|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
17.5.2008 20:40:25   
nana35
mala pikica,lepo se imejte na morju!

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
17.5.2008 20:51:58   
SuzanaKK
Kako sem tega kolega nadrla, sploh ne bom govorila. Joj punce, kako je fajn, ko lahko pojamramo no, vedno me spravite v boljšo voljo. Hvala vsem. To sem še pozabila povedati, kako priden je danes grega, sva šla z Aljažem ven, je posesal, po tleh pomil, zdaj rože zaliva na balkonu, češ, kako je priden. Ampak ne bo šlo tako zlahka, sem jaz malo bolj zategla, ko mi res prekipi.

Sem govorila s katee, sem povedala, da mislite nanjo in je bila zelo vesela. Hudo ji je, ker ne more biti z Lukcem, tudi dojiti ga ne sme, ker sumijo, da ima eno obliko hepatitisa, ker so jetrni testi katastrofalni. V sobi ima dve omi in pravi, da ena bo zagotovo smrčala ponoči. Ker je pozabila ušesne zamaške, sem ji svetovala, naj uporabi vato in se je malo nasmejala. Skratka, mi bo javljala, kako je z njo, jaz pa vam.

Klepetka, sem si oddahnila, ker še nisem bila prepozna. Jaz sem šla danes in eno uro čakala v vrsti. Sem pa Aljažu kupila čeveljčke, sandalčke in sebi eno majčko. Celjski H&M je izropan!!!!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
17.5.2008 20:53:57   
SuzanaKK
Mala pikica, uživaj še za nas, mi gremo šele 17. 8. user posted image Če bo internet v hotelu, se pap ofočkaj. Pa Gašperja namakaj v slani vodi, škodit mu ne more. Te bomo pogrešale.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
17.5.2008 21:04:21   
vaney
čer.

prej sem napisala cel roman, pa mi je vse zbrisalouser posted image

jaz se danes tudi ne počutim dobro, moje vnetje mehurja se nič kaj ne boljša, bom šla v pon. k zdravniciuser posted image

drugače sva pa tudi midva z Gregatom na bojni nogi, ker ima take glupe izjave, da bi ga najrajši zadavilauser posted image (pa se mi ne da še 1x vsega pisat).

suzanauser posted image

katee, drži seuser posted image

grem spat, lahko noč

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
17.5.2008 21:10:54   
SuzanaKK
Vaney evo ti vračam user posted image . Ne vem, kaj je to zdaj, a je polna luna???

Nič, grem jaz tudi pod tuš in spat. Čau bau.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
17.5.2008 21:19:15   
ursalara
Nana čestitke user posted image user posted image za spanje upam da se ta noč ponovi!user posted image
Katee kaj ja zdaj to prav žalostnauser posted image user posted image sem ker vem kaj prestajaš upam da bo kmalu bolje in da je s teboj vse ok!user posted image user posted image user posted image

Suzana KK user posted image user posted image user posted image

Mala pikica uživajte na morju!user posted image user posted image
Vaney  user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
17.5.2008 21:44:09   
martinca
user posted image user posted image user posted image za vse ki imate kake probleme z vašimi dragimi. pa upam da se čimprej pobotate.

zdaj pa grem spat. Uroš še Patrika previje in nahrani(to je ponavadi Urošovo opravilo, ki ga z veseljem opravi). potem pa gremo vsi spančkat. no Patrik že spi od šestih. to se še ni zgodilo.

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Mislim, jaz sem z malim 24 ur na dan (mimogrede, če je katera gledala dnevnik pred dnevi, slovenski oče preživi povprečno 12 min. s svojim otrokom, za bruhat!!!!),

jaz se moram pohvalit, da Uroš kar dosti več časa preživi s Patrikom kot pa le 12 minut na dan. ga nahrani, previje, kopava ga vedno skupaj(no zdaj to vsi trije počnemo v bani, se skupaj kopamouser posted image )potem si lahko mislite koliko placa imamouser posted image . pa upam da zdaj katera mama ne bo mislila, da jaz nočem skrbet za Patrika. ampak rada prepustim še malo veselja Urošu.

zdaj pa res lahko noč

aja, kaj ste videle kdo je nominiran pri BB? Mateja in Elteybuser posted image user posted image mislim, bivši podložniki hinavci. sta jim prevelika konkurenca pa se ju hočejo znebit. BARABE

lahko noč

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
17.5.2008 22:08:21   
Sunny Morning
Nimam pojma kaj je s temi dejci. Mislijo, da se cel svet vrti okrog njih. Katastrofa.

mala pikica še za nas uživaj na morju.

SuzanaKK in vaney user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
17.5.2008 22:50:17   
Intruder24
katee user posted image user posted image user posted image user posted image  boga reva. Upam, da ti bo čimprej bolje in boš veselo doma user posted image ...

nana ti zobki to je res tak, bom vidla, ampak se mu dlesni tak dol obračajo...user posted image  Fajn da ste s tvojim porihtala, sej ti dedi res včasih nevejo kaj vsekajo user posted image !!
Tašča ima še 8 dni...Jutri gremo na piknik, ampak ker bo spet full folka tam samo zaradi Vida, čeprav ima njegova seka roj. dan.bomo šli šele popoldan...pravzaprav sploh niso povedali, kdaj bodo začeli user posted image user posted image  Brezveze, da bluzim o tem.

Vsem, ki imate tihi dan s svojimiuser posted image , po napisanem imate čisto prav...in user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse! Nič se jim pustit, pa parkrat sončke z njimi pustit same, za ene 3 ure, pa bodo vidli. Moj user posted image  je res priden in mi full pomaga, je pa res, da ponoči preden on sliši, da Vid stoka in nabira za jok sem jaz že pokonci. ga ima pa vsak vikend v soboto zjutraj on, da se lahko malo naspim, ker imamo grozne noči, Ptem ko je že spal celo noč se zbujamo ob 3 ali 4. Pa potem ob 5 pa kar nekaj...user posted image  Upam, da je to samo faza.

Tudi midva z mojim sva danes zapravljala v Europarku, v H&M nisva šla, ker je bla prevelika gužva. Še Hrvati, Avstrijci pa je pol mimo... Mi je pa moj kupil šuhe (cene ne bom povedalauser posted image ), pa majco, pa tako mrežo gugalno za sedet si bom na terasi nardila, ko bo zrihtana, pa še knjigo user posted image  ne vem kaj mu je blo user posted image

grem jaz..vsem želim lepo noč in čim več spanja

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
18.5.2008 6:56:03   
martinca
dobro jutro!

vidim, da sem danes prva tukaj gor.user posted image saj kako nebi bila, če sem pa že od pol šestih pokonci. se je Ptrik zbudil za jest, potem pa jaz nisem več mogla dalje spat. pa sem šla en kup cot speglat, zdaj pa sem si šla en kapučino naret. tu pa še vam enega pošiljam za slajše dobro jutro!user posted image

pa pa

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
18.5.2008 8:09:13   
mala pikica
Kot sem obljubila, vas še samo pozdravim, potem pa počasi gremo user posted image

Lepo bodite in pridno čvekajte, ampak ne preveč, da ne bo vlivalo vse dni na morju user posted image

Aja, pa rada vas imam user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
18.5.2008 8:35:20   
nana35
Suzana,pozdravi Katee,reči ji da mislimo nanjo.Upam,da nima hepatitisa,če pa ga že ima,potem upam da takega ki je ozdravljiv.Upam,da omica ni smrčalauser posted image .
Glede tvojega Grega pa tako-vidiš kako je priden,škoda da mora moški vedno kako ušpičit,da mu je potem žal in postane čudežno koristen.Jaz bi bila vesela,če bi bil koristen tudi ko ne naredi nič.

H&M pa je v Mariboru bil včeraj popolnoma izropan,vsaj kar se otroških oblačil tiče.Nisem nič kupila,ker se mi ni dalo čakat,gužva je bila in vrste čez celo trgovino.Res se mi ni zdelo vredno,da bi za dve coti čakala.

vaney,zate tudi en user posted image ,ne vem kaj je z našimi dedci,no,moj je že sladek kot med,že od včeraj.Vidi,da je bolje če se z mano razume,kot pa ne,ker priznam,znam biti praviuser posted image  .user posted image

ursalara,to noč se spanje žal ni ponovilo,ampak upam,da se bo spet kmalu. Začetek je dober.

martinca,jaz pa ne navijam za Matejo in Eltyeba,se mi zdi da je kar prav da sta nominirana,ker sta prava hinavca,oba.Eltyeb samo obrekuje cele dneve,saj je lepo pokazalo,ko so zbrali venček njegovih vsakodnevnih šimfarij,ona pa nič boljša ni.Jaz ne navijam za nobenega,ampak ta dva sta se mi pa res že vsedla v želodec.Najbolj nedolžen se mi zdi Naske in njemu tukaj notri edinemu privoščim zmago,da pobaše ta denar,če je že zaradi tega tam.Nikoli se ne krega,ne obrekuje...priden jeuser posted image Pa tudi Sandi ni tako slab.Ostali pa....user posted image
Likala sem pa jaz že včeraj zvečer oz.ponoči.user posted image

intruder,mogoče bo pa dež danes in se bo ta narod na pikniku razkropiluser posted image . Še malo pa boste spet sami,brez švigermuter.user posted image
Je pa pri nama tudi tako,da preden bi moj R.slišal Klemna,bi moral res že kričati,včasih me je še zjutraj vprašal,če je bil Klemen priden ponoči in kdaj se je zbudil.Sploh ga ni slišal,pa mene tudi ne.Za vikend pa se tudi on s Klemnom vstane,da jaz še malo poležim ali zaspim.
Vidiš,kako je tvoj A.vredu,pa saj sem napisala,da je imel moj R.tudi slabo vest in naštel nekaj dinarčkov,jaz bom pa zapravila med tednom,ker včeraj nisem bila razpoložena v Europarku.

Samo Klemnu sem kupila kompletek v Zari!!Bom dala potem slikico gor.

mala pikica,me te imamo tudi rade!
(kajne ženske?).

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
18.5.2008 8:46:00   
nana35
Takle kompletek sem kupila v Zari,no ni ravno komplet,se pa bo nosilo tako.user posted image

In tukaj je Klemen včeraj zjutraj,ko je imel prvič pižamico s kratkimi rokavčki gor.Je tako lepo spal,mogoče je zato potegnil do 5h?
user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
18.5.2008 9:16:00   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

A ti si tudi pri perilu, midva z mojim tudi perilo zlagava.

OB TREH ZJUTRAJuser posted image user posted image Joj slikice so pa fenomenalne je Jakob uživač v vodi kot Žanuser posted image

Sunny
iz tegale posta je pa res ven skakala sama jeza.Te pa popolnoma razumem ,kar jaz bi kričala od jeze.Upam da bo fant prišel.Mislim pa da kar nekaj časa traja ,kajti mora se sprijaznit da sedaj on ni na prvem mestuuser posted image .Je pa zelo lepo napisala Alfabeta tako da jaz ne bom več klobasalauser posted image

Katee pa kaj je zdej to.Upam da se hitro vrneš in ozdravišuser posted image

Suzana mislim da je res nekaj v zraku.Upam da do mojega ne bo prišlouser posted image

Nana lepe stvari si kupila svojemu sončkuuser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
18.5.2008 9:16:05   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

belokranjke, lepo da ste se dobile!! še jutri na vigredi, kaj? :) no, saj se bomo tudi mi pripokali dol, če bo mali priden, bom šla tudi na fešto, če ne bova pa s taščo debatirali user posted image  in malemu dajali dudo user posted image

krst - kje ste nabavile kaj za oblečt za vaše fantiče? vse je v roza in nevestice v belem, za fante pa nikakor ne najdem kakega lepega kompleta... user posted image

Ja vidiš ko me ni bilo na RR-u pa sem tole spregledala.Mi smo bili včeraj do 10 zvečer in to non stop na ringelšpilu le jest smo uspeli.Gremo pa danes spet pa se mogoče kje vidimo.Bom dala oči na pecljeuser posted image .

Za krst pa imamo kavbojke in spajčko .Mi nič ne kompliciramouser posted image

Sunny morning saj jaz sem tegale mislila,tistih krpic pa ne poznamuser posted image Bomo pa mogli najprej probat kako bo zgledalouser posted image

Mala pikica lep avatar in še lepši nasmehuser posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
18.5.2008 10:17:34   
SuzanaKK
Dobro jutro!

TRIŠ, mi bomo Aljaža tudi v kavbojke in srajčko oblekli, potem bomo imeli pa doma piknik, tako da ne bo standardni krst. Pa tale 1. 6. se bliža, tako da smo se ženske (jaz, mama in kvazi tašča) že dogovorile, kaj bomo jedli in piliuser posted image . V torek imava 3-urni tečaj, ampak ne dobiva varuške za Aljaža, tako da bom jaz po eni uri šla. Upam, da ne bodo komplicirali, če pa bodo, bom pa kar našega kričača tja pripeljala, bo tečaja v 15 min. konecuser posted image .

Katee, je noč preživela u redu, ker ji je dragi prinesel čepke za ušesa. Vzeli so ji kri za nadaljne preiskave, to je pa zaenkrat tudi vse. Lukec je pri njenih starših in je zelo priden. Bomo še naprej držale pesti za njo, ne.

Nana, zelo lep kompletek in pižamca. Madonca je tvoj Klemen tudi orng dec, ma takšno nogico, ko Aljaž obeuser posted image . Aljaž spet štrajka pri hrani, tako da bom počasi znorelauser posted image .

Danes zjutraj sem Gregu povedala še nekaj krepkih, tako da se zdaj še grše gledava. Ah, bo že. Jaz znam biti prav pasja, če me kdo pripelje tako daleč. Hm, jaz pa nikoli ne dobim nič denarja, ko se skregava, kako ste jih pa na to navadile?user posted image

Nič, moram iti, me čaka perilo za obesit itd. Žensk delo se nikoli ne konča!!!

Mala pikica, srečno pot vam želim, pa itak, da te imamo rade!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
18.5.2008 10:18:34   
ursalara
Nana Klemen ima pa isti body-pižamco kot Lara z kratkimi rokavi ona je nora na medvedka puja in njegovo družbo!user posted image user posted image Pa ful lepe cotike si mu kupila!user posted image user posted image
Mala pikica uživajte na morju!Za seznam pa ne skrbi ga bom uredia!
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

martinca,jaz pa ne navijam za Matejo in Eltyeba,se mi zdi da je kar prav da sta nominirana,ker sta prava hinavca,oba.Eltyeb samo obrekuje cele dneve,saj je lepo pokazalo,ko so zbrali venček njegovih vsakodnevnih šimfarij,ona pa nič boljša ni.Jaz ne navijam za nobenega,ampak ta dva sta se mi pa res že vsedla v želodec.Najbolj nedolžen se mi zdi Naske in njemu tukaj notri edinemu privoščim zmago,da pobaše ta denar,če je že zaradi tega tam.Nikoli se ne krega,ne obrekuje...priden je Pa tudi Sandi ni tako slab.Ostali pa....

Se popolnoma strinjam!

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

mala pikica,me te imamo tudi rade!
(kajne ženske?).

Ja res je tudi me te imamo rade in te bomo pogrešale!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
18.5.2008 10:20:24   
Sunny Morning
nana35 lep kompletek si kupila. Klemen bo spet pravi frajer.
A ti imaš njega ža kar v letni pižamici? A ga imaš v vreči ali je samo pokrit?

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny iz tegale posta je pa res ven skakala sama jeza.Te pa popolnoma razumem ,kar jaz bi kričala od jeze.Upam da bo fant prišel.Mislim pa da kar nekaj časa traja ,kajti mora se sprijaznit da sedaj on ni na prvem mestuuser posted image .Je pa zelo lepo napisala Alfabeta tako da jaz ne bom več klobasalauser posted image

Ma ja, sama jeza me je bila. Sploh mu nisem razlagala kaj mi je, ker mi sploh ne rata, da bi mu razložila. Če kaj rečem je odgovor: "Jozes no."user posted image  Sploh ne vem kaj mu je to, ampak trenutno najbolj uporabljan stavek v njegovem repertoarju.user posted image  Na vsako moje jamranje mi ga servira.
Zdaj je šel z Nejo ven...ne se prehitro veselit, ker je to itak zaradi tega, ker ima vedno nekaj za bregom. Najprej je hotel, da bi šla na kosilo k njegovi mami, pa smo bili zdaj že dva vikenda in se mi ne gre več, tako da danes kuham doma. Je šel pa z Nejo, da imam jaz kao mir, da bom lahko skuhala, do svoje mame, ampak samo zato, da jo bo ona vidla. Kadar imam kakšno idejo se moram vedno vprašat kaj je zadaj, ker je vedno nekaj.

Naša Neja bi na vsak način rada sedela in ves čas dela "trebušnjake". Ji vsake toliko časa pomagam, da se vsede in takrat je to takšno veselje. Zaradi tega razmišljam, da bi ji kupila stolček Bimbo. user posted image  Ga mogoče katera ima?

katee upam, da je danes že kaj bolje in da boš šla čimprej domov. user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
18.5.2008 10:22:21   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny morning saj jaz sem tegale mislila,tistih krpic pa ne poznamuser posted image Bomo pa mogli najprej probat kako bo zgledalouser posted image

Saj to je ta krpica.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
18.5.2008 10:51:27   
SuzanaKK
Sunny, moja prijateljica ima ta stolček in ga uporabljajo zdaj že pri drugi hčerki. So zelo zadovoljni, me je pa opozorila, da mora otrok že popolnoma samostojno držati glavico pokonci. Naš še kar malo opleta z njo, tako da to za njega še ni.

O moških bom pa zdaj raje tiho, da si ne pokvarim preostanka te nedelje.

Neposredna povezava do sporočila: 1445
18.5.2008 11:02:56   
limma
katee, upam, da boš čim prej zdrava in kmalu doma pri Žan Luki user posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da ne boš izgubila mleka user posted image user posted image user posted image  Zdaj berem, da je mogoče hepatitis.. vseeno močno upam, da ni...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
18.5.2008 11:08:36   
vaney
dobro jutro.

Anže je pa danes ponoči jedel, ni bila duda več dobra in se je skoraj zadavil z mlekom.

triš, jaz sem hotela včeraj na vigred, pa je bil moj dragi preveč utrujen, danes pa se mu ne da rinit tja po takem dežjuuser posted image sami izgovori.

No, da vam povem še mojo včerajšnjo zgodbo:
Od mojega šopinga včeraj ni bilo kaj dostiuser posted image Zakaj? Grega je v petek do polnoči buljil tv, ob 5h je šel na jago (lov), do 8h je prišel nazaj, jaz sem (njegovo) staro mamo peljala na previjanje in mu naročila, naj on vmes zrihta Anžeta, da potem samo gremo. Pridem ob 9h nazaj, Anže na ležaniku v pižamici, Grega za računalnikom, nič pripravljeno. Njegov komentar je bil, da se mu ni dalouser posted image Jaz sem vse zrihtala, sebe in malega, spokala v avto in smo šli. V H&M se je odločil, da je njemu to bedasto in ni hotel it v vrsto stat (pa je bilo 5-10 ljudi v vrtsi), da bi bili prej gotovi. Zunaj je sedel na klopci in držal voziček. Mali je seveda ratal siten in ker se gospodu ni dalo malo peljat vozička okrog, me je začel klicat vsake pol minute, kdaj bom, če mislim biti še dolgo, pa da naj že neham.... po celih 45 minutah šopinga sem vnovčila cele 3 bone, skoraj znorela in smo šli domov. V avtu mi pa reče, da se nam za 15€ pa res ni splačalo vozit v Ljubljano. Pa da znoriš. Hotela sem it potem še na vigred, pa je bil preveč utrujen, ker ponoči ni spal in je šel doma potem spat za 3 ure in spet pol noči buljiv tv in zdaj spal do 10h. Pa kaj naj? Spet sem mu povedala svoje, njemu se pa s tem ne da ukvarjat, ker itak težim in je šel ven, bo prišel nazaj do kosilauser posted image user posted image user posted image (kuha stara  mama). Ima katera kakšen predlog, kako naj kaj dosežem?

Suzana, te lahko vprašam, koliko je tvoj dragi star? Moj je 25 in se mi zdi, da kolikor močno si je želel otroka, da mu ni še čisto dorasel in imam občutek (upam, da se motim), da tvoj tudi ni še čisto dojel, da ima otroka (še 1x brez zamere in upam, da se motim). To, kar je pa tvoj naredil v petek, je pa meni Grega odkar imava Anžeta, že ene 3x, 4x, če ne še večkrat. Ko boš odkrila, kakšen pameten način za preobrazbo moških, pa povej, mi bo prav prišel. Enako velja za sunny.

Triš, a je na vigredi pokrito, da greste lahko tudi danes, ko dež pada? Veš, tvoja družina se mi prav dopade, ste taki "družinsko povezani" popotniki, sem ti kar malo foušuser posted image
Aja, pa povej, kje in kdaj ti dostavim oblekicouser posted image

Zdaj pa moram it k Anžetu...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 1447
18.5.2008 11:08:51   
TRIŠ
mala pikica vračam objem in te bom kar pogrešalauser posted image
nana prej se je mojuser posted image zbudu pa nisem mogla natančno pogledat Klemena.Veš je pravi lepotec.Se bojo punce teple zanj.
Sunny zdej si me pa nasmejala z tem njegovim jozes no(pa tako simpatično besedo je izbral)user posted image
Suzana  ja moškiuser posted image user posted image user posted image .Dobro da ste me opozorile,ker ko je vstal sem hitro ugasnila računalnik da ne bo spet;saj si skoz za tem računalnikom.Ampak meni ja pa tako fajn bit z vami

Zdej so šli k maši in midva uživava dopoldneuser posted image .Joj kako sem zlobna.Moram it pa hitro še vse zrihtat ker tašča časti južno ker ima rojstni dan.Mmmmmmmmmmmmmmmmm kak bo spet finouser posted image

Dašabina upam da gre vse po maslu in da vam krst in obhajilo čimbolj uspeuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
18.5.2008 11:14:14   
TRIŠ
Vaney zdej sem pa kar žalostnauser posted image Zakaj si se potem še matrala za tisto kiklico.Imam kar slabo vest.Upam da bosta našla skupni jezik.Drugače pa se tudi midva skregava ,samo si vse poveva in potem upoštevava želje drug drugega.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
18.5.2008 11:23:02   
TRIŠ
Vaney če bo dežek ne gremo na vigred ampak upamo da bo popoldne že kaj boljšeuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.