|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
6.6.2008 8:16:33   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Zdaj, ko sem pisala o vodi, se je začel Anže dret ko sraka in grem pogledat, kaj mu je, pa vidim reveža na trebuhu, prisilno pase kravice in se dere zraven, naj ga kdo rešiuser posted image  ampak obrnit pa ne, jao jao jao

Joj sem pozabila povedat da bi se včeraj Žan skoraj obrnil na trebuščka.Zdej pa sedežna varjanta odpadeuser posted image .Ostane samo še igralni center in stolček za hranjenjeuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
6.6.2008 8:18:11   
katee
Aljaž in Neja: vse najboljše!!!!

user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
6.6.2008 8:21:08   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Mi imamo tudi Brito ampak ne vem če pa uniči bakterijeuser posted image Mislim da neuser posted image

Jaz imam te nove filtre Matrix, ki razen vodnega kamna zmanjšajo tudi količino aluminija in nekaterih težkih kovin (svinec in baker). Poleg tega občutno zmanjša količino snovi, ki vplivajo na vonj in okus npr. klor, nekateri pesticidi in organske nečistoče. Kakšna bakterija pa sigurno ostane, zato pa jaz potem vodo za Nejo še vedno prekuhavam.

Ja tudi jaz imam te filtre ampak nekako ne zaupam tejle vodici ki smrdiuser posted image .

Vidiš sploh nisem pripravljena za primer, če bi tudi pri nas voda smrdela.user posted image  Bom morala tudi kakšno vodo v trgovini kupit za vsak slučaj.

Posodo pa bi mogoče lahko dobila tudi v kakšni kmetijski trgovini.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
6.6.2008 8:23:04   
Sunny Morning
Joj sem pozabila povedat da bi se včeraj Žan skoraj obrnil na trebuščka.Zdej pa sedežna varjanta odpadeuser posted image .Ostane samo še igralni center in stolček za hranjenjeuser posted image

Še dobro, da imava ful široko sedežno in je dovolj prostora za Nejo, da se obrne pa ne bo dol pala. Ampak ji vseeno nastavim še povštre, da sem jaz mirna. Nekaj časa bo še zaleglo potem pa tudi to ne več.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
6.6.2008 8:24:34   
vaney
triš, mi imamo tudi izvir 4 km stran od nas in poleti hodimo tja po vodo, je zelo čisto in dobra, samo malo težji dostop je z avtom, ker je precej klanec brez asfalta. Pa večina sploh ne ve za njega, ker je skrit ob Kolpiuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
6.6.2008 8:24:42   
Sunny Morning
Aljaž, Neja ti želi vse najboljše za vajin mini RD user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
6.6.2008 8:29:39   
TRIŠ
Katee zdej sem se pa nasmejalauser posted image mailu

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
6.6.2008 8:35:56   
Katrin
Dobro jutro vsem, in tistim, ki se me še spomnite user posted image

Dolgo se nisem oglasila, ker enostavno nimam časa, vas pa kar dokaj redno berem user posted image

Naši sončki rastejo in napredujejo ... 5 mesecev - kam je šel čas???

No, Anže je še vedno naš sonček: vedno nasmejan, zgovoren, brblja in se pogovarja; čez dan spi bolj malo, saj spi ponoči 12 do 14 ur (10 ur brez dojenja); še vedno se samo dojivauser posted image  Je krepak in vesel fant, ki nas vsak dan razveseli s čim novim. Veliko smo zunaj; Kaja je čisto nora nanj on pa na njo - samo da jo vidi ima nasmeh do ušes user posted image

Drugi teden gremo na dopust in se vrnemo konec julija, potem se pa spet kaj oglasim. Imejte se !!!

In izkoristite vsak prost trenutek, da ste s svojimi sončki user posted image user posted image user posted image

katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
6.6.2008 8:46:53   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
Drugi teden gremo na dopust in se vrnemo konec julija

Mater, to pa je dopust.user posted image  Pa, da boste užival.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
6.6.2008 8:52:48   
TRIŠ
Katrin lepo da si se oglasila.user posted image user posted image user posted image user posted image za Anžeta in njegov nočni spanec.Pa lepo se imejte na dopustuuser posted image .Temu se pa lohk reče dopustuser posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
6.6.2008 8:53:35   
TRIŠ
Midve z Lano pa čakava Žana da se zbudi.Kadar se kam odpravljamo on spi kot da bi bil plačanuser posted image

Joj sem pozabila povedat da smo imeli včeraj posvetovalnico in je bil cepljen.Niti oglasil se niuser posted image .Samo smejal se je.Imamo pa mehko glavico in je rekla da morava povečat kapljice na 10user posted image ,ker drugače se lahko razvije rahitis.Katera mogoče kaj več ve o temuser posted image Koliko kapljic dajete mamice ki dojite?

Smo pa pravi debeluščki.Rekla je da je možno da je glavica še mehka, ker je tako nenadoma zrastel
7650g in 65 cmuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 6.6.2008 8:57:55 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
6.6.2008 8:55:06   
katee

Midve z Lano pa čakava Žana da se zbudi.Kadar se kam odpravljamo on spi kot da bi bil plačanuser posted image

Samo, da te dela živčno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
6.6.2008 8:56:13   
katee
Jaz tudi letim dol iz RR. Grem v službo, ker imajo še neko darilo za Žan Luko, pa v trgovino, potem pa pakirat. To je moj najljubši del priprav!!!
Se beremo kasneje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
6.6.2008 9:00:33   
martinca
vaney, user posted image user posted image user posted image full lepa fasada. zelo lepo imata urejeno, okolica bo pa že še prišla na vrsto.
katarinas, user posted image user posted image za user posted image user posted image

Jaz pa sem si spet kupila za dušo čajčke in čajnik Tako da lahko pridete na dober čajček

zdaj bote pa lahko pri tebi čajčkale namesto kofetkale

sunny
, Patrik je danes tudi rabil eno uro da je pojedel 150 ml. je bil tako zaspan, zaspat pa ne. lačen, zaspan....komaj komaj da je potem meni na rokah zaspal. no, saj zdaj pa že bedi.user posted image

Aljaž in Neja vse naj naj za 5. mesec!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
6.6.2008 9:01:21   
martinca
katee, uživajte na morju!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
6.6.2008 9:06:27   
TRIŠ
Aja rekla pa je P da ga moramo malo izpostavljat sončku,tako da pepeny nekaj časa ne bo v uporabiuser posted image .Očitno smo ga preveč skrivali pred soncem.Zdej grem pa zbudit Žančkauser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
6.6.2008 9:08:23   
nana35
Dobro jutro!

Triš,user posted image za nakup,jaz bi tudi malo,samo še ne vem kaj bi kupilauser posted image .Bi se že kaj našlo.

Joj kako dolg postuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A to pomeni,da bi jaz morala biti vedno rdeča?? Moji posti so zmeraj približno tako dolgi,kot tale tvoj.

katee,mi imamo tudi kar trdo vodo,pa čeprav ima mrežico notri,ko naliješ,vseeno še vedno precedim prekuhano vodo skozi cedilko,prekuhavam jo pa v grelniku za vodo in vsake toliko grelec ščistim z raztopino proti vodnemu kamnu. Ta grelec jemljem s seboj povsod,mislim, da je to najboljša stvar, ki jo imam trenutno.
Na morju pa uživajte,želim va slepo vreme!!

martinca,Trenja sem gledala samo na začetku,potem pa ne več,tako da sem vajinega župnika zamudila.Ga bom pa šla obiskatuser posted image .

Aljaž in Neja vse najboljše!!

Triš,lepo in super za cepljenjeuser posted image  in za nove mere!

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
6.6.2008 9:20:43   
ursalara
Klepetka ja tudi tebe je v včerajšnih postih malo zajebaval škrat!     user posted image Samo z sms si pa res malo mimo udarila,pa dobro da ni prijateljica zamerila in da ji je bilo smešno!

Sunny upam da bo Neja kmalu dobila apetit za papcati!  user posted image

Aurora mi imamo kalpljice v hladilniku!  user posted image za avatar!

Vaney super hiška! user posted image

Alfabeta zelo lepe mišelinke!user posted image     

Katarinas   user posted image za user posted image user posted image zvezdici

Nana
ja hudičauser posted image ne vem kaj te potem zeza tale program,če ne boš kaj razumela kar vprašaj!

Triš kam ste šli to v Supernovo?Pajčna joj ne me rajcat!   user posted image tam imajo najboljše palačinke pa plošče joj sem velikokrat tam sploh ko imamo kakšno praznovane!      user posted image Ter seveda    user posted image za pridobljene gramčke in cm in uspešno prestano cepljenje!

Katee za   user posted image nov avatar!

Glede čustev odkar je v meni začelo rasti novo življenje sem zelo čustvena in zdaj ko jo imam ob sebi mojo malo princesko mi lahko samo eden reče čisto nepomembno stvar  user posted image pa bo takoj solza na obrazu!     user posted image Včasih nisem bila taka me niti ena stvar ni mogla vržti iz tira zdaj pa že malenkost naredi svoje!

Martinca ja jaz sem gledala malo trenja in sem videla župnika!Ti se kar malo pohvali!

Pri nas tudi dežuje!

Aljaž vse najboljše!
  user posted image

Neja vse najboljše!
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
6.6.2008 9:36:55   
Anchikaa
Jutro.
Za nami je popolna polomija od noči.Miljavžntkrat ji je blo treba dudo dat,skoz se je odkrivala.Ob 5h pa se je odločila da je cajt za jest.OK,ni problema.Pol je malo nazaj zaspala,do pol sedmih od takrat pa več ne.Tečna je 300 na uro,zaspana,ker se ji vidi spat pa ne in ne.Pa še ven ne mormo,ker vsake tolko malo dežek pada.Men se bo zrolalo!!!!

Upam da bo popoldan kaj spala ker drugače bom hodla s piskrom kafeja okoli po bajti.

Neja in Aljaž vse naj naj za vajina praznikauser posted image .

LP,
Anchikaa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
6.6.2008 9:57:53   
SuzanaKK
Lep pozdrav od bolnice!

Ja tale viroza se je čisto zaljubila v mene in sploh noče proč. Posledično me zaradi tega kar pogosto boli glava, ne morem gledati v ekran, zato sedaj nekaj štrajkam pri RR. Ampak danes, sem pa nujno morala priti, saj naš Aljaž želi Neji vse vse najboljše za mini rojstni dan!!!!user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim se moj mali lepo zahvaljuje za čestitke.

No vreme pa je za bruhat in tako bo baje ves vikend, midva pa bova čisto sama, ker je ata G. ta vikend v vojašnici.

Grem še malo za nazaj prebrat, ko Aljaž še spi.

Lp

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
6.6.2008 10:21:32   
vaney
triš, jaz moram tudi dajat Anžetu 10 kapljic vsak dan. In je rekla, da naj se potrudim, da ne pozabljala, ker ima na eni strani glavico zaležano, pa hitro je zrastel, tako da nam je precej povečala količino kapljiv, preventivno+veliko sonca (ja, kje naj ga pa staknemuser posted image )

no, midva greva zdaj na tortico+kavico, sva našla pri sosedi prevoz, ker sva brez avta, ampak če se hoče, se vse dauser posted image  samo, da nisva doma, zaprtauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
6.6.2008 10:34:05   
klepetka
oj
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image , napisala km post, pol pa čist na koncu po pomoti nekaj pritisnila in je šlo vse v malorouser posted image user posted image . Zato zaenkart samol ep pozdrav.Mi ne gre še enkart pisat.

aja, samo to
 ALJAŽ IN NEJA, VSE LEPO VAMA ŽELIVA Z LANO OB MINI PRAZNOVANJUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 6.6.2008 10:36:28 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
6.6.2008 10:35:16   
katarinas
Neja vse najboljše, pa da boš bolj pridno papala!!user posted image user posted image user posted image
Aljaž vse najboljše!user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
6.6.2008 10:37:44   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Jutro.
Za nami je popolna polomija od noči.Miljavžntkrat ji je blo treba dudo dat,skoz se je odkrivala.Ob 5h pa se je odločila da je cajt za jest.OK,ni problema.Pol je malo nazaj zaspala,do pol sedmih od takrat pa več ne.Tečna je 300 na uro,zaspana,ker se ji vidi spat pa ne in ne.Pa še ven ne mormo,ker vsake tolko malo dežek pada.Men se bo zrolalo!!!!

Upam da bo popoldan kaj spala ker drugače bom hodla s piskrom kafeja okoli po bajti.

user posted image user posted image  joj joj poznam to, kadar je tako vreme so otroci res tečni...Lara zdaj HB spi, moram it hitro kaj narest, da ne bo spet kmal user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
6.6.2008 10:45:25   
aurora6

ALJAŽ user posted image

NEJA user posted image

< Sporočilo je popravil aurora6 -- 6.6.2008 10:49:46 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?