nana35
|
Triš,saj sem že rekla,da si te blagajničarke ne morejo vseh zapomniti pri taki gužvi. Danes sem bila v H&M pa sem še vnovčila zadnji bom,tokrat pa res za mene.Bravo jaz ,kupila sem si lanene hlače potem pa še v Orsayu belo srajčko s kratkimi rokavi.Sem vzela take dve stvari,ki mi bodo kasneje še zmeraj prav. mala pikica,saj bo bolje,Gašper bo kmalu malce večji in boš tudi ti prišla do spanca.Ampak jaz si ne želim ,da bi Klemen bil malce večji,pa četudi se zbudi in spim npr.6 ur.Mi je tako lepo ko je še tako majhen,ravno prav se mi zdi,da je zdaj velik.No,lahko bi že sedel,takrat pa naj kar tak ostane.Mali otročki so tako fajn... martinca,jaz tudi vsako jutro zalijem moje jožice. To ne moreš verjet.Klemna sem dala v posteljico,da bi malo počival,kot vsak dan in je zdaj nekaj jamral notri,buden kot sovica.Samo ena čudežna kapljica iz koroških lekarn in ko mu vtaknem dudo v usta se v istem trenutku začnejo zapirati očke...in vedno tako.Hvala Korošci,da imate take kapljice.Sem jih že naročila pri sošolki,da mi jih prinese. mml,izpite sem vse zaključila ,včeraj je bil zadnji.Čaka me le še strokovni izpit in še eden.Junija. Mi tudi še oblačimo dolge rokave,ko bo res toplo pa bomo začeli s kratkimi.Doma pa ga imam ko je zunaj res vroče,kot včeraj in še kateri dan res samo v bodiju,če vidim da mu je vroče in je ves skuhan,ko prideva domov. Danes sva prišla iz mesta,to dobesedno pop... na Titovem mostu so plesali četvorko,jaz pa sem mogla iz mesta v Europark preko mosta,ker je bil za pešce odprt,moj avto pa v Europarku.Muzika glasna,nabijanje iz vsakega zvočnika preko celega mostu,mladina pa pleše(ne več četvorke)in pije in žvižga s piščalkami,pijani,Snaga kar sproti čisti pločevinke od piva in vse ostalo,vsi imajo bele dežnike odprte,potem pa jih po tleh leži vse polno,polomljenih,strganih...Jaz pa sem se z vozičkom prebijala skozi vse te mladiče...upam,da moj Klemen ne bo takšen (sem si mislila).Klemen pa spi kot da ni nič . limma,jaz imam že nekaj časa senčnik na vozičku,danes sem ga kupila tudi za "popotni"voziček,ki gre z mano na morje.V turbo limaču jih imajo za 8 evrov,v Pikapolonici pa za 15,pa ni nobene razlike.Ve ko imate bolj nobel vozičke,pa morate verjetno odšteti kar nekaj več.Meni je vseeno,samo da ima moj pikec senčiko. Ravno vidim da Triš piše da stane 30 evrov.Raje vzamem običajnega ki paše na vsak voziček in dam več kot pol manj.Senca je pa le samo senca.