nana35
|
dašabina,nisi me užalila,kaj si hecna,no,taka pa nisem...pa sem bila 1x gor ja,ampak mi ni preveč... IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Nana ful čedne slikce, Klemen je pravi lepotec, a je po mamici? Seveda! Ja kak si vedela?? Klemen pa je danes malo bolje jedel kot včeraj,mi je kar malo odleglo.Zvečer pred spanjem pa je spravil not za ves dan nazaj in je pojedel 200ml,kar je res uspeh.Pa kaj se sploh jaz sekiram,ko je itak dobro podložen,če ima 7600g. Ves dan smo bili zunaj,učila sem se ravno nič,se bom jutri ,samo prelagam,saj vem.Domov sva pa prišla ob 20h,tako da sva se kopala in rihtala do 20.30 ,spat je šel šele ob 21.30.Upam,da bo dalje spal,kot do dveh! ursulina,Lenart je res frajer,sploh ima las za znoret.Moj Klemen je pa bolj pri plešastih,ampak meni je takoooo lep. mala pikica,jaz sem videla še samo jabolko v BC,pomaranč ni bilo.Seveda sem izbrala banano,ker je rumena. Ja Ana Banana je tudi na sliki !Na pikniku pa ima Klemen že punco,klepetkino Lano,sva ju kar midve zarinkale,še sploh ne vesta. intruder,se bom 1x ta teden oglasila,te prej pokličem,da boš doma,samo ne vem kje prideš k tebi,ker ste ob cesti in nimam pojma.Te bom poklicala in se vidiva nekje,kjer lahko pridem zraven z avtom.In je že minil prvi tašča dan,še 13 dni...zdaj pa odštevanje... Kar 3 kraške ovčarje imate??Fino,jaz obožujem pse.Nasploh živali.Pa mladičke šele...Vem pa kje je društvo kraških ovčarjev,a so vaši včlanjeni?? klepetka,normalno,da velja,da je Klemen rezerviran za tvojo Lano,sem že mali pikici zgoraj razložila...pa sem se zdaj narežala kar naglas,moj si verjetno svoje misli tam v dnevni...tole,da je Lano pomaranča skoraj ubila .Ja koga bi pa Klemen potem imel,že tako majhen bi bil razočaran nad svetom,malo bolje boš morala paziti nanjo... Zaradi tete s Krvavca ne skrbi,če je bila malček sramežljiva,drugič bo že bolj komot,ko je prišla moja prvič,je prišla s tako silo,da sem jo komaj ustavila.Za razliko od tvoje je pa bila moja drugič bolj zadržana,verjetno mi je kaj zamerila...
< Sporočilo je popravil nana35 -- 11.5.2008 22:55:31 >