|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
6.6.2008 13:39:09   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mml

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Toliko da vas malo podražim, zdaj grem pa pospravit posodo!!user posted image user posted image

user posted image

tole je tudi slastnouser posted image

Moji rogljički sigurno ne bodo za fotografirat, upam, da bodo vsaj dobri user posted image

Kifli bodo zagotovo  lepi, ker če jih še tako grdo zviješ so lepi ko so pečeni. Da ne govorim kak so dobri.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
6.6.2008 13:41:11   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

je pa obljubljala da bo danes dala še en recept gor a ne Alfabeta!

Obljubila sem slikice.user posted image In obljubo držala. Recept pa ni problema, pošljem na ZS

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
6.6.2008 13:42:35   
mml

Obljubila sem slikice.user posted image In obljubo držala. Recept pa ni problema, pošljem na ZS

po mojem je najboljše, da ga kar sem nalepiš user posted image . Sicer se pa jaz tudi priporočam za recept

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
6.6.2008 13:43:32   
ursalara

ma ti si zlatauser posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
6.6.2008 13:44:32   
ursalara
Triš prej sem te nekaj spraševala pa mi nisi odgovorila!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
6.6.2008 13:56:25   
katee
Punce, zdaj mi pa povejte, če se nekdo ne zajuser posted image z mojim odhodom na morje. Ko sem šla v službo, sem videla, da na mojem avtu, s katerim naj bi šli dol, ker je ta velik še vedno na servisu, gori ena lučka na armaturki in moram iti sedaj še na servis, da vidijo, kaj je narobe. Pa da popuser posted image !!!! Kar znorela bom. Tako sem živčna, da vam ne znam povedat!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
6.6.2008 13:58:48   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Punce, zdaj mi pa povejte, če se nekdo ne zajuser posted image z mojim odhodom na morje. Ko sem šla v službo, sem videla, da na mojem avtu, s katerim naj bi šli dol, ker je ta velik še vedno na servisu, gori ena lučka na armaturki in moram iti sedaj še na servis, da vidijo, kaj je narobe. Pa da popuser posted image !!!! Kar znorela bom. Tako sem živčna, da vam ne znam povedat!

kakšna oz.katera lučka ti pa sveti?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
6.6.2008 14:01:52   
katee
Pojma nimam kaj ta označuje. Že pred 4 meseci je ta ista lučka gorela in je bil avto na servisu. Mislim, da so takrat zamenjali nek zamašek, al kaj jaz vem kaj pri gorivu. pojma nimam. Pa še moj je rekel, da bo pred 1 uro doma, pa ga še sedaj ni. jaz imam pa toliko stavri še za nabavit in zrihtat.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
6.6.2008 14:03:31   
Alfabeta

Pojma nimam kaj ta označuje.

potem pa res najbolje iti na servis, sploh če je napaka identična. Upam, da boste hitro rešili in lepo se imej na morju

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
6.6.2008 14:05:08   
katee

Upam, da boste hitro rešili

Hvala!!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
6.6.2008 14:20:35   
Anchikaa

Pojma nimam kaj ta označuje. Že pred 4 meseci je ta ista lučka gorela in je bil avto na servisu. Mislim, da so takrat zamenjali nek zamašek, al kaj jaz vem kaj pri gorivu. pojma nimam. Pa še moj je rekel, da bo pred 1 uro doma, pa ga še sedaj ni. jaz imam pa toliko stavri še za nabavit in zrihtat.

Nama je tako gorela lučka za motor,da je treba preverit,ko sma kupla avto.Sicer nisma kupla novega,ampak rabljenega in sma šla nazaj k njim.So ga kao popravli,se peljeva domov,lučka spet gori.Ja nič,gremo nazaj.In tako sma bla 4x tam za isto stvar.Pa jim je moj reko če je kaka sonda šla k vragu pa se mu je samo nasmihal tam pri totem user posted image AJ(nebi napisala glih,zato pa kratice).Nama je pa od mojga bratranec reko da je to hin in da naj popravijo.No pol pa ko sem jih mela že zadosti,pa sem začela onemu tam grozit,da so nama oblubli da bo avto delal ok,in je servis kao naret in  da jim ne verjamem,da hočem met denar nazaj (ni ga blo glih malo) pa so takoj začeli sondo menjavat in zdaj HB dela ok.

Je pa tak s temi avti ki je večina sama elektronika.Vedno sma tankala samo na Petrolu,pol pa nevem kaj je blo pa sem šla tankat na OMV in glej ga user posted image da se mi spet prižge lučka za motor.Zgleda da je zaznal razliko v bencinu.Sem že misla it nazaj k onim ko sem avto kupla,ker sem bla glih v bližini,pa se je bencin malo pomešal pa je nehala lučka goret.

Se mi zdi da so ti avti z tolko elektronike precej občutljivi.

Katee upam da hitro poštimate,pa se spakate na morje in se imate maksimalno lepo.Držim pesti.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
6.6.2008 14:22:12   
ursalara
Katee upam da boste problemček hitro rešili in da ni nič hujšega!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
6.6.2008 14:22:44   
Anchikaa

user posted image

Alfabeta,kje si že ti doma???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
6.6.2008 14:39:47   
sani1
Da se še jaz malo oglasim...

Vse pospravljeno, zlikano, torta v hladilniku....
Zdaj bi mogla it pa še neki za jest naredit pa grem raje malo ležat, da se spočijem pred jutrišnjim dnevom...

katee- upam, da ti zrihtajo avto in da se končno že spakiraš na morje...  user posted image   Sej bo...  Držim pesti, da se vse zrihta kot je treba...

Jaz moram tudi še v trgovino po mortadelo za fotra, ki pride jutri. Pa me je ravno dragi klical, da bo prišel kasneje tako, da upam, da pride še pravi čas... No to še morem naredit...

Ti kifelčki so pa odlični že samo preko slike.  Bi tudi jaz imela recept. Kdaj jih bom pa pekla pa vprašanje? Ker morem potem vedno vse sama pojesti- pa ni čudno, da sem tako debela...user posted image  

Pridem kasneje še malo pokomentirat...

A ja Neja in Aljaž vse najboljše in najlepše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
6.6.2008 14:48:47   
aurora6
Joj Alfabeta mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kr z ekrana bi jih dol vzela kok dobr zgledajo škoda k nisi bližje bi se kr najavila hahahahahahaha

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
6.6.2008 14:58:15   
nana35
mml,mislim,da sem poskusila vse s to Picaso,si bom pa še enkrat vzela čas,ko si ga bom lahko seveda,pa poskusila.Drugače pa bom šla v tečaj španščineuser posted image
No,včasih jaz tudi pozabim na Oleovit,ampak zadnje čase ne,ker jih imam vedno pred nosom.Seveda mu dajem eno kapljico,saj moraš baje dajat vsaj do enega leta.Ali pa še dalje,kajne?

Klemen zdaj spančka,tudi po moje zaradi vremena,pa po moje ne bo dolgo.To napišem in grem kuhat.

Intruder,saj 6 ur ali pa 8 ur spanja skupaj je pa veliko,a ni? Meni se že zdi tako.Klemen isto.Samo,da se pač zdaj ne zbuja ob 1h ali 2h ponoči,ampak ponavadi ob 5h,pa tudi pol 6h.No,danes se je pa ob 4h.Spal pa je od 21h.

triš,moj tudi sovraži čike,ker on ni nikoli kadil,niti nihče doma ne kadi,razen njegov brat in njegova draga,pa saj onadva ne stanujeta tukaj.Pa sem obljubila da bom nehala in sem.

alfabeta,ne draži nas s pecivom,a so to šamrole?Meni se zdi da se tako reče.Ja so dobre ja,...samo ne smem v času hujšanja...še dobro da so samo na sliki.user posted image

martinca,vidva s Patrikom pa sta res imela sr...ja važno je da sprejmemo to z nasmeškom na ustih ali vsaj z user posted image  na postu!!Čeprav ni niti malo hecno.Je bila babica zunaj s Klemnom in ko sta se vrnila,se je pa res vlilo,kot se pravi dobesedno-kot bi vlil iz škafa.

Ko sem jaz barvala stanovanje (bila sem ravno 2 meseca noseča,bila sem v kopalkah ker je bilo vroče kotuser posted image ),sem hotela pri zadnji sobici zmešati malo barvo,ker so mi tako naročili z bor mašino in tistim nastavkom za mešanje.Pa sem zmešala in dala ven in nehote sem se čisto rahlo dotaknila gumba na mašini.Ko je to špricnilo povsod po tleh ,po stenah,po stropu,še v predsobo in na vrata v dnevni sobi je namazalo,pa po TV(sploh je nisem čistila,sem jo kar podarila,če hočeš si ščistiuser posted image )in res bilo je vse po meni,barva je tekla z mene...In na koncu jezna kot user posted image ,valjda.Pa se zdaj na to spomnim tudi z nasmeškom,je bilo pa kruto,vsi so se smejali,samo jaz ne,pa ker sem mogla čistit...

katee,morje pa ti letos ni usojeno,a boste že porihtali in boste odšli.Držim pesti!!

Ker so ti avti,ki imajo polno elektronike resnično občutljivi,imava midva staro kanto-berlingota,celega v k...gre pa super.Moj dragi nič ne da na avte in luksus,tako da ko bo ta avto fuč,gremo po drugega,pa bog ne daj novega,ker to se ne splača.Razen ko si penzič in ti je to zadnji avto...user posted image

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
6.6.2008 15:08:12   
ursulina
joj, ste naklofale!! :) sem samo na hitro preletela,

katee, upam, da se bo le dobro izteklo!

z michelinkami pa smo tudi mi pri ta-velikih, bom mogoče nalimala slikico našega putrčka, pa da vidimo :)

triš, picasa je super... zdaj bomo vse klofale kolaže gor user posted image  user posted image

jaz pa se od včeraj popoldan sekiram, ker sem skoraj mastitis fasala... user posted image  ko sem držala malega na rami za kupček in mi je pritiskal na desno dojko me je začelo ful boleti in sem otipala zatrdlino... takoj laufala pod vroč tuš pa termofor sem celo noč imela gor... danes zjutraj sem si načrpala enormno količino mleka in zatrdlina je splahnela...bolečina pa tudi. tako da upam, da en bo nič hujšega...user posted image

lepo se imejte, se še kaj oglasim zvečer...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
6.6.2008 15:11:48   
ursulina
user posted image

evo, picasa rulz user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
6.6.2008 15:17:31   
Intruder24
nana pa meni je super kako lepo Vid aja, samo redkokdaj se zbujamo po večkrat, ko ima pač neke finte... loleki boleki so imeli probleme s tem kako spi user posted image . Glavno je da se jaz več ne sekiram in je svet lepši user posted image , pa še Vid sam zaajauser posted image .
Verjamem, da ti takrat tvoje mega barvanje (bi rekla abstraktno user posted image user posted image ) ni bilo všeč, fajn pa je ko se zanazaj lahko nasmeješ.

katee upam, da boš tolko bolj uživala ko boš na morju.

martinca ti si res mela eno veliko sranje danes, glavno da ti je vse ratalo nardit..

Dvitamin jaz dajem zdaj res resno, ker me je P malo prestrašila pri 3 mesecih, je pa res da včasih še kupčeke podira pol in špuka, pa upam, da niso kapljice zraven.Oleovit mu pa jaz ne dajem, ker je ena kapljica za tiste, ki dojijo in ne te na AM. Al se motim? V glavnem ko sem mu jih dala se je drl na polno obakrat, pa jih nimam več...mogoče je bilo naključje, ampak v tretje nebi več user posted image

Kak fajn, da je petek...bomo vsi skupaj doma user posted image

Kajenje sem nehala, malo po tistem ko sem zvedela da sem noseča user posted image tako da niti ne vem datuma, je pa zdaj že ziher eno leto kaj nisem prižgala. Se mi pa taaaak lušta včasih, ko je vse porihtano in mali spi, pa en Baileys pa čik...user posted image  to so bli časi...Drugače se pa fajn držim in nimam namena začet. Moj pa noče oz. kao ne more nehat user posted image user posted image c c c c

Pri nas pa sonček sije user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
6.6.2008 15:31:25   
vaney
Evo naju nazaj, mali je zmalical 150ml mleka+celo bananino kašico, zdaj se pa igra. Na obisku sva probala kašico iz krompirja+korenčka+bučk+cvetače, pa je s svetlobno hitrostjo letela ven, spremljal jo je pa histeričen jok. Zgleda, da še ni pripravljen na tako močen okus.

Joj, punce, jaz se pa sploh ne morem odločit, kateri stolček za hranjenje bi kupili...ful se nama dopade Per Perego prima pappa (ali nekaj takega) in Brevi slex. Jutri ga greva kupit, pa še zdaj ne vem, katerega. Na forumu so pa mnenja tudi deljena pol pol.

Kajenje; jaz sem v srednji šoli malo, na faksu, ko smo šle feštat, lani me je "metala" zaroka in mi je tudi ful dišalo, ko sem videla user posted image , sem takoj nehala, dišalo mi je pa za znoret celo user posted image . Zdaj pa samo občasno zvečer na balkonu kakšnega, pa še to samo, ko vem, da ne bo Gregata, ker je ful proti in še to Kim mentol, ki ne smrdijo preveč, da me ne zavohauser posted image , ker bi bil cel user posted image  v hiši. Si pa pravim, rajši enega ali dva na teden, pa mir kot pa da razmišljam, kje, kdaj in kako....Vsakodnevno pa nisem nikoli. Uf, sem celo filozofijo naredila iz tega.

Zdaj si grem pa kosilo naredit in malo pred tv ali pa igrat z Anžetom, ker išče mojo pozornost tukaj zraven na ležalniku.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
6.6.2008 15:36:05   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Kajenje sem nehala, malo po tistem ko sem zvedela da sem noseča user posted image tako da niti ne vem datuma, je pa zdaj že ziher eno leto kaj nisem prižgala. Se mi pa taaaak lušta včasih, ko je vse porihtano in mali spi, pa en Baileys pa čik...user posted image  to so bli časi...Drugače se pa fajn držim in nimam namena začet. Moj pa noče oz. kao ne more nehat user posted image user posted image c c c c

aja sem pa bla prej strastna kadilka po škatlo ali več na dan...kako se da odrezat, če hočeš...pa če se ne gre za tebe user posted image user posted image  vsaj pri meni je bilo tak...med nosečnostjo so mi full smrdeli.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
6.6.2008 16:10:17   
SuzanaKK
Mml še tukaj hvala za pomoč. Zlata si.

Martinca madonca, to pa je bilo pestro danes pri vas.

Nana pridno se uči, da bodo izpiti mimo in da boš lahko odprla salon. Glede kajenja, sem jaz kadila kot turk od 2. letnika srednje šole in vse do 25. leta, potem pa sem se lepega dne odločila, da ne bom več. In je kar šlo. Rešila sem se odvisnosti. Potem sem kadila, če sem šla kam žurat, ampak samo tisto noč, nikoli me ni nazaj potegnilo. Zdaj ko sem imela z Aljažem take težave, priznam, da bi si včasih kar prižgala, ampak ga nisem. Moj dragi pa ful kadi, tako da mu zaradi tega želo težimuser posted image .

Je pa Aljaž prejle prvič pojedel 200 ml AM in sem tako vesela, da bi kar vriskala. user posted image Ta Milumil je res očitno dober.

katee stiskam pesti, da boš čimprej na morju!!!!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
6.6.2008 16:57:38   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Ti kifelčki so pa odlični že samo preko slike.  Bi tudi jaz imela recept. Kdaj jih bom pa pekla pa vprašanje? Ker morem potem vedno vse sama pojesti- pa ni čudno, da sem tako debela...user posted image   

user posted image
tole so šamrole

user posted image
kifli so pa tole. Kaj bi ti?user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
6.6.2008 17:07:40   
vaney
alfabeta, tole pa ni več fer, samo ne reci, da imaš oboje zdaj pečeno doma, ker potem sem v eni uri pri tebi, pa makar pešuser posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
6.6.2008 17:34:44   
katee
Sem bila na servisu in je rekel, da je potrebno loputo za plin zamenjat in sondo. Na servisu me ni mogel prej naročiti kot v sredo zjutraj, tako da bom šla jaz lepo jutri na morje - naju bo z Žan Luko peljal oče, user posted image pa bo ostal doma in v sredo peljal avto na servis. So tam rekli, da nimajo več kot za 3 ure dela. In ko bo popravljen, pride user posted image za nama dol. Ker če vstanem še en dan v Lj, bom samo znorela. Res! Sicer bova s tamalim 3 dni sama, ampak bolje to, kot pa da se še kaj zgodi. 

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?