|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
18.5.2008 11:29:50   
limma
Vsem ostalimuser posted image ne vem, kaj je danes v zraku, da te dedce tako meče....

nana-super, da je Klemen prespal noč. Čim več takšnih noči vam želimuser posted image Aha, berem, da ta ni bila takšna, bo pa mogoče danes bolj zaspan...
Mi smo danes jedli 4krat (po malem), ampak upam, da bo Neža kmalu začela posnemati Klemna, Dašo, Nejo, Matica in ostale zaspančke user posted image

Hvala za informacije o senčniku, mislim, da bom kupila kar tega univerzalnega, ki gre na vse vozičke... res je ne mislim izpostavljat sončku, še sebe pazim, kolikor se le da (razen rok, ki so vedno bolj zažganeuser posted image , si bo treba omislit rokavičke user posted image ), kaj ne bom Neže.

mala pikica - super, da je tudi Gašper ugotovil, da je noč za spanjeuser posted image  Lepo se imejte na morju, mislimo na vas, kako uživate user posted image  Upam, da mu bo morska voda zacelila in pocelila srbečicouser posted image  Tudi me te imamo rade!

vaney - kar pojdi se pokazat k zdravniku user posted image

nana, kako je Klemen lep user posted image , kar gledam in gledam ga, pa kako lepo pižamico ima user posted image  Si kar predstavljam, kako bo lep v oranžnem kompletku... bo šarmiral po Mariboru user posted image
intruder24 - user posted image  za tvojega dragega. katero knjigo si kupila oz. ti je kupil? Jaz sem namreč knjigofil user posted image  Neža je tudi že spala 6 ur, ko je bila star en mesecuser posted image , zdaj ga pa takole sračka... če se prvič zbudite ob 3, 4, si lahko vesela.. mi smo se danes zbudili že ob 23.30 in še trikrat do jutra, s tem da smo ob 5.30 že zaključili s spanjem.. pa bo že boljše, a ne klepetka?

Pri nas se sramežljivo kaže sonček, zjutraj je pa že deževalo in sem mislila, da s sprehodom ne bo nič...

Lepo, predvsem pa mirno, preživite nedeljo. mml, upam, da se imate lepo, danes je Matic zvezda dneva.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
18.5.2008 11:33:52   
limma
vaney - jaz nimam nobene ideje, kako ga spremeniti. Pa močno držim pesti user posted image user posted image , da mu čim prej "klikne", da sta zdaj na prvem mesti VIDVA z Anžetom in ne prijatelji, šport, služba, mama in ne vem še kdo. Pa še mehur te boli, revca.... Drži se! user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 18.5.2008 11:35:53 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
18.5.2008 11:40:19   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Moram it pa hitro še vse zrihtat ker tašča časti južno ker ima rojstni dan.Mmmmmmmmmmmmmmmmm kak bo spet fino

Lepo se imejte na kosilu.. je fino, če kdo drug kuha, ne? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Dašabina upam da gre vse po maslu in da vam krst in obhajilo čimbolj uspe

A pri Dašabini imajo pa krst in obhajilo? Sem čisto spregledala... user posted image
Dašabina, upam, da tudi vi maksimalno uživate in da pri vas ne dežuje...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
18.5.2008 11:57:56   
Lunca1
Ursalara čestitke. user posted image  No pa je malo manjkalo, pa bi morala še babico igrat. user posted image

Katee upam da si že bolje in da ni Hepatitis, če  pa že, naj bo pa A. Tega sem jaz prebolela kot otrok in sem bila kar nekaj časa v bolnici. user posted image

Suzana a tvoj tudi nima brata ali sestre. Ker drugače boš teta.

No da vam povem, kaj sem odkrila na Lukovi glavi. Luka je drugače bolj pleško oz. ima lase dolge kakšnega 1/2 cm. No zadaj ima pa en las, ki je dolg vsaj 6 cm. user posted image  Sem včeraj tipala in mislila, da ima en moj las vmes. Še dobro, da nisem preveč potegnila. user posted image

No zdaj sem se končno prebila čez vse poste.user posted image

Mala pikica uživaj na morje.

Za tiste, ki imate težave s svojimi user posted image , pa en user posted image . Je pa izgleda ena luna, ker sva se midva tudi zapela v čletrtek, ker je moral nujno na en sestanek (Lionsi)user posted image , doma je bil vmes 5 minut, potem pa prišel po polnoči. user posted image user posted image user posted image  No včeraj so pa enga dojenčka proslavljal, samo to mu oprostim.user posted image  Drugače pa punce, dajte jim otroka v roke, pa naj se še oni mal ukvarjajo. No saj moj je priden, samo včasih pa res popenim zaradi takih zadev.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
18.5.2008 11:59:00   
vaney
oh, triš, kiklica mi ni bila nikakršen problem, sploh si pa ti tudi meni naredila uslugo, neuser posted image Pa ti povem, da bi šla rajši zate 10 kiklic iskat kot pa mojemu 1 majico, tolk sem bila jezna...kiklico sem šla 1. kupit, da ne bi pozabila, potem pa ostalo in ko sem vse nabrala, sem rekla Gregatu, če gre zdaj on v eno vrsto, jaz pa drugo, da bi plačali, je rekel, ni šans in ni bilo variante, da ga prepričam. Tako sem vzela ene hlače, majico in body Anžetu, ostalo pa odnesla nazaj. Saj bo boljše, naslednjič gre tašča z mano v šoping, je tudi ona že znorela med šopingom z moškimi in naslednjič bo Grega varuška, midve bova pa šopingirali...ja, če drugače ne greuser posted image

no, zdaj moram pa počasi izkopit jezo, ker drugače bom imela cel vikend pokvarjen. kmalu pride tašča, pa bo Anžeta crkljala, bomo v miru kavo spile, pa bo boljšeuser posted image včasih kar ne morem verjet, da se z njo boljše razumem kot z njenim sinomuser posted image

mala pikica pa zdaj najbrž že uživa oz. bo kmalu, midva sva pa doma, ker pada dež in še na sprehod ne moreva

da malo spremenim temouser posted image ;
kdaj greste pa ve kaj na morje? A ve katera za kakšno prijetno lokacijo, kamor bi lahko šli zdaj z majhnim otrokom (v apartma), pa da ni predrago (nas bo ta fasada čisto na kant spravila, ampak en teden morja v juniju bi si pa vseeno probali privoščit). Predlogi dobrodošli....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
18.5.2008 12:09:39   
SuzanaKK
Vaney moj je star 28 let, prežural ga je dovolj in nisem bila sama, ko sva se odločala za družino. Lej, pa nimam nič proti, če gre na pivo s prijatelji, ampak da bo pa zunaj do jutra, to pa ne. Moj partner ne!!! Jaz sem mu danes zjutraj, preden je šel na fuzbal, povedala, da naslednjič bom spakirala in šla domov v Velenje, in to resno mislim. Potem pa naj vidi, kako je brez naju. Kaj bo bolj pomembno potem. No vsaj šopingira rad, smo zadnjič tudi čakali v H&M skoraj eno uro in se ni bunil. Se je pa Aljaž zato boljuser posted image . Ima pa mali zdaj 3 nove kompletke za poleti, čevečjčke in klobuček. Jaz sem zase našla le eno kiklo, ki je bila že itak znižana na 9 EUR in majčko, Grega si je pa laneno srajčko kupil za krst.

Se pa jaz tudi z Gregovo mamo zelo dobro razumem, je nasprotno od standardne tašče, ful ok ženska. Mogoče zato, ker je medicinska sestra, je taka poosebljena dobrota. Moram priznati, da je moja mama bolj "težek" karakter.

Pri nas še ne dežuje, tako da še sušim perilo na terasi in upam, da bomo vseeno lahko šli malo na zrak.

Dober tek vsem!!!!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
18.5.2008 12:10:45   
SuzanaKK
Lunca vidiš, na to sem pa pozabila, ja ima brata in sestro, tako da bom tetauser posted image .

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
18.5.2008 12:33:05   
katarinas
Zdravo, joj koliko sem imela za prebrati... vidim, da je res nekaj v zraku, da napada tele moške - ampak veste kaj, to itak vemo, da so moški iz drugega planeta in dvomim, da jih bomo kdaj razumele. Saj moj je tud priden kar se tiče Lare, mu ni problem kaj naredit ampak se pa tud jaz potrudim, da mu jo kar prinesem in mu rečem npr. da jo nahrani...Včasih se mi zdi, da se je zame čas ustavil in da imam zdaj samo Laro, on pa lahko bolj športa okoli...ja pa kaj še!!! Res, jih je treba kar ponucat, je pa res, da se lahko včasih po trepalnicah mečem ko sem jezna, pa nč ne dosežem...user posted image

No hotla sem povedati, da smo bili včeraj na maratonu v Radencih (je tekeluser posted image , ne jaz) - smo imeli malo adrenalinske vožnje, ker smo šli prepozno od doma (se je Lara še tik pred odhodom pokakala), pa še zastoji so bili, na koncu so pa še cesto, ki pelje tik do Radencev zaprli in smo se vozili okoli po makedamski cesti, po vinogradih...bilo je čist za ****, ker smo že zamudili start, user posted image je bil čist živčen, se je v avtu preoblačiluser posted image ,s kolegom sta startala skoraj zadnja ampak pretekla pa sta!! Saj pravijo, da je važno sodelovatiuser posted image user posted image

Lara je bila kot user posted image , res pridna, nobenega dela ni bilo z njo, jedla je na uro, spala v vozičku, bila je dobre volje pa smo bili že od šestih zjutraj na poti, tudi v avtu je zdržala pa smo imeli 3 ure vožnje. Edino kar me je motilo je bilo, da je pihalo ampak kot sem rekla imam tist senčnik Pepeny in sem ugotovila, da ni samo super za senčko ampak če ga potegnem čez celo strehco dobim še zaščito za veter - tako, da ni samo "krpica" ampak  res uporaben. 

Zdaj grem pa kuhat kosilo, Sunny upam, da si že boljše volje, pri vsakem enkrat takole poči....

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
18.5.2008 15:13:57   
Sunny Morning
katarinas vidim, da sta se na koncu z Laro le odločili, da gresta tudi vidve v Radence. Me veseli, da je bilo tako lušno, pa prav zanimivo je moralo bit.user posted image  Zdaj ste pripravljeni za vse vrste potepanj.user posted image  V nedeljo vas pa čakamo, tako da skoraj nimate izgovora, da ne bi prišli.

Jaz sem pa dopoldne posadila še dve rožice za na balkon, pa obe Zamie sem presadila, ker sta lončka že pokala po dolgem in počez. Sem morala tudi nove okrasne lonce kupit, ker sta bila stara potem premajhna. Rožice na balkonu pa tudi lepo rastejo. Sem prav vesela, ko mi rožice lepo uspevajo, ker jih največkrat pobere.user posted image

Neja danes spet spi dolgo opoldansko počivanje. V postelici je že od 12.30.user posted image  Človek lahko brez problema še kaj postori.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sunny upam, da si že boljše volje, pri vsakem enkrat takole poči....

Ni idealno in nikoli ne bo. Bom uredila tako, da bo zame najboljše.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
18.5.2008 15:15:51   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Edino kar me je motilo je bilo, da je pihalo ampak kot sem rekla imam tist senčnik Pepeny in sem ugotovila, da ni samo super za senčko ampak če ga potegnem čez celo strehco dobim še zaščito za veter - tako, da ni samo "krpica" ampak  res uporaben. 

No vidiš. Mi se pa smejimo iz "krpice".

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
18.5.2008 16:06:52   
Lusa
Ostala sem na 46-ti strani,tako ,da me čaka delo-branje...

nana-najprej tebi opravičilo ,da se nismo dobile.Sve se zadržale v europarku ,tako ,da drugič okuser posted image Brez zamere!al pa samo malo!

triš-ja to nespanjer me pa res ful utruja ,ma meni je važno samo ,da je zdrava.Če pa včasih kaj pojamram ,mi pa tud paše.Glede balkona pa sem se tako user posted image .

mml- očitno bove midve bolj pozno začele z GH ,samo ,da ima mir v želodčku

sunny-za avstrijo vem ,da imajo povsod ,kako pa v sloveniji pa nimam pojma
Kakšno št. cuclja pa uporabljaš pri ar-ju?Pa kar fajn sis e ostrigla.

urssy-pri nas je isto kot s tvojo vivi ,ma včasih takšne kričeče napade ,ki trajajo do pol ure in potem zaspi samo na roki.Mi pa meče nonstop dudo ven in dva prsta si noter tišči ,še zaspi večkrta z njima v ustih(kazalecc n sredinec)Jaz opažam ,da so še krči in utrujenost ,ko ne more zspat.

martinca-meni pa niso nič komplicirali z boni v petek.Dva dni pa ful.Sem pa pri isti prodajalki plačala 7x z boni vse naenkrat ,ker baje so ugotovili v petek ,da se jim ne splača tako delat ,samo en bon.In tako sem jaz zapravila nekje 30bonovuser posted image

mala pikica.ne pretiravaj ,da ima tako priden otroke .Luša je res pravi angel ,Daša pa maliuser posted image .Samo ona vedno pokaže v družbi kako je pridna ,da bi jo doma videla.

..zdaj pa pošljem ,pol pa še eno rundo napišem...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
18.5.2008 16:22:47   
martinca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes dopoldne je umrla moja stara mama. sem čisto brez besed. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
18.5.2008 16:36:06   
SuzanaKK
Martinca, iskreno sožalje ob izgubi.user posted image zate.

Katee še nič sporočila, če bi bilo kaj novega.

Lusa, čakam na part 2. Je vreme tako zanič, da kar na računalniku visim. 

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.5.2008 16:38:21   
majra
Dan!
Jaz sem pa z mojim včeraj po dooolgem času malo zafeštala in malo preveč degustirala, tako da imam danes kar oreng mačka.
hvala bogu za mojo super mamo, ki je pazila dete in še skuhala danes kosilo za naju in naše frende. In hvala bogu, da imam tako pridno pikico. Sem jo nahranila in sedaj se lepo igra z atkom. Mamica na hitro na RR in potem eno odremat, ker že dve noči nisem spala pošteno user posted image
Ursulina, super da ste prišli. user posted image  za Lenarta, ki je pravi cuker. Danes nam pa ni zneslo. Saj če bi bil sonček bi se potrudili in prišli, da bi šli malo vozičkat, tako je pa pasalo malo zaležt.

Nana, rada gledam nogomet, sicer pa spremljam skor vse športe, čeprav sedaj veliko manj kot včasih. Sem ful aktiven pasivni športnik user posted image

Katee, čimprej ozdravi user posted image

SuzanaKK user posted image  Ampak ta od sodelavca je pa bolana, kaj se ma on za vtikat v vaju. Dobro da si mu jih napela!

Mala pikica, uživaj na dopustu. Saj sedaj že da user posted image

Vaney user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

mala pikica,me te imamo tudi rade!
(kajne ženske?).

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Nana Klemen ima pa isti body-pižamco kot Lara z kratkimi rokavi ona je nora na medvedka puja in njegovo družbo

Mi imamo tudi takšno pižamico

Martinca, moje sožalje user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.5.2008 16:48:26   
Lusa
ursalara-čestitke tetkauser posted image

sunny-jaz pa imam srečo glede mojega moža.On spi ponavadi vso noč z njo v petek in soboto ,zbudi se mu nekje ok.5zjutraj ,jo nahrani in previje ,jaz pa ta dva dneva spim pri Lušiuser posted image Pojdi čimveč sama kam in mu prepiusti otroka ,naj si vzame dopust ,da boo videl kako je s tem.Ko sem Lušo rodila ,je bilo pri nas podobno ,dokler nisem za 1november šla delat 14dni aranžmaje po ves dan in si je on vzel dopust in jo imel ,tako ,da od tistega časa ni problem z otroki.

katee-ti revca ,tud jaz nimam bleščečih testov za jetra ,ampak katastrofsa niso.Upam ,da na najboljše in po moje boš s strogo dieto dosegla ,da bodo jetra spet normalna.

klepetka-upam ,da se res spoznamo 30.8.Zaenkart nimamo nič v planu.Se že zdaj veselim.

katarinas-škoda ,da nisi nič prej napisala za maraton ,tudi mi smo včeraj tekli.

martinca-moje sožalje.Mene je tueh smrti nenormalno strah ,ne morem si pomagat.

Suzana-zdaj v partiji nisem nič kaj dosti napisala ,vam pa paovem ,da zaškrnite te vaše dece in jim puistite cel dan otroka,ve pa nekam odidite.

..tako ,daša joka ....sem še hotla nekaj slikic gor dat ,pa mi nekaj ne gre ,da bi videle kako daleč sem tekla z lušo(350muser posted image )....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
18.5.2008 16:52:58   
SuzanaKK
Katee sporoča, da je hepatitis, samo kateri še ne vejouser posted image . Zelo je slaba, trudi se jesti, vendar jo vse boli. Jaz sem tako žalostna. user posted image  

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
18.5.2008 17:04:37   
Sunny Morning
martinca moje sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
18.5.2008 17:11:18   
vaney
martinca, iskreno sožalje ob izgubi stare mameuser posted image

katee, kaj naj ti sploh napišem...drži se in čimprej se pozdraviuser posted image

Mene tudi vsaka smrt totalno potoloče, pa tudi, če ljudi ne poznam. Tiste, ki pa jih...jaz sem preobčutljiva za te stvari.

Ko berem poste o smrti stare mame in bolezni katee, se mi zdi, da imam jaz čisto neke neumne probleme, ko se obremenjujem z "malenkostmi" pri user posted image Res, da me spravljajo ob živce in pamet, ampak še vedno imaš največ, če imaš zdravje in družino, ki jo imaš rad in ona tebe. In, čeprav bi Gregata včasih najrajši zadavila, vem, da bi v hudih časih stopal ob meni in mi bil v oporo. In to je glavno.
Joj, vsakič, ko kdo umre, jaz začnem s takimi...

Grega je spet neznano kje, tašča je odpeljala Anžeta na sprehod, jaz pa imam čas za user posted image in user posted image pred računalnikom.

majra, super, da sta šla feštat in user posted image za pridno mamo in user posted image za pridno Katjo

grem še malo čekirat rr....

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
18.5.2008 17:19:17   
Lunca1
Martinca moje sožalje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
18.5.2008 18:02:55   
Sunny Morning
katee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
18.5.2008 19:30:32   
Alfabeta
Martinca, moje iskreno sožalje!

katee,  en velik user posted image  in da se čimprej pozdraviš!user posted image user posted image pa za srečo

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.5.2008 20:59:21   
vaney
Zdaj sem malo razmišljala....in mi ni jasno oz. ne vem, kako se sploh dobi hepatitis? A se sam okužiš, te kdo drug, kako neki ga je katee dobila? Pojma nimam o tem.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.5.2008 21:01:25   
vaney
Naš dečko je skopan, pojedel je samo 70ml, ker je zraven zaspal, zdaj grem pa tudi jaz počasi  pod tuš in na toplo. Danes je bolj kot ne zatišje tukaj, se beremo jutri, upam, da bo kaj več dobrih novic od katee (mi kar ne gre iz glave revica).

Nočka

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
18.5.2008 21:11:16   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Zdaj sem malo razmišljala....in mi ni jasno oz. ne vem, kako se sploh dobi hepatitis? A se sam okužiš, te kdo drug, kako neki ga je katee dobila? Pojma nimam o tem.

Tudi jaz sem šla brskat in sem našla tole:
http://sl.wikipedia.org/wiki/Hepatitis_B
http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1620

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.5.2008 21:29:23   
martinca
punce hvala vam vsem za izrečena sožalja. kaj bi brez vas.user posted image user posted image user posted image še enkrat hvala vam.

zdaj pa grem počasi spat, sem že tako utrujena.
lahko noč

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.