Intruder24
|
Pozdravljene, mi smo imeli poln vikend in se tako nisem morala nič javiti. V soboto cel dan na pikniku (ki ga je Vid polovico prespal ), včeraj pa na deželo . Na hiterco sem vas preletela, imate zelo lepe male in velike sončke!! Veliko vas ima tudi nov avatar super. No Vid ima pač obdobje, ko noče stran od mene in če se zbudi in me ni takoj tam, naslednjič noče zaspat in potem jočemo. Včeraj zvečer smo ponovno jokali in se igrali, pa pogovarjali....od 20 do 22 smo imeli vse kar je možno. Ob 22 je z dretjem zaspal, samo ko sem ga ob pol desetih položla v posteljico se je v eno kričal...sem rekla, da ga bom ko bo večji pa morala pustit, ker mu čisto nič ni, ko ga dvignem se smeji Sej tako mali še menda ne izsiljujejo? tašča in prepiri poznam zelo dobro in vas vse lepo razumem...Mislim, da se vas večina prepira, ker pričakuje od svojega , da jo bo raumel, podpiral in predvsem zaščitil pred taščo (tako je vsaj pri meni). No midva sva se pomenla in zdaj je ok...Moj ji prav lepo pove kaj ji gre in potem je seveda taaak užaljena, da je joj...pred 5 dnevi ga je klicala in mu pihala na dušo, ker je ni upošteval mu je odložla...in ker jo je še naprej ignoriral, ga je včeraj že klicala in se delala kot da ni bilo nič..mah, če bi vedla kdaj pride bi si morje takrat rezervirala pa noče povedat... Vid je danes pojedel skoraj celo banano in potem ni mogel mleka, ga je lahko šele čez 2 uri. Sem kupila sokovnik in se odločila, da ga s korenčkom ne bom silila, ampak ga bom stisnila k jabolki, pa bo mešanico jedel...Do sedaj smo probali jaboko, hruško in banano in od zelenjeve korenček in je imel najraje banano, hruško...Zelo fajn papca in nič ne joka, se pa seveda zmrduje in špuka vse naokoli sploh nazačetku, ko mu nič ni jasno... žgečki tudi Vid ima žgečke in se prav naveliko smeji, če ga požkečkaš, kaj preveč ga pa ne upam Zdaj pa grem počivat sem utrujena, tudi Vid se je odločil, da se bo ob 5:30 začel vstajat in potem se trudim in trudim da bi spal...pa nekaj drema in se na 15 min zbuja...tak da ne spim in bi bilo bolje, da bi vstala...
|