ursulina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Ursulina, ko sem nazadnje dobila reklamo od BC, je bil na naslovnici en tak fantič kot je tvoj, sem se takoj nate spomnila, če bi bil tvoj nekaj mesecev starejši bi rekla da je to defenitivno on Tako da imaste očitno potencialnega foto modela doma LOL! Saj je res cuker :) Kolikor imamo že raznoraznih slik doma, se še enega "fotosešna" ne bi branil :) IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica ursulina, jaz sem kupila v Okaidiu. Ni bil komplet, sem kar sama skombinirala. Vzela pa sem bele hlačke na naramnice, pastelno zeleno-belo majčko in pastelno zeleno jopico. Meni je zelo všeč, sem pa namenoma vzela zeleno, ker je sicer vedno vse modro čestitam za lep nakup. saj sem jaz tudi gledala v zelenem, samo kaj ko pa bi jaz vse, RAZEN zelene barve... menda danes mami pelje domov kompletek iz alladina iz MB, pa bomo videli... IZVIRNO SPOROČILO: majra Dan! Jaz sem pa z mojim včeraj po dooolgem času malo zafeštala in malo preveč degustirala, tako da imam danes kar oreng mačka. hvala bogu za mojo super mamo, ki je pazila dete in še skuhala danes kosilo za naju in naše frende. In hvala bogu, da imam tako pridno pikico. Sem jo nahranila in sedaj se lepo igra z atkom. Mamica na hitro na RR in potem eno odremat, ker že dve noči nisem spala pošteno Ursulina, super da ste prišli. za Lenarta, ki je pravi cuker. Danes nam pa ni zneslo. Saj če bi bil sonček bi se potrudili in prišli, da bi šli malo vozičkat, tako je pa pasalo malo zaležt. Se nam je kar zdelo, da bo hudo, ja :) Imeli pa smo se super!!! Vinska Vigred je ZAKON. Sem se kar čudila, kako to, da je moje dragi odnehal nekje na sredini in rekel, lahko greva Imam zlatega moža, res... Ker me ja malo skrbelo kako bo mali spla pri tašči, ampak je bil pravi angelček... Katee, pozdravi se!!! Vsem, ki imate sliko brez zvoka doma, upam da se čimprej pomenite in zmenite.... kar ultimate postavit, pa bo!!! Jaz hvala bogu, (še) nimam problemov... in mislim, da jih tudi ne bo...a majra? :)
|