vaney
|
čer. majra, tudi meni se zdiš prav fajn punca (pardon, gospa ), drugič pa hrano sabo, pa bomo podaljšale čvekanje (že danes se pripravlja na dež, kaj bo šele takrat ) in še kakšen krog naredile triš, meni se je kar zdelo, da ti nekaj ni bilo najbolj prav proti koncu, pa nisem vedela, ali smo me krive ali telefonski klic; no, zdaj vem, da je tašča malo zaj.... in nismo bile me krive (upam) ursalara, pa veš, da mene tudi prime, da bi imela še enega, ko vidim te male štručke ob rojstvu; kar hodim album gledat od prvih dni našega Anžeta, pa se mi zdi že takoooo daleč nazaj, da je že čas za drugega (samo ne Gregatu povedat, da ga ne bo kap ); drugače pa ČESTITAM za nečaka in hitro ukrepanje mala pikica, sploh ni problema zaradi mleka, kot si sama rekla, da ga Gašper ne mara, najbrž tudi Anže ne bo navdušen nad njim, ampak probali pa bomo. Se mi pa zdi, da se kar izboljšuje, ima samo še en flekec, pa še ta je že precej bolj gladek kot je bil. Mi je bilo pa prav smešno te slišati po telefonu, ker imaš štajersko narečje in se redko kdaj pogovarjam s kakšno Štajerko/Štajercem Lepo, da si me poklicala, je bilo prijetno presenečenje. Praviš, da so v H&M-u popustili Ja, kaj jim pa preostane drugega Upam, da bodo jutri še vedno dobre volje, ko grem jaz v napad, upam, da bo tudi Grega zdržal "turnejo" po trgovini. Praviš, da potem ne rabiva skakat vsak z enim bonom od blagajne do blagajne in lahko vse na eni plačava z več boni naenkrat? To je pa super, ker ne vem, kako bi mojega dragega pripravila do tega, da bi 2x, 3x stal v vrsti Zdaj grem pa počasi spat, jutri nas čaka pester dan. Lepo spite in se "klofamo" jutri (kolk mi je to dobra beseda ).