nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka oj grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , napisala km post, pol pa čist na koncu po pomoti nekaj pritisnila in je šlo vse v maloro . Pa veš da se je to meni že parkrat zgodilo in to ko sem hotela citirat,pa sem nekako stisnila ctrl in nek drugi gumb,ne vem kateri in je šlo vse p.m.Pa sploh nisem hotela pisat o tem,ker se mi je že to zdelo preveč tisti trenutek... Aja,včeraj je pa bilo točno 2 leti odkar ne kadim!!Bravo jaz! Nisem pa nikoli več poskusila čika,niti enega dima nisem naredila po prenehanju več.A je katera tukaj gor,ki kadi??To me pa res zanima. Moram pa povedat,da ima tudi moj Klemen na glavici že čisto majhno luknjico, jaz daje pa vsak dan samo 1.kapljico Oleovita.Po navodilih.A tiste,ki dajete Oleovit kapljice tudi dajete eno?? Golobček,jaz sem zamenjala Aptamil mleko za Novalac ta mesec,mi je dala v lekarni št.2(jaz še zadnji mesec dobim na recept),ki je že za po 6.mesecu,pa je rekla,da ni nič narobe,ker je zdaj že "skoraj"star 6 mesecev.Včeraj sem mu prvič dala,pa bomo videli,če bodo kakšne spremembe v sitosti.No danes je jedel ob 4h zjutraj in potem šele ob 10h s tem,da je imel še malo kašice v mleku. katrin,ti pa se kar malo pogosteje javi,seveda če ti bo zneslo.Sem že 1x mislila nate,kam si se izgubila. Pogrešam pa še kar veliko naših punc,ne vem kam so se skrile. intruder,saj ni nihče rekel,da bi Vid že moral prespati celo noč,je pa tudi res,da je skoraj cel mesec mlajši od Klemna in še od katerega drugega tukaj gor,pa tudi še ne prespijo cele noči.Jaz se ne obremenjujem s tem,če se bo ponoči zbujal,se pač bo,kaj pa hočem narediti?? Glede hranjenja je pri nas tudi tako,Klemen glasno protestira,če noče več mleka ali česarkoli že in ne spravim v njega niti kapljice več,tako da ga ne silim s hrano. Se pa ne sekiram kar se teže tiče,ker se mi zdi da je itak malo premočen,no,ne vem.P mi še nikoli ni rekla,da je pretežek,ampak nikoli se ne ve.Bolje tako,ker stradati ga pa kasneje ne bom mogla,če bi me P slučajno opozorila glede teže. Lahko pa mi prineseš te granule,če boš zase kupovala v lekarni,bom vesela,ja.Prosim. Klemen se ponoči non stop odkriva,čeprav ima kratko pižamico,pa ga pokrivam in se spet odkriva.Ali mislite,da mu je vroče ali kaj?Meni sicer res ni hladno,pa zakuham tudi kdaj v postelji,ampak ta dva dni pa ni neke vročine,on pa spi samo če je odkrit,ko ga pokrijem ni sem in tja,se spet razbrca. Zdaj pa grem dalje za knjige ,Klemen je danes malo zunaj z babico,ker ne dežuje,včeraj sva sedela samo na balkonu in zunaj na terasi,pa dedi je bil malo z njim zunaj kar tako po ulici in pred hišo. Joj,kak mi ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!se za učit!!!!!!!!!!!!!!!!!!