nana35
|
Jaz bom danes še likala in malo pomivala posodo,tako da upam,da bom hitra s pisanjem.Če bo tako kot vedno,potem bom spet pisala spise. mml,jaz ne dajem Klemna spat na trebuh,se mi zdi da mu taka poza sploh ne paše,se kar pritožuje,če je predolgo tako. klaja,jaz dam riževe kosmiče v flaško,kolikor pa noče pojesti in se napravlja zraven,mu jih vlijem v krožniček in dam po žlički,kolikor pač še poje. Monia in Aljaž vse najboljše!! Jaz pa imam psičke zelooo rada,prav lep je tale kuža . katee,tudi jaz Klemna oblačim zelo malo za ponoči,ker je vroče,pa pokrijem ga do pasu,kasneje ga pa pokrijem malo višje,ko spančka. karatinaZa zunaj Klemna malo oblačim,zdaj ko imamo take super temperature.Sem mu danes kupila še eno kapico,ki se zadaj zveže in tako reguliraš velikost.In že dolgo nimamo več dvojnih dolgih rokavov,razen zunaj,ko ima gor jaknico.Oblačim mu bodije brez rokavov že odkar je prišla topla pomlad.Štrample pa še imamo,če je pa zelo vroče,mu slečem hlače,da je samo v štramplih.Ampak zraven vozim vedno vsega vraga,za vsak slučaj,če bi se shladilo. klepetka,jaz Klemna ne pokrivam z dekico,razen,če je bolj hladno,v teh dnevih pa ne,ko je lepo.Je od vročine itak ves zakuhan. mala pikica, da je Gašper dobro prenesel pikico.Upajmo,da ne bo kot pri Klemnu,ko je zvečer zakuhal na 38,4 vročine.Obljubim,da bova z martinco kmalu prišli k tebi na obisk,ta teden je zelo natrpan zame,jutri ginek,v četrtek izpit,potem gremo za 2 ali 3 dni na morje(jaz bom tam umrla ,le kaj bom brez RR in vas)kasneje pa se lahko kaj zmenimo,seveda če bo martinca tudi zato. Little star znamka pa je menda iz Aladina,če se ne motim-govorim o kateejinem kompletku za Žan Luka. Vidim,da je karatina že tudi napisala,no,potem je definitivno od tam. Klemen je pa danes tudi spet pridno papal. sunny m. za čisto novo frizuro. martinca,mi imamo tudi še en bež klobuček!Mogoče je enak.