limma
|
Vsem ostalim ne vem, kaj je danes v zraku, da te dedce tako meče.... nana-super, da je Klemen prespal noč. Čim več takšnih noči vam želim Aha, berem, da ta ni bila takšna, bo pa mogoče danes bolj zaspan... Mi smo danes jedli 4krat (po malem), ampak upam, da bo Neža kmalu začela posnemati Klemna, Dašo, Nejo, Matica in ostale zaspančke Hvala za informacije o senčniku, mislim, da bom kupila kar tega univerzalnega, ki gre na vse vozičke... res je ne mislim izpostavljat sončku, še sebe pazim, kolikor se le da (razen rok, ki so vedno bolj zažgane , si bo treba omislit rokavičke ), kaj ne bom Neže. mala pikica - super, da je tudi Gašper ugotovil, da je noč za spanje Lepo se imejte na morju, mislimo na vas, kako uživate Upam, da mu bo morska voda zacelila in pocelila srbečico Tudi me te imamo rade! vaney - kar pojdi se pokazat k zdravniku nana, kako je Klemen lep , kar gledam in gledam ga, pa kako lepo pižamico ima Si kar predstavljam, kako bo lep v oranžnem kompletku... bo šarmiral po Mariboru intruder24 - za tvojega dragega. katero knjigo si kupila oz. ti je kupil? Jaz sem namreč knjigofil Neža je tudi že spala 6 ur, ko je bila star en mesec , zdaj ga pa takole sračka... če se prvič zbudite ob 3, 4, si lahko vesela.. mi smo se danes zbudili že ob 23.30 in še trikrat do jutra, s tem da smo ob 5.30 že zaključili s spanjem.. pa bo že boljše, a ne klepetka? Pri nas se sramežljivo kaže sonček, zjutraj je pa že deževalo in sem mislila, da s sprehodom ne bo nič... Lepo, predvsem pa mirno, preživite nedeljo. mml, upam, da se imate lepo, danes je Matic zvezda dneva.
|