|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
11.5.2008 21:56:26   
sani1
Dober večer...

Ni bilo časa prej. zjutraj sem likala, prala, kuhala. Popoldan pa smo se potepali.

nana- ja res je, da zgledam kot zidaruser posted image   ne vem če se ne bom jutri ko bom v mestu odpravila še do solarija. Mislim, da imam še od lani nekaj na kartici. 
Je pa botrca kupila pravo mini poročno obleko tako, da fantje Manja je pripravljena že za ženitev....user posted image

bon- tudi meni se noče in noče odpret to ta mnenje...

frizer- jutri zjutraj če bo lepo vreme se odpravim v mesto k mojemu odbitemu frizerju....user posted image   So pa cene res tukaj v Ljubljani zasoljene. Sem prej hodila k kolegici na koroškem pa me je prišlo ne samo pol bolj poceni ampak kar 3x tno ceneje...  ja tako pač je...user posted image   Pa še to sem vam hotela povedati. Sem zadnjič mojega poslala v mullerja po šampon. pa sem rekla naj kupi nekaj proti izpadanju las. Pa me prvo kliče, da imajo samo en šampon za 10eurov. No pol mi je pa kupil šampon in še nek losijon, ki se namaže na lase in se ne spira. Sem se tolk nasmejala. Pa sem rekla, da če mi bodo lasje odpadli po temu user posted image bo on pošteno nastradal...  Nisem še preizkusila bom čez par minut, ko to končam in si grem prat lase.user posted image user posted image user posted image   sam upam, da se ne bom plešasta zbudila, ker potem pa res jutri odpade frizer....user posted image user posted image user posted image

lunca- res je mali srček ta mini kužko...

vaney- lahko se pozdraviš doma. Kupi si Ursi čaj in ga popij najman 1,5 litra. Bo hudo ampak pomaga. Preizkušeno. Imaš pa definitivno vnetje mehurja. Prvo probaj s čajem in res tudi veliko pij. Če pa ne bo boljše pa idi k zdravniku.

ursulina- Lenart je pravi mali sonček. Midve bi morali zamenjati malo stvari. On bi dal Manji rdeče ona pa njemu modre hlače.user posted image   Ja, pa vse najboljše mu vošči...

Zdej pa grem sebe v red spravit potem pa spat. Se naša pupa zbuja zadne  dni točno ob 7ih...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.5.2008 21:59:14   
dašabina
Čer,...
Anže in Lenart vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nana35, sorry, če sem te užalila, se mi je zdelo, da si bila nekaj na forumu mamice po 35. letu, zato sem ti rekla konzervica, ker se tam tako imenujemo (v pozitivnem)... Da bi se dolgo poznale, pa kakor katera, jaz sem gor šele od aprila in se čist u redu počutim, Makalo sem spoznala pa tri dni nazaj...
Triš in Lunca, hvala da me pogrešate, nisem vedela, da moram bit dlje odsotna, glede na tempo vašega pisanja, se mi zdi enodnevna odsotnost zaskrbljujočauser posted image user posted image
Vaney, če verjameš ali ne, star domač recept - v lavor vročo vodo, gate dol in se vsedeš na lavor (ne v lavor!!!)! To te lepo pregreje in večinoma pomaga, če ne pa seveda zdravnik!
Pri nas user posted image  še ni in upam, da je še nekaj časa ne bo. Smo pa danes s prijatelji delali kitajsko in zelo uživali v skupnem kuhanju in jedi.
Pa na razstavi lovskih psov smo bili in je naša terierka Bina dobila naziv prvak mladih med psičkami. U glavnem z MIhcem  sva bila zraven, malo naju je sonček dobil, ampak ni sile....
Nočko....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.5.2008 22:00:21   
sani1
nana- Klemen je pa res pravi maneken...

No zdej pa res grem spat...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.5.2008 22:14:15   
SuzanaKK
Dober večer punce! Jaz sem na mini počitnicah pri mami in atiju v Velenju, ker je bil Grega ta vikend v vojašnici. Včeraj sva z Aljažem cel dan bluzila z mojo prijateljico in njenim sinčkom. Ta dva sta si karakterno zelo podobna, taki mali tečnobi in sva prav uživali, ta mala dva pa tudi. Najprej sta bila pridna, potem se je en čas en drl kot sraka, potem drugi itd. Dva taka na kupu sta bila prav srčkanauser posted image .

Naš mulo še kar noče jesti, zato mi vsak obrok pomeni ful muko. Morem ga nositi naokoli, mu dajem dudo, hitro zamenjam s flaško ... včasih mi potem poje, včasih pa tudi ne. Skratka glede tega sem na koncu z živci. Tudi rižolino ne pomaga.user posted image

Nana ful čedne slikce, Klemen je pravi lepotec, a je po mamici? Seveda!
Ursulina, vi imate pa res enega čupavca, madonca. Pa krepak je ta tvoj Lenart.
Lunca, ful lepa kepica. Jaz sem čisto nora na pse. Mi imamo pri meni doma pudlja Bonija in danes smo jo skupaj mahnili na sprehod. Ful je smešen, kar v Aljaža bi zlezel, ga moremo prav starn držati. Bi ga kar naprej lubčkal.user posted image

Mi imamo tudi klobuček, v bistvu ga je imel že od rojstva, samo sem ga šele zdaj našla.
Katee, upam, da vidim to tvojo fensi frizurco v torek. user posted image  Aljaž že komaj čaka, da spozna Lukca.

a vam povem, kako dolgo že tipkam tale post, 10 min., ker nisem navajena na laptop, jaz imam doma svojo "kišto" in normalno tipkovnico. Se opravičujem, če sem spregledala kakšno napako.

Zdaj grem pa spat, ker smo bili cel dan zunaj.

Čaubau in lahko noč!!!!

P, S. Vsem slvljančkom vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.5.2008 22:18:51   
SuzanaKK
Joj kako enim velja, jaz sem dobila prvo menstuacijo že 8 tednov po porodu, je pa res, da nisem dojila, ker pač ni šlo. No, dobra stvar pa je, da sem dobila KT, ker drugega otročka zaenkrat še ne mislimo met.

Zdaj grem pa RES spat.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.5.2008 22:22:15   
Lunca1
Nana mali frajerček.user posted image

Sani samo da ne boš po solariju še 2x bolj rdeča.

Pina je bila pa danes čisto nora na Bono (kužko). Najprej se je je malo bala in je ni upala pobožat. Potem je pa skoz okrog nje letala. No na koncu se je kužka že prav razživela in tudi letala za Pino, pa kot vidite se je poskusila tudi po toboganu peljat.user posted image  Samo ker ni šlo gor po lestvi, je probala od spodaj gor in ji je celo uspevalo prit do sredine.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.5.2008 22:24:20   
mala pikica
katee hvala, moram preverit, če to pri nas tudi delajo. Imam že od nekdaj probleme z lasmi, so zelo tanki, se cepijo in izpadajo. Upam, da bo meni tudi kaj pomagalo.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

V baby centru pa nimajo samo banane ampak tudi jabolko,kaj je katera kupila jabolko??Vse imamo banane.

Pa pomarančo tudi imajo, pa je tudi ni nihče kupil. Jaz sem videla vse tri hkrati in mi je bila banana najbolj všeč, Gašperju pa je tudi, še bolj kot meni

lunca kako lepo kužiko imajo tvoji user posted image Takšni majhni so ful luškani, kot mali otroci, ko bi še le ostali takšni user posted image

vaney moja teta iz Amerike še tudi ni prišla, pa sem tudi vesela. Kako zanimiva in različna pojmovanja...

nana maneken v modrem in seveda manekenka Ana Banana user posted image Je pa res pravi maneken, ni kaj... Se bodo ti naši manekeni borili za januarkse princeske na klepetkenim pikniku user posted image

Mi tudi gremo pankat, no Gašper spi že več kot dve uri, ga je sveži pohorski zrak dodobra utrudil user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.5.2008 22:30:01   
majra
Čer!

SuzanaKK, kako te razumem. Mi imamo danes polom kar se hranjenja tiče. Ampak punca je ful dobre volje, zadovoljna, jaz po drugi strani pa dobivam čir na želodcu in miniaturne živčne zlome.
Upam, da se jutri vrnemo na stanje izpred parih dni.

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

triš in majra, kaj pravita na kakšno kavico ta teden, mogoče sredo ali četrtek dopoldan, ko bo še lepo vreme?

Se strinjam, samo sporoči kje in kdaj

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.5.2008 22:32:57   
Intruder24
nana Klemen je pravi maneken, celi lepi user posted image , pa lepo zna pozirat...
aja pa za bone res ni blema, lahko ti jih tudi dam, ko se tu mimo pelješ al pa kaj? Jaz mam mamo doma dopoldan tak, da pol z njo laufama okoli user posted image  si dava duška.

Prvi tašča dan je za nami user posted image user posted image

Mi smo bili večino dneva zunaj, Vid je pravi hecko ni več najbolj zadovoljen v košarici, ko se zbudi kar nekaj jokca... Se je pa danes zbudil ponoči ob pol 3, ker je bil lačen je čez dan premalo pojedel. Je danes več in upam,da bo bolj dolgo ajal, čeprav je že zaajal ob 20:30 je bil full zmatran pa ne vem zakaj, smo delali to kar delamo vsak dan. Mislim pa, da bo njegov čas za spanje ob 19, ker takrat začne zehat in se spremeni v tečko. Samo ne vem kako bo pol ponoči, če bo tak htiro jedel zadnji obrok. Bomo vidli user posted image

Kužeki mi imamo doma 3 kraške ovčarke in ena ima zdaj mladičke (7 malih heckotov, ti so še luškani), bom dala gor kakšno slikico, če mi bo moj pomagal. Bo pa 18.5. razstava kraških ovčarjev na Teznu tako da Mariborčanke in okolica vabljene.
Smo imeli tudi malo maltežanko, pa je pred 2 letoma umrla user posted image , ker je bila že zelo stara.

tudi jaz sem se odločala med vsemi tremi (banano, jabolko in pomarančo) pa se mi je banana zdela najbolj primerna za 3 mesece.

Lahko noč vsem...

aja, pa vse najlepše vsem, ki praznujete

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.5.2008 22:41:26   
klepetka
živ

pri nas vsi spijo ,jaz pa samo toliko,da vam zaželim lahko noč.

nana,olala to pa ni hec tole s Klemnom.Res je srčkan ,tale maneken.Saj še velja ,a ne ,da je rezerviram za Lano oz.ona za njega ?!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

V baby centru pa nimajo samo banane ampak tudi jabolko,kaj je katera kupila jabolko??Vse imamo banane.

Pa pomarančo tudi imajo, pa je tudi ni nihče kupil. Jaz sem videla vse tri hkrati in mi je bila banana najbolj všeč, Gašperju pa je tudi, še bolj kot meni .

Lana jo ima,jo je par dni nazaj dobila za darilo.Amapk je  zelooo velika ;sem  ji jo danes obesila na ročaj lupinice ,pa k osem jo nesla po stopnicah ,jo je tale pomaranča skoraj ubilauser posted image

nana maneken v modrem in seveda manekenka Ana Banana Je pa res pravi maneken, ni kaj... Se bodo ti naši manekeni borili za januarkse princeske na klepetkenim pikniku

no ,Klemen je nekako že napol oddanuser posted image

lunca ,kolk lep kužek;amapk samo na slikci mi je všeč ,ker če big a srečala ,ne vem če bi bla takega mnenja ,ker se bojim vsakega psa.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Ta dva sta si karakterno zelo podobna, taki mali tečnobi in sva prav uživali, ta mala dva pa tudi. Najprej sta bila pridna, potem se je en čas en drl kot sraka, potem drugi itd. Dva taka na kupu sta bila prav srčkana .

v to sploh ne dvomimuser posted image

a vam povem, kako dolgo že tipkam tale post, 10 min., ker nisem navajena na laptop, jaz imam doma svojo "kišto" in normalno tipkovnico.

se strinjam;stare dobre kište so zakon.Tud jaz sem bla zadnjič zasilno na laptopu,pa sem skoraj  obupala nad njim

dašabina,user posted image   in čestitke za uspeh vaše terierke.

sani,glavno da si ti prišla do preparatov za laseuser posted image .Je pa faca tale tvojuser posted image .Ga večkart biksne, kajne;oblačenje Manje v tvoji odsotnosti ipd.user posted image .
Sicer pa se že veselim srede ,ko se bomo po dolgem času spet videle.user posted image

vaney, se popolnoma strinjam  s sani glede tegale ursi časa.SEm tud jaz dala že to čez ,pa morem reči,da mi ej čaj pomagal.
Teta iz Krvavca ;je bila 1x do zdaj na obisku ,čeprav nepovabljena.Sicer pa je res ,da je bila prvič še zelo sramežljiva.

ursulina ,Ampak tale črni dolgolasi zapeljivec ima pa konkretne mere.user posted image Cuker mali -veliki

grem zdaj spat.
Zato  zdaj pa res lahko noč

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.5.2008 22:54:12   
nana35

dašabina,nisi me užalila,kaj si hecna,no,taka pa nisem...pa sem bila 1x gor ja,ampak mi ni preveč...

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Nana ful čedne slikce, Klemen je pravi lepotec, a je po mamici? Seveda!

Ja kak si vedela??user posted image user posted image

Klemen pa je danes malo bolje jedel kot včeraj,mi je kar malo odleglo.Zvečer pred spanjem pa je spravil not za ves dan nazaj in je pojedel 200ml,kar je res uspeh.Pa kaj se sploh jaz sekiram,ko je itak dobro podložen,če ima 7600g.
Ves dan smo bili zunaj,učila sem se ravno nič,se bom jutriuser posted image ,samo prelagam,saj vem.Domov sva pa prišla ob 20h,tako da sva se kopala in rihtala do 20.30 ,spat je šel šele ob 21.30.Upam,da bo dalje spal,kot do dveh!

ursulina,Lenart je res frajer,sploh ima las za znoret.Moj Klemen je pa bolj pri plešastih,ampak meni je takoooo lep.

mala pikica,jaz sem videla še samo jabolko v BC,pomaranč ni bilo.Seveda sem izbrala banano,ker je rumena.
Ja Ana Banana je tudi na slikiuser posted image !Na pikniku pa ima Klemen že punco,klepetkino Lano,sva ju kar midve zarinkale,še sploh ne vesta.

intruder,se bom 1x ta teden oglasila,te prej pokličem,da boš doma,samo ne vem kje prideš k tebi,ker ste ob cesti in nimam pojma.Te bom poklicala in se vidiva nekje,kjer lahko pridem zraven z avtom.In je že minil prvi tašča dan,še 13 dni...zdaj pa odštevanje...user posted image
Kar 3 kraške ovčarje imate??Fino,jaz obožujem pse.Nasploh živali.Pa mladičke šele...Vem pa kje je društvo kraških ovčarjev,a so vaši včlanjeni??

klepetka,normalno,da velja,da je Klemen rezerviran za tvojo Lano,sem že mali pikici zgoraj razložila...pa sem se zdaj narežala kar naglas,moj si verjetno svoje misli tam v dnevni...tole,da je Lano pomaranča skoraj ubilauser posted image .Ja koga bi pa Klemen potem imel,že tako majhen bi bil razočaran nad svetom,malo bolje boš morala paziti nanjo...user posted image
Zaradi tete s Krvavca ne skrbi,če je bila malček sramežljiva,drugič bo že bolj komot,ko je prišla moja prvič,je prišla s tako silo,da sem jo komaj ustavila.Za razliko od tvoje je pa bila moja drugič bolj zadržana,verjetno mi je kaj zamerila...

< Sporočilo je popravil nana35 -- 11.5.2008 22:55:31 >

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.5.2008 23:00:27   
klepetka

klepetka,normalno,da velja,da je Klemen rezerviran za tvojo Lano,sem že mali pikici zgoraj razložila...pa sem se zdaj narežala kar naglas,moj si verjetno svoje misli tam v dnevni...tole,da je Lano pomaranča skoraj ubilauser posted image .Ja koga bi pa Klemen potem imel,že tako majhen bi bil razočaran nad svetom,malo bolje boš morala paziti nanjo...user posted image
Zaradi tete s Krvavca ne skrbi,če je bila malček sramežljiva,drugič bo že bolj komot,ko je prišla moja prvič,je prišla s tako silo,da sem jo komaj ustavila.Za razliko od tvoje je pa bila moja drugič bolj zadržana,verjetno mi je kaj zamerila...

user posted image user posted image ,ej kolk sem se pa zdaj nasmejala  temu tvojemu postu ,tako naglas ,da je prišel user posted image pogledat ,če je z mano vse ok.Je rekel ,da mu ni bilo čisto nič jasno ,ko pa sem mu  že pred 10 min rekla ,da sem SKORAJ ŽE  ugasnila računalnik ,zato je mislil da se mi je malo sfrtajčkalo ,ko se sama sebi smejimuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.5.2008 23:14:46   
sani1
No pa jaz sem še vedno tu.
Sem se tudi jaz tako nasmejala vama klepetka in nana. Da je moj user posted image rekel, da naj se že malo umirim...
klepetka- ja moj ga večkrat biksne sploh z kakšno kozmetiko. Ko kupuje Max faktor depilacijsko kremo.user posted image user posted image user posted image   Ja pa trgovke ga večkrat kaj naserjejo. Takrat pridem jaz na svoj račun, ker vedno prinese domov kakšno dobro firmo ala Dior...
Si je pa danes po 6 letih obril brado. Je prav smešen za videt...user posted image

Ma zdej pa res lepe sanje...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.5.2008 23:22:31   
ursulina
tale moja teta s krvavca o. mati narava, kakor jaz pravim temu, je pa orng konkretna... menjam vložke ko za stavo... pa vrezala sem se na desni roki, pa žulj od puljenja čebulic ven iz grede na levi roki... krvi na litre...user posted image
no ja, glede na porod... je je še malo...

no, k manj sočnim temam....

klemen je pravi cuker in res si ga lepo uštimala!!!
sani, meni je pri fantkih ful lepa rdeča barva, niti malo se mi ne zdi "rezervirana" za punčke, sploh pa našemu malemu ful paše, ker je temen...  danes sva ga tehtala ker je 4. mesec naokoli in sva ene petkrat vsak stopila na tehtnico, če je res... spet je dobil dobro kilo v enem mesecu....90% pa je' moje mleko... kaj še bo?!

tale ana banana me spavlja v dobro voljo :) že zdaj, ko je še nimamo, ha ha...

kako oblečete vaše sončke za spanje? mi imamo bodi brez rokavov in tanek bombažni spalni pajac... ga pa pokrivam že skoz z kovtrčkom, ki pa je po moje že pretopel. bi ga dala v sppalno vrečo brez rokavov ali kako? kupim tanjši kovterček? zdaj se bo začek premikati po postelji pa bo vreča veljetno boljša, samo se bojim, ker je ni navajen...

kaoko lepo parčkate sončke, da ne bo še kaj od tega na koncu res!! user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
   [Brisano sporočilo]
11.5.2008 23:49:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
12.5.2008 6:15:29   
klaja
Jutro!

Martinca lepo so vama to pripravli, mene bi verjetno kap, ko bi skozi okno pogledala. Midva sma tudi pred tremi leti mojemu bratrancu nastavla slamnato žensko in koprive po celem stopnišču. Samo oni so doma v strnjenem naselju in so komaj ob 10 zjutraj ugotovili, kaj jih čaka pred hišo. Tako da so vsi, ki so šli mimo k maši imeli kaj za videt.
Glede Palome pa ne vem kaj naj rečem, nič kaj pametnega ne bo. Ga vodilni prav sračkajo.

Nana35 in Ursulina lepe slikice!

Lunca kaka lepa psička! Mi bi pa radi imeli maltežana ali kaj podobnega, pa mi je malo preveč za dat 300 evrov.

Ojoj koliko date za frizerja, meni je že 20 evrov preveč za dat!

Midva pa sma včeraj končno dobila vabilo na poroko od bratranca, če pa nas nikoli ni bilo doma, ko sta mislila prit, tako da smo bili sedaj zadnji. Komaj čakam, da bo poroka, mogoče dobima kake lušte.

Nalin  user posted image .

< Sporočilo je popravil klaja -- 12.5.2008 6:18:11 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
12.5.2008 7:04:03   
limma
Klaja, si pa zgodnja user posted image

Dobro jutro,
mi smo že zbujeni, naša noč je bila kar v redu - je jedla samo dvakrat user posted image

Lep dan vsem, tu je krasen sonček, izkoristite dan, preberem vas pa kasneje.

ps - mogoče gremo v MB in gledam, kje so previjalnice... nana, mala pikica, martinca, tokrat skoraj ne verjamam, da bom imela čas za kavo, če pa - pokličem.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
12.5.2008 8:15:24   
katee
Jutro!

Naša noč je bila spet dobra. je Žan Luka spal od 20.30 - 4,30 in nato še do 7h. Ob 7h pa obvezno smeh v posteljici. Ga je tako lepo poslušat.

Evo, tule je pa še ena slikica od včeraj. Meni je tako lušna.

user posted image

Sedaj grem pa kavo spit, potem pa v službo.

Lep dan vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
12.5.2008 8:24:36   
martinca
dobro jutro!

nana, kaki lepotec je Klemen. pa kak lep klobuček ima. mislim da še bom jaz šla ponj v H&M.

limma, jaz grem tudi v mb. pokliči če boš imela čas. ti pošljem na ZS.

lepo se imejte

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
12.5.2008 8:39:45   
majra
Jutro!
Mi smo pa danes veliko boljše volje, ker smo se fino napapali -trkam- da bomo tako nadaljevali. Sedaj se pa gremo oblečt in ven na sončka.

Lepe slikice, Nana, Katee, Ursulina!

Pri meni je pa bila teta že 2x na obisku, prvi mesec se je zadržala kar lep čas, drugič pa lepo 5 dni in čao.

Katjo za spanje oblečem v tanek body z dolgimi rokavi, ker so rokice skos zunaj, tanko pižamico in spalno vrečo. Po potrebi pa še pokrijem s kovtrčkom, ker je spalka tanka poletna. Jap, tudi mi smo dočakali hladno stanovanje, pri havajski zimi in 25-27 stopinjami, moramo sedaj zjutraj za previjanje dogrevati s kaloriferom user posted image

Nalin user posted image

Mi smo imeli včeraj poplavo v stanovanjuuser posted image  Majhno stanovanje, previjalna v dnevni sobi, 2 posodi z vodo, ker smo se zvečer umivali, Katja hiperaktivna, obrnila se in v trenutku brcnila posode, mamica mokra, tepih moker, po kavču voda, skratka poplava. Katja pa vriskat od veselja... Mamica pa malo manj vesela. A ja, pa ati je tudi krepaval od smeha

Lep dan, šibam, vriskamo....

< Sporočilo je popravil majra -- 12.5.2008 8:50:37 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
12.5.2008 8:54:15   
ursalara
user posted image

Lunca lep kužek!user posted image
user posted image sem jaz dobila 6 tednov po porodu in je bila zelo močna zadnje dva meseca je čisto normalna!
Nalin upam da je z Jonasom že kaj boljše evo za vaju!user posted image user posted image
Vse tiste da katero ne pozabim ki ste prilepile slikice svojih manekenov so res vsi luštkani!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
12.5.2008 9:34:36   
TRIŠ
lunca kako veselje bo tale kosmatinček za tvoje otročkeuser posted image
ursulina tale tvoj dečko bi pa res lahko malo lask posodil Žanuuser posted image
vaney tole pa je vrjetno vnetjeuser posted image Skuhaj si čaj iz petršilja baje to pomaga al pa čaj ursy.Za spanje pa je enako oblečen kot tvoj.Body z dolgimi rokavi in spalni pajac
nana ja res si ga skockala,da se je lahko ati malo považil z malim lepim dečkom.
sany upam da se nisi prebudila v sončno jutro brez laskuser posted image
majra ja katja je kot morska deklica rada bi plavala po stanovanjuuser posted image
nalin upam da ni kaj hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
12.5.2008 9:34:43   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

triš in majra, kaj pravita na kakšno kavico ta teden, mogoče sredo ali četrtek dopoldan, ko bo še lepo vreme?

Se popolnoma strinjamuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
12.5.2008 9:36:01   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Vaney, če verjameš ali ne, star domač recept - v lavor vročo vodo, gate dol in se vsedeš na lavor (ne v lavor!!!)! To te lepo pregreje in večinoma pomaga, če ne pa seveda zdravnik!

Temu sem se pa zdejle kar nasmejala ker sem si predstavljala Vaney kako skače po stanovanju z opečeno ritko .Joj kako sem žleht.Upam da ti bo bolje Vaney,ker vem kako je touser posted image

Katte meni pa ne pokaže tvoje slikiceuser posted image

Zdej pa se bova počasi odpravila ven.

LEP DAN VSEM IN ČIMBOLJ GA IZKORISTITEuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
12.5.2008 9:38:43   
Lusa
Na hitrco se javim ,ker potem dobijm obisk.Daša je spet zelo lepo spala 11ur v enem kosu ,tud včeraj tako in naj le tako ostane.Nonstop b se dvigovala ,...

Drugače pa je ena pisala mislim da sunny ,da se ne da kupit aptamila AR št.2.Moram povedat ,da se v Avstriji da kupit ,tako ,da bomo mi začeli z 2.

Pol pa grem za nazaj prebrat...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.