nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Otroci pa ko nočejo jesti spijo zato do jutra,ker ponoči tudi niso lačni in nočejo jesti. Ja, zakaj pa se zbudi ob polnoči, ko ob pol devetih zvečer poje 150 ml flaške In potem ob treh spet? Jaz pa ravno takrat pričakujem, da bo spal do jutra. Kaj, a potem ga naj pustim lačnega, če hočem, da bo spal do jutra Saj ne, da me ne bo zdaj katera slučajno napadla!!! Čuj,nimam pojma kako je s to njihovo lakoto in ne lakoto.Jaz mu bom v glavnem dala jesti kadarkoli,pa naj bo ob 1h ali ob 7h zjutraj.Meni tudi poje pred spanjem,potem pa je spet lačen ob 1h ali 2h ponoči.Ker pa čez dan ni nič jedel,pa je zato ponoči imel med obrokoma 2,5 ure pavze Upam,da mi še zdaj s tem ne bo začel. intruder,nič te nihče po podatkih ne vpraša v H&M-u,tako da jih kar pridno vnovči.Malo v Europarku,malo pa v mestu! Lahko pa mi dostaviš bon,če ti je,seveda!Bom vesela, ,ja res rada nakupujem,ne vem več kam z vsem... nekam bo že šlo.Si mislim,kako bo tista mamica vesela,ki bo dobila Klemnove stvari... V baby centru pa nimajo samo banane ampak tudi jabolko,kaj je katera kupila jabolko??Vse imamo banane. Lunca,sem dala gor fiziološko r.na mesto vboda,saj zdaj pa že počasi izginja ta rdečina.Hvala.Meni je moja rekla,naj mu dam gor čajno kamilično vrečko,seveda namočeno. Jaz sem Klemna tak zrihtala zdaj,ko je z atijem šel ven,da je kot lutkica.Nove čeveljčke in isto kapico sem mu dala go,no,klobuček,pa sv.modre hlačke in jopico tudi sv.modro.Tak je bil lep,da ga bom potem slikala,ko prideta domov. In ga bom nalepila sem gor.Upam,da ne pozabim. Vsem ki praznujejo mini rojstne dneve želim vse najboljše,da ne bom koga pozabila in koga dvakrat omenila!! katee,to pa si res plačala pri frizerju,upam,da bom tudi jaz tako dobro služila ko bom imela svoj salon .Po možnosti v Ljubljani...saj ne,kar tukaj v Mariboru,ne grem nikamor od svojega domeka. martinca,lepo so vaju presenetili,to pa ste pospravljali potem.Pri nas teh navad ni,zato se ne bomo poročili . Ja na deželi imajo prav lepe običaje,ko sem jaz živela na vasi (malo pogrešam mir in tišino pa sosede,ličkanje,pa trgatve in njihove običaje)in tam imajo tudi tak običaj,kot pri martinci in Urošu. Grem,se moram učit.