SuzanaKK
|
Dobe dan! Že več kot uro nazaj sem prižgala računalnik, da bi vas malo pozdravila, pa je Aljaž tako siten, da sem še komaj perilo obesila na terasi. Dva obroka sta za nama, na srečo je šlo brez komplikacij . Ok punce, ko poje Aptamil, bom poskusila z Milomilom, ampak to lahko potem začnem že z 2, ker piše od 4. meseca dalje, ne? Klepetka, ne bom kupila ane banane, ker bo to (ŽE SPET) stran vržen denar. Aljaža ne zanimajo igrače oz. se jih naveliča po 5-ih minutah. Če igračke na igralnem liku se začne najprej jeziti, potem pa v jok, ga moram kar odstraniti. Zdaj je sicer aktualna ena ropotuljica, ki si jo tišči v usta, ampak tudi za nekaj minut. Eh eh, bo že. Aljaž spi od 20 - 20:30 do 5 - 5:30, potem je in spiva dokler on hoče. Danes do 9-ih, jupiiii!!! Se mi zdi, da sem cela polomljena, ker sem preveč spala. Čez dan spi 3 x po natančno pol ure, si lahko predstavljate, ko je 30 min. mimo, mali bedi. Ne moreš verjeti, če ne vidiš na lastne oči. Nana, sem ti včeraj pozabila čestitati za izpit. Sem malo v zaostanku, kaj se učiš? A kaj zanimivega? Martinca, bi lahko še kaj do mene prišla, ti ti ti. Tvoja mama se verjetno ne bi strinjala. Jaz ko pridem v Velenje, je Aljaž itak non stop pri mami, potem ji moram pa tako na izi povedati, da bi pa midva še malo šla ven s kako mojo prijateljico in naraščajem. Spanje na trebuščku - ni šans!!! Aja, pri nas v hiši je tudi mrzlo, zato ga jaz tudi bolj oblačim. Pri mami v bloku še pa zdaj kurijo in je imel ponoči gor samo pleničko in pižamco, pokrit s tanko dekico, čez dan pa hlačke s stopali in bodi s kratkimi rokavi. Če jim še kaj kurijo?! Sej meni je to ok, ko sem zelo zmrzljive sorte. Ok, 30 min. je mimo, Aljaž že bedi. Se tipkamo pozneje. Čaubau P. S. katee, veš kaj, boš ti prinesla ano banano, da vidim, če je res tako zanimiva. Sem jo pa jaz našla tudi v Intersparu.