|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
6.6.2008 11:25:00   
SuzanaKK
golobček še sreča, da sem šla malo za nazaj preleteti. Ja super no, velja za sredo. Mojo tel. mislim, da imaš, tako da se slišiva in vidiva. Bosta z Nino sami ali bodo vsi trije v kompletu? Upam, da se vreme izboljša (in moje zdravje) in bomo lahko končno šli k Sladkem Toniju.

Martinca ful lepi prstani. Nekaj mi povej, kaj Patrik je bil zdaj tudi 1. ceplen? Aljaža zaradi čakanja na krvne alergološke teste niso cepili pri 3-h mesecih, tako da imamo 3. 7. šele drugo. In me jezi, ker če ne bo tipitopi zdrav, ne bo mogel dobiti druge doze rotarixa. Pismo nouser posted image , grrrr.
Sunny en velik user posted image zate. Vem, kako zelo grozno je, če otrok noče jesti. Priznam, da sem sama skoraj izgubila živce, prejokala po cele dneve, ko se je bližal čas obroka, sem se kar tresla. Zadnje dni mi Aljaž spet lepo je, poje 4 obroke po 180 ml, kar se mi zdi čisto ok. Res, držim pesti no, ker se mi zdi, da kot mati preneseš marsikaj, da je otrok zahteven, da rabi konstantno animacijo, da ti bedi celo noč itd., samo da je, ker veš, da se le tako normalno razvija. Joj, kako sem zdaj zabluzila, ampak to je ležalo v meni. Martinca še enega zate in za Patrikauser posted image .

Mala pikica hitro se vrni med nas.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
6.6.2008 11:32:41   
Golobček
Evo se še jaz na hitro javim (je moj doma )user posted image user posted image ,

TRIŠ  ne rabiš skrbet sem koze ornk not zaprla,  pa jim naročila naj se hitro napasejo da pol čimprej zginejouser posted image user posted image .

Kar se tiče kaplic bi jih naj mamice ki dojijo dajale 7, tiste ki so na adaptiranem mleku pa 5 . Jaz jih dajem Nini 5 ima pa na glavici že skoraj zaraščeno luknico.

Drugače pa je začela štrajkat pri hrani komaj spravim 400 mml mleka v njo čez cel dan , tako da sem ga sedaj zamenjala za Novalac pa bom videla če je kaj boljše.

Moram it ,,kozike,, kličejo

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
6.6.2008 11:33:13   
Katrin
Hvala! user posted image

TRIŠ: meni so nazadnje rekli 7 kapljic (pa priznam, da nisem ravno vestna);

PS: bom poskusila biti malo bolj ažurna na naši temi, a včasih mi enostavno zmanjka časa user posted image

Držte se!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
6.6.2008 11:41:56   
Intruder24
Pozdravljene,

mi smo se to noč zbudili 2x in sicer najprej ob pol 1, ne vem zakaj, ga nisem vzela niti iz postljice ampak sem ga lepom pocartala kar tak in je zaspal nazaj do 4, ko se je najedel in spal do 6:30...sem se odločila, da se ne bom več sekirala glede spanja in poslušala druge kako že mora prespati celo noč...Ker je nerabi user posted image ...sem prebrala malo literature o spanju in sem bolj mirnauser posted image ...
Sem pa vesela, da sem kljub temu da nisem brala še nič o tem kako je najbolje da otrok sam zaspi, nardila vse prav in zdaj res lepo zaspi zvečer že 3 noči zapored...upam, da pri tem ostane.

Voda jaz prekuham 10 min, potem jo pa precedim skozi čajne vrečke, ki se dobijo v DM in so taki filter.

Meni prav paše, da se je malo ohladilo, samo deževat pa nebi rablo, sicer pa zdaj tukaj ne dežuje.

nana v A grem v IKEO, ker še morama kupit 3 omare in nekaj polic, da je končno vse pod streho user posted image , pa v lekarno grem. Mislila sem če katera rabi te granule, da jih lahko vzamem.

hranjenje... Vid recimo je danes pojedel le hruško in 50 ml mleka za malico. Včeraj pa pol jabolke in 100 ml mleka, pa ne morem ga siliti...sem mnenja, da če ga siliš pa potem tudi nima meje in odnosa...če mu ni mu ni...se bo zdaj verjetno prej zbudil. Ima pa zelo rad rižev grisek od milupe, je včeraj pojedel 120 ml plus še 50 ml spil...pač kak mu je...

Nič grem še malo pospravljat..

Vsem slavljenčkom vse naj najlepšeuser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
6.6.2008 11:43:44   
Intruder24
Kapljice mi moramo dajati 3 kapljice d vitamina, pa malo na sončku (takrat, ko ni nevarno) , pa pri 3 mesecih ni bilo ok, zdaj pa je že fajn.user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
6.6.2008 12:01:49   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

oj
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image , napisala km post, pol pa čist na koncu po pomoti nekaj pritisnila in je šlo vse v malorouser posted image user posted image .

Pa veš da se je to meni že parkrat zgodilo in to ko sem hotela citirat,pa sem nekako stisnila ctrl in nek drugi gumb,ne vem kateri in je šlo vse p.m.Pa sploh nisem hotela pisat o tem,ker se mi je že to zdelo preveč tisti trenutek...

Aja,včeraj je pa bilo točno 2 leti odkar ne kadim!!Bravo jaz!user posted image Nisem pa nikoli več poskusila čika,niti enega dima nisem naredila po prenehanju več.A je katera tukaj gor,ki kadi??To me pa res zanima.

Moram pa povedat,da ima tudi moj Klemen na glavici že čisto majhno luknjico, jaz daje pa vsak dan samo 1.kapljico Oleovita.Po navodilih.A tiste,ki dajete Oleovit kapljice tudi dajete eno??

Golobček,jaz sem zamenjala Aptamil mleko za Novalac ta mesec,mi je dala v lekarni št.2(jaz še zadnji mesec dobim na recept),ki je že za po 6.mesecu,pa je rekla,da ni nič narobe,ker je zdaj že "skoraj"star 6 mesecev.Včeraj sem mu prvič dala,pa bomo videli,če bodo kakšne spremembe v sitosti.No danes je jedel ob 4h zjutraj in potem šele ob 10h s tem,da je imel še malo kašice v mleku.

katrin,ti pa se kar malo pogosteje javi,seveda če ti bo zneslo.Sem že 1x mislila nate,kam si se izgubila.
Pogrešam pa še kar veliko naših punc,ne vem kam so se skrile.

intruder,saj ni nihče rekel,da bi Vid že moral prespati celo noč,je pa tudi res,da je skoraj cel mesec mlajši od Klemna in še od katerega drugega tukaj gor,pa tudi še ne prespijo cele noči.Jaz se ne obremenjujem s tem,če se bo ponoči zbujal,se pač bo,kaj pa hočem narediti??
Glede hranjenja je pri nas tudi tako,Klemen glasno protestira,če noče več mleka ali česarkoli že in ne spravim v njega niti kapljice več,tako da ga ne silim s hrano. Se pa ne sekiram kar se teže tiče,ker se mi zdi da je itak malo premočen,no,ne vem.P mi še nikoli ni rekla,da je pretežek,ampak nikoli se ne ve.Bolje tako,ker stradati ga pa kasneje ne bom mogla,če bi me P slučajno opozorila glede teže.

Lahko pa mi prineseš te granule,če boš zase kupovala v lekarni,bom vesela,ja.Prosim.

Klemen se ponoči non stop odkriva,čeprav ima kratko pižamico,pa ga pokrivam in se spet odkriva.Ali mislite,da mu je vroče ali kaj?Meni sicer res ni hladno,pa zakuham tudi kdaj v postelji,ampak ta dva dni pa ni neke vročine,on pa spi samo če je odkrit,ko ga pokrijem ni sem in tja,se spet razbrca.

Zdaj pa grem dalje za knjigeuser posted image ,Klemen je danes malo zunaj z babico,ker ne dežuje,včeraj sva sedela samo na balkonu in zunaj na terasi,pa dedi je bil malo z njim zunaj kar tako po ulici in pred hišo.

Joj,kak mi ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!se za učit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
6.6.2008 12:10:01   
mml
No en lep deževen pozdrav user posted image

Najprej, da po tem ne pozabim

Neja in Aljaž  vse najbojše za 5. mesecev user posted image user posted image

Sem včeraj popoldan manjkala, zvečer mi je zmanjkalo časa in danes sem imela cel kup za prebrat, po tem mi je RR nekaj štrajkal, tako da sem šele sedaj prišla do tega, da kaj napišem

martinca vodene koze/norice lahko pri odraslem potekajo dosti hujše kot pri otrocih in lahko povzročijo tudi pljučnico, zato svetujejo, da se odrasli, ki noric niso preboleli, proti noricam cepijo.
Prstani so pa super user posted image , upam, da jih bosta dolgo in srečno nosila user posted image

vaney hiše pa po "preobleki" sploh ni za prepoznat user posted image . Super, da ste s tem sedaj zaključili

suzana upam, da te tale nadležni prehlad hito zapusti user posted image , se spomnim kako zanič sem se jaz zadnjič počutila...no glavno da mine

katee uživaj na morju, jaz pakiram še kar rada, dosti manj rada po tem razpakiram, ko pridem domov user posted image

intruder jaz se tudi ne obremenjujem s tam ,kako spijo drugi otroci, Matic je tudi še daleč od tega, da bi prespal celo noč v kosu, ampak dokler se zbudi takole za dojenje in po tem spet spi, se prav nič ne pritožujem user posted image . Otroci so pač rzlični, tako kot smo različni odrasli

klepetka ampak tole si ga pa res dobro pihnila user posted image . Kako je kaj Maruša? Je lahko pisala matematiko? A je Lana že zdrava? Matic spet nekaj bolj ponoči pokašljuje, pa ne vem a ima malo refluksa in ga to muči ali je spet kaj prehlajen, no ja bo že...

ursalara user posted image  za nove mere in opravljeno cepljenje. Kako vam je pa uspelo spravit že komplet cepljenje skozi? Matic bo drugo dozo dobil šele v četrtek, po tem ga čaka pa še ena, upam, da ne bo šal P prej na dopust...

triš user posted image  za korenjaka, ki ni nič jokal, ko je dobil pikico

alfabeta se igram z idejo, da bi danes pekla tvoje rogljičke, ko je tako gnilo vreme...koliko ti jih pa pride iz cele kile moke???

nana a si Picaso poskusila odstranit v celoti...(greš v nadzorna plošča - programi in funkcije - poiščeš Picasa in klikneš odstrani, po tem pa poskusiš še enkrat namestiti)...ne vem, mogoče bo pa šlo user posted image

Matic je danes zaspal po dopoldanskem dojenju, česar ponavadi ne naredi in še kar spi, pa je spal do 9.30 (no z enim postankom za dojenje in enim za dudo user posted image ).

Sem prepričana, da sem spet pol pozabila ali pa zamešala imena

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
6.6.2008 12:32:58   
ursalara
Mml-ja to je bilo naše zadnje cepljenje v tem nizu!Prvo speljenje je dala skozi pri 3 mesecu,potem pri 4 in zdaj 5 mesecu!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
6.6.2008 12:35:32   
ursalara
Mml joj nehaj z temi rogljički od alfebete mi smo že zasvojeni z njimi sem ji že rekla da je ona kriva da se mi kg nabirajo!Kar veliko jih pride iz 1kg moke no ravno štela jih nisem samo 3 veliki pekači so meni prišli pa vse je zmanjkalo v cerka 1 uri!je pa obljubljala da bo danes dala še en recept gor a ne Alfabeta!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
6.6.2008 12:49:33   
mml
ursalara hvala za info...po tem bom pa pekla samo iz pol kile...Samo moram prej še feto nabavit...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
6.6.2008 12:56:59   
Intruder24
nana  granule velja. Spanje, sej mi ni noben tukaj na RR rekel, da bi moral Vid prespati celo noč user posted image .

Problem je v tem, da je on že spal celo noč in pol je folk pameten in mi pamet soli, ko nima pojma o mojem otroku. Ker ne vejo, da zdaj spi po 8 ur v kosu, prej pa je šel spat ob polnoči in je spal 6 ur...pa je to bilo kao celo noč...mah nima smisla. Itak, pa dalje spi..spi od 20/21 do 6/7 zjutraj. Vmes se 1x zbudi za hranjenje (med 2 in 4 uro) in takoj zaspi nazaj . IN pol so mi drugi piskali kako in kaj, pa sem od utrujenosti pozabla razmišljat s svojo glavo user posted image  me je moj user posted image  malo spomnil, da ni prav in smo zdaj spet ok...

Vid še tudin kar spi user posted image  to je vreme ziheruser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
6.6.2008 13:21:16   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Aj,včeraj je pa bilo točno 2 leti odkar ne kadim!!Bravo jaz!user posted image Nisem pa nikoli več poskusila čika,niti enega dima nisem naredila po prenehanju več.A je katera tukaj gor,ki kadi??To me pa res zanima.

Veš da to sem jaz hotla vprašat pred dvemi dnevi pa sem pol pozabila.Telepatske misli.Ja jaz sem kadila na skrivaj pa me je moj ene 3x dobil pa je bla šola za po.....No nazadnje mi je pa rekel da če me še enkrat dobi da začne tudi on kadit in to marlboro rdeče.No pa sem prišla do zaključka da se ne splača,ker pol bomo bankrotiral.user posted image user posted image user posted image user posted image .Moj namreč sovražiiiiiiiiiiiiiii čike.V življenju ga še ni dal v usta kaj šele da bi ga prižgal.user posted image

Žan pa se tudi nonstop odkriva ,pa ne vem če je to zato ker bi mu bilo vročeuser posted image

Glede knjig pa ti nisem nič fouš.Se mi pa smiliš ampak bo potem lepše ko bo večja plačauser posted image

Ja glede picasa2 pa ti ne znam razložit ker nisem nek mojster ampak se učim na RR-uuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
6.6.2008 13:24:24   
Alfabeta

Toliko da vas malo podražim, zdaj grem pa pospravit posodo!!user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
6.6.2008 13:25:11   
TRIŠ
Njami ,njami 

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
6.6.2008 13:25:30   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: mml

ursalara hvala za info...po tem bom pa pekla samo iz pol kile...Samo moram prej še feto nabavit...

ja jaz jih pečem iz ene kile ker nas je res veliko pa mojuser posted image ko navali in ko se mu pridruži še moj brat je  takoj skleda prazna!Feta ja res nisem mogla verjeti da bodo tako dobri z tem sirom,sem bila kar malo skeptična samo so naravnost fantastični!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
6.6.2008 13:27:51   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Aja,včeraj je pa bilo točno 2 leti odkar ne kadim!!Bravo jaz!user posted image Nisem pa nikoli več poskusila čika,niti enega dima nisem naredila po prenehanju več.A je katera tukaj gor,ki kadi??To me pa res zanima.

Jaz ne kadim. V študentskih časih in občasno na potovanjih sem pokadila kakšen cigaret, tako za foro, ampak mi je vedno ostal takšen zoprn okus v usti, tako da me je po tem minilo, da bi spet kamlu kadila user posted image . Očitno mi manjka gen za odvisnost od nikotina

Moram pa povedat,da ima tudi moj Klemen na glavici že čisto majhno luknjico, jaz daje pa vsak dan samo 1.kapljico Oleovita.Po navodilih.A tiste,ki dajete Oleovit kapljice tudi dajete eno??

Jaz dajem še vedno 1 kapljico, tudi pri Manci sem ves čas devala po eno kapljico. Pa če sem čisto iskrena, če je sonce kar pozabim na Oleovit, ob takšnem dežju se pa spomnim.

Klemen se ponoči non stop odkriva,čeprav ima kratko pižamico,pa ga pokrivam in se spet odkriva.Ali mislite,da mu je vroče ali kaj?Meni sicer res ni hladno,pa zakuham tudi kdaj v postelji,ampak ta dva dni pa ni neke vročine,on pa spi samo če je odkrit,ko ga pokrijem ni sem in tja,se spet razbrca.

Po mojem mu ni vroče, ampak pač brca, ker mu je to super in ker sedaj to zna user posted image .

Zdaj pa grem dalje za knjigeuser posted image ,Klemen je danes malo zunaj z babico,ker ne dežuje,včeraj sva sedela samo na balkonu in zunaj na terasi,pa dedi je bil malo z njim zunaj kar tako po ulici in pred hišo.

Pri nas pa že cel dan ogabno dežuje, trenutno se prav na debelo zliva user posted image

Joj,kak mi ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!se za učit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdrži še teh nekaj dni, pa bo vse tole za tabo, bomo zelo držale pesti user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
6.6.2008 13:31:53   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Toliko da vas malo podražim, zdaj grem pa pospravit posodo!!user posted image user posted image

user posted image

Receptek na ZS prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
6.6.2008 13:34:51   
martinca
suzana, Patrik je bil zdaj drugič cepljen. je bil malo prehlajen, pa ga je P pregledalain je bil njej videt ok pa ga je vseeno cepila. Kje pa je Sladki Toni? tudi zate en user posted image

sva pa prej s Patrikom imela prigodo. pa da vam povem. ko ima hudič mlade jih ima velik.
sva prej ob 9.30 zmazala en celi obrok riževe kašice. trebuh je imel tako napetuser posted image pa sem jaz šla vmes pisat eno prošnjo za na občino, Patrik se je igral v igralnem centru. pa si še s svakinjo pišema pa mailu sem in tja mi je pomagala prošnjo sestavit. te je mali že postal malo tečen, pa še kolcat ga je začelo. sem mu dala ene par žličk breskovega soka. ga dam v kinderpet, da bi malo zaspal, ko čez en čas zaslišim, kako njemu gor poganja. pa naekrat samo vse v loku prinese ven iz njega, pa še enkrat, pa še enkrat. vse je blo pobruhano.user posted image dobro da imam podlogo na jogiju, če ne bi lahko šla danes še nov jogi kupituser posted image , da bi imel kje spat. meni se je že v tistem mudilo hiter prošnjo printat, da jo bom pač pravi čas prinesla na občino (do 12). malega hitro previjat. Irena mi hitro govori kaj še  naj popravim... prava norišnica.
no HB sva potem pravi čas prišla na občino, da sem lahko oddala prošnjo. pol pa sem imela še čas it v Alpino gledat za čevlje. sem ene take lepe najdla. zdaj še moram Ireno sabo peljat, da še ona pove kaj misli.
zdaj pa spet dež lije že ne vem kolikokrat danes. user posted image sploh ne moreš nikamor z vozičkom.
nana, user posted image user posted image za ti dve leti. jaz bom pa imela po vsej verjetnosti 14.12. drugo obletnico.user posted image
uči se, zdaj je tako slabo vreme ne moreš s Klemenom nikamor. ko bo pa lepo bota pa lahko šla. takrat pa spet ne bo časas za učenje.user posted image

mml, kdaj pa se moraš cepit? ko jih že imaš?

intruder, ne sekiraj se, če se Vid še prebudi ponoči. tudi to bo enkrat minilo. user posted image zate.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
6.6.2008 13:35:22   
Alfabeta

alfabeta se igram z idejo, da bi danes pekla tvoje rogljičke, ko je tako gnilo vreme...koliko ti jih pa pride iz cele kile moke???

Se oproščam, nisem bila prej nič gor ker sem šamrole pekla. Sedaj vidim.... Iz 1 kg moke jih pride 64 (ker testo razdeliš na 8 kupčkov in potem te kupčke razvaljaš v kroge in vsak krog razrežeš na 8x. Torej 8x8=64). Upam, da sem bila dovolj razumljivauser posted image  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
6.6.2008 13:35:28   
ursalara

user posted image

Hvala zelo si prijazna!Spet se mi sline cedijo v prazno!user posted image user posted image
Recept prosim!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
6.6.2008 13:35:33   
mml

user posted image

tole je tudi slastnouser posted image

Moji rogljički sigurno ne bodo za fotografirat, upam, da bodo vsaj dobri user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 6.6.2008 13:36:37 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
6.6.2008 13:35:58   
martinca
alfabeta, kaj si ti smešna kake lušte nam ti delaš?

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
6.6.2008 13:36:13   
Alfabeta

ne rabiš! Lahko daš navaden sir, jaz vedno delam z navadnim

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
6.6.2008 13:37:40   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

user posted image

Receptek na ZS prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Čak zdej moram pa že razmislit.... Bi, ne bi, bi, ne bi.... user posted image user posted image user posted image

Bom ga pretripkala pa ti ga zvečer pošljem, prav?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
6.6.2008 13:37:57   
mml
No tako, danes pa jaz smetim tukaj, ker Matic drnjoha....sram me bodi user posted image ...saj bi lahko likala, ampak sem prepričana, da bi se Matic takoj zbudil user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?