nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka nana za opravljen izpit:Še dobro da narediš v tem času,jaz vem ,da ko sem par let nazaj se mogla ućit ,sem imela na pomlad velikannsskooo krizo;pomladna utrujenost pa to Verjemi,da mi sploh ni,pa se rada vseeno potrudim,ker se potem vsega rešim in mi več ni treba na to misliti,pa še rada bi bila letos gotova,da sem potem prosta in čisto Klemnova. Me pa tudi bolj ven vleče,kakor vse ki so še v šoli. Mi učenje ne diši... Tvoja Lana pase krave? No,naš Klemen pa kravice .(so naše še telički). Klemna še ni doma,je še na sprehodu,nima štramplov-prvič,jaz sem od ginekologa,vse je ok,javim se čez 2 leti.Zdaj kuham in malo na RR visim.Kaj pa čem. Danes sem v Intersparu videla,da imajo tudi tam Ane Banane in disperzijske posodice,vsaj v Mariboru.In tudi Jabolka imajo.Pomaranč pa ne. Intruder,hvala za bone,sem vse tri vnovčila!Kupila sem kariraste kratke hlačke,zraven pa majico s krokodilom,bilo je v kompletu,pa dolge hlače z žepi in črtasto majico oboje olivne barve in eno kratko srajčko,tako bolj tipsko .In sem dva bona spodaj uporabila,enega pa zgoraj,ko sem samo srajčko plačala,dala sem 2,90 evra zanjo,vse skupaj pa sem porabila 20 evrov. Sem tudi prihranila . triš,ti delaš same super slike,tvoja Lana je pa tudi prava,ful je izvirna in lepo ji pašejo tele kitke.Tvoj dragi pa ima to neki princip da ne je belih omak,poznam take ljudi,ki imajo predsodek.Ne vem kako to,meni osebno so zelo dobre. Ti si gorenjka,kaj sem pa pol jaz...sem danes vnovčila 3 bone in to sama,malo na eni blagajni,malo na drugi... . lusa,kar pojdi na morje namesto mene,nič ne bom huda...Mogoče bi bilo jutri izvedljivo,kavica pa to.Dajte do večera še kako napisat glede tega prosim. suzanakk,nič zanimivega se ne učim,niti ne zahtevnega,delam še neke dodatne izpite k mojem poklicu,da bom potem lahko imela salon 1x,ko bo tako daleč,je treba biti mojster,če ga hočeš odpreti,pa še vizažizem in make up,pa nohti...prav zanimivo,če bi bila samo praksa,pa ni in to je največje sr...ker ne vem kaj mi bo matematika...in še veliko drugega. karmyka, toliko čudovitih slikic,res,jaz pa ju še zmeraj ne ločim,pa praviš da sta dvojajčni...sta res zelo podobni ena drugi.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 13.5.2008 15:06:24 >