|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
12.5.2008 17:35:09   
ursulina
katee in suzana, pa kje sta ravno sredo našli? user posted image  
no, če pač ne gre drugače, bomo pa brez vaju... samo pazi, katee, da lenart ne premami lane, ko vaju ne bo user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
12.5.2008 18:46:20   
mala pikica
Mi smo danes dobili pikico, je bil Gašper takoo priden, niti pisnil ni zraven, se je kar smeja P user posted image Pri 6-ih mesecih je spet naslednja. Je pa res, da danes že celo popoldne spi. Upam, da ne bo kaj drugega.

suzana in majra
mi imamo pri Gašperju popolnoma enake probleme glede hranjenja. Neverjetno, kaj vse moram ustvarjat, da ga vsaj nekaj nahranim. Pa pravijo dokler v redu pridobivajo na teži, da ni hudega.

nana in klepetka nič se bat, bomo Gašperju strogo prepovedali gledati Lano user posted image

nalin upam, da bo Jonas kmalu v redu user posted image

limma oprosti za danes, sem šele zdaj videla, da si bila danes v Mariboru. Jaz pa sem te kar obtožila, da si se zmotila user posted image Pa vseeno upam, da ti naslednjič znese za kavico. Pa le povej kakšen dan prej, midva imava vseeno 30 km do Maribora.

katte pa je res ful luškana slikica. Tem našim sončkom kapučke zelo pašejo, pa klobučki tudi. Le brez vsega so malo smešni, ker so pleškoti, razen naših izjem, ne martinca in ursulina user posted image Pa zelo lep kompletek ima, lahko vprašam, kje si ga kupila. Meni se zdi oranžna barva zelo lepa za fantke.

majra upam, da se vam je dnevna že posušila user posted image Pri nas so tudi velikokrat poplave, najbolj srečni pa so takrat seveda atiji user posted image

lusa kaj vzameš Gašperja za dve noči, jaz pa Dašo, da se vsaj enkrat konkretno naspim? Res ne vem, kako ti to uspeva. Naš Gašper je bil danes že ob petih pokonci. Posledično sva vsako jutro ob pol osmih že na sprehodu, ker je takrat že zelo zaspan. No, vsaj nekaj dobrega, jutra so res prečudovita user posted image

mml jaz Gašperja ne dajem na trebuh, noče tako spati, ga dam na bok, pa se tudi vedno obrne na hrbet. Ko se bo že čisto obrnil s trebuščka na hrbet, takrat ga bom pa dala. Aja, čestitke za napredovanje, čeprav ni bilo toliko kot so/ste sprva želeli user posted image

karatina jaz Gašperju že dolgo ne dajem žabic pod hlačke, niti ko greva ven. Smo že kar nekajkrat ugotovili, da je zelo siten, ko mu je prevroče.

ljubljančanke lepo kofetkajte, pa le glejte, da nam ne preženete tega lepega vremena user posted image štajerke kaj pa je z nami? nana in martinca bi se lahko vsaj kaj k nam podale, če se že na kavici ne dobimo....

Zdaj pa sem bila res dolga.... Groza!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
12.5.2008 19:51:14   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Kako pa jih oblačite za ven zdaj, ko je že topleje? Jaz ji še tudi dam bodi in majčko z dolgimi rokavi, pa spodaj štrampelčke in hlačke. Ste za ven tudi že ukinile dva sloja rokavov, hlačnic?

Moja je imela recimo danes oblečeno takle; bodi z dolgim rokavom, dokolenke in dolge hlače. Zunaj pa sva bile od 12 ure naprej. Jaz nimam 2 slojev hlač že od kar je zunaj 20 C. Zgoraj pa oblečem tanko jopico le, če greva prej ven ali če piha. In, ne, kapice nimamo več, samo klobuček, razen če zelo piha ji dam trak-rutico.

Ponoči pa samo pižamico in z kovterčkom pokrijem

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
12.5.2008 19:51:51   
karatina
Sem danes že drugič tukaj user posted image

Hvala za odgovore glede oblačenja. Bom tudi jaz poskusila brez štrampelčkov.

Mala pikica bravo za uspešno prestan pikec. Spanje celo noč je tudi pri nas zaenkrat še utopija. Kavica v Mariboru je dobra ideja, bi se s Karin z veseljem pridružili. Meni edino petki dopoldan ne odgovarjajo...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
12.5.2008 19:53:39   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

katte pa je res ful luškana slikica. Tem našim sončkom kapučke zelo pašejo, pa klobučki tudi. Le brez vsega so malo smešni, ker so pleškoti, razen naših izjem, ne martinca in ursulina user posted image Pa zelo lep kompletek ima, lahko vprašam, kje si ga kupila. Meni se zdi oranžna barva zelo lepa za fantke.

Bi ti z veseljem povedala, vendar mi ga je posodila prijateljica, tako da pojma nimam, kje ga je ona nabavila. Lahko ti povem, da na listku piše "Little star".

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 1105
12.5.2008 19:56:04   
katee
Nalin: jaz res upam, da se bo Jonas hitro pozdravil in da bosta tudi vidva uživala na sončku. Veš, tudi jaz sem imela kot majhna hude bronhitise in edino, kar mi je pomagalo je to, da so šli z mano spomladi in jeseni dve leti zapored na morje, da sem spremenila klimo. Od takrat naprej se mi ni nikoli več pojavil. Je pa res, da nikoli nisem imela tako hude oblike, kot jo ima Jonas. user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
12.5.2008 20:05:16   
mml
No pa da se še malo pohvalim...sem se končno spravila na kolo, danes sicer samo za ogrevanje in za to, da sem ugotovila ,da sem res brez prave koelsarske kondicije, no saj bo boljše...samo vztrajati moram user posted image

mala pikica user posted image  za pridneg Gašperja in super, da kljub vsem težavam dobro napreduje user posted image . Tisto povišanje je druge sorte, tole je pa "redno" napredovanje, ki ga imamo vsake tri leta (no vsaj mislim, da je na toliko časa user posted image )

nalin a imata z Jonasom kakšen pregled pri pulmologu? Ker takšne hude adenovirusne okužbe, kot jo je imel Jonas, pogosto pustijo posledice na pljučih. Držim pesti, da bo Jonas kmalu boljši user posted image

lusa Daša je pa res frajerka, da takole potegne čez noč user posted image . Matic sicer čez dan občasno zdrži 7 ur brez hrane, ker pozabi, da je lačen, ker zaspi. Ponoči je pa do zdaj največ kar zdrži ravno tako 7 ur, po tem se pa malo naje in spi dalje, tako da vse skupaj prespi ene 10 ur z eno pavzo, kar niti ni tako slabo user posted image

majra mi smo na tak način polili olivno olje...to je šele svinjarija user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
12.5.2008 20:07:51   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Bi ti z veseljem povedala, vendar mi ga je posodila prijateljica, tako da pojma nimam, kje ga je ona nabavila. Lahko ti povem, da na listku piše "Little star".

Little Star oblačilca ima Aladin.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
12.5.2008 20:37:18   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Little Star oblačilca ima Aladin.

Samo verjetno je  že kar nekaj časa od nakupa.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
12.5.2008 20:45:07   
vaney
čer.

midva sva doma, Anže je sit in je na poti v deželo sanj, jaz pa še malo firbcam tukajuser posted image

oblačenje; za spat mu oblečem body z dolgimi rokavi, pajacek brez rokavov inpokrijem ga s kovtrčkom

za zunaj pa je danes imel (ob 16h) body z dolgimi rokavi, kratko majčko, čisto tanke žabice in tanke hlače ter copatke, kapice danes nismo rabili, pokrila pa sem ga tudi šele ob okrog 18h, ko je začelo pihljat. Bil pa je topel po hrbtu in v rokice.

triš, ti me pa znaš nasmejatuser posted image Sem si kar sama sebe začela predstavljat, kako z opečeno ritjo laufam po stanovanju in sem se začela režat zraven, pa da ne boste mislile, jaz sem najprej res mislila, da se moram vsest v čeber vroče vodeuser posted image še dobro, da se nisemuser posted image

triš in majra, kdaj potem kavica? meni osebno bi bolj pasal četrtek, kaj pa vama? kje vama bolj paše, meni so padle na pamet Kavarna (triš že ve, kje je to), Napoleon in Tik Tak, lahko pa čisto kje drugje, meni je vseeno.

naš mali je pa tako navdušen nad Ano Banano, da jo bo glih oženil. Nobena punca mu ni zanimiva, samo banano stiskauser posted image Zgleda, da si je že našel popolno punco, s katero lahko dela, kar hoče, pa je še vedno tihouser posted image

grem še malo po forumu šnofat, če boste vmes še kaj napisale, potem grem pa spat

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
12.5.2008 20:46:54   
katee
Moj Žan Luka je padel v posteljo. Tudi jaz grem počasi pod tuš pa še malo pred  user posted image , potem pa  user posted image  

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
12.5.2008 21:00:09   
majra
Čer!
Mi že pol ure spimo zaslužen spanec. Je bila danes ful pridna, je ful papala-seveda ful za njo-140ml, v vaših merilih še zmeraj malo, se mi zdi.

Kaj se mi je spet danes zgodilo, gremo midve na kavo, mala začne jokcat, ji bo mamica dala čaj, vroče je, sigurno je žejna. Mala cuclja, jaz seveda debatiram in gledam okoli, pogledam flaško in je skoraj prazna. U, pridna moja pikica, skor vse popila, dam flaško stran, primem gazo-ves čaj na gazi, majčki, hlačah. Mamica ni dobro flaško zaprla user posted image

Popoldan se spravim namontirat športni del na voziček, skoraj doktoriram, ampak samo zato ker so navodila slaba user posted image  da na koncu ugotovim, da mi manjkajo dva delčka. Sem bla jezna ko ris. To je neverjetno! in sigurno mi bodo verjeli, da sem po 4 mesecih pogruntala, da mi dva dela falijo. Vsaj mislim, da mi. Moram najprej v trgovino pogledat voziček, da nem izpadla kokoška user posted image

Vaney in Triš, v četrtek ne morem. Gre moj user posted image  na eno izobraževanje, pa me je povabu zraven, da greva pol še v shoping. In to moram izkoristit, ker se to zgodi 1x na tri leta. Lahko pa v sredo ali pa petek.

Jutri se greva pa midve slikat, ker rabimo nove dokumente user posted image
To bo veselja, jaz se sovražim slikat, Katja pa....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
12.5.2008 21:09:49   
Sunny Morning
Mi se pa samo potepamo in sploh nimamo časa za RR, ve pa uspete toliko načvekat, da sploh ne folgam.

Danes sva bili z Nejo na obisku pri katarinis in njeni Lari. Sta bili punci prav pridni. Neja se je proti koncu spet razjokala ampak je na poti domov zaspala. katarinas sva brez problema vse najdli in se nisva zgubili. Naslednjič prideva tam čez.user posted image

Pa mami je bila danes pri frizerju in ima čisto novo frizuro. Sem moram še navadit ampak mi je kar všeč.

Za spanje jo jaz oblečem v bodi z dolgimi rokavi čez pa žabice, ki se zapenjajo na ramenih. Pokrita je s kovterčkom, ker že od prvega dne, ko smo prišli domov nismo kurili v spalnici.
Za zunaj sva bili pa danes oblečeni v bodi s kratkimi rokavi, majćko z dolgimi rokavi, žametne hlačice, dokolenke in namesto copatk še termo nogavičke čez. Deko imamo s sabo ampak jo ne pokrijem vedno, pa še to samo do pasa.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
12.5.2008 21:17:11   
nana35
Klepetka,saj se moramo malo tu in tam nasmejati,kajne?

Sem pa imela že danes popoldan nekaj napisano pa me je ven vrglo,sem bila jezna kotuser posted image .Zdaj pa bom najprej shranila in če me ven vrže skopirala.

sani,a tvoj mož je nisil brado??Ker danes so redki taki z brado,ko sem v šoli potrebovala model za oblikovanje brade,sem komaj nekoga našla.

ursulina,meni je tudi lepa rdeča barva pri fantkih,nekoč pa so se takih barv na daleč izogibali,so bile rezervirane samo za deklice.Klemen ima rdeče hlače pa kar nekaj rdečih majčk ali kombiniranih z rdečo,pa teniske ima tudi rdeče.
Klemna pa oblečem za spanje točno tako kot si opisala ti.

nalin,nič se sekirat,jaz grem tudi jutri komaj h ginekologu na poporodni pregleduser posted image .Sem odlašala pa nisem dobila nikogar,pa pozabila...tako da jutri pa grem na montažouser posted image .Na Jonasa pa bom mislila in mu pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo,da bo vse vredu.

limma,sem ti na ZS poslala mojo telefonsko št.za drugič!

katee,res lepa slikica!Posrečena.

martinca,si kupila klobuček?Škoda da nisi prišla,sem se bore malo učila,veš.Vse drugo sem počela...naredila pa sem!!!user posted image

triš,ati se je res moral važit s Klemnom,ko sem ga tako zrihtala,ker ni imel nič proti ko je šel z njim ven,brez pripomb je bil.

lusa,tvoja Daša je pa res pridna pri spanju,sem ti malo fauš,da veš.

Zdaj bom poslala,potem pa nadaljujem,da spet ne bo brisalo...

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
12.5.2008 21:39:15   
martinca
nana, user posted image user posted image user posted image za izpit. saj sem slutila da se boš bolj malo učila. vem to iz lastnih izkušenj.user posted image pa kdaj drugič. klobuček sem kupila. je take bež barve. sicer ni neke vesel ko ga ima na glavi pa dober je. se ga bo že navadu.user posted image

zdaj pa grem spat. sem tako zmatrana od nakupovanja. pa sem samo 2 trgovini oblaufala. to delo ni več za mene.user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
12.5.2008 21:43:06   
nana35
Jaz bom danes še likala in malo pomivala posodo,tako da upam,da bom hitra s pisanjem.Če bo tako kot vedno,potem bom spet pisala spise.

mml,jaz ne dajem Klemna spat na trebuh,se mi zdi da mu taka poza sploh ne paše,se kar pritožuje,če je predolgo tako.

klaja,jaz dam riževe kosmiče v flaško,kolikor pa noče pojesti in se napravlja zraven,mu jih vlijem v krožniček in dam po žlički,kolikor pač še poje.

Monia in Aljaž vse najboljše!!

Jaz pa imam psičke zelooo rada,prav lep je tale kuža .

katee,tudi jaz Klemna oblačim zelo malo za ponoči,ker je vroče,pa pokrijem ga do pasu,kasneje ga pa pokrijem malo višje,ko spančka.

karatinaZa zunaj Klemna malo oblačim,zdaj ko imamo take super temperature.Sem mu danes kupila še eno kapico,ki se zadaj zveže in tako reguliraš velikost.In že dolgo nimamo več dvojnih dolgih rokavov,razen zunaj,ko ima gor jaknico.Oblačim mu bodije brez rokavov že odkar je prišla topla pomlad.Štrample pa še imamo,če je pa zelo vroče,mu slečem hlače,da je samo v štramplih.Ampak zraven vozim vedno vsega vraga,za vsak slučaj,če bi se shladilo.

klepetka,jaz Klemna ne pokrivam z dekico,razen,če je bolj hladno,v teh dnevih pa ne,ko je lepo.Je od vročine itak ves zakuhan.user posted image

mala pikica,user posted image da je Gašper dobro prenesel pikico.Upajmo,da ne bo kot pri Klemnu,ko je zvečer zakuhal na 38,4 vročine.Obljubim,da bova z martinco kmalu prišli k tebi na obisk,ta teden je zelo natrpan zame,jutri ginek,v četrtek izpit,potem gremo za 2 ali 3 dni na morje(jaz bom tam umrlauser posted image ,le kaj bom brez RR in vas)kasneje pa se lahko kaj zmenimo,seveda če bo martinca tudi zato.
Little star znamka pa je menda iz Aladina,če se ne motim-govorim o kateejinem kompletku za Žan Luka.
Vidim,da je karatina že tudi napisala,no,potem je definitivno od tam.

Klemen je pa danes tudi spet pridno papal.

sunny m.user posted image za čisto novo frizuro.

martinca,mi imamo tudi še en bež klobuček!Mogoče je enak.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
12.5.2008 21:54:28   
mala pikica
Gašper danes neverjetno dosti spi, me prav zanima, kako bo ponoči user posted image Spi že od osmih, midva z ljubim sva še nasadila poln vrt zelenjave. Sem rekla, da moramo prav pazit, da ne bo Gašper postal vegetarijanec user posted image

vaney si me prav nasmejala s to banano user posted image Sploh nisem pomislila, zakaj Gašper tako uživa zraven nje... Zdaj pa vem, banana je tiho user posted image user posted image user posted image

nana ti pa delaš izpite kot po tekočem traku user posted image user posted image user posted image Mene še samo en čaka, pa ti ga z veseljem prepustim user posted image Za obisk pa se bomo morale zmeniti v juniju, gremo v nedeljo na morje (samo pod pogojem, da je v hotelu internet kotiček user posted image user posted image user posted image ), potem pa še imamo za nekaj dni dela okoli hiše (nam končno pridejo naredit fasado medtem ko nas ne bo doma), potem pa je ža tako junij...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
12.5.2008 21:55:09   
martinca
mala pikica, nana, veš da sem zato da gremo/pridemo na obisk. se že veselim.

no zdaj pa grem res spat. nana tam na netlogu pa ne gre pisat. vsaj meni se ni še nič pojavijo.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
12.5.2008 22:14:17   
Intruder24
Helou,

tudi midva sva bila danes po nakupih. Sva se prvič sama vozila z avtom, sej vem da ste nekatere že čist navajene za mene pa je to bila težka preizkušnja, ker zna biot Vid kar sitka user posted image

nalin user posted image za Jonasa

nana mi poveš ime teh svečk, da jih nabavim?  in user posted image  za izpit (tako naprej), ker si taaak pridna dobiš bone user posted image user posted image  3 bom imela zate, jutri po 4 uri. Sem danes tak fajn nakup nardila, sem dala za štrample 90 centov. Ne rabi bit nad 10 eur...Nardila sem nakup za 35 eurov in prišparala 20 user posted image user posted image . Kupila sem pa štrample, majčko, srajčko, 2 kapici in klobuček. jutri pa mi še gre mama po dvojne kratke hlače user posted image . Fajn prišparaš. Samo pač moreš večkrat it, ker je en bon za en nakup na osebo. Pa z našimi sončki smo itak v dvoje.user posted image

Jaz si ne predstavljam življenja brez živali, ni bilo dneva, da nebi imeli doma nekaj..od kanarčkov, veveric, sove, kanje, kure, koze, pse, zajce, ribice, mačke...pač kar nekaj je ata taki ljubitelj in tako tudi jaz (posledično).user posted image

Tašče, danes ni bilo je pa zato klicala in klicalauser posted image jutri pride, sej sva jo malo omejila, pa je kar mir, samo kaj če tako sceno pol delajo, pa zamere in tak. pa njim še zdaj ne gre v glavo, da je Vid tako navezan name...Sej pa so vsi malčki navezani najbolj na mamouser posted image

Oblačim ga jaz čez noč bodi dolgi rokav, pajac bombažni, odejica, pa se mi nič zašvican ne zbuja. Čez dan ga pa imam v košari, štrample al pa bombažne hlače, bodi kratki rokav, majčka preko...pa mu je še kar vroče. Tudi jaz oblačim v rdečo, oranžno..izogibam se le roza barvi, ker mi je res punčkasta user posted image  Z odejico ga pokrijem, če postane mrzlo (proti večeru al pa v senci.

mala pikica super za Gašperja, da je dobro prenesel pikece. Vid bo cepljen 27.5 pa se že zdaj bojim.

martinca ti si tut nakupovala danes?

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
12.5.2008 22:24:22   
katarinas
Danes je bil res prav lep dan, Sunny že dolgo se nisem tako naklepetalauser posted image  So bile naše user posted image  res pridne. Upam, da ti bom kmalu uspela slikice poslat.
Super, da se niste izgubile na poti domovuser posted image
In user posted image  za novo frizuro, te pridem pogledat.

Za spanje jo jaz oblečem v bodi z dolgimi rokavi in čez pajacek, ali pa žabice, ki se zapenjajo na ramenih. Jo pa kar vedno oblečem v dva dolga rokava, ker ima rokice skoz zunaj in imam občutek, da jo potem malo zebe. Spi pa tudi v vreči, ker se drugače razkrije.
Čez dan pa je še nisem imela brez žabic, ko je bolj vroče ji dam čisto tanke, drugače pa malo debelejše...Vidim, da vas je že veliko "opustilo" žabice, no bomo probaliuser posted image

Lara že dolgo pančka, zdaj gre pa še mami na zaslužen počitek.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
12.5.2008 22:54:51   
SuzanaKK
Dober večer!
Evo mene doma in za svojim računalnikom. Če bodo tokrat napake, je kriva utrujenost. No Aljaž še vedno ne je, tako da je vsak obrok prava muka. Kaj vse ne naredim, da je. Potem se počutim kot prekleta fašistka, ampak kaj naj, že tako poje minimalno količino. Rižolino čisto nič ne pomaga. Sem se odločila, da ko popje tole škatlo Aptamila, bom poskusila s Hippom, okoli mene ga vsi tako hvalijo. Ampak sta v Mullerju spet 2 različna, a ima katera kakšne izkušnje. Katerega bi kupila? Ali pa Milumil?

Jaz ne bom kupila Ane banane, ker Aljaž ne šljivi nobene igračke razen lunice, ki jo je dobil s telegramom.

Katee, a potem se res vidimo v sredo, jupiiiiii. Kaj je Ljubljančanke, boste že enkrat zdržale brez njeuser posted image . Morem se na lastne oči prepričati, kako izgleda pridkan otroček.user posted image

Oblačenje ponoči, klepetka jaz sem bolj tvoje sorte, samo fora je v tem, da Aljažu nikoli ni vroče. Ampak kovtrček je pa res malo predebel, bom šla v lov za poletnim. Po moje bi ga lahko imeli v Odeji Škofja Loka.

A rabi katera Plivit kapljice? Jaz sem malemu dala samo 2, ker je imel tako hudo reakcijo po njih. Ker drugače jih bom stran vrgla. Aja pa AD3 imam tudi. Ful ponujam dobro robo, ne. Jaz zdaj dobim Oleovit, tako da se bom teh znebila. No, nekateri otročki pa tudi naše izdelke dobro prenašajo.

Pa saj danes sploh nimam kaj pametnega za napisati, smetim tu, ker se grebem za tretjo zvezdico. Pa še vseeno sem ful daleč.

lahko noč!!!!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
   [Brisano sporočilo]
12.5.2008 23:54:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SuzanaKK)
  Neposredna povezava do sporočila: 1122
13.5.2008 6:54:27   
nussy
Jutro punce!

Nič se še nisem javila, z Monio sva že doma iz Tunizije. Vse je blo OK, avion je uspešno prestala, sploh so bli pa ostali potniki na avionu tolk prijazni, da ni blo nobenih težav. Mamica je že plavala in se sončila user posted image , Monia je pa zaenkrat samo nogice namočila v morju, ker je še premrzlo. V album bom dala tut ene par slikc, če katero zanima, geslo je pa MONIA.

Kdaj in kje bo kavica jutri? Zdej je pa res že čas, da se tut midve pofočkava.user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
13.5.2008 7:24:17   
nana35
mala pikica,ne bi delala izpita namesto tebe,če nisi jezna.user posted image Bomo videli,kako bo junija s časom,razen med tednom,pa saj smo v porodniški,kajne.Vikendi so zasedeni,en od teh je upam piknik.

martinca,na netlogu meni napiše,da moraš ti odpreti okno za klepet.

intruder,meni je s Klemnom v avtu prav lepo,med vožnjo me najprej gleda čisto nepremično,ne vem zakaj in kaj si misli,potem pa počasi očke grejo skupaj.
Svečkam se reče maridol,ampak počakaj,da greš po pikeca,ti jih bo pediatrinja sama napisala na recept in ne bo treba kupiti.Lahko ti jaz prinesem eno če mu misliš preventivno dati,potem jih boš pa tako dobila.Če ti jih ne napiše jo sama spomni.Pridem po 4 uri enkrat,te pokličem prej.In super za nakup,jaz bom tudi malo še nakupila.
Tudi mi imamo vsi v naši družini radi živali,smo vedno imeli kako živalco doma.

Klemen je tudi najsrečnejši z mano,saj je logično,če sva pa non stop skupaj. Cmiha in joka večinoma drugim,tudi mojemu dragemu včasih.Pri meni je pa vredu,seveda tu in tam že tečnari,ampak toliko ne,kot drugje.Me zanima kaj bo danes ko grem h ginekologu in bo pri moji bivši svakinji,gresta malo na sprehod...

nussy,monia je pa cela mamica,kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 1124
13.5.2008 7:27:50   
martinca
dobro jutro!

jaz grem pa danes na Celjski konec. grem k meni domov s Patrikom. tak da se bom verjetno šele zvečer kaj oglasila.

lepo se imejte

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.