|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
17.5.2008 10:51:15   
limma
Še to - jaunarske sončke sproti gledam in vsi so takooo lepi user posted image , da ne bom vsakega posebej izpostavljala user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
17.5.2008 10:57:21   
Alfabeta
Samo na hitro se javim. Najprej majra in ljubljana. Pa kaj je z vama ženski?!?! Ob 3 zjutraj sta pokonci, da pospravljata in sta po vrhu še na netu. Ne vem, ne vem. Ta drugo je ziher huda odvisnost od RR, že na meji za v komunouser posted image

Sunny,najprej user posted image  , potem pa ti povem, da te čisto razumem. Sama sem bila pred 4 leti enako jezna kot user posted image , ker se nikakor nisem mogla navaditi tega. Predvsem ker sem bila od doma drugače navajena. Počakaj, boš videla da nekaj se bo spremenilo ko bo od otroka dobival povratno informacijo, ko bo tamala zjutraj prilezla sama k vama in se začela crkljati, ko bo hodila za njim in ga klicala,.... Pri nas so bile takrat prve spremembe, potem ko je otrok večji pa itak. Za 180 stopinj se je pa obrnilo sedaj ko imamo Ajdo. Sedaj jo celo sam vzame iz posteljice, pa ne rabim nič rečt, da naj vstane. Pa moj res nima glih v zibko položenega dara za user posted image , sploh ne za kako previjanje ali kaj podobnega. pri njegovih je veljalo, da je to žensko delouser posted image . Še to, moj je res veliko z doma, saj veš kje delauser posted image , to je še slabše in pride v hišo velikokrat šele okoli 22 ure, jaz sem se pa že vsega navadila in se res z leti sprijzniš z vsem. Vsaj pri nas je tako. Potem pa izkoriščamo nedelje in morje v nulo, vsakič ko gremo pride bolj zmatran nazaj kot je šeluser posted image , ker ga "mali veliki" sin zaposli 100/uro.user posted image  "Oči pejva na pomol, oči pejva lovit ribe, oči pejva se peljat tja, oči sem, oči tja,.... Z očitom bom spal..." A ponoči tako spi, da je oči zjutraj ves moder od udarcevuser posted image  

toliko, samo da ti pošljem user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
17.5.2008 11:09:54   
karmyka
Jutroo.user posted image
Imam malo podaljšan sobotni spanec ati rihta otroke.user posted image user posted image

Včeraj sem malo gledala te igralne centre za na tla  pa me najprej zanima če so vaši sončki zelo radi v njih pa kakšne ste izbrale sem gledala malo na spletu pa nevem katera dva bi bilo najboljše vzeti.???

Pa vsem ki praznujte mamikam pauser posted image   vse naj naj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
17.5.2008 11:18:23   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: karmyka

Včeraj sem malo gledala te igralne centre za na tla  pa me najprej zanima če so vaši sončki zelo radi v njih pa kakšne ste izbrale sem gledala malo na spletu pa nevem katera dva bi bilo najboljše vzeti.???

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170177
mi imamo tega. Naša sicer ni navdušena nad igračami, ampak tukaj notri se pa zamoti. Vriska in vpije na igrače nad njo. Edino baterije so pri nas hitro fuč.user posted image

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
17.5.2008 11:20:39   
Alfabeta
Še to sem hotela povedat. Naša se je danes zbudila ob 8 zjutraj, ob 9:30 je šla spat in še vedno spiuser posted image , sem šla že 2x pogledat če še dihauser posted image

Sem jo morala pohvaliti, ko je pa tako pridna!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
17.5.2008 13:20:11   
nana35
ursalara,čestitke,da si postala teta,seveda čestitke tudi Janovim staršem!!

Moram vam povedat,da je me je Klemen danes presenetil in ko se je oglasil da je lačen,je že bilo zunaj svetlo,ura je bila 5!user posted image Tako da je spal od 21h do 5h zjutraj,to je bilo prvič,upam,da še kdaj!

intruder.Z zobki nimamo težav,se slini,tišči si rokice v usta,grize moje prste in grizalo za dlesni,vse je tako kot da bodo zdaj zdaj pokukali na svetlo,ampak mislim,da jih še kmalu ne bo.Bomo videli.Seveda,upam da boš res prišla k meni v salon,če ne te pa kar doma porihtam.
Jaz imam še 4,5 kg viška,teh pol kg je zelo pomembnihuser posted image ,da ne rečem 5 kg. Upam,da bodo šle kmalu dol,saj že lep čas nisem jedla večerje.
Koliko še da tašča odide??

majra,sem opazila,da si nogometni oboževalec.Kako pa to?Meni nogomet ne dvigne niti lasu na glavi,kaj šele da bi gledala.Včasih sem še pogledala kako tekmo ko je igral Maribor,ker je od mojega dragega bratranec igral v prvi postavi(Gorazd Zajc)potem pa je šel v Italijo in ko se je vrnil seveda ni več v 1.postavi,zdaj je na klopi in igra samo kake zadnje minute,mogoče zadnjih 10 ali 15 minut,če gre kdo ven.Zato je zame nogometuser posted image user posted image .Pa uživaj v nogometnem prvenstvu!Za kašice in cuclje sem spodaj pri Suzani napisala.

katee,želim ti,da se čimprej pozdravišuser posted image user posted image .

suzanaKK,jaz poznam izraz štuparama,ker mi tudi tako rečemo,saj je to štajerski izraz.
Jaz sem na te cuclje naredila gostejšo kašico,daj mu malo več rižeka,pa se ne bo drgnil.Klemen se je lepo navadil in se nikoli ni drgnil.Na 150 ml mu jaz dam 3 merice (tiste od AM)rižeka ali kake druge kašice.
Točno,da sem gledala BBuser posted image .Pa ko je mali od mojega tukaj in v tej sobi spi,ko je računalnik,potem ne hodim toliko gor,samo ko ga ni notri,ker mali samo bere,kaj pišem...

ursulina,mi še nismo šli po oblačila za krst.Bomo pa šli v Okaidi,imajo prekrasne stvari in jih lahko nosi še potem.

Marele imajo tudi v Turbo limaču,take ki paše na vsak voziček za 8 evrov pa je vredu,sem kupila še eno v temno modri barvi za drugi voziček.

klepetka,pa imaš!!Ta teta s Krvavca nima nobenega sramu,sem ti rekla.Še dobro da je šla in se vrne komaj konec meseca.Drugič pa potiho govori...

sunny,m.taki so moški,moj ima tudi finte,pa ne take da kam gre ali kaj,ampak mi je rekel,da moram it kuhatuser posted image ,si misliš,MORAM,da gre on zato zdaj z malim ven na sprehod.Meni si upa kaj takega rečt???Mislim,da me dobro pozna in da ve kaj sledi.Ali bo ostal brez kosila ali pa se bova grdo gledala.Sem ga že na.... zaradi tega,kar je rekel in sem rekla,naj mi malega takoj gor prinese,da bom že jaz z njim kuhala,kot vsak dan,da meni to ni problem,njemu pa očitno je.Sem jezna......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz moram it,se pišemo zvečer.

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
17.5.2008 13:41:42   
martinca
pozdravljene!
da se na hitro javim, ker nimam veliko časa. sta prišla kopač in tovornjak in že luknjo kopljemo za najin prizidekuser posted image user posted image user posted image .

ursalara, user posted image user posted image user posted image za tetico. čestitke tudi atiju in mamici.

katee,
upam da čimprej ozdraviš.

nana, super za Klemnovo spanje. še večkrat tako.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
17.5.2008 14:26:02   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Mu danes sploh nočem dvigniti telefona... 

Edino pravilno!
Jaz sem sicer zdaj skuhala,ampak v bodoče se lahko obriše pod nosom,ima srečo,da je Luka tukaj,drugače lahko gre kar v gostilno jest,če je lačen.Še zdaj sem jezna kot user posted image ,potem pa še vse to berem ...

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

sunny Si sploh ne predstavljajo, kako je, če moraš 24 ur na dan skrbeti za otroka. Pa mi ni težko, res ne, ampak me razjezi, ko mi poteš reče, da on hodi v službo, jaz pa sem tako ali tako cele dneve doma

Tale stavek je pa tudi meni zelo doro znan sem ga tudi jaz že nekjakrat slišala!

Tudi jaz...
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Samo zdaj če mi pa še kdaj takega zine mu pa kar naravnost povem da jaz nisem doma zato da bi njemu rit odnašala ampak sem doma zato da skrbim za Laro in da sem za to tudi plačana,ko pa bo meni plačal na mesec vsaj toliko kot mi pripada bom pa tudi za njega poskrbela v tipi topi in bo tudi on previt,skopan in nahranjen dokler pa tega ni se naj pa kar sam znajde ali pa naj za njega poskrbi mamica!In je potem samo tiho!Tudi jaz znam biti nesramna in poniževanja si ne dovolim!

ursalara,tako se govori!!!Bom to kasneje servirala za poobedek!user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
17.5.2008 14:48:03   
Golobček
Evo še en oblačen pozdravček iz Celjskega konca !

Jaz sploh ne utegnem prebrat kaj vse ste napisale, imam pa eno vprašanje.

Naj mi nekdo razloži kak nardim album, ker jaz to ne znamuser posted image , slike imam na računalniku vendar ne v jpg obliki al kakšni pač že morajo bit in zato album ne rata, saj drugač bi.

Saj mi lahk na zs napiše tista ki pač to ve, ker doktorirat pa zdele res ne mislimuser posted image  

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
17.5.2008 16:49:17   
lutiropan
No, se na hitro malo javim. Imam pestro, jutri imamo obhajilo. Upamo, da vsaj  ne bo deževalo.
Lep vikend vsem , se tipkamo kaj v ponedeljek, pa še kašno slikico bom prilimala gor.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
17.5.2008 18:13:25   
katee
Samo toliko, da se javim, vas ne bom nič brala, ker nimam časa. Zjutraj sem bila na urgenci in od tam so me poslali na infekcijsko, kjer so mi naredili še dodatne teste. Ker so bili izvidi katastrofalni, moram ostati v bolnici. Imam pa nekaj hudo narobe z jetri. Meni je tako hudo, ker Žan Luka ne sme iti z mano in tudi dojiti ga ne smem več, vsaj dokler ne ugotovijo, kaj je narobe. user posted image user posted image user posted image
Držite pesti, da bo kmalu vse dobro.
Bom obveščala Suzano, ona pa vam. Pozdravček

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
17.5.2008 18:22:05   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Samo toliko, da se javim, vas ne bom nič brala, ker nimam časa. Zjutraj sem bila na urgenci in od tam so me poslali na infekcijsko, kjer so mi naredili še dodatne teste. Ker so bili izvidi katastrofalni, moram ostati v bolnici. Imam pa nekaj hudo narobe z jetri. Meni je tako hudo, ker Žan Luka ne sme iti z mano in tudi dojiti ga ne smem več, vsaj dokler ne ugotovijo, kaj je narobe. user posted image user posted image user posted image
Držite pesti, da bo kmalu vse dobro.
Bom obveščala Suzano, ona pa vam. Pozdravček

Ojej, Katee! Čimprej se pozdravi!!!!user posted image Pa hitro vrnitev domov ti želimuser posted image
Pošiljam ti user posted image za pomoč!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
17.5.2008 18:27:00   
klepetka
ojej katee,kaj pa je zdaj to?user posted image user posted image Močno močno  stiskam pesti in ti pošiljam dostiuser posted image inuser posted image ,da ozdraviš.Drži se 

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
17.5.2008 19:41:42   
lutiropan
katee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
17.5.2008 19:59:09   
vaney
katee, čimprej okrevaj in se vrni v objem svojih moškihuser posted image user posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
17.5.2008 20:05:00   
mml
katee upam, da boš kmalu zdrava in spet doma user posted image

Mi smo imeli pa danes blokovski piknik in je bilo prav super, no zadeva še traja, samo Matic je postal lačen, tako da sva prišla domov. Jutri imamo pa krst...upam, da bo Matic pridno sodeloval user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
17.5.2008 20:06:16   
Sunny Morning
katee kaj pa se to dogaja s tabo? Z Nejo ti želiva čimprejšnjo ozdravitev in vrnitev domov.user posted image user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
17.5.2008 20:16:28   
martinca
katee, močno močno držim pesti zate, da se čimprej pozdraviš. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
17.5.2008 20:17:20   
nana35
katee,drži se,kmalu se pozdravi.Res žalostno,tudi jaz bi bila žalostna,če Klemen ne bi mogel z manouser posted image .Mislim nate in ti pošiljam tople user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
17.5.2008 20:27:25   
SuzanaKK
Pozdravljene še od mene!

Danes sploh ni blo časa za računalnik, tako da sem prišla šele popoldne za minutko, potem je priletel neki obisk, potem Aljaža spravit spat ...
Klepetka, meni je iskreno žal, če sem bila prepozna z bonom. No, če kaj pomaga, akcija je še jutri.
Katee mi še zaenkrat nič novega ni javila, jaz sem bila pa še povrh čisto okupirana, jo moram iti mal poklicat. To našo bogo revico.

Ko sem prebrala poste za nazaj, mi ni bilo nič jasno. Midva z Gregom sva namreč na smrt skregana, danes zjutraj sem že razmišljala, da bi popokala stvari in šla k mami. Mislim, jaz sem z malim 24 ur na dan (mimogrede, če je katera gledala dnevnik pred dnevi, slovenski oče preživi povprečno 12 min. s svojim otrokom, za bruhat!!!!), ko itak povem, da je Aljaž zelo zahteven, on hodi ob petkih na košarko, ob nedeljah na fuzbal, na bovling s sodelavci ... Jaz sem med tem časom doma z otrokom, itak. Včeraj zvečer ob 22-ih reče, da gre s kolegom na pivo. Ok, ni panike. Se zbudim ob 2:30, njega od nikoder. Me je malo skrbelo, ga pokličem in pravi, da je malo zabluzil in da saj že 4 mesece ni šel ven. Meni je v tistem trenutku prekipelo, res. Reče, tole še spijem in pridem. Grem nazaj v posteljo, mi zvoni telefon in me kliče njegov kolega, češ, kakšna da sem, da mu težim, da ga ne more malo žurat. No, pa mi je počil film. Sem odložila, poklicala Grega in ga res nadrla. Ni upal sploh gor priti, je spal v pritličju, ko imamo eno sobo kar tako in je en zjeb ... kavč noter. Že cel dan se sploh ne pogovarjam in se še nekaj časa ne bom. Pa ko imava trenutno kar finančne težave, gospod bo pa po gostilnah zapravljal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sori, mogla sem se izkašljati, ker me je preveč tiščalo v prsih. Res se človek vpraša, kaj ima prednost v življenju. Samo sem si obljubila, še enkrat in spakiram sebe in otroka ter grem domov.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
17.5.2008 20:32:58   
Alfabeta
SuzanaKK, zgleda da je nekaj v ozračju. Kakšen virus, ki napada samo en spol. Samo ne vem katerega, verjetno moškeuser posted image  Upam, da je sprevidel (očitno je če ni upal gor spat) kje ga biksa. Tebi pauser posted image , da se vse uredi.

Aja, še to sem hotela reči. Mene bi od vsega kar si napisala najbolj razpiz..., to, da te pokliče njegov kolega. Halloo!user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 17.5.2008 20:34:19 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
17.5.2008 20:36:01   
klepetka
SUZANAKKuser posted image user posted image

pa nič nisi prepozna z boni ,ekr jih bom zdajle sprintala,ker grem jutri v šoping.

mml, user posted image za  piknik.Jutri pa kar se da lepo  preživite dan.Matic pa itak da bo  sodeloval,saj bo ja ta glavni

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
17.5.2008 20:36:38   
nana35
SuzanaKK,izgleda da se v nekaterih od nas res kuhauser posted image ...Če bi moj tako delal in na koncu rekel,da že 4 mesece ni bil nikjer,bi mi zavrelo.Kako ne,če pa hodi na nogomet,pa bowling,pa s kolegi kaj pa vem kam...

Moj je prišel potem domov (sem skuhala,ja,ker je to tudi edini pošteni obrok na dan ki ga jem,ker sem na dieti!)in se mi opravičil,da mi je take klestil pa zahvalil se mi je da sem skuhala kosilo.Potem pa sem rekla,da naj mi da nekaj denarja (čeprav imam svojega,ampak nalašč,ker vem kdaj ga lahko malo stisnemuser posted image )da si grem nekaj za oblečt kupit.In mi je dal,seveda,pa sem šla. Nisem si nič kupila,si bom pa v tem tednu,ker je bila taka gneča,kot da je kaj zastonj.

Tako sva rešila zadevo,me zanima,kdaj pride nova porcija...user posted image ne bom se obremenjevala.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
17.5.2008 20:37:28   
mala pikica
Očitno je nekaj v zraku, da nas ima kar nekaj tihi dan s svojimi user posted image

katee iz srca ti želim, da čimprej prideš iz bolnice user posted image Verjamem, da ti je zelo hudo, ker ne more Žan Luka s teboj user posted image user posted image Jaz ne vem, kako bi to vzdržala.

Punce, jutri zjutraj vas še pozdravim, potem pa gremo. Vas bom res zelo pogrešala user posted image Mogoče pa imajo v hotelu kakšen internetni kotiček, potem vas zagotovo pridem pozdravit user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
17.5.2008 20:39:23   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Mene bi od vsega kar si napisala najbolj razpiz..., to, da te pokliče njegov kolega. Halloo!user posted image

Ja točno,kaj pa njega sploh briga???Pa če ga kličeš 100x in počneš karkoli...joj,mene bi bilo na njegovem mestu v rit sram,da te sploh upa klicat.Tvoj je pa po moje tudi skapiral da to ni ok in je zato raje prespal v pritličju.Še dobro da imate tam zjeb...kavč,da nimate kake nobl postelje,ker bi mu še lahko ponočevanje prišlo kje v navado.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.