vaney
|
dan.... joj, ne boste verjele, ampak nam je crknila tipkovnica to je sigurno kazen, ker skoz tukaj gor visim zdaj je priklopil eno staro, na kateri je 3cm praha, ampak tipkat se pa vseeno da mi smo se ravno vrnili iz šopinga in smo ponosni lastniki stolčka za hranjenje Brevi slex. Jaz bi sicer kupila Per Peregota, ampak je premagala "logika", da se da z brevijem več naredit in da je za dlje časa, potem je za njega navijala še trgovka in jaz sem izvisela , no, ampak bo tudi tale čisto v redu nakupili smo še zaloge millerjevih plenic in Milumia, da bo zdaj nekaj časa mir. nana, saj jaz nisem kadilka, hec je v tem, da v moj družini nihče ne kadi, v tudi samo ena teta in so ful kritični do kadilcev, meni pa občasno zapaše, si ga privoščim in to je to, še zdaleč pa to ni vsak dan, škatlico imam za 2 meseca, pa ko pride kakšna kolegica zvečer ali pa tko, drugače pa ne in tudi vedno si grem takoj potem umit roke in zobe, ker nočem smrdet v bližini Anžeta. Uf, cela znanost, sva z ursolaro nekje na istem.... Anže je zmazal breskovo kašico z rižem, mleka noče, zdaj se igra v stajici, midva pa čakava, da senama speče pica, potem pa spat ali pa v Karlovac na srečanje VW ljubiteljev, Grega nekaj navija, da bi šli vsi skupaj tam, si je kar dopust vzel danes, da smo šli skupaj v šoping in malo okoli se je nekam poboljšal....upam, da nisem prehitro rekla Včeraj je šel z očetom neke avte gledat v Ajdovščino in sta sproti naletela na Fruktalovo tovarno in domov prinesla 2 cela paketa kašic oz. mu jih je kupil stari ata u, baby alarm (beri jok) se je vklopil, grem....