vaney
|
dobro jutro. Anže je pa danes ponoči jedel, ni bila duda več dobra in se je skoraj zadavil z mlekom. triš, jaz sem hotela včeraj na vigred, pa je bil moj dragi preveč utrujen, danes pa se mu ne da rinit tja po takem dežju sami izgovori. No, da vam povem še mojo včerajšnjo zgodbo: Od mojega šopinga včeraj ni bilo kaj dosti Zakaj? Grega je v petek do polnoči buljil tv, ob 5h je šel na jago (lov), do 8h je prišel nazaj, jaz sem (njegovo) staro mamo peljala na previjanje in mu naročila, naj on vmes zrihta Anžeta, da potem samo gremo. Pridem ob 9h nazaj, Anže na ležaniku v pižamici, Grega za računalnikom, nič pripravljeno. Njegov komentar je bil, da se mu ni dalo Jaz sem vse zrihtala, sebe in malega, spokala v avto in smo šli. V H&M se je odločil, da je njemu to bedasto in ni hotel it v vrsto stat (pa je bilo 5-10 ljudi v vrtsi), da bi bili prej gotovi. Zunaj je sedel na klopci in držal voziček. Mali je seveda ratal siten in ker se gospodu ni dalo malo peljat vozička okrog, me je začel klicat vsake pol minute, kdaj bom, če mislim biti še dolgo, pa da naj že neham.... po celih 45 minutah šopinga sem vnovčila cele 3 bone, skoraj znorela in smo šli domov. V avtu mi pa reče, da se nam za 15€ pa res ni splačalo vozit v Ljubljano. Pa da znoriš. Hotela sem it potem še na vigred, pa je bil preveč utrujen, ker ponoči ni spal in je šel doma potem spat za 3 ure in spet pol noči buljiv tv in zdaj spal do 10h. Pa kaj naj? Spet sem mu povedala svoje, njemu se pa s tem ne da ukvarjat, ker itak težim in je šel ven, bo prišel nazaj do kosila (kuha stara mama). Ima katera kakšen predlog, kako naj kaj dosežem? Suzana, te lahko vprašam, koliko je tvoj dragi star? Moj je 25 in se mi zdi, da kolikor močno si je želel otroka, da mu ni še čisto dorasel in imam občutek (upam, da se motim), da tvoj tudi ni še čisto dojel, da ima otroka (še 1x brez zamere in upam, da se motim). To, kar je pa tvoj naredil v petek, je pa meni Grega odkar imava Anžeta, že ene 3x, 4x, če ne še večkrat. Ko boš odkrila, kakšen pameten način za preobrazbo moških, pa povej, mi bo prav prišel. Enako velja za sunny. Triš, a je na vigredi pokrito, da greste lahko tudi danes, ko dež pada? Veš, tvoja družina se mi prav dopade, ste taki "družinsko povezani" popotniki, sem ti kar malo fouš Aja, pa povej, kje in kdaj ti dostavim oblekico Zdaj pa moram it k Anžetu...