|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
12.5.2008 10:06:47   
katee
triš: to je pa hecno, da ti je ne pokaže. Jaz jo vidim.

Joj, da vam napišem, kaj se mi je ravnokar zgodilo. Zjutraj sem dala prati perilo in vse je bilo normalo, pri zadnji centrifugi je pa stroj tako glasen postal, da nisem vedela, ali ga bo razneslo ali kaj. Sem mislila, da se je kak feder odtrgal, ampak pri še ne pol leta starem stroju, je to skoraj nemogoče. V glavnem, ko sem ga izpraznila sem videla, da se je v luknjico v bobnu zataknila žička od modrca user posted image . Uf, se mi je kamen od srca odvalil. Pa še nečesa sem se naučila: nikoli ne dajaj modrcev kar tako prati, ampak obvezno v vrečko ali pa na roke oprati.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
12.5.2008 10:07:47   
katee
lusa: meni res ni jasno, kako Daši uspe prespati 11 ur v kosu. A je dojena ali na dodatku? Glede na to, da kupuješ Aptamil 2, je verjetno na dodatku.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
12.5.2008 10:17:39   
martinca
katee, hvala za dober nasvet, čeprav se mi še kaj takega ni zgodilo. bo mza drugič vedela če bo tak fejst ropotalo. potem se bom zagotovo nate spomnila.
ti mogole lahko jaz odgovorim... da Daša od luse je na Aptamilu. nebi drugače vedela sem pa videla na kavici ko smo se dobile da jo je hranila po flaški. pa še pisal j ebolj na začetku da samo dodajta.
lusa upam da nisi jezna?user posted image

zdaj pa grem eno ogror perila speglat. popoldne grem pa v maribor, malo po trgovinah pa še po Uroša v slubžo (tak reče Urošova 5 letna sestrična)user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
12.5.2008 10:19:13   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

zdaj pa grem eno ogror perila speglat.

A ti lahko še jaz svojo goro perila prinesem, ko boš ravno v elementu? user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
12.5.2008 11:22:24   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
kako oblečete vaše sončke za spanje? 

No, moja je v enodelnem pajacu, torej kot pižamica. 1 rokav seveda.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
12.5.2008 11:55:30   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
kako oblečete vaše sončke za spanje?

bodi brez rokavov in pajacek/pižamica, po tem ga po pokrijem z odejico, ko se zbudi se seveda razbrca, sicer je pa pokrit

A katera daje svojega čmrlja spat na trebuh? Jaz še nisem začela

Matic mi pomaga pisatiuser posted image , tako da bom nehala...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
12.5.2008 12:28:27   
klaja
Limma, to se mi dogaja zadnje čase kar pogosto, da sem bolj zgodnja. Se namreč Hana zbudi ob 4 ali 5-ih in potem noče več spat. Sem se prehitro hvalila kako lepo spi do osme ure, včasih še potegne. Očitno se zvečer ne naje dovolj.

Tiste ki dajete riževe kosmiče, jih date v flaško ali jim date na žličko. Mi bomo počasi pričeli z rižolinom, samo bom ji verjetno začela dajat kar na žlico.

Na trebuh pa je še nisem dala spat.

Ponoči pa ji oblečem body s kratkimi rokavi in pajacka - pižamico ter jo pokrijem z odejico.

Katee moj pralni stroj ima tudi kake napade, ko je ful glasn.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
12.5.2008 13:42:00   
martinca
klaja, jaz dam riževe kosmiče v flaško.

jaz pa mu dam gor bodi s kratkimi rokavi spodaj pa hlačke ki imajo stopala zaprta. pa pokrijem ga do pasu z odejo, pa še potem se celi prepoten zbudi.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
12.5.2008 13:55:01   
mml
Sem se zadnjič hvalila, da mi za nepredovanje ni treba nič narediti, samo podpisati, dker imam prenos točk iz prejšnejga obdobja, danes se je pa šef spomnil, da bi bilo vseno lepo, če bi zbrala in priložila kup papirjev za zadnja tri leta user posted image . Tako da prelagam papirje in jih kopiram, printam...še dobro, da se je Matic odločil, da bo malo oddremal...je tak srček, da sploh ne znam povedati user posted image

Monia in Aljaž  vse najboljše ob štirimesečnici
user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
12.5.2008 13:58:49   
katee
jaz dajem Žan Luko spat samo v pižamico. Ko je bilo pa malo hladneje, sem mu pa spodaj oblekla še bodi brez rokavov.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
12.5.2008 13:59:26   
katee
mml:prijetno zbiranje vseh listov!!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.5.2008 14:18:32   
martinca
katee, kak mu daš pižamo brez bodya spodaj? samo pleničko potem pa pižamo gor?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.5.2008 14:22:39   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: katee

mml:prijetno zbiranje vseh listov!!!

O hvala user posted image , še dobro, da sem pri teh stvareh precej skrbna in imam večino sproti ažurirano, tako da moram v sredo skopirat v službi samo 3 članke, ostalo pa upam, da mi bo tajnica, sem jo lepo lepo prosila po mejlu user posted image , tako da po tem v sredo vse samo zložim na kupčke in bo, no vsaj upam.

Kdaj in kje se pa me v sredo nameravamo dobit na kofetu in čveku?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
   [Brisano sporočilo]
12.5.2008 14:32:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
12.5.2008 14:37:40   
klepetka
oj

oblačenje  Lane ponoči; bolješ da ne komentira m,ekr me boste označile za.....user posted image .Sem  se že poboljšala ,maksimalno ,akr se tiče tega.user posted image

kofetek v sredo
;bi bilo ob 10.30 al pa ob 11  v galeriji grad vredu?Saj če bi b lo pa sonce ,se pa lahko  zmenimo tud kje drugje.Ampak  baje da naj bi blo oblačno.

mml,user posted image za napredovanje .Po moje z veseljem zbiraš vse papirje za tak  dogodek.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
12.5.2008 14:38:36   
klepetka
MONIA IN ALJAŽ ,VSE LEPO VAMA ŽELIVA Z LANOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.
MIMOGrede, ali se je kaj nusy javila ,ali so že prišli iz Tunizije,pa da sem spregledala?

< Sporočilo je popravil klepetka -- 12.5.2008 14:40:19 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
12.5.2008 15:13:21   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

kofetek v sredo;bi bilo ob 10.30 al pa ob 11  v galeriji grad vredu?Saj če bi b lo pa sonce ,se pa lahko  zmenimo tud kje drugje.Ampak  baje da naj bi blo oblačno.

Meni je v principu OK, prej moram še v službo oddat papirje in v vrtec vpisat Manco, tako da pred 11. mi verjetno ne bo zneslo. Galerija Grad je okvirno OK, če bo pa še sijalo sonce smo pa lahko čez cesto v enem izmed lokalčkov

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
12.5.2008 15:15:41   
Lunca1
Katee tole s kostjo od modrca si imela pravo srečo, ker bi se ti lahko stroj pokvaril. Moji mami se je celo vžgal, samo je na srečo še pravi čas opazila. Od zdaj naprej pa modrce obvezno v vrečko.

Klepetka jaz sem se ko sem bila majhna psov zelooo bala. sem zlezla staršem skoraj na glavo. edina rešitev je, da sam nabaviš psa, potem se jih pa nehaš bat. meni so zdaj samo zelo redko še zgodi, da kakšnemu psu ravno ne zaupam. ne maram ravno najbolj volčjakov in rotvajlerjev.

Jaz Luka dam spat v bodyju brez rokavov, čez pa pižamico. Ga ne dajem na trebuh, tudi Pine nisem nikoli, pa še zdaj ne spi nikoli na trebuhu.

Monia in Aljaž čestitke.

Meni Galerija grad odgovarja. Lahko smo pa tam zraven Zare kot zadnjič, edino upam da bo dovolj prostora za vse vozke, ker nas bo tokrat več.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
12.5.2008 15:17:29   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

katee, kak mu daš pižamo brez bodya spodaj? samo pleničko potem pa pižamo gor?

Ja, ker se mi zdi, da je dovolj toplo. Pri nas v bloku še sedaj kurijo user posted image in je vroče ponoči. Ampak kot že rečeno, mu dajem brez bodija pižamco gor v zadnjem času, od kar je tako lepo zunaj.

< Sporočilo je popravil katee -- 12.5.2008 15:20:12 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
12.5.2008 15:22:10   
katee
ljubljančanke, kofetkarce, mene v sredo ne bouser posted image user posted image user posted image . Ne me linčat, ampak se s SuzanoKK že sto let dogovarjava, da pridem enkrat do nje in nama ravno sreda odgovarja. A boste zamerile???? Joj, ne no!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
12.5.2008 15:33:20   
karatina
Monia in Aljaž  vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Sva s Karin z dopoldanskega potepa, zdaj se pa v igralnem centru odloča, ali bi se igrala ali zaspala. Sva se spet posladkali s korenčkovim sokecom user posted image

Oblačenje ponoči jo jaz očitno najbolj oblačim. Še vedno ima bodi z dolgimi rokavi in čez bombažno pižamico, pa še pokrita je do pasa. Se ravno ne zbuja potna. Kaj pa vem. Če bi ji bilo preveč bi verjetno že kako pokazala, ne? Mogoče je pa zmrznjenček kot mami user posted image .
Kako pa jih oblačite za ven zdaj, ko je že topleje? Jaz ji še tudi dam bodi in majčko z dolgimi rokavi, pa spodaj štrampelčke in hlačke. Ste za ven tudi že ukinile dva sloja rokavov, hlačnic?

Kosmiče  zaenkrat dodam samo zvečer v flaško z mlekecom.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
12.5.2008 15:33:38   
klepetka
katee,škoda da te ne bo.No ,pa drugič ;zamerila pa po moje da ti ne bo nobena.Ker če realno pogledaš ,smo me že imele čast te osebno spoznati ,Suzana pa še neuser posted image .Zato vama želim prijeten čvek.
Slikca je pa  ful luškana.user posted image

mml,ok ,ob 11  uri potem .Lokacija pa se potem, pravi tam nekje okol emporiuma;odvisno od vremenskih razmer.

lunca , ne  bi se upala imeti psa ,razen tistega za navituser posted image ,vem pa ,da bi samo tako dejansko premagala strah.SEm pa ta strah nehote prenesla tud že na otroke ,žal.user posted image

nalin,user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 12.5.2008 15:39:05 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
12.5.2008 15:38:02   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Oblačenje ponoči jo jaz očitno najbolj oblačim. Še vedno ima bodi z dolgimi rokavi in čez bombažno pižamico, pa še pokrita je do pasa.

da te potolažim ;nisi ti tista ,ki jo najbolj oblačišuser posted image .

Kako pa jih oblačite za ven zdaj, ko je že topleje? Jaz ji še tudi dam bodi in majčko z dolgimi rokavi, pa spodaj štrampelčke in hlačke. Ste za ven tudi že ukinile dva sloja rokavov, hlačnic?

Danes je bila prvič!! brez žab(očitno me je pamet srečala-končno),bodi s krtakimi rokavi(prvič!!),majčka in jopica pa rutica.
Ko je pa zaspala v vozičku pa sem jo še z deko pokrila.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
12.5.2008 16:01:16   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Matic ima za ven bodi brez rokavov in majčko z dolgimi rokavi, spodaj pa hlače in dokolenke, na glavi pa trenutno nima nič, ker se mi ne zdi potrebno, sonce še ni tako močno, pihalo pa v zanjih dnevih tudi ni tako hudo.

IZVIRNO SPOROČILO: katee

ljubljančanke, kofetkarce, mene v sredo ne bouser posted image user posted image user posted image . Ne me linčat, ampak se s SuzanoKK že sto let dogovarjava, da pridem enkrat do nje in nama ravno sreda odgovarja. A boste zamerile???? Joj, ne no!

Naj ti bo opravičeno za tokrat user posted image , samo da ti ne pride v navado. Lepo se načvekajta s Suzano user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
12.5.2008 16:07:17   
martinca
karatina, jaz mu oblečem za ven, če ne piha veter: bodi z dolgimi rokavi, malo podložene hlače in ene zoknčke, pa kapo na šilt. ali pa mu dam: bodi s kratkimi rokavi, brezrokavnik pa malo podložene hlače in ene zoknčke. proti večer ko imava zadnji izhod pa mu dam na bodi z dolgimi rokavi eno malo podloženo jaknco gor, ponavadi od kakega kompleta. če p'a je bolj hladno zvečer pa mu dan eno tako fajn podloženo jakno (nana ve katero mislim jo je že vidla).

klepetka, jaz ga z deko ne pokrivam razen če veter piha.

mml, a sem preveč radovedna če te vprašam kaj si po poklicu?user posted image user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.