nana35
|
mml,mislim,da sem poskusila vse s to Picaso,si bom pa še enkrat vzela čas,ko si ga bom lahko seveda,pa poskusila.Drugače pa bom šla v tečaj španščine No,včasih jaz tudi pozabim na Oleovit,ampak zadnje čase ne,ker jih imam vedno pred nosom.Seveda mu dajem eno kapljico,saj moraš baje dajat vsaj do enega leta.Ali pa še dalje,kajne? Klemen zdaj spančka,tudi po moje zaradi vremena,pa po moje ne bo dolgo.To napišem in grem kuhat. Intruder,saj 6 ur ali pa 8 ur spanja skupaj je pa veliko,a ni? Meni se že zdi tako.Klemen isto.Samo,da se pač zdaj ne zbuja ob 1h ali 2h ponoči,ampak ponavadi ob 5h,pa tudi pol 6h.No,danes se je pa ob 4h.Spal pa je od 21h. triš,moj tudi sovraži čike,ker on ni nikoli kadil,niti nihče doma ne kadi,razen njegov brat in njegova draga,pa saj onadva ne stanujeta tukaj.Pa sem obljubila da bom nehala in sem. alfabeta,ne draži nas s pecivom,a so to šamrole?Meni se zdi da se tako reče.Ja so dobre ja,...samo ne smem v času hujšanja...še dobro da so samo na sliki. martinca,vidva s Patrikom pa sta res imela sr...ja važno je da sprejmemo to z nasmeškom na ustih ali vsaj z na postu!!Čeprav ni niti malo hecno.Je bila babica zunaj s Klemnom in ko sta se vrnila,se je pa res vlilo,kot se pravi dobesedno-kot bi vlil iz škafa. Ko sem jaz barvala stanovanje (bila sem ravno 2 meseca noseča,bila sem v kopalkah ker je bilo vroče kot ),sem hotela pri zadnji sobici zmešati malo barvo,ker so mi tako naročili z bor mašino in tistim nastavkom za mešanje.Pa sem zmešala in dala ven in nehote sem se čisto rahlo dotaknila gumba na mašini.Ko je to špricnilo povsod po tleh ,po stenah,po stropu,še v predsobo in na vrata v dnevni sobi je namazalo,pa po TV(sploh je nisem čistila,sem jo kar podarila,če hočeš si ščisti )in res bilo je vse po meni,barva je tekla z mene...In na koncu jezna kot ,valjda.Pa se zdaj na to spomnim tudi z nasmeškom,je bilo pa kruto,vsi so se smejali,samo jaz ne,pa ker sem mogla čistit... katee,morje pa ti letos ni usojeno,a boste že porihtali in boste odšli.Držim pesti!! Ker so ti avti,ki imajo polno elektronike resnično občutljivi,imava midva staro kanto-berlingota,celega v k...gre pa super.Moj dragi nič ne da na avte in luksus,tako da ko bo ta avto fuč,gremo po drugega,pa bog ne daj novega,ker to se ne splača.Razen ko si penzič in ti je to zadnji avto...