|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
16.5.2008 11:27:36   
mala pikica
Ah, ta naš Gašper... Sem ga dala zjutraj ob sedmih v voziček spat in je spal tri ure in pol user posted image Je vso nočno razgrajanje spravil noter. Mami pa bo kdaj nadoknadila user posted image user posted image user posted image

martinca ne vem, kaj je bilo Gašperju zadnjič. Sicer je večinoma res zelo priden. Spanje z dveurnim bedenjem ponoči pa je tudi na srečo izjema. Mene bolj muči to, da noče zjutraj spati dlje kot do petih, pol šestih user posted image

triš točno tako kot si rekla. Ko mi je nedavno nazaj spet prespal celo noč, sem zjutraj ob pol petih že prav zaskrbljeno gledala v posteljico. Pa danes sem tudi hodila okrog vozička, ko je že tri ure spal.

Tako, Gašper zdaj služi pri babici, jaz si grem operem glavo, sprintam bone za H&M, pošljem Vaney Allernovo, potem pa k mojemu v službo in dalje v shoping user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
16.5.2008 11:34:24   
mala pikica
ljubljana Katanec bi rekel 'kapo dol'. Res ste neverjetni user posted image user posted image user posted image Ful mi je všeč, ker nič ne komplicirate zaradi tako malega otroka.
Vidim pa, da imaš že Jakoba kar v bodiju. Koliko pa je bilo stopinj? Jaz sploh ne vem, kdaj naj dam Gašperja v kratke hlačke in kratko majčko user posted image  

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
16.5.2008 11:46:08   
mml
Dan

mala pikica jaz bo ms kratkimi hlačami in kratkimi rokavi še malo počakala, da bo res stabilno toplo, ker naši sončku kljub vsemu ležijo v vozičku in se manj gibljejo kot mi in če popiha jim je lahko hitro hladno, sploh so pa na programu ohladitve, tako da bodo še kar dolgi rokavi aktualni user posted image

ljubljana a ste s plezanjem pri otrocih štartali kar direktno v steni ali si jih dala v plezalno šolo? Jaz namreč razmišljam, da bi dala Manco v plezalni tečaj, ko bo zadosti stara in zbiram sedaj mnenja in izkušnje user posted image

nana super za opravljen izpit user posted image . A si zdaj zaključila, a te še kaj čaka v naslednjih dneh?

limma upam, da si uspela prepričat Nežo še za kakšno uro spanja. Držim pesti, da boste kmalu boljše in dalj spali, meni bi se tudi mešalo od neprespanosti user posted image . Že današnja noč se mi je zdela slaba, ker je Matic zaspal ob 22.45, ob 3. je hotel dudo in tako zaspal, po tem je bo 5. jedel in spet lepo zaspal in spal do 8.30, Manca je pa prilezla iz postelje ob 7.30, tako da takrat je bilo pa konec spanja zame user posted image . No zdaj pa Matic še spi, ker sva bila v trgovini in je v avtu zaspal, ker ni bilo hrane na vidiku in se mu je zdelo, da bo tako lažje dočakal hrano user posted image  (tako da bo spet kmalu 7 ur od kar je jedel...)

sani dobro opravi vse načrtovane obveznosti user posted image , lepo da je Manja tako pridna, da potrpežljiv prenese vse takšne stvari user posted image

klaja upam, da boš uspela Hano prepričat, da bo pila po steklenički, Manca ni nikoli znala, Matic pa najbrž tudi ne zna, ker ni še nikoli pil. Trenutno se mi ne zdi potrebno, ko bo malo zrastel bom pa poskusila z magičnim lončkom ali pa kar po slamici, bom videla. Se pa strinjam, da je praktično, če lahko otroka prepričaš, da občasno popije izstisnjeno mleko po steklenički in ni treba kar naprej gledati na uro user posted image

katee kako si? Si že brez vročine? Upam, da se počutiš že boljše user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1353
16.5.2008 11:48:18   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Vidim pa, da imaš že Jakoba kar v bodiju. Koliko pa je bilo stopinj? Jaz sploh ne vem, kdaj naj dam Gašperja v kratke hlačke in kratko majčko user posted image  

user posted image  vse mi je zbrisal.

Ponovno, na kratko. Moja je bila včeraj v kratkih rokavih in 3/4 hlačah, bosa, pri 26-28C. Danes sicer ne bo ker preveč piha, ko bo pa zopet na 25C pa bodo spet kratki rokavi. Jaz jo oblačim kot sebe, pa ji je še prevroče.user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 16.5.2008 11:49:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.5.2008 11:51:36   
Alfabeta
mml, tvoja sončka sem sedaj gladala. Kako ima Manca lepe kodrčke. Matic pa je itak kot vsi januarčki cukeruser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.5.2008 11:59:32   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

mml, tvoja sončka sem sedaj gladala. Kako ima Manca lepe kodrčke. Matic pa je itak kot vsi januarčki cukeruser posted image

Ja Manca je prava kodravka user posted image , je še sploh nikoli nismo strigli, ker se ji lasj sproti kodrajo

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Ponovno, na kratko. Moja je bila včeraj v kratkih rokavih in 3/4 hlačah, bosa, pri 26-28C. Danes sicer ne bo ker preveč piha, ko bo pa zopet na 25C pa bodo spet kratki rokavi. Jaz jo oblačim kot sebe, pa ji je še prevroče.user posted image

Se strinjam s tabo...meni se tudi zdi 25°C takšan "magična" meja za kratke rokavčke user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 16.5.2008 12:00:25 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.5.2008 13:34:49   
limma
Zdaj na hitro berem, Neža pa spi.. očitno je podnevi bolj zanimivo kot ponočiuser posted image  Mama mi govori, da sem bila tudi sama takšna, da so na morju vse ribiče poznali, ker me je imel vedno eden tako zgodaj zunaj user posted image  Očitno se zgodovina ponavlja....

mala pikica, martinca, nana in ostale Štajerke - bom drugič, ko me bo pot zanesla v MB,  prej povedala, v ponedeljek je bilo res na hitro... sem pa včeraj likala te male majčke, kavbojke in ostalo in sem zelo zadovoljna z nakupom user posted image

spanje na trebuhu - ne spimo, sem jo pa parkrat dala spat tako, ko je imela še hude krče, ampak čez dan, da sem bila zraven... in ji je odgovarjalo. Zdaj spi na hrbtu.

klepetka user posted image , da si končno opustila žabice. Jaz sem tudi malo nagnjena k temu, da jo preveč oblačim (in sebe tudi), ampak se "nazaj držim" in jo raje malo čez nogice pokrijem.

Počasi se prebijam čez napisano, pa še nisem zasledila.. ste že nabavile senčnike za vozičke? Zanima me še posebej za Peg peregove modele, mala pikica, klepetka, majra (če se ne motim) imate tudi ve Pliko-ta?

Jokamo...

Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.5.2008 13:57:38   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Počasi se prebijam čez napisano, pa še nisem zasledila.. ste že nabavile senčnike za vozičke? Zanima me še posebej za Peg peregove modele, mala pikica, klepetka, majra (če se ne motim) imate tudi ve Pliko-ta?

Jokamo...

Mi ga nismo in ga tudi ne bomo.Za naš voziček je cena 30EURuser posted image (QUNNY BUZZ)

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.5.2008 14:09:24   
martinca
limma, jaz sem ga že kupila. in sem kar zadovoljna z njim. 

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.5.2008 14:47:36   
vaney
triš in majra, hvala za super družbouser posted image user posted image user posted image , kavo in ostalouser posted image Anže je danes sicer pokazal, da zna biti tudi siten, za Žana in Katjo pa itak sploh nismo vedeli, da sta zravenuser posted image

Anže malo protestira, bo treba jest, tako da grem in se oglasim kasneje

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
16.5.2008 15:30:30   
katarinas
Imamo že senčnik in sicer neko novo varianto, ki se ji reče Pepeny senčnik - sem hotla kupit navadno marelico in menda original za naš voziček (Jane) stane skoraj 40 euruser posted image , prodajalec mi je pa priporočal ta senčnik, ki se napne čez strehico vozička in menda paše na vse vozičke, stane pa 21 eur. Najprej mi je bilo hecno in si sploh nisem upala dat gor, pol sem pa vidla da imajo tudi drugiuser posted image  - samo je super, sem zadovoljna.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
16.5.2008 15:57:49   
nana35
Triš,saj sem že rekla,da si te blagajničarke ne morejo vseh zapomniti pri taki gužvi.

Danes sem bila v H&M pa sem še vnovčila zadnji bom,tokrat pa res za mene.Bravo jazuser posted image ,kupila sem si lanene hlače potem pa še v Orsayu belo srajčko s kratkimi rokavi.Sem vzela take dve stvari,ki mi bodo kasneje še zmeraj prav.

mala pikica,saj bo bolje,Gašper bo kmalu malce večji in boš tudi ti prišla do spanca.Ampak jaz si ne želim ,da bi Klemen bil malce večji,pa četudi se zbudi in spim npr.6 ur.Mi je tako lepo ko je še tako majhen,ravno prav se mi zdi,da je zdaj velik.No,lahko bi že sedel,takrat pa naj kar tak ostane.Mali otročki so tako fajn...user posted image

martinca,jaz tudi vsako jutro zalijem moje jožice.user posted image

To ne moreš verjet.Klemna sem dala v posteljico,da bi malo počival,kot vsak dan in je zdaj nekaj jamral notri,buden kot sovica.Samo ena čudežna kapljica iz koroških lekarn in ko mu vtaknem dudo v usta se v istem trenutku začnejo zapirati očke...in vedno tako.Hvala Korošci,da imate take kapljice.Sem jih
že naročila pri sošolki,da mi jih prinese.

mml,izpite sem vse zaključilauser posted image ,včeraj je bil zadnji.Čaka me le še strokovni izpit in še eden.Junija.

Mi tudi še oblačimo dolge rokave,ko bo res toplo pa bomo začeli s kratkimi.Doma pa ga imam ko je zunaj res vroče,kot včeraj in še kateri dan res samo v bodiju,če vidim da mu je vroče in je ves skuhan,ko prideva domov.

Danes sva prišla iz mesta,to dobesedno pop...user posted image na Titovem mostu so plesali četvorko,jaz pa sem mogla iz mesta v Europark preko mosta,ker je bil za pešce odprt,moj avto pa v Europarku.Muzika glasna,nabijanje iz vsakega zvočnika preko celega mostu,mladina pa pleše(ne več četvorke)in pije in žvižga s piščalkami,pijani,Snaga kar sproti čisti pločevinke od piva in vse ostalo,vsi imajo bele dežnike odprte,potem pa jih po tleh leži vse polno,polomljenih,strganih...Jaz pa sem se z vozičkom prebijala skozi vse te mladiče...upam,da moj Klemen ne bo takšen (sem si mislila).Klemen pa spi kot da ni ničuser posted image .

limma,jaz imam že nekaj časa senčnik na vozičku,danes sem ga kupila tudi za "popotni"voziček,ki gre z mano na morje.V turbo limaču jih imajo za 8 evrov,v Pikapolonici pa za 15,pa ni nobene razlike.Ve ko imate bolj nobel vozičke,pa morate verjetno odšteti kar nekaj več.Meni je vseeno,samo da ima moj pikec senčiko.user posted image Ravno vidim da Triš piše da stane 30 evrov.Raje vzamem običajnega ki paše na vsak voziček in dam več kot pol manj.Senca je pa le samo senca.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
16.5.2008 16:38:37   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Imamo že senčnik in sicer neko novo varianto, ki se ji reče Pepeny senčnik - sem hotla kupit navadno marelico in menda original za naš voziček (Jane) stane skoraj 40 euruser posted image , prodajalec mi je pa priporočal ta senčnik, ki se napne čez strehico vozička in menda paše na vse vozičke, stane pa 21 eur. Najprej mi je bilo hecno in si sploh nisem upala dat gor, pol sem pa vidla da imajo tudi drugiuser posted image  - samo je super, sem zadovoljna.

Hvala za infouser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
16.5.2008 16:41:26   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

triš in majra, hvala za super družbouser posted image user posted image user posted image , kavo in ostalouser posted image

Hvala enakouser posted image .Vsi trije pa so bili zelooooooooooo pridni.Pa tvojmu reč da pridete v soboto na vigreduser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
16.5.2008 18:42:05   
ursalara
Čaw čvekice je kako sem vesela danes no naj vas še malo pustim v dvomih!Zjutraj vstanem tako kot vedno ob 6.30 da dam Lari za papcat grem dol v kuhinjo da spijem kavo in pride od mojga brata punca ki je noseča rok je imela 2.6 včeraj se ji je odčiščil čep in jaz ji reče veš imam občutek da boš jutri šla rodit punca je seveda mlada šteje 20 let in pravi ne ne bo še malo počakal ja ja glih tebe bo vprašal no in danes gre iz wc in pravi veš mene neki čudno boli celo noč nisem spala   zdaj pa me nekaj križ boli ja halo ženska na kok min te zbada mislim da na 5 min joj kake dirke sem imela Laro spakiram njo spakiram in hop v avto proti Lj ja pa kaj še kakšne omejitve!Pridemo pred P ob 9 jo pospremim do sprejemne moja mami odpelje Laro domov jaz ostanem z njo sem hotela zraven biti pri porodu pa je šlo vse prehitro brat v službi ni mogel pustiti dela drugače bi bil on zraven potem je pa mene prosil šit kakšna norija niti na ctg niti klistir britje vse je spustila saj je prišla v P 9 cm odprta!Sestra mi je rekla da sve to tako dobro speljale da če bi samo še 2 popadka dobila bi mi v avtu rodila!No in ob

9.50 sem postala ponosna tetica na svet je prikukal Jan težek 3250g 52cm in obseg glavice 34cm.Potem pa vse obvsestit ker ona ni imela telefona pa cel dopoldne letat po štacunah še ostale stvari nabavt ob treh pa sem jih šla še obiskat!In imela sem to čast da sem prva držala našega junaka v dokaz je slikica!user posted image

user posted image

No štorija z novopečenim očkom pa je druga zgodba!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 1365
16.5.2008 18:43:52   
Intruder24
pozdravljene babe user posted image
čvekate kot nore, jaz pa nekak ne uspem in zakaj ne ker so nam začeli zobeki nagajat. Sem jaz vedla, da Vid ni zastojn tečka. user posted image   Zbujamo se ob 5:30 tako, da mala pikica nisi edina...spi čez dan tudi samo v vozičku al pa na meni...user posted image veliko joka, se buni, zavrača hrano in je v glavnem slinasta tečka. Tako, da masiramo in masiramo dlesni. Malo pikico ima tam kjer so kočniki, ne vem zdaj al 4 al 5...se pa za sprednje spodnje sekalce že delajo izboklinice...upam, da ne bo še huje user posted image  Sem se pozanimala zakaj ima odzadaj belo pikico zobka, če prvo pridejo enkice, pa so rekli, da se to tak nakaže...ima katera tudi že kaj problemov?

nana res super za izpite, jaz bom pa lahko hodila k tebi v salon, pa ti pol reklamo delala povsod..user posted image  Sleepy wrap je trek, ko si ga namotaš okoli in daš malega not, pa ga tak lepo ziba, da mu je prav fajn.

jaz se nisem nič vagala dosti že en mesec, so mi ene nosečniške hlače malo prevelike, druga pa še kar ne, pomoje še imam kakih 10 kg prevečuser posted image , ampak bo že šlo dol, bom potem itak mogla za Vidom in z njim letat naokoli, ko ima že zdaj tolko energije.

Res imate vse lepe sončkeuser posted image , upam, da se kdaj res srečamo in kakšno rečemo.

Tašča je po vsakodnevem razlaganju že malo skapirala, da se Vid joče, ker mu gre na živce če kdo v njega rine in mu ne da prostora in da je normalno da ima mene najrajši in da samo jaz veljam, če mu kaj manjkauser posted image  kot, da ni imela svojih otrok user posted image . V glavnem pričakujem, da bo naslednje srečanje znosnejše.

vsem, ki praznujete vse najlepše!!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
16.5.2008 18:47:30   
Intruder24
urslara SUPER NOVICA

VSE NAJLEPŠE MALEMU JANU, ČESTITKE NOVOPEČENIMA STARŠEMA IN SEVEDA PONOSNI TETICI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
16.5.2008 19:02:09   
majra
Ooooooooo, čestitke teta. Pa seveda čestitke mladi družinici.

Vaney, Triš prav vesela sem, da sem vaju spoznala. Anže in Žan sta taka cukra. Sam žal mi je, da sem morala tako hitro spokat, drugič vzamem hrano s sabo.
Ej, ne vem kaj je to danes, Katja je ful spala čez dan in sedaj že pol ure spi. To nam je rekord, tako zgodaj pa nismo še zaspali.

SuzanaKK, hvala za čestitke.

Nana čestitke za opravljen izpit! Sploh ti ne sledim, tako si pridna z opravljanjem izpitov. Jaz imam 3 junija, me prav zanima koliko se jih bom sploh lotila učit- Katja, sonček, nogometno prvenstvo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: limma

Jokamo...

Moram najprej namontirati športni del, čakam manjkajoče dele, da lahko dam strehico gor, potem pa moram pogledati to novo varianto senčnika, mislim, da ga je Katarinas omenila, ker marele v barvi našega vozička ni user posted image

Lep večer

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
16.5.2008 19:04:08   
ursalara
Triš Lari je ana banana zelo všeč!user posted image Ja v H&M je za punčke ful izbira za fantke pa bolj malo!
Intruder 24,Majra najlepša hvala za čestitke sem rekla da moram deliti to veselje z vami saj ste kot moja mala družinica!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
16.5.2008 19:15:40   
karatina
Ursalara, čestitke user posted image . Dobro ste to izvedle user posted image

Karin je bila danes prvič v dolgem varstvu od 8:30 do 15:30. Mi je bilo tako težko jo pustit. Pa kar se mora, se mora. Sem razmišljala, da bi ji na poti domov kupila Anobanano, pa nisem vzdržala, sem morala kar domov. Ona pa se ni kaj ekstra sekirala. Je bila ful pridna, ko sem prišla se me je pa tudi lepo razveselilauser posted image .

Senčnika jaz ne bom kupila. Se da strehica nastavit, samo še moram pogruntat. Sicer pa zaenkrat še ni sile.

Kremico za sonček imam kot vse ostale žaube, mila in kopeli od Bübchen.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
16.5.2008 19:54:46   
katee
Da se vam javim. Sem zelo slabo. Sem šla k zdravniku in me je poslala v laboratorij. Kri je bila dobra, v urinu pa proteini, ki jih sploh ne bi smeli biti, ketoni, bilirubin povišan. Je rekla, da sem čisto dehidrirana, kar mi ni jasno, ker ful pijem. Je pa res, da se ful potim zaradi vročine. Je rekla, da je viroza, tko kot sem že včeraj napisala. Jedla nisem že 3 dni, no, prej sem malo čokolinota pojedla, pa se res ful borim, da ostane v meni (joj, kako mi je slabo user posted image ). Je rekla, da naj samo pijem in počivam. Zdravil mi itak ni dala nobenih razen Lekadole. Včeraj sem morala dati Žan Luku 180 ml dodatka, ker nisem imela mleka, tudi sedaj pred spanjem 90ml, čez dan pa sem imela dovolj mleka.

Grem v posteljo, ker me spet trese.

Lep večer vsem.  In lep vikend!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
16.5.2008 20:33:07   
SuzanaKK
Katee, user posted image saj veš, da mislim nate!!!! Pa jutri ti naj dragi kupi kak Gatorade.

Jaz sedanes še sploh nisem javila, v bistvu niti ne vem, kam je šel dan. Zjutraj sem sicer prižgala rač. in hotela prebrati, kaj ste napisale, a je bil Aljaž tako siten, da sem ga dala v mai tei in sva šla na sprehod. Zaspal je v 5-ih minutah. Jaz bom to zadevo kar vzela, nam bo prišla prav tudi, ko bo malo zrastel za v hribe, ker ga bomo lahko nosili kot "štuparamo". A veste, kaj pomeni ta izraz. Tako se pri nas reče, če otroka nosiš na hrbtu. Bil je lep dan, ampak je pa grozno pihalo, tako da sem dala Aljažu kapico na glavo, ki mu jo sicer ne dajem več. Sicer pa nimam nič kaj pametnega za povedati, tako da bom raje končala.

Ursalara iskrene čestitke!!!! Jaz ne bom nikoli teta, ker sem edinka. user posted image

Nana, sem zdaj kupila te Aventove cuclje s spremenljivim pretokom, pa se mi je mali skoraj zadavil, ko je potegnil. Pa sem dala tako, da kao najmanj ven priteče. Se je Klemen hitro navadil? Zdaj me je kar malo strah, ker se je našemu tako zaletelouser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
16.5.2008 20:35:08   
SuzanaKK
Aja, Nane zdaj ne bo, ko gleda BB.user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
16.5.2008 20:41:52   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Nana, sem zdaj kupila te Aventove cuclje s spremenljivim pretokom, pa se mi je mali skoraj zadavil, ko je potegnil. Pa sem dala tako, da kao najmanj ven priteče. Se je Klemen hitro navadil? Zdaj me je kar malo strah, ker se je našemu tako zaletelouser posted image .

Ta cucelj pa tudi meni ni jasen user posted image

Nana, inštruktažo prosim user posted image

Boga, Katee. Zdaj bi bil pa res že čas, da ozdraviš user posted image  
user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 16.5.2008 20:43:53 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
16.5.2008 20:54:56   
Alfabeta
Katee, virusom pokaž user posted image , pa naj spokajo TAKOJ stran! user posted image  želim ti, da čimprej ozdraviš!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.