|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
2.6.2008 20:52:59   
NadjaB
Ojla čveke,
vsak dan toliko naklofate strani, da komaj preberem. Pisat pa skoraj nimam več časa. Nasl.teden imam še zadnji izpit in moram stisnit, da bom začela hitro z diplomo.

Gašper je bil danes tako tečen, da joj. In ko se je jokal, je kar kričal vmes. Sem skoraj živčnega fasala. Nisem tega navajena, ker ni imel sploh krčev in bil priden vse do zdaj, zdaj pa zgleda, da ga zobki dajejo. Jooooj mene.

Lepo bodite, moram it perilo obesit in učit..čeprav mi itak da ni. user posted image

cao

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
2.6.2008 20:56:56   
vaney
čer.

samo, da se javim.....Anže danes 1. spi v svoji sobici, jutri poročam, kako je šlo. Za danes pa nimam kaj preveč energije pisat, ker amo imeli norišnico od 7 zjutraj do 7h zvečer in grem "past" v posteljo, močno upam, da bi bo Anže to dovolil, ker drugače se mi bo sfrtajčkalo. Sem totalno brez energijeuser posted image  Grem spat...

triš, hvalauser posted image

ostalo komentiram jutri...

nočka

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
2.6.2008 21:07:48   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Jaz mislim, da imamo pač srečo, da naši sončki lepo jedo. Ker moj je res pravi jedec. Ko zagleda flaško, se prav tresti začne in jo s takim užitkom prime in si jo da v usta. Kako veselje bo šele z GH?!
Veš kaj ti povem: otroci potrebujejo kolikor pač potrebujejo. Jaz ga že ne bom lačnega puščala. A ni tako?

Seveda je tako,tudi jaz ne želim,da je moj Klemen lačen.Če rad je pač rad je,kaj čem.Saj ne je toliko,ampak tisto kar mu dam poje z veseljem, najraje pa seveda sadje,od tega pa se kaj preveč res ne redi.Bolj od mlekeca,kajne?

vaney in kartarinas,sem brala zdaj tiste dvojne rokave,komaj sem se zadržala,da nisem kaj napisala.Neumnosti 100 na uro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
2.6.2008 21:16:24   
ursalara
Evo vam bom prilepila dve poučni misli!

Slavni govorec je enega od svojih seminarjev pričel tako,
da je v roki držal bankovec za 20 dolarjev.
V prostoru, kjer je bilo pristotnih 200 poslušalcev, je vprašal:
»Kdo si želi ta 20 dolarski bankovec?« Roke so se začele
dvigovati.
Dejal je: »Dal vam bom ta bankovec, ampak najprej mi dovolite, da
naredim tole.«
Potem je zmečkal bankovec in ga ponovno dvignil v zrak. Vprašal je:
»Kdo si ga še vedno želi?« Roke so bile še vedno dvignjene.
»Dobro,« je odgovoril, »Kaj pa če naredim tole?«
Bankovec je vrgel na tla in začel po njem stopati in ga pohojati.
Potem ga je pobral, zmečkanega in umazanega. »Kdo si ga želi
sedaj? Roke so bile še vedno v zraku.
»Prijatelji moji, danes smo se naučili zelo dragocene lekcije,« je
dejal, ne glede na to, kaj sem napravil z denarjem, še vedno si ga
želite, ker bankovec ni izgubil na svoji vrednosti. Še vedno je vreden 20
dolarjev.«
V življenju mnogokrat pademo, smo zmečkani, pohabljeni, na tleh v
umazaniji, vse to z odločitvami, ki jih sprejemamo in okoliščinami, ki nam prihajajo na pot.
Takrat čutimo, da smo nevredni ljubezni, nevredni topline, nevredni samih sebe.
Ampak ne glede na to, kaj se je zgodilo ali kaj se bo zgodilo z vami,
nikoli ne boste izgubili svoje resnične vrednosti.

Umazani ali čisti, zmečkani ali povsem urejeni, še vedno ste
neprecenljivi... zlasti za tiste ljudi, ki vas imajo radi.
Veličina našega življenja ne prihaja od tega, kar naredimo ali kogar poznamo, temveč od tega, KDO SMO MI.

Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na svojo raven in premagal z izkušnjami!!!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
2.6.2008 21:20:02   
klepetka
ojla ženske

Patrik in Aleks , vse lepo ob mini  roj. dnevu vama želiva z Lano!user posted image user posted image user posted image

Aljaž , čestitke ob prejemu svetega krsta včerajuser posted image

Preletela sem sam ona brzake ,ker imam Lano bolno.user posted image Ima vročino(38.4 v ritki;ali ve katera ,kolk se odbije merjeno  v ritki?) , pa kašlja , .., zato je posledično več ali manj na rokah i n nimam časa pisat.

Samo zahvalila bi se  vsem skupaj in vsaki posebej za čestitke zame in še za Lano včeraj.Ma nikol vas ne pozabimuser posted image user posted image

(triš,dodatek k čestitki pa tud ni slabuser posted image user posted image )

Lahko noč , jutri pa pokomentiram

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
2.6.2008 21:23:17   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Jaz pa sem ji ravno danes dala za čajček št. 3, do zdaj sem pa imela 1 in sedaj rajši pije, ker bolj hitro teče. Za mlekca imamo pa št. 3.

Neja se zadavi s št. 3, ker premočno vleče. Naše AR mleko je bolj gosto zato imamo za to dudiko št. 4.

Lana user posted image

vaney upam, da te bo Anže pustil spati.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
2.6.2008 21:27:02   
mala pikica
ursalara zelo dobro napisano, si bom kar sprintala in dala na vidno mesto user posted image Bi bilo dobro 'onim tam' še to povedat, mogoče bi nehale razpravljati, kakšen je hladen veter pri 30 *C.

Pri nas se stanje počasi umirja. Sem jasno in glasno povedala, da se bom naslednjič sama vsedla v avto in šla domov, ko bo čas za to. Pa če se potem 14 dni skupaj ne pogovarjamo.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
2.6.2008 21:35:39   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Preletela sem sam ona brzake ,ker imam Lano bolno.user posted image Ima vročino(38.4 v ritki;ali ve katera ,kolk se odbije merjeno  v ritki?) , pa kašlja , .., zato je posledično več ali manj na rokah i n nimam časa pisat.

-0.7 odšteješ v ritki

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
2.6.2008 22:39:51   
martinca
sani, že zdaj držim in tudi potem jih bom, da bo na operaciji potekalo vse tako kot je potrebno. user posted image zate. 

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
2.6.2008 23:23:42   
muzika
Samo tolko, da ne boste mislili, da sem zopet gagnila. Organiziram renoviranje hiše, ker je moj dragi za en user posted image . Vse je na mojih ramenih in tega imam že poln kufer. Ni čudno, da sem zadnjič skoraj ostala brez mleka! Bi mi kar pasalo, da bi se štajerke kaj videle. Mogoče ste se že celo kaj dogovarjale, ampak nimam časa prebrati vsega, kar se je nabralo. Če ste za, naredite povzetek. Sigurno se vam pridružim.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
2.6.2008 23:31:52   
nana35
ursalara,to je res koristen nasvet in sestavek,seveda bi se morali ljudje vedno,vsako minuti tega zavedati,pa žal ni tako.

klepetka,naj se Lana čimprej pozdravi!user posted image

muzika,to je pa jasno,da ženske moramo veliko stvari narediti kar same,če želimo kaj doseči,takih sistemov se poslužujem tudi jaz,pa vidim,da moja tašča tudi,čeprav pa potem naši dedci delajo,ker jim je škoda denarja,da bi plačevali druge.A dosežemo pa le in organiziramo,da delo steče.
Za srečanje smo se dogovarjale pa se še nismo nič dogovorile,ko se bomo,pa ti bo mala pikica javila,če ne boš sama tukaj prebrala.

Vsem skupaj pa lahko noč.Zunaj pa piha hladen veter in menda ima 30 stopinj.user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
3.6.2008 7:06:38   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Za srečanje smo se dogovarjale pa se še nismo nič dogovorile...

Ja, kaj pa čakamo? Dajmo se dogovorit. Če se prav spomnim, bi se radi tudi urssyy in achikaa pridružili, bo končno nekaj več deklinc za naše fantiče user posted image Ne bi pa rada spet jaz odrejala kdaj in kje. Punce, dajte se malo organizirat user posted image Vidim, da ste vajene tega od doma user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
3.6.2008 7:59:58   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Ne bi pa rada spet jaz odrejala kdaj in kje. Punce, dajte se malo organizirat user posted image Vidim, da ste vajene tega od doma user posted image

Jaz se rada prilagajam drugim,če imam to možnost.Nekatere ste doma dalje,meni je lažje skočit kam na kavico,kot kateri drugi,mislim,da je vas,ki pridete od drugje kar več.Zato dajem vam prednost,da se zmenite,jaz bom pa že kako uredila da pridem.Meni za srečanje ni potrebno več ur,pa vožnja sem pa tja,ker imam do mesta res 10 minut z avtom.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
3.6.2008 8:12:03   
TRIŠ
ursalara ja tole nas drži po koncu.RESNIČNA ZGODBAuser posted image user posted image user posted image

Klepetka upam da je z Lano boljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
3.6.2008 8:12:10   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Samo tolko, da ne boste mislili, da sem zopet gagnila. Organiziram renoviranje hiše, ker je moj dragi za en user posted image . Vse je na mojih ramenih in tega imam že poln kufer. Ni čudno, da sem zadnjič skoraj ostala brez mleka! Bi mi kar pasalo, da bi se štajerke kaj videle. Mogoče ste se že celo kaj dogovarjale, ampak nimam časa prebrati vsega, kar se je nabralo. Če ste za, naredite povzetek. Sigurno se vam pridružim.

Ja saj pravijo da ženska drži štiri vogale pri hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

sani, že zdaj držim in tudi potem jih bom, da bo na operaciji potekalo vse tako kot je potrebno.  zate. 

Enakim željam se pridružujem tudi jaz

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
3.6.2008 8:13:36   
vaney
dobro jutro....

Jaz sem rahlo (beri fajn) utrujena, zunaj je ponoči tako pihalo in treskalo, da me je bilo strah spat (user posted image  je bil v nočni) in sem do polnoči na uro gledala, potem pa 2x duda do treh, pa jest ob 4h, ob 6.30 pa je bil že pokonci....zdaj pa iščem kandidata, da spokam malega in grem nekam na kavouser posted image samo zaenkrat ni še nikjer nobenega pokonciuser posted image

Drugače pa mi je Anže razen dud in hranjenja pustil spati, to pa moram narediti tudi, če je v spalnici in sploh ni pogruntal, da drugje spi.

Se vidi, da je bilo zvečer grdo in ste vse izkopile računalnike (vključno z mano)....

Grem iskat kandidate za kavouser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
3.6.2008 8:13:42   
TRIŠ

Jaz mislim, da imamo pač srečo, da naši sončki lepo jedo. Ker moj je res pravi jedec. Ko zagleda flaško, se prav tresti začne in jo s takim užitkom prime in si jo da v usta. Kako veselje bo šele z GH?!
Veš kaj ti povem: otroci potrebujejo kolikor pač potrebujejo. Jaz ga že ne bom lačnega puščala. A ni tako?

Da,mame pa tudi pojejo koliko potrebujejouser posted image user posted image user posted image in potem stopim na tehtnico in ......user posted image

Vaney kako je Anžetek spančkal ponoči.Jaz razmišlam tudi o tej potezi ker Žan non stop nekaj jamra mene pa vsaka njegova sapica zbudiuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
3.6.2008 8:15:35   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

dobro jutro....

Jaz sem rahlo (beri fajn) utrujena, zunaj je ponoči tako pihalo in treskalo, da me je bilo strah spat (user posted image  je bil v nočni) in sem do polnoči na uro gledala, potem pa 2x duda do treh, pa jest ob 4h, ob 6.30 pa je bil že pokonci....zdaj pa iščem kandidata, da spokam malega in grem nekam na kavouser posted image samo zaenkrat ni še nikjer nobenega pokonciuser posted image

Grem iskat kandidate za kavouser posted image

Pa pridi k meni.Danes imava z Žanom napovedan lep obisk.Pride Dašabina in Miha.Pa pridita še vidva z Anžetom pa bomo organizirale srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
3.6.2008 8:24:53   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Da,mame pa tudi pojejo koliko potrebujejouser posted image user posted image user posted image in potem stopim na tehtnico in ......user posted image

Triš, jaz se vsako jutro tehtam (obsedena, kaj čem), no, pa mi je danes spet pokazala -1kg. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pa včeraj tako utrujena, da sem padla v posteljo že ob 21.30. Bila sem tako utrujena, da sem si pozabila dati ven lečke user posted image . Zjutraj pa ugotovim, da ful dobro vidim. Potem si dam pa očala gor in vidim vse megleno. Sem se pa spomnila, da sem si pozabila dati leče ven. Joj, sem smotana.

muzika: naj te potolažim, da pri nas je isto. Če je treba kaj zrihtati, potem sem jaz tista, ki to organizira in naredi. Veš, tudi meni včasih prekipi. Potem mu pa naprej mečem, da saj je on moški in naj on npr. odtok spuca, ne pa jaz.

Žan Luko je pa ponoči nekaj metalo. Zbudil se je že ob 3h in začel jokcati. Sem mu dala malo čaja, pa ga je zeksal. Sem mislila, da bo zadostovalo, pa je še kar jokcal. Potem sem mu dala pa še mleko in je spil 150ml. No, potem se je umiril in spi še sedaj. Danes je prazna luna in ima vpliv.

Sedaj grem pa kavico spiti pa upam, da se mali še ne bo zbudil.

Lana: pozdravi se čimprej!!!user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
3.6.2008 8:36:41   
vaney
triš, a ti to resno?Ker midva bi se res prikazala, ful je smotano, ker Grega spi dopoldne, okrog hiše je vse blatno, za na kavo pa še nisem nobene našlauser posted image  kdaj pa pride drugi obiskuser posted image  ne, saj gužve nočeva delati, ampak družba bi nama pa prav prišlauser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
3.6.2008 8:40:44   
TRIŠ

triš, a ti to resno?Ker midva bi se res prikazala, ful je smotano, ker Grega spi dopoldne, okrog hiše je vse blatno, za na kavo pa še nisem nobene našlauser posted image  kdaj pa pride drugi obiskuser posted image  ne, saj gužve nočeva delati, ampak družba bi nama pa prav prišlauser posted image

Ja haloooo pridi.Bom dala pešt pogačouser posted image da si bomo še mal kil nabileuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
3.6.2008 8:43:04   
vaney
evo, midva se zrihtava in pridevauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
3.6.2008 9:09:08   
Alfabeta

Ja haloooo pridi.Bom dala pešt pogačouser posted image da si bomo še mal kil nabileuser posted image

Aja, a tako?!?! Pa kar brez nasuser posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
3.6.2008 9:14:32   
ursalara

TOLE SLIKICO PA MORAM DELIT Z VAMI LANA NABIRA ŠOPEK ZA SVOJO POROKO user posted image

lepotička,kdo jo ne bi hotel,se mi zdi da bo še veliko snubcev hodilo okoli vogalov!

Klepetka upam da se Lana čimprej pozdravi!

Muzika jaz čedalje več opažam da moramo ženske vodile vloge prevzeti!Moški se čedalje več delajo kako so pogumni in kako bi vse naredili ko pa je treba kaj storiti pa pravijo lubica daj ti to je zdaj "moderno" baje !

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
3.6.2008 9:16:44   
ursalara
Alfabeta v soboto sem mislila nateuser posted image user posted image in sem naredila rogljičke vsi so šli še ko so bili vroči!user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?