, je tudi bolj nasitno. No, sicer se je pa prava javila za nasvete, prvič sploh nisem dojila, drugič imamo pa z našim take težave, ker noče jesti. No, pozdravila sem te pa vseenouser posted image .
TRIŠ super, da si hitro zrihtala, držim pesti, da bodo izvidi ok. Tvoj Žan je tudi pravi srček.
Martinca in ančika kako sta vedve mladi, jaz sem letos dopolnila že 31. pomladuser posted image . Bi si pa jaz tudi šla ogledat carski rez pri kravi, ko sem bolj firbčne sorte. Obe babici na kmetih, tako da kot otrok sem vedno del počitnic preživela pri njiju.

A sem kaj pozabila? Nana uživaj na morju in ne pozabi na nasuser posted image .

Zdaj grem pa pod tuš in spat. Sem danes še z lektoriranjem spet začela in sem čisto izmozgana.

Čau bau se tipkamo jutri.

Katee, jaz te ful pogrešam tukaj!!!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
20.5.2008 22:11:31   
sani1
Hvala za lepe želje... Najbolje je ko stojim ali ležim. Tako, da bo RR zdej malo trpel. Bom že prinesla jutri vse povštre kar jih premorem...user posted image user posted image

nana- kaj si ti po horoskopu? Čaki grem gledat seznam nazaj...Oven? Pa da so ovni radovedni to si pa nisem mislila...user posted image   hecam se...  Nič pretresljivega grem na op na maternici.   Samo zdej bo user posted image , ko me bo bolelo zadaj in spredaj... Ma sej bo....

suzana- ma tvoj Aljaž je pravi dedec. Kaj se sekiraš koliko poje. Si vzame toliko kot mu paše... Pravi lepotec...

Grem zdej spat. Upam, da ne bo preveč bolelo, ker od teh tablet sem že čisto zadeta in jih zaradi črevesja ne smem več jemat... Ma sej nimam več besed. Samo jamram še tukaj gor...  grem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
20.5.2008 22:16:35   
Lunca1
Suzana kakšen cuker je Aljaž. user posted image

Lusa tudi tvoje slikce so super lepe. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

anchikaa, kak si še ti mlada, jaz bom letos že 24 stara.

user posted image user posted image user posted image
He he Triš, Lepo ste tole začeli s hranjenejem. user posted image  Mi imamo tudi enak slinček.

Muzika poskusi še s kakšno drugo flaško. Mi imamo lateks Nukovo, precej jih ima silikonske Aventove. Lahko da mu ne paše duda.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
20.5.2008 22:39:50   
martinca
TRIŠ, saj mi nimamo kmetije doma. no ja, ene par pujskov imamo .4 mame in potem njihove otroke, to pa se jih potem nabere skupaj ene 40. potem ti sosedi pa imajo samo krave, oni pa jih imajo 30.

IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Razmišljala sem o riževem mleku, ki je rahlo sladko in bi mu bilo mogoče dobro. Je že katera slišala za takšno varianto?

jaz še nisem slišala o tem. ti žal ne znam svetovat. je pa vseeno lepo da si se oglasila, pa tudi če rabiš samo nasvet.

vaney
, zdaj pa si ne očitaj, da ti zaradi nas trpi zakonsko življenje. mislim da boš morala krivca poiskat kje drugje kot pa pri nas in pri sebi.

suzana, no s carskim rezom ne bo nič, vsaj z moje strani, ker veterinar pride ponoči (je dežuren) in bo opravil to ponoči. pa še ast mi je rekel da bi malo nerodno zgledalo da bi hodla to gledat. sva pa šla z Urošom vseeno kravo pogledat v štalo. pa je boga reva na tleh ležala in težko dihala. saj bo kmalu boljše, ko bo teliček na svet pokukal.
so pa komentarji svakinje na Aljaža, kaki odrasel dečko zgleda ko ima lasi.user posted image

nana, uživajte na morju!

zdaj pa res grem spat. me Uroš že čudno gleda, te pa imam kar slabo vestuser posted image , ko sem toliko tu gor.

lahko noč

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
20.5.2008 23:15:22   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: limma
... bom pa vsaj spremenila frizuro, po 100-ih letih.

Hvala za info o plečničkah in pohvale za mojo Neži user posted image  Bom probala še te Muellerjeve, prej me je motilo, ker so bile tako debele.

A greste vseeno na morje, čeprav ne hodiš rada? Za Klemna bo pa super morski zrak, upam samo, da ne bo deževalo user posted image  Kam pa greste?

Jaz sem tudi po 100 letih spremenila frizuro,sem prav srečna,da je obstajal dober razlog za to,ker drugače bi žalovala za laski,zdaj pa ne.

Ja,Mullerjeve pleničke so mi sedaj všeč,me je pa isto to motilo,ker so bile tako debele,zdaj so pa res tanke.

Vseeno gremo na morje,ja,saj ne more biti po moje,ker potem bi ubogi moji moški ostali večno brez morja.Grem njim na ljubo,saj je samo 2 dni,gremo v Izolo,tako da ni dile.Vreme pa vem,da ne bo kaj prida,ker je že zdaj grdo. Mogoče pa bom zdaj odkar imam Klemna raje hodila na morje,malo se res veselim poletja,ko bo moj piko pod senčnikom s klobučkom,na blazini,na debelo namazan s kremo za sončenje,s temi lepimi plavimi očkami...in poleg mene,srečne mamice.

intruder,sem slišala danes ja,ko je res močno vdarilo,ko je bil dež,smo se ravno odpravljali v Interspar in smo bili zunaj.Bova si vzeli čas,ko bo en lep sončen dan in pridem s Klemnom do tebe,pa bova laske porezali.Upam,da bosta prdeca pridna.
Moja mama tudi nič ne teži glede česarkoli okoli Klemna,ve,da je pač tako kot je in da bom že sama ocenila kaj je prav in kaj ne,nikoli se ne meša v nič,pa še vedno mi kaj pomaga okoli vsega,tašča pa se tudi ne meša,hvala bogu,vsaj to drečo imam.

ursalara,jaz še nisem dobila paketa,mi je pa zadnjič po telefonu rekla,da pride v 14.dneh.

suzana,tudi tvoj Aljaž je prekrasen dečko.Prav odraslo že izgleda na tej slikici. Ja pa res ni bilo časa za RR,je moj doma,pa ne samo to,moja mama je bila pri meni od 16h do 20.30 ker sva danes končno potrdila datum krsta v cerkvi,pa je popazila na Klemna,potem pa sva še BB gledali skupaj.Saj moj nima nič proti RR,samo včasih,ko se kaj pričkama.user posted image Sem že pri limmi napisala,kam gremo,pa res samo za 2 dni,poleti pa za več.

mml,saj so moji lasje že tudi precej krajši od prej,ampak Klemna prav tako ne moti,me kar veselo vleče,še posebno za tasladke.Ko zagrabi,živi bog ne pomaga da bi kar tako spustil.Ampak je pa milejša bolečina od tiste,ko imaš dolge lase.
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Matica danes nekaj hudo napenja, pa nimam pojma zakaj in je totalno razdražljiv in ne more spati...tako da je prav podoben današnjemu vremenu...

Ponoči smo tudi mi imeli rahle tresljaje okoli Klemna,ga je tudi ščipalo in je prdal.In je tudi bil ves dan take volje,kot vreme,sem res že komaj čakala da se spravi spat.Saj nisem hudobna ne?

golobček,res si srečnica,tvoj dragi je tako priden,mene še ni čakalo kosilo,ker moj ne zna kuhat.Le med vikendom,ko je doma mi zjutraj pripravi zajtrk,kakšna jajčka speče,pa mleko pogreje...to je pa tudi vse.Ampak bolje išta nego ništa pravijo,kajne?

anchikaa,ja ti si pa res še mlada ja,kaj pa jaz ko sem 14 let starejša od tebe,potem je lahko tudi moja mami bolj star,kajne?
user posted image za 2 zvezdici!

vaney,mala pikica bo mislim da do četrtka na morju,mogoče jo bom kaj poklicala,ker je tudi na slovenski obali.

martinca,res si že stara,joj,jaz bi se na tvojem mestu res sekirala,če bi že bila 24 let stara,hvala bogu da nisem.In si šla gledat CR?user posted image Mislim pa da imate vi enih 50 pujskov!Tako približno se spomnim...

triš,ti nič ne zavidam,da si vohala mrliče.Brrrrr,me kar strese,če pomislim,da so v sosednji ordinaciji...
Priden Žan,res lepo papca na sliki,Klemen že tudi pridno preikuša nove okuse. Mu je pa kar videt,da mu okus ni všeč,Klemnu se nosnice kar razširijo,ko poskuša kake zelenjavne reči.

sani,ja oven sem,pa to zelo radovedenuser posted image .A tako,upam,da bo vse vredu s tabo in tvojo maternico.Pa seveda s trtico.Oprosti moji radovednosti...user posted image

Zdaj je konec mojega spisa,grem pod tuš in spat,jutri bo zgodaj dan in gremo. Lepo se imejte,saj čez 2 dni sem že nazaj,seveda ne bom pozabila na vas,si bom pa zapisala kje sem ostala.Lepo se imejte.

:))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
20.5.2008 23:36:52   
NadjaB
Alo babike,
mi smo imeli danes P in dobili pikico ter popili drugi rota. Mali je full lepo prenesel vse skupaj (upam,da ne bo vročine!)...sem bila nanj tako ponosna kot pav.

vsem, ki imate probleme - take ali drugačne- držite se!!!!user posted image
Intruder, meni tudi tašča včasih soli pamet in vedno, ko pridemo nekaj govori...mi gre kar pri enem ušesu noter, pri drugem pa ven. Ampak vseeno mi gre tak na živce to pametovanje, da je joj. Pa zakaj nima danes spodaj štrampeljčkov, pa zakaj to, pa zakaj ono....jaoooo. Največja fora je ta, da ne pove tako direktno, ampak se kao z malim pogovarja in reče npr. Gašper pa danes nima štrampeljčkov. fijuuuuuuuuuuuu mi gredo pokonci kocine...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
20.5.2008 23:38:22   
NadjaB
Nana35, kje ti to laske strižeš?user posted image  Jaz bi tudi morala malo k frizerju... user posted image

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
20.5.2008 23:42:32   
ljubljana
Eurosong user posted image user posted image
Finska user posted image  pa še katera druga, za....
Sva se z mojim režala, da bi mogli na rok Otočec zbirat kandidate za emo al pa na kakšen metal kamp festival. Bi zihr v finale prišli. Pa tisti zdepilirani metalci, s sveže umitimi in razčesanimi lasmi, kot da za Veet in Neurto roberts reklamo delajo. Groza.

Mi je pa všeč romunija pa za jutri je moja favoritka madžarska

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 23:46:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anchikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 0:06:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1620
21.5.2008 6:59:35   
aurora6
Dobro jutro.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
21.5.2008 7:09:29   
aurora6
Jeeeeeeeeeeeeee prva sm hehehehehehe.......no v glavnem naj se malo pohvalim včeraj mi je moj dragi kupil šopek rdečih vrtnic. Sej vem, da se sliši pocukrano sam men je blo tko lepo, pa sem rekla da se mal pohvalim in da obstaja upanje za izboljšavo teh naših moških hehehe user posted image user posted image user posted image user posted image .
Aniti sem začela riževo kašico dajat zvečer, pa je tok hecna...........si po moje misli..pa kaj mi to čudno roza stvar "beri žlico" rine v usta hahahahahahaha......no predvčerajšnjim je blo prvič, pa je blo več na slinčku kot v ustih....včeraj je šlo že bolje.......sam mleko je pa še zmer zakon.........sem ji zamenjala cucelj iz 2 na 3 pa ji spet ni blo jasno, kako da tko hitro teče hahahhahaha.......tok je turbo pojedla, da sem že razmišljala, da ji dam nazaj 2.....no pol je pa že počasi začela dojemat in je sedaj v redu.
Čestitke vsem slavljencem, vse, ki ste bolančkane pa želim čimprejšnje ozdravitve. Aja mene je tako matral čez vikend pa vse do danes modrostni zob, ki ga moram izpulit, da je groza........sm misnla da bom kr kombinirke vzela pa ga vn dala....nism mogla nč ne jest, ne pospravljat.....je moj bil tko pridn, da je za tamalo poskrbel.....no danes je malo bolje 11.7.08 grem pa na puljenje..........

< Sporočilo je popravil aurora6 -- 21.5.2008 7:12:27 >

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
21.5.2008 7:37:07   
martinca
aurora, to pa se še boš načakala do 11.7.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
21.5.2008 8:19:12   
Lunca1
Jutro.

Imam eno vprašanje za tiste, ki imate tudi že starejše otroke. Midva z mojim se ne ujameva kar se tiče oblačenja naše gospodične. Evo danes spet. Zunaj je 10 stopinj. pina ima oblečene spodnje hlačke, spodnjo majico, dokolenke, majico z dolgim rokavom in kavbojke. No zdaj pa predmet spotike user posted image , jaz bi ji dala čez samo debelejšo jopico, moj pa dodatno še vatiran brezrokavnik. Se greva vedno že tudi pozimi, ko ji moj vedno pod bundo tlači  še jopico. No zanima me vaše mnenje.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
21.5.2008 8:19:41   
mml
Manja in Daniel vse najboljše user posted image
user posted image

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?