|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
16.5.2008 21:24:33   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Triš Lari je ana banana zelo všeč!user posted image Ja v H&M je za punčke ful izbira za fantke pa bolj malo!
Intruder 24,Majra najlepša hvala za čestitke sem rekla da moram deliti to veselje z vami saj ste kot moja mala družinica!

Ja kadar nam je težko jamramo kadar nam je lepo pa se moramo tudi skupaj poveselituser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
16.5.2008 21:28:21   
TRIŠ
Ursalara kako lepouser posted image .Ko sem pogledala slikico bi imela kar še enegauser posted image ,tako je lep.ČESTITKE ATIJU IN MAMICI MALEMU JANU PA ZDRAVO IN LJUBEZNI POLNO RAZIGRANO MLADOST.ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PA TEBI ZA TAKO POGUMNO TETKICOuser posted image
Vaney in Majra ja zdej mam mal časa da vama povem da mi je bilo prav super.Sem bila pa malo jezna ker sem mogla it ker mi je tašča obljubila da bo šla po Matica no pol me pa kliče da je še v mestu in da ne bo šlouser posted image .Sem prišla kar žalostna domov.Majra si pa prav fajn ženskicauser posted image .
katee uboga revica daj se že pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
16.5.2008 21:29:46   
mala pikica
novopečena teta čestitke user posted image user posted image user posted image Čestitke pa seveda tudi novi družinici user posted image

Mi smo danes malo nakupovali. Smo zapravili 5 bonov v H&M-u in tako prišparali 25 € user posted image So pa že čisto popustili, sploh več ne rabiš hodit od blagajne do blagajne. Ti za vsako stvar, ki jo imaš naredijo posebej račun. Ena je imela pred mano vsega skupaj 10 stvari user posted image Moraš pa imeti živce in veliko dobre volje, ker je nenormalna gneča.

vaney nisem danes uspela poslati hrane, bom jutri, obljubim user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
16.5.2008 21:58:35   
vaney
čer.

majra, tudi meni se zdiš prav fajn punca (pardon, gospauser posted image ), drugič pa hrano sabo, pa bomo podaljšale čvekanje (že danes se pripravlja na dež, kaj bo šele takratuser posted image ) in še kakšen krog naredileuser posted image

triš, meni se je kar zdelo, da ti nekaj ni bilo najbolj prav proti koncu, pa nisem vedela, ali smo me krive ali telefonski klic; no, zdaj vem, da je tašča malo zaj.... in nismo bile me krive (upam)user posted image

ursalara, pa veš, da mene tudi prime, da bi imela še enega, ko vidim te male štručke ob rojstvu; kar hodim album gledat od prvih dni našega Anžeta, pa se mi zdi že takoooo daleč nazaj, da je že čas za drugega (samo ne Gregatu povedat, da ga ne bo kapuser posted image ); drugače pa ČESTITAM za nečaka in hitro ukrepanjeuser posted image

mala pikica, sploh ni problema zaradi mleka, kot si sama rekla, da ga Gašper ne mara, najbrž tudi Anže ne bo navdušen nad njim, ampak probali pa bomo. Se mi pa zdi, da se kar izboljšuje, ima samo še en flekec, pa še ta je že precej bolj gladek kot je bil. Mi je bilo pa prav smešno te slišati po telefonu, ker imaš štajersko narečje in se redko kdaj pogovarjam s kakšno Štajerko/Štajercemuser posted image Lepo, da si me poklicala, je bilo prijetno presenečenje.
Praviš, da so v H&M-u popustiliuser posted image Ja, kaj jim pa preostane drugegauser posted image Upam, da bodo jutri še vedno dobre volje, ko grem jaz v napad, upam, da bo tudi Grega zdržal "turnejo" po trgovini. Praviš, da potem ne rabiva skakat vsak z enim bonom od blagajne do blagajne in lahko vse na eni plačava z več boni naenkrat? To je pa super, ker ne vem, kako bi mojega dragega pripravila do tega, da bi 2x, 3x stal v vrstiuser posted image

Zdaj grem pa počasi spat, jutri nas čaka pester dan.

Lepo spite in se "klofamo"user posted image user posted image user posted image jutri (kolk mi je to dobra besedauser posted image ).

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
16.5.2008 21:59:40   
vaney
katee, čimprej okrevajuser posted image user posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
16.5.2008 22:00:18   
ursulina
ojla čvekice!!

belokranjke, lepo da ste se dobile!! še jutri na vigredi, kaj? :) no, saj se bomo tudi mi pripokali dol, če bo mali priden, bom šla tudi na fešto, če ne bova pa s taščo debatirali user posted image  in malemu dajali dudo user posted image

katee, upam da boš kmalu bolje!!!

krst - kje ste nabavile kaj za oblečt za vaše fantiče? vse je v roza in nevestice v belem, za fante pa nikakor ne najdem kakega lepega kompleta... user posted image

jaz sem malega dala v vrečo mza spat, pa je ne mara... pa še prevroča mu je, imamo ful toplo spalnico zdaj in sem ga pokrila le z dekico, ker drugače zakuha in se zbudi, revež... kratkih rokavov pa še nismo prakticirali...

jaz sem v BC kupila univerzalni dežniček za na športni del, mislim da je okoli 15 evrčkov. ni sicer genau barva, je pa...

kar pa še imamo, je vložek za dvignit dno prenosne posteljice - super zadeva! ker mi ni bilo všeč, da bi mali spal na tleh in sem kupila v BC to za dvignit. dokler ne bo sedel, bo krasno...

albumi so krasni!!! vsi naši januarčki so pravi sončki...

čestitke, novopečena teta!!!! to pa je bil manever in pol!

uživajte, nas čez vikend ne bo, smo na Vigredi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1381
16.5.2008 22:05:06   
klepetka
dober večer

sem vas prišla samo pozdravit ,ker me nekaj lovi tale čas. Na hitrco in površno  sem preletela ,zato bom zelo kratka .

Lana nekaj kašlja, zato je zbujanje in sitkanje na dnevnem in nočnem redu še bolj izrazito.
tako da limma in mala pikica ,se vama pridružujem v aktivnih nočeh user posted image .Ampak bomo že preživele ,kajne,čeprav trenutno zeloo nenaspane.

katee, o ti boga ti.Upa mda se čimprej pobereš.Drži se,mi pa mislimo nate .user posted image user posted image user posted image user posted image

limma,glede senčnika;jaz imam oz.še ni namontiran na Plikotu original PP.MI ga je prijazen prodajalec podaril ob nakupu vozička.Cena  le tega pa naj bi bila 33€ .user posted image Tako da vaney,.tudi jaz sem že spretna s prodajalciuser posted image

ursalara,čestitke teticauser posted image ,Janu pa lep začetek v življenje.

nana,veš ko sem zadnjič jamrala ,kako sramežljiva je bila  teta  s Krvavca  na obisku?!NO ,danes se je razkomotila tako kot pri tebi ;v vsej svoji veličini in bolečini  grrrrr.user posted image Kaj sem sploh stegnila jezikuser posted image

l
jubljana ,kje ste to plezali?Drugače ste pa občudovanja vredni,da ste šli z dojenčkom plezat,resnično.Slike so pa čudoviteuser posted image user posted image
sani,si uspela danes  vse uredit?
sunnymorning
, no vidiš ,da le ni tak problem z Nejo v duetu priti v Ljubljano?!user posted image JAz sem se tud kar nekaj časa odpravljala taprvič,zdaj me pa ni za ustavituser posted image

Grem zdaj spat.Upam da mi jutri zneese ,da bom lahko v miru prebrala RR .Sicer pa nam obljubljajo dež,tako kot  še nekaj  naslednjih dni. Skoz imam v mislih ,da moram še nekaj  napisati ,pa se ne morem spomniti.

No bom se spomnila ,pa bom jutri napisala.

Lahko noč vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 1382
16.5.2008 22:19:39   
Sunny Morning
Čer.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny kje sta se pa vidve z Nejo včeraj potepale ko vaju ni bilo na RR-uuser posted image

Ma včasih nimam kaj pametnega za napisat, pa raje ne smetim brez veze.user posted image  Sva bili pa včeraj v Nm in je bila spet ful pridna. Mogoče mi jo je kdo zamenjal medtem, ko jaz spim.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Triš, glede popka user posted image , tud prej nebi nosila take majice, pred zanositvijo. Sem bolj sramežljive sorte, kar se tega tiče.user posted image

Za popek kazat mora bit trebuh brez napake...mislim, da moj ni med njimi.user posted image

TRIŠ "zmenek" komot.user posted image

mala pikica jaz bom tudi še malo počakala s kratkimi rokavi in hlačami. Jo pa ob vročih dnevih oblečem samo v bodi z dolgimi rokavi in dolge hlačke, pa se mi zdi, da ji je čisto dovolj. V vozičku jo pa še z dekico malo pokrijem in je zadnjič ful zaspala v vozičku.

senčnika ne bom kupovala. Ji kar strehico gor potegnem, če preveč sije sonce.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Imamo že senčnik in sicer neko novo varianto, ki se ji reče Pepeny senčnik - sem hotla kupit navadno marelico in menda original za naš voziček (Jane) stane skoraj 40 euruser posted image , prodajalec mi je pa priporočal ta senčnik, ki se napne čez strehico vozička in menda paše na vse vozičke, stane pa 21 eur. Najprej mi je bilo hecno in si sploh nisem upala dat gor, pol sem pa vidla da imajo tudi drugiuser posted image  - samo je super, sem zadovoljna.

V Mestu imajo vse z Jane vozički ta senčnik. Je tip v Pikapolonici spet naredil biznis. TRIŠ ne vem, če bo šel ta senčnik na Quinny Buzz-a, ker je kot ena "krpica".

Mi smo pa končno naročili te magične koroške kapljice, no danes smo jih že dobili.user posted image

ursalara čestitam, da si ponosna tetica.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
16.5.2008 22:34:52   
Sunny Morning
katee velik user posted image in polno lepih misli, da čimprej ozdraviš.

majra naša Neja je mleko z nekaj kašice pila na Aventov spremenljivi cucelj kar na trojki in se ni nič davla...prav lepo ji je šlo.

Jo pa moram pohvalit, da že tri dni, kar sem opustila kašico, normalno je na 4 ure, pa nobenih borb nimamo.

vaney veliko sreče pri vnovčevanju bonov.user posted image

Alfabeta upam, da najdete varstvo za Ajdo.

Sva bili pa danes v DT na skakalnem mitingu in je naša v avtu zaspala. Je tam kar nadaljevala kljub ozovčenju. Se folk ni mogel načudit, da je tako pridna.
Mi je pa prijateljica povedala, da je njihov tudi ful lepo spal do drugega cepljenja...potem se je pa začelo. Najprej ni hotel v voziček in je jokal kot, da ga kolje. Čez dan ne spi skoraj nič, ponoči glih tako. Danes so imeli nočno veselico od 1.00 do 5.00.user posted image  Si ne predstavljam kako je to in si tudi ne želim vedet.

Teta s Krvavca je danes prišla na obisk že tretjič.user posted image  Kako je bilo lepo, ko sem bila user posted image .user posted image

Grem še user posted image  in user posted image , potem pa počasi user posted image . Lahko noč in lepe sanje.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
16.5.2008 22:36:57   
Sunny Morning
TRIŠ mogoče bo pa šlo na Buzz-a.
http://soncek.si/si/sencnik-pepeny-uv-35-i8512.shtml

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
   [Brisano sporočilo]
16.5.2008 22:37:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1386
16.5.2008 22:45:02   
mala pikica
vaney v Mariboru sta dva H&M-a. Danes so govorili, da v enem si lahko vse na eni blagajni plačal in so ti pač dali za vsak artikel nov račun, v drugem pa tega niso dovolili user posted image Upam, da ti uspe. Meni sicer tudi ne bi, ker bi prej moj živčni napad dobil. Včeraj so nekateri čakali tudi po uro in pol, da so prišli do blagajne, takšna gneča je povsod. Mislim, da bodo naslednjič 5x premislili, preden bodo dali nove bone na internet user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
16.5.2008 22:47:55   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

krst - kje ste nabavile kaj za oblečt za vaše fantiče? vse je v roza in nevestice v belem, za fante pa nikakor ne najdem kakega lepega kompleta... user posted image

ursulina, jaz sem kupila v Okaidiu. Ni bil komplet, sem kar sama skombinirala. Vzela pa sem bele hlačke na naramnice, pastelno zeleno-belo majčko in pastelno zeleno jopico. Meni je zelo všeč, sem pa namenoma vzela zeleno, ker je sicer vedno vse modro user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
16.5.2008 23:03:38   
Sunny Morning
Neja na obisku pri Lari. Lara je bila prava gostiteljica, Neja je pa sploh ni dosti upoštevala...njej se je bolj dopadel moder povšter.user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1389
16.5.2008 23:10:14   
ursalara
Punce ful hvala za čestitke!user posted image user posted image
Joj še zdaj se res dodobra nisem zavedala kako smo to tako hitro speljali sem se počutila kot šumi ki je dirkal v F1
user posted image !Mislim da nas res ne bi nihče ujeluser posted image še dobro da je bila prazna cesta!user posted image user posted image
Joj mene je tudi danes kar zagrabilouser posted image ko sem bila v P pa še na istem oddelku je kot sem bila jaz in srečam sestro in me pogleda in mi reče ja vi ste mi pa nekam znana ja madonca saj sem bila samo 4 mesece nazaj tukaj pa sve se začele samo smejat!user posted image
Res prav zagrabi te da bi imel še kakšno tako stručko!
user posted image user posted image
Katee upam da se čimprej pozdraviš!user posted image user posted image
Mala pikica user posted image za dobro unovčene bone in za avatar!

Nč punce grem spančkat sem kar utrujena danes se pišemo jutri!
Lepo pančkejte pa lahko noč!
  user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
17.5.2008 2:55:58   
majra
Likam...
Pa sem si vzela pavzo, če je slučajno katera gor, da kaj podebatiramouser posted image
Pa sem sama...
Ne morem spat, ker pijana mladina hodi domov z Vigredi in so se odločili, da se bodo poslovili pred blokom-se glasno poslavljajo že 2 uri user posted image user posted image user posted image
Mislim, kakšna je današnja mladina. Živi user posted image . Sem že pozabila kakšne smo mi vzganjali še dve leti nazaj user posted image . Pa spet bomo letosuser posted image
Grem...

Ej, danes sem pa prva! Pa mi je uspelo user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
17.5.2008 3:06:46   
ljubljana
A ti si tudi pri perilu, midva z mojim tudi perilo zlagava.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
17.5.2008 3:21:26   
ljubljana
ljubljana a ste s plezanjem pri otrocih štartali kar direktno v steni ali si jih dala v plezalno šolo? Jaz namreč razmišljam, da bi dala Manco v plezalni tečaj, ko bo zadosti stara in zbiram sedaj mnenja in izkušnje

Plezali smo v Napoleonici to je nad Trstom, v bližini Proseca Stara cesta nad železnico, ki je zaprta za promet. Je super, ker lahko prideš z vožičkom pod steno. Poznava še nekaj zelo primernih plezališče v Sloveniji:v Vranskem smer Lj-Celje; v Bohinjski beli (plezališče pri vodnem zajetju); v Bohinju (plezališče Belvue).
Za male otroke je potreebno gledati, da so smeri ocenjene do 4c za popolne začetnike najbolje 3c.

Če starši ne plezajo, je nujno, da otrok obišče tečaj plezanja. Zelo kvalitetno vadbo imajo pri AO Rašica v Lj- Šentvid. Starši pa tečaj varovanja v steni.

Midva se s plezanjem ukvarjava že kar nekaj časa in tako sama otroke naveževa na vrv in jim če to želijo, plezanje tudi omogočiva.
Najpomembnejše je, da imamo kot starši pozitiven odnos do športa. Vsi strahovi predvsem mamic se nezavedno prenašajo na otroka. V zgodnjem obdobju je pa tako ali tako predvsem mama nosilec športnih aktivnosti, oz. na otroka prenaša tako pozitiven kot tudi negativen odnos do športa.

V albumu si lahko pogledate tudi slikce s plavanja dojenčkov, če katero zanima.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
17.5.2008 6:29:23   
mala pikica
Jutro, punce!
Danes pa je veseljo jutro, je Gašper spal od 20.30 pa do 6.15 user posted image user posted image user posted image Se je prvič zgodilo, da je bila mami prej budna kot Gašper user posted image Zdaj pa se še vedno pogovarja v posteljici z vsemi medvedki, ki ga veselo gledajo iz posteljnine user posted image

majra, ljubljana vidve pa res ne moreta spati user posted image ljubljana sem pogledala slikice iz plavanja. Super, res! Meni je ful žal, da nisva mogla iti zdaj spomladi. Bomo pa nadoknadili jeseni. Gremo pa zato zdaj sami na morje. Me zanima, kakšne vaje ste kaj delali, pa kako dolgo so bili otroci v vodi?

Zdaj bom počasi previla in nahranila Gašperja, potem pa bi že bil čas, da počasi dam kaj v kovčke, sicer bomo šli brez vsega jutri user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
17.5.2008 8:05:54   
Sunny Morning
Jutro,

sem že navsezgodaj zjutraj user posted image . Iz tedna v teden ugotavljam, da sva z Nejo več ali manj sami. Sem prav jezna na user posted image . Imam občutek, da mu Neja sploh ni pomembna. Nikakor si ne vzame časa zanjo. Večkrat se zgodi, da je šla že spat predno pride domov. Namesto, da bi se mu mudilo domov, da bi bil z njo vsaj 15 minut predno gre spat, je njemu bolj pomembno, da se ustavi pri mami.user posted image  Včeraj je bil v pisarni v Nm in sem mislila, da bo prišel kaj prej domov. Ne samo, da ni bil zgodaj doma, še nabrklan je prišel.user posted image  Neja sploh ni hotla pri njemu jest. Sem jo morala jaz nafotrat, jo dat v pižamo in uspavat...vse ostalo je spet čakalo.user posted image  On je zaspal že pred 21.30, jaz sem pa spet user posted image , user posted image , ki naj bi jih on, in sem šla spat že po 23.00. Zjutraj se je zbudila ob 6.00 in sem upala, da bo on vstal in jo nahranil, ker pač čez vikend ne gre v službo...pozabi, mi je samo rekel:"Kaj, ko bi jo nahranila, da bo šla potem še spat, da bova lahko tudi midva spala."user posted image user posted image  Jaz sem bila pokonci eno uro, da sva pojedli, se previli in zaspali nazaj. Jaz sem šla še na WC in dala user posted image . Ko sem prišla nazaj v posteljo je moje spanje trajalo celih 20 minut, ker je potem vstala. Gospod je šel pa plavat.user posted image  Tolk sem user posted image , da mi je ves vikend pokvaril.
Sem se pa odločila, da še enega user posted image  zato, da meni ne bo dolgacjt ne rabim, tako da pri nas novega + ne bo, če se razmere ne bodo fajn spremenile.

Kljub vsemu vam želim lep vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 1395
17.5.2008 9:16:42   
majra
Sunny user posted image
Takšni so pač nekateri moški. Boš videla čez kak mesec, ko se bo Neja plazila pa shodila, bo čisto drugače. Takrat bo bolj siguren vase, več stvari bosta lahko počela in bo sigurno ful časa preživljal z vama. To, da mu pa Neja ni pomembna, pa je jeza govorila iz tebe in dobro da si dala ven iz sebe. Se človek takoj bolje počuti!
Saj verjetno vsem pride, da bi kdaj pa kdaj svoje user posted image  iz hlač stresle. Jaz vem, da bi svojega velikokrat najraje zadavila, ampak tudi hitro mine ta občutek, ker je vseeno moj user posted image  in vem, da nisem naredila napake pri izbiri user posted image

Pa upam, da si že boljše volje in ne boš dovolila, da ti to pokvari dan in vikend

Neposredna povezava do sporočila: 1396
17.5.2008 9:46:06   
mala pikica
sunny user posted image Jaz sem tudi mojemu ravno včeraj zvečer napela podobne stvari. Sem rekla, da bi bilo zelo lepo, če bi se odločil za en dan v tednu, ko bi on imel Gašperja po službi. Si sploh ne predstavljajo, kako je, če moraš 24 ur na dan skrbeti za otroka. Pa mi ni težko, res ne, ampak me razjezi, ko mi poteš reče, da on hodi v službo, jaz pa sem tako ali tako cele dneve doma user posted image Mu danes sploh nočem dvigniti telefona... 

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
17.5.2008 9:59:54   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Si sploh ne predstavljajo, kako je, če moraš 24 ur na dan skrbeti za otroka. Pa mi ni težko, res ne, ampak me razjezi, ko mi poteš reče, da on hodi v službo, jaz pa sem tako ali tako cele dneve doma user posted image Mu danes sploh nočem dvigniti telefona... 

Te čisto razumem kako se počutiš, ko ti tako izjavi, ker moj ima tudi te izpade. Bi mu najraje nekaj v glavo vrgla.user posted image  Kakšen bo pa izgovor, ko bom v službi? Tudi zate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1398
17.5.2008 10:22:27   
ursalara
Joj kako ste nekatere že navsezgodaj pridne!user posted image
Ljubljana prav fletni ste lepe slikice!user posted image
Sunny saj ne vem kaj naj ti napišem veš moški so pač taki meni je moj user posted image že na začetku povedal da pač zdaj z Laro nima kaj dosti "početi"da ko malo odraste bosta pa vse živo skupaj delala!Jaz imam vsaj to srečo da mi mama malo pomaga in da res ko rabim eno urco zase jo mama pomirka!Te čisto razumem da si jezna saj si upravičeno samo ne razburjaj se ker škodiš samo sebi user posted image user posted image evo zate da boš malo boljše volje in ne pusti se mu!

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

sunny Si sploh ne predstavljajo, kako je, če moraš 24 ur na dan skrbeti za otroka. Pa mi ni težko, res ne, ampak me razjezi, ko mi poteš reče, da on hodi v službo, jaz pa sem tako ali tako cele dneve doma

Tale stavek je pa tudi meni zelo doro znan sem ga tudi jaz že nekjakrat slišala!Samo zdaj če mi pa še kdaj takega zine mu pa kar naravnost povem da jaz nisem doma zato da bi njemu rit odnašala ampak sem doma zato da skrbim za Laro in da sem za to tudi plačana,ko pa bo meni plačal na mesec vsaj toliko kot mi pripada bom pa tudi za njega poskrbela v tipi topi in bo tudi on previt,skopan in nahranjen dokler pa tega ni se naj pa kar sam znajde ali pa naj za njega poskrbi mamica!In je potem samo tiho!Tudi jaz znam biti nesramna in poniževanja si ne dovolim!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 1399
17.5.2008 10:49:41   
limma
Nadaljujem z branjem, Neža spi, budni smo že od 5.30 user posted image  Zdaj sem že čisto zbujena, tako da že kuham, perem in sem na RRjuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Mene pa zanima,Limma piše,da je flaške prekuhavala...ali ve še vse sterilizirate flaške in dude?Jaz jih zdaj ne več,jih samo dobro umijem in z vročo vodo splahnem.

Nana, jaz semo izjemoma prekuham dude in stekleničke (vsak dan ji ponudim čaj, ampak ga itak ne mara oz. ne zna pit po steklenički, še ne vemuser posted image ), drugače jih tudi samo sperem pod vročo vodo.. vsake kvatre pa malo pokuham (in se ne ganem stran, ker se še predobro spomnim klepetke in še nekatrih user posted image )
Nana, čestitke za izpit še z moje strani user posted image

likanje - ja, cunj res ni ne konca ne kraja.. jaz sem zadnjič posteljnino dopoldan obesila, zvečer je pa user posted image  dal isto na posteljo - nezlikano, pa je kar šlo... user posted image

Triš - konec dober, vse dobro... ampak mora bit pa grozen občutek, ko si tako nemočen in odvisen ...

Bom kar poslala prvi del, ves čas stran hodim, ne vem, če mi bo uspelo še kaj naklofat...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.