|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
13.5.2008 7:33:15   
Lunca1
Nussy jutri smo zmenjene ob 11h.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
13.5.2008 7:44:39   
martinca
intruder, ja malo sem šla v europarka pogledat. pa sem na koncu kar v H&M ene hlače kupla zase pa za Patrika klobuček. danes pa še grem  v Celje dnar zapravlatuser posted image

suzana, midva sva s Patrikom kar nekaj mlek zamenjala in sva zdaj na Milumilu. ga ima zelo rad. zdaj pa mu še dam dve merici riževih kosmičev noter in tudi rad poje.  tak da jaz ti z moje strani priporočam Milumil. pa še v bolnici so rekli kako pa to da Mulumila ni jedel, če ga imajo pa otroci tako radi? krivo je bilo to da sva prehitro menjavala.

NUSSY, full lepe slike. se vidi da ste uživali.

zdaj pa res moram it

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
13.5.2008 7:46:29   
Lunca1
Suzana nam se Milumil tudi obnese, se je tudi že pri taveliki. Nam je P rekla, da ga imajo radi, ker je malo bolj sladkega okusa.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
13.5.2008 8:16:15   
klepetka
JUTRo

moram obvvezno sem najprej pokukat.user posted image

NAša noč je  spet bila....... ma ne bom zgubljala beseduser posted image

nusy,kako lepe slikceuser posted image .Monia je že parva mala dama.Pa glih včeraj sem spraševala po tebi.Jutzri se pa le ppridita pofočkat na kofe.

nanauser posted image user posted image za opravljen  izpit:Še dobro da narediš v tem času,jaz vem ,da ko sem par let nazaj se mogla ućit ,sem imela na pomlad velikannsskooo krizo;pomladna utrujenost pa touser posted image

mml,jaz Lane ne dajem na trebušček spat ,ker pol nima nobenga inteesa za spat(že tako ga ima bolj malo zadnje čase)in pase krave.In še ker imamo vzglavje še vedno dvignjeno za 30 stopinj zarad refluksa,je potem razgled še lepši.
Pa user posted image za kolesrske podvige.Meni pa nič kaj preveč ne diši tale ideja po kolesarjenju,pa bi bilo dobro ,da bi mi,ker je moja kondicija na psu.

oblačila Litlle star
;Lana je dobila eni hpar stvari omenjene znamke ,kupljen opa je bilo v  Modiani al kaj je že ;tista mercatorjeva trgovina.Vem pa zato,ekr mi je bilo naročeno  ,da lahko zamenjam tam če bi ji blo premajhno.

lusa,ampak Daša pa potegne  tale celonočni spanecuser posted image .Lana pa ne ve  še prav dobro  kaj pomen idolgo spati.nO ja ,bo že .

mala pikica , kako je bil Gašper ponoči,ko je včeraj prespal lep del dneva?

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

naš mali je pa tako navdušen nad Ano Banano, da jo bo glih oženil. Nobena punca mu ni zanimiva, samo banano stiska Zgleda, da si je že našel popolno punco, s katero lahko dela, kar hoče, pa je še vedno tiho

ja ,take so baje zelo iskaneuser posted image .Ni čudno ,da jo Anže obožujeuser posted image

SUZANA KK ne bo ti žal ,če boš kupila ano bananouser posted image .pa še kakšen popust bi baje bil dobrodošel v BC,gled ena to ,da smo jih množično pokupileuser posted image

suny,user posted image za novo frizuro.
Evo ,bujenje .Zdaj se pa zrihtava i ngreva na kavico k prijateljici.Pa zvečer nadaljujem.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
13.5.2008 8:22:29   
klaja
Jutro!

Hano oblečem za ven v bodija s kratkimi rokavi, zoknčke, hlačke in jopico ter klobuček na glavo. Danes pa ji bom kar jopico slekla, ker je spet tako fajn toplo. Potem pa jo dam na ležalnik in se igramo, dokler Julija ne začne sitnarit.

Imamo pa zvečer težave, saj se Hana dere po eno uro ko zmešana. Kak sliši Julijo, tak je dretje, zgleda da bom mogla še Julijo zvečer malo atiju prepustit odzunaj, jaz pa bom Hano spravla spat v miru.

Grem zdaj še Julijo zrihtat, da se spokamo ven.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
13.5.2008 8:42:05   
TRIŠ
katee danes jo pa vidim.Zelo je lepauser posted image
vaney jaz še ne vem kdaj greva v Ljubljano ampak mislim da bomo šli ravno v četrtek,ker v petek je preveč gužvauser posted image
nussy kakšni užitkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii super resuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
13.5.2008 8:45:20   
TRIŠ
Danes imam doma Lano pa seže eno uro igra z njim v sobi,mami pa namesto da bi hitro pospravila sedi za računalnikomuser posted image .
Danes je spet tako lep dan da bomo cel dan zunaj.Joj  ko saj ne bi bilo treba kuhatuser posted image .Sploh mi ne pade več na pamet kaj bi kuhala da bi bilo hitro in dobro user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
13.5.2008 9:04:05   
TRIŠ
Očitno bo danes res pester dan.V spalnici je postalo zelo glasno in sem šla pogledat in moja Lana popeva Žanu o dedku mrazu pesmico on pa zraven vriskauser posted image .Ja on je zanjo najboljši poslušalec vse mu je super samo da se dogajauser posted image

No takole pa je zgledal tale prizor
user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
13.5.2008 9:04:34   
katee
sunny: a boš kakšno slikico prilepila z novo frizuro? Me prav zanima, kakšna si.

Triš, mi je res čudno, da je nisi že včeraj videla.

Mi smo spali od 20.30 - 5h, nat5o pa še do 7.30. Je bil pa Žan Luka ob 5h čisto zbujen, ampak sem ga dala po dojenju kar lepo v posteljico in je še nekaj čebljal, potem pa zaspal.

Jaz grem danes v shopping (si moram kako kiklo za poletje kupit, pa japonke, malemu marelo za voziček, čeprav sem mu eno že, pa se barvno ne usklajuje z vozičkom, pa za po tleh eno peno, da se bo mali lahko zviral gor,...).

Lep dan vam želim!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
13.5.2008 9:06:56   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

.Joj  ko saj ne bi bilo treba kuhatuser posted image .Sploh mi ne pade več na pamet kaj bi kuhala da bi bilo hitro in dobro user posted image

Lahko ti napišem, kaj sem jaz včeraj naredila in je bilo skuhano v 10 min, pa še dobro! Kupila sem torteline nadevane z jurčki in skuto, omako sem pa naredila iz gorgonzole in sladke smetane, pa še eno skledo solate in sva se z mojim najedlja kot pri norcih. Hitro, enostavno in dobro! Aja, edini pogoj je, da si nor na torteline, tako kot jaz.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
13.5.2008 9:08:43   
katee

Joj  ko saj ne bi bilo treba kuhatuser posted image .Sploh mi ne pade več na pamet kaj bi kuhala da bi bilo hitro in dobro user posted image

Lahko ti napišem, kaj sem jaz včeraj naredila in je bilo gotovo v 10 min. Kupila sem torteline nadevane z jurčki in skuto, za omako sem pa naredila gorgonzolo in sladko smetano. Zraven še veliko skledo solate in bilo je super! Hitro, enostavno in dobro! Edini pogoj je, da imaš rad torteline.

< Sporočilo je popravil katee -- 13.5.2008 9:09:08 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
13.5.2008 9:16:29   
Sunny Morning
Dan.
Pri nas pa po novem spimo največ do 7.00, danes izjemoma do 6.00 user posted image  user posted image  Sva jedli in se previli, potem je že zaspala, pa je to trajalo samo 5 minut. Zdaj jo je pa zmanjkalo in spi na kavču. Včeraj smo pojedli 600ml. Jemo pa kar na 6 ur, pa še to se je treba "kregat", vsakič so borbe. Edini obrok, ki ga poje takoj je zjutraj. Se mi zdi, da bo bolj suhica, čeprav je bila ob rojstvu bunka.

nussyy ful lepe slikice...pa kakšna uživancija. A tvoj user posted image je iz Tunizije?

Midve z Nejo pa razmišljava, za zdaj samo razmišljava, da bi mogoče jutri prišli v Ljubljano. Za naju bo to že podvig, ker dlje od Nm še nisva bili. Še v H&M bi šli lahko bone vnovčit, tako da mogoče pa res odrineva. Bom videla kakšne volje bova zjutraj in kakšno bo vreme.

TRIŠ praviš, da boš šla ti v Lj v četrtek. Gresta z Žanom sama ali greste vsi kompletno? Zdaj, ko ga nimaš več v košari, bo cel čas v lupinici?

Joj, imam enih problemovuser posted image , res preveč kompliciram.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
13.5.2008 9:26:26   
mala pikica
Dobro jutro!

Midva z Gašperjem sva že iz sprehoda, no, sta bila babi in dedi tudi zraven. Jaz upam, da si ljudje ne mislijo, da sem čisto user posted image ko ob sedmih zjutraj peljem otroka na sprehod. Če pa so takšna lepa jutra user posted image

klepetka Gapšer je spal tako kot vsako noč. Ob osmih je že spal, zbudil se je ob pol enih, pojedel flaško in spal do pol šestih. Potem pa se igra pri meni v postelji z dudo, tudi eno uro včasih, potem sva se previla, oblekla, najedla in šla na sprehod user posted image

triš to je veselje navsezgodaj zjutraj v hiši. Sem pa že enkrat rekla, da je ta vaša Lana prava lepotička user posted image

.Joj  ko saj ne bi bilo treba kuhat .Sploh mi ne pade več na pamet kaj bi kuhala da bi bilo hitro in dobro

Mene to tudi mori vsaki dan. Mislim, da bom danes naredila kakšno juhico na hitro, zraven pa kar borovničeve cmoke, kupljene seveda

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
13.5.2008 9:29:47   
ursulina
nussy, čavči!!! lepo da ste uživali in še posebej da se jutri z malo pofočkata!!

zmenjene smo ob 11h, v galeriji grad pod emporiumom, če bo slabo vreme, če ne pa verjetno old scottish pub zunaj, a punce?

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
13.5.2008 9:44:28   
Lusa
...komaj začnem pisat ,pa že gleda na debelo...niti 10minut ni spala...user posted image user posted image user posted image ...o začuda nazaj spi....kako dolgouser posted image

katee-no kot vidiš Daša meni čez dan spi zelo malo.Včeraj je spala 3x po 20minut in to je vse čez dan.Je pa to noč spala "samo" 9ur in je že bila lačna.In potem še potegnila do 8(3ure).Sve pa midve na dodatku 150ml aptamila AR poje pred spanjem.Čez dan pa ima en obrok aptamil AR150ml ,naslednji obrok pa aptamil comfort 120ml(zarad prebave).Sve pa odnehale z gosto hrano ,ker jo je začela prebava ponoči zelo mučit in smo 1teden imeli pravo sra... ponoči.Tako ,da sve samo na mleku.

martinca-le zakaj bi bila jezna ,od mene dobi odgovor komaj danesuser posted image Se jaz včeraj tud celo goro speglala ,pa je prišla sodelavka ,pa je rekla ,kaj si ti nor koliko si speglala ,pa niti ni bilo tak dosti.Gre hitro ,ker imam tisto ta boljšo peglo.

mml-moja minuto ne ostane na trebuhu ,veš kako kričiuser posted image Luša pa je od prvega dne spala samo na trebuhu in to že skoraj 5let tako spiuser posted image Saj vi tud lepo spite.Moram rečti ,da kakšna noč pa pride ,ko ji moram nekje 3do5x dat dudo v usta in potem vseeno hoče jesti in ji seveda dam tam nekje ok.5 se takrat zbudi.Inuser posted image za napredovanje.Pri nas je kontra.

nalin-tud od moje najboljše prijateljice sinček(7mes) ima nonstop probleme s pljučki ,tako ,da se je komaj nekam premaknilo v tej soboški bolnici in so mu zrihtali pregled na pulmo v lj.je pa res bošček.Zdaj v enem mesecu je že drugič v bolnici.Tažko diha ,baje se mu sluz nabira v pljučkih.

klepetke-jaz mojo tud oblačim ponoči z dvojnimi dolgimi rokavi ,ker mi imamo v hiši kar mrzlo.Nisem nikoli marala tiste hude vročine kot v blokih.Zato se ne sekiraj ,sve že dve takšni.odvisno od temperatur ,ki jih imamo v hiši.Zunaj ji pa oblečem dolg bodi ,pol pa kratko majčko gor ,pa štramplčke +zoknčke.

karatina-pri nas je še tud pokrita do pasu.Ji odgovarja.

mala pikica-tvoj gašper je pa itak tak dobrovoljčekuser posted image Jutri grem v mb ,se dobimo?Še kdo pride,nana in ostale?Ja z veseljem ga vzamem za par noči ,bom kar oba imela in potem bo žurka v duetu.Za mamico VSE.

nana-nikar ne bodi fauš ,to se lahko hitro spremeni ,je pa Daša sigurno med prvimi ,ki podirajo čez dan rekorde v nespanjuuser posted image Se lahko menjave za morje ,ni večjega užitka kot morje  ,jaz bi vse tri mesece bila na morju,joj kje je šše julij.

triš-tud moja nonstop popeva Daši in mi je fajn kar jo s tem zelo zamoti

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
13.5.2008 9:45:07   
ursalara
user posted image
Spanje na trebuščku jaz jo ne dajem najraje zaspi na levem boku in se potem tudi rada prevrne na hrbet ji te poze najbolje odgovarjajo!user posted image
Oblačila jaz jo za ponoči oblečem v bodi z dolgimi rokavi in pižamico!Zunaj pa smo oblečeniv odiju z dolgimi rokavi in pajacek ali hlačke če je ful vroče pa bodi z kratkimi rokavi imam pa tudi jaz vedno s seboj jopico in dekico!
Evo nič letimo ven na sonček da izkoristimo še lepo vreme za vikend je baje neki dež napovedan upam da ga ne bo!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
13.5.2008 9:48:43   
Lusa
...zdaj ša pa slikce pogledam od Nussy...monia je pravi cuker ,pa kako temna je ,čudovita punca...

golobček-da se še ti tu zahvalim za aptamil-HVALAuser posted image

tako ,zdaj pa čist zares;Daša že par minut gleda v vozičku in že nekaj nabira...

vsi slavljenčki vse naj,naj

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 9:56:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
13.5.2008 10:51:08   
Golobček
Ojla!

Sploh ne vem kaj vse ste naklofale bom pozneje prebrala pa kaj več napisala!

Edino kar sem zasledila je da imaš ti Nalin spet probleme z Jonasovim dihanjem.Sama sem imela enake probleme pri tamlajšem sinu in sedaj uporabljam kremo od materine dušice od Justa, če te zanima kaj več ti lahko napišem na Zs.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
13.5.2008 11:03:24   
SuzanaKK
Dobe dan! Že več kot uro nazaj sem prižgala računalnik, da bi vas malo pozdravila, pa je Aljaž tako siten, da sem še komaj perilo obesila na terasi. Dva obroka sta za nama, na srečo je šlo brez komplikacijuser posted image . Ok punce, ko poje Aptamil, bom poskusila z Milomilom, ampak to lahko potem začnem že z 2, ker piše od 4. meseca dalje, ne?
Klepetka, ne bom kupila ane banane, ker bo to (ŽE SPET) stran vržen denar. Aljaža ne zanimajo igrače oz. se jih naveliča po 5-ih minutah. Če igračke na igralnem liku se začne najprej jeziti, potem pa v jok, ga moram kar odstraniti. Zdaj je sicer aktualna ena ropotuljica, ki si jo tišči v usta, ampak tudi za nekaj minut. Eh eh, bo že.

Aljaž spi od 20 - 20:30 do 5 - 5:30, potem je in spiva dokler on hoče. Danes do 9-ih, jupiiii!!! Se mi zdi, da sem cela polomljena, ker sem preveč spala. Čez dan spi 3 x po natančno pol ure, si lahko predstavljate, ko je 30 min. mimo, mali bedi. Ne moreš verjeti, če ne vidiš na lastne oči.

Nana, sem ti včeraj pozabila čestitati za izpit. Sem malo v zaostanku, kaj se učiš? A kaj zanimivega?
Martinca, bi lahko še kaj do mene prišla, ti ti ti. Tvoja mama se verjetno ne bi strinjala. Jaz ko pridem v Velenje, je Aljaž itak non stop pri mami, potem ji moram pa tako na izi povedati, da bi pa midva še malo šla ven s kako mojo prijateljico in naraščajem.

Spanje na trebuščku - ni šans!!!
Aja, pri nas v hiši je tudi mrzlo, zato ga jaz tudi bolj oblačim. Pri mami v bloku še pa zdaj kurijo in je imel ponoči gor samo pleničko in pižamco, pokrit s tanko dekico, čez dan pa hlačke s stopali in bodi s kratkimi rokavi. Če jim še kaj kurijo?! Sej meni je to ok, ko sem zelo zmrzljive sorte.

Ok, 30 min. je mimo, Aljaž že bedi. Se tipkamo pozneje.

Čaubau

P. S. katee, veš kaj, boš ti prinesla ano banano, da vidim, če je res tako zanimiva. Sem jo pa jaz našla tudi v Intersparu.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
13.5.2008 11:04:21   
SuzanaKK
Nalinuser posted image zate in za Jonasa. 

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
13.5.2008 11:37:09   
nussy
No, mislim da bova jutri z miško kar prišle na kavico. Bom tko zorganizirala, da bo šlo.

Ja, moj user posted image  je iz Tunizije. Ampak zdele sva ble midve same na dopustu, ker ima on tuki novo službo in še nima dopusta. En mora dnar služit, da punce lohk žurirajo.user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
13.5.2008 12:34:04   
karmyka
Ojla

No pa še moje oz. naše obljubljene slikce čeprav z malo zamude krst pa to še ni bil od naših pupik šli pa smo na krstuser posted image .

TEAuser posted image
user posted image
LEAuser posted image
user posted image
V VOZIČKUuser posted image
user posted image
PA ŠE ENKRAT TEAuser posted image
user posted image
PA ŠE ENKRAT LEAuser posted image
user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 13:12:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
13.5.2008 13:18:58   
TRIŠ
katee hvala za recept.Jaz bi to zmlatila ampak moj možiček ne je belih omakuser posted image Včeraj pa mi je očitno nekal nagajalo da nisem videla slikice
sunny morning v Ljubljano greva z možičkem.Vnovčit grem bon,no dva bona,ker enega bom jaz drugega pa user posted image    (ja gorenjka kaj čmo)user posted image Žan pa bo kar lepo v jajčku in na rokah ko mu bo dosadilouser posted image
lusa tole nespanje podnevi te pa vrjetno kar utrudiuser posted image .Naš fant ima popoldanski spanec kako uro drugače pa je tudi na minutkeuser posted image
karmyka pri vas pa je res dvojno veselje.Tea in Lea sta pravi princeski ,pa še tako nobel sta oblečeniuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.