nana35
|
ursalara,čestitke,da si postala teta,seveda čestitke tudi Janovim staršem!! Moram vam povedat,da je me je Klemen danes presenetil in ko se je oglasil da je lačen,je že bilo zunaj svetlo,ura je bila 5! Tako da je spal od 21h do 5h zjutraj,to je bilo prvič,upam,da še kdaj! intruder.Z zobki nimamo težav,se slini,tišči si rokice v usta,grize moje prste in grizalo za dlesni,vse je tako kot da bodo zdaj zdaj pokukali na svetlo,ampak mislim,da jih še kmalu ne bo.Bomo videli.Seveda,upam da boš res prišla k meni v salon,če ne te pa kar doma porihtam. Jaz imam še 4,5 kg viška,teh pol kg je zelo pomembnih ,da ne rečem 5 kg. Upam,da bodo šle kmalu dol,saj že lep čas nisem jedla večerje. Koliko še da tašča odide?? majra,sem opazila,da si nogometni oboževalec.Kako pa to?Meni nogomet ne dvigne niti lasu na glavi,kaj šele da bi gledala.Včasih sem še pogledala kako tekmo ko je igral Maribor,ker je od mojega dragega bratranec igral v prvi postavi(Gorazd Zajc)potem pa je šel v Italijo in ko se je vrnil seveda ni več v 1.postavi,zdaj je na klopi in igra samo kake zadnje minute,mogoče zadnjih 10 ali 15 minut,če gre kdo ven.Zato je zame nogomet .Pa uživaj v nogometnem prvenstvu!Za kašice in cuclje sem spodaj pri Suzani napisala. katee,želim ti,da se čimprej pozdraviš . suzanaKK,jaz poznam izraz štuparama,ker mi tudi tako rečemo,saj je to štajerski izraz. Jaz sem na te cuclje naredila gostejšo kašico,daj mu malo več rižeka,pa se ne bo drgnil.Klemen se je lepo navadil in se nikoli ni drgnil.Na 150 ml mu jaz dam 3 merice (tiste od AM)rižeka ali kake druge kašice. Točno,da sem gledala BB .Pa ko je mali od mojega tukaj in v tej sobi spi,ko je računalnik,potem ne hodim toliko gor,samo ko ga ni notri,ker mali samo bere,kaj pišem... ursulina,mi še nismo šli po oblačila za krst.Bomo pa šli v Okaidi,imajo prekrasne stvari in jih lahko nosi še potem. Marele imajo tudi v Turbo limaču,take ki paše na vsak voziček za 8 evrov pa je vredu,sem kupila še eno v temno modri barvi za drugi voziček. klepetka,pa imaš!!Ta teta s Krvavca nima nobenega sramu,sem ti rekla.Še dobro da je šla in se vrne komaj konec meseca.Drugič pa potiho govori... sunny,m.taki so moški,moj ima tudi finte,pa ne take da kam gre ali kaj,ampak mi je rekel,da moram it kuhat ,si misliš,MORAM,da gre on zato zdaj z malim ven na sprehod.Meni si upa kaj takega rečt???Mislim,da me dobro pozna in da ve kaj sledi.Ali bo ostal brez kosila ali pa se bova grdo gledala.Sem ga že na.... zaradi tega,kar je rekel in sem rekla,naj mi malega takoj gor prinese,da bom že jaz z njim kuhala,kot vsak dan,da meni to ni problem,njemu pa očitno je.Sem jezna...... Jaz moram it,se pišemo zvečer.