|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
2.6.2008 14:49:48   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

ursalara lepe slikice in Vid pozdravlja nazaj user posted image user posted image

user posted image user posted image Hvala!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
2.6.2008 14:50:20   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Karmyka in Ursalara krasne slikiceuser posted image user posted image user posted image

Hvala a smetarčki niso več aktivni!Ne smeš tukaj smetit če si pozabila!user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
2.6.2008 14:55:27   
Lunca1
a je to Meglio La Sgrassatore? Če je ga imam že doma user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
2.6.2008 15:05:16   
nana35
oh,mala pikica,to pa res ni dobro,kar pišeš.Seveda je otroček vajin in ti si njegova mamica,pa boš najbrž svojega otročka najbolje poznala in vedela,kaj je zanj najboljše.Kakor vsaka dobra mamica.Nič si preveč ne dajaj teh stvari na dušo,povej kar misliš vsem,ki morajo to slišati...V soboto na pikniku so tudi meni rekli,kaj mu dajem kašice ki jih kupim...pa eno in drugo,pa vem da so moje prijateljice in imajo več izkušenj (sicer samo dve prijateljici,več nas sploh ni bilo)ampak, jaz pač tako delam in ko sem jih imela vrh glave,sem preprosto rekla,da ta otrok je pa moj.In ni bilo več komentarjev.user posted image
Tudi midva se največkrat prepirava zaradi drugih,hvala bogu da pa to niso njegovi starši ali pa moji.

triš,hvala za informacijo,a kako se reče tej zadevi,ki spravlja umazanijo stran,samo meglio?
Triš,slikico za avatar sem izbrala,ker je tako lepo nasmejan ta moj sonček in mi je res najbolj všeč,meni je najlepša.

Ali vaši malčki tudi težko zaspijo?Klemen vsak večer tako miga in se premika po posteljici,kako naj rečem,na stran in na hrbet,pa spet na stran...pa dudo ven in dudo not in niti sekunde ni umirjen,potem pa po nekaj minutah zaspi v trenutku.Ne vem,ali je tako močno utrujen zvečer ali kaj?Čez dan ni problema s spanjem,ampak zvečer sem pa prav nervozna ko ga gledam,kako je nemiren.

katarinas,mene ne dobiš z najboljšo finto na noben tek...sovražim tek in to resno.Ti pa kar veselo in pogumno...

dašabina,triš jaz se tudi raje zjočem in je potem vse lepše in bolj svetlo kot prej. Včasih se zjočem kar tako pri lepem filmu in včasih mi solzice pridejo na oči,ko pogledam mojo srečo,mojega sončka,kako je lep in čudovit je,kako je srečen...In ne morem verjeti,da lahko imam koga tako rada.

vaney,user posted image za hiško,nam jo boš pokazala??

katee,user posted image za nov avatar.

sunny,user posted image tebi tudi,čeprav ne vem ali sem že napisala,da sem avatar opazila. Klemen pa kar lepo pridobiva na teži,pa čeprav ni že dolgo več dojen.Ima 8100g-približno.

martinca se vidi da si samo preletela poste,ker smo se na tvojega Patrika že zjutraj spomnile.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

"Tašče" se pa ne bom rešila dokler jo user posted image ne vzame.user posted image

To sem si mislila,pa si nisem upala napisat,da ne bi kaj mislila...sem se pa nasmejala iz srca...user posted image user posted image user posted image

ursulina,jaz nič ne sprašujem po drugih forumih ker se tam nekateri očitno delajo norca in so samo zato prijavljeni na RR,da nagajajo.Potem se pa čudijo,da nekateri pišejo pod anonimen.Raje tukaj vprašam in vem,da bom vedno dobila normalen odgovor.

urssyy,user posted image super za avatar!Nisem vedela,da je tudi tvoja tašča tak zmaj...user posted image

mml,žal mi je da ste izgubili vse te reči,meni je za vse tako žal,če kaj izgubim,pa četudi nič ni vredno.Za obletnico poroke??Sem slaba pri idejah za darila.

intruder.user posted image za spet nov avatar!
Moram it,pišem kasneje!

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
2.6.2008 15:08:47   
majra
Dan!
Vas na hitro pozdravim dokler Katja spi, ker potem gremo k tašči na kosilo.
Jaz, za razliko od mnogih, imam pa super taščo in se prav fajn zastopimo.  Tudi malo mi počuva, če je potrebno, dostkrat skuha, kar je meni največ vredno user posted image
Pa dostikrat grem sama k njej na čvek.

Vsem slavljenčkom, malim in velikim, vse najboljše!

Grem, se smejimo iz posteljice...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 15:19:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3406
2.6.2008 16:06:50   
ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Dan!
Vas na hitro pozdravim dokler Katja spi, ker potem gremo k tašči na kosilo.
Jaz, za razliko od mnogih, imam pa super taščo in se prav fajn zastopimo.  Tudi malo mi počuva, če je potrebno, dostkrat skuha, kar je meni največ vredno user posted image
Pa dostikrat grem sama k njej na čvek.

Vsem slavljenčkom, malim in velikim, vse najboljše!

Grem, se smejimo iz posteljice...

glede na to, da imava isto taščo, se samo podpišem, user posted image
samo žal je predaleč stran, da bi mi še lenarta kdaj počuvala... user posted image  ali pa oba skupaj user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
2.6.2008 16:16:54   
nana35
Vsem ,ki imate težave s s vojimi taščami in katerih tašče so čudne in nemogoče pošiljam resnično en topel in velik user posted image .

sani,ti pa le mirno in lepo porihtaj vse stvari,lepo počasi...tudi mene čaka ta mesec en kup obveznosti...jutri po oblačila za krst z botrico,17.6.pediater,19.in 20.zaključni izpiti,vseskozi samo učenje,pisanje seminarske naloge in priprava na zagovor,22.6.pa krst in še urejam ta vabila in bom kmalu morala po njih,pa še vreme je fino,da bi morala biti seveda z mojim sončkom zunaj...upam,da si potem res oddahnem.Sem še kaj pozabila??

karmyka,tvoji sončici sta lepi in vedno lepši.Dobra si ko tako lepo shajaš z obema brez atija.

katarinas,sem videla da si nekaj pokomentirala pri dvojnih kratkih rokavih.Sem hotela nekaj hudega dodati,pa nima smisla...ne bi rada da še mene popljuvajo,nimam rada prepirov.

ursalara,Lara je prelepa deklica in kako je to lepo,kajne,ko so naši sončki že tako dovzetni za vse okoli sebe in jih je tako lepo pogledati,pa čeprav na slikicah.

majra,vidim da nas je tudi nekaj ki imamo dobre tašče.user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 16:56:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3409
2.6.2008 17:13:02   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

ursalara,Lara je prelepa deklica in kako je to lepo,kajne,ko so naši sončki že tako dovzetni za vse okoli sebe in jih je tako lepo pogledati,pa čeprav na slikicah.

Hvala!Se popolnoma strinjam s teboj!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
2.6.2008 17:23:19   
katarinas

katarinas,sem videla da si nekaj pokomentirala pri dvojnih kratkih rokavih.Sem hotela nekaj hudega dodati,pa nima smisla...ne bi rada da še mene popljuvajo,nimam rada prepirov.

Itak, da nima smisla...si nisem mogla pomagat, sem bla huda ko user posted image , sem hotla še kaj napisat pa bi me najbrž kar zbrisali, bi blo preveč hudouser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
2.6.2008 17:29:45   
Sunny Morning
katarinas za zdaj ni še nobeden "trznil" na tvoj odgovor na dvojih rokavih.user posted image  Mogoče jih je že minilo ali so pa najdle novo temo kjer lahko kakšno dajejo v nič...user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
2.6.2008 17:39:48   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

katarinas za zdaj ni še nobeden "trznil" na tvoj odgovor na dvojih rokavih.user posted image  Mogoče jih je že minilo ali so pa najdle novo temo kjer lahko kakšno dajejo v nič...user posted image

Najbrž so res dobile novo kost za glodat...
Sem pozabila povedat kako je luštkana Neja, tako lepo gledauser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
2.6.2008 17:44:14   
ursalara
Joj sem pozabila napisati da ima jaz chamodent globule za zobke in so super!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
2.6.2008 17:46:35   
majra
Sunny morning, sem te že hotela vprašat, pa zmeraj pozabim. Kater cucelj uporabljata z Nejo za čaj?

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
2.6.2008 18:10:15   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: majra
Sunny morning, sem te že hotela vprašat, pa zmeraj pozabim. Kater cucelj uporabljata z Nejo za čaj?

Za čaj imamo Aventovo št. 1, ki ima eno luknjico, ker ji drugače prehitro teče. Hecno, ker za hrano imamo pa št. 4.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
2.6.2008 18:35:39   
katarinas
Jaz pa sem ji ravno danes dala za čajček št. 3, do zdaj sem pa imela 1 in sedaj rajši pije, ker bolj hitro teče. Za mlekca imamo pa št. 3.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
2.6.2008 18:53:42   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Karmyka in Ursalara krasne slikiceuser posted image user posted image user posted image

Hvala a smetarčki niso več aktivni!Ne smeš tukaj smetit če si pozabila!user posted image user posted image

Joj saj vem ampak enostavno si odtrgam čas za januarčke pol pa za smetarčke zmanjka.Čakaj da bo dežuser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
2.6.2008 18:58:10   
TRIŠ
TOLE SLIKICO PA MORAM DELIT Z VAMIuser posted image LANA NABIRA ŠOPEK ZA SVOJO POROKOuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 2.6.2008 18:59:45 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
2.6.2008 19:05:57   
katee
Ste se tako lepo razpisale. Slikice vseh januarčkov so čudovite.

Moj malček pa panča v lupinici (je zaspal v avtu), pa ga ne bom prestavljala.

Sem pa tako utrujena. Se vidi, da še nisem popolnoma zdrava. Čakam še mojega, da pride domov, da ga skopava, ker sama ga danes nisem sposobna.

nana: zelo si pridna, da se sedaj učiš. Svaka čast!

Tudi Žan Luka ima že 8 kg, kar je za moje pojme ogromno. Jaz sem imela pri enem letu 9 kg. Pa je samo na adaptiranem mleku in mu še nič ne dodajam. Sem se ravno danes s pediatrinjo pogovarjala in je rekla, naj kar počakam do 6. meseca, potem pa naj začnem dodajat.

sani: boš videla, da se bo Manja lepo ujela s tvojo mamo in s taščo. Jaz ti lahko samo svetujem, da se ne obremenjuješ še zaradi čuvanja Manje, ker bo v najboljših rokah, ko boš ti v bolnici. Vem pa, da ti bo zelo hudo, ker je par dni ne boš videla. Tudi meni je bilo. Ampak jaz enostavno nisem preveč mislila nanj, ker čim sem pomislila na Žan Luko, se mi je srce trgalo, ker ni bil z mano. Je pa zato moja mami tako lepo skrbela zanj, da ji bom do konca življenja hvaležna. Glavo gor, pa bo. Veš, da bomo takrat vse s tabo!user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
2.6.2008 19:06:42   
katee

TOLE SLIKICO PA MORAM DELIT Z VAMIuser posted image LANA NABIRA ŠOPEK ZA SVOJO POROKOuser posted image user posted image

Punca že sedaj ve, kaj hoče!!! user posted image user posted image user posted image Luškana je!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
2.6.2008 19:25:54   
Intruder24
Vid že spi, upam da sanja lepe sanje in bo spal čez noč, ker sem ga prvič dala tako hitro spat. Je bil full utrujen ob 18 pa sem rekla nič kopat in spat in je ob pol 19 že spal..Bom vidla, sva spustila en obrok danes, ker je banane toliko pojedel, da ni hotel mleka...
Zaenkrat mu nobeno sadje ni škodilo, tako da sem zadovoljne, da sem začela z GH, prej bi rekla da mu je koristilo...prebava je ena A !user posted image

Ja vse slikice so lepe in mali pozerji na njih so prekrasni user posted image

nana pravilno, da se ne pustiš in jasno poveš, da je Klemen tvoj in da boš delala tako kot se tebi zdi prav. Ti dam prav user posted image . Si pa z mojim avartarjem spet nekaj pobrklala user posted image .

Mi smo danes kupili čoln v BC, bom jutri pogledala kakšen je, je bil samo 7 eur. Upam, da bo ok za na morje in tu doma. Naslednjo leto pa itak bazenček.

mml  za darilo nimam pojma, bi pa ti priporočala kaj smešnega, tako kot je menda Lunca že napisala...

korenček in ostali fleki se ne sekiram za njih, ker slinček je itak zato, da je umazan user posted image , cotike pa se tudi tak hitro menjavajo, da mi je tudi vseeno. Jaz perem z arielom in na 95, pa gre vse ven.

tašča moja je do rojstva Vida bila tudi super, zdaj se ji je pa nekaj obrnilo...kaj čem...je 500 km stran še UPAM cel mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
2.6.2008 19:48:02   
Lunca1
Za tiste ki imate še malo večje otroke. Ta vikend je v Ljubljani lunin festival.
http://www.luninportal.si/

Nas je lani napralo do kosti, drugače je bilo pa luštno.user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
2.6.2008 20:26:07   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: katee

nana: zelo si pridna, da se sedaj učiš. Svaka čast!

Joj,pa kako mi niuser posted image !Pa še danes sem ugotovila,da mi manjkajo zapiskiuser posted image ,nekoliko od njih.Pop...bom.Sem se že dogovorila s sošolko,da jih jutri prekopiram.Sumim,da sem jih eni posodila,pa niso prišli nazaj...zdaj mi je pa noro,da bi ji rekla.Uf,sem huda.

Meni se tudi zdi 8kg ogromno za dojenčka pri malo več kot 5.mesecih pa kaj naj naredimo??A gre kaj?

Klemen je tudi že v posteljici in spi,pravzaprav je bil v posteljici,pa je bil spet tako nemiren,da sen ga prestavila,da je lahko zaspal.Ga že slišim...je duda šla ven on pa še ne spi trdno.Sem ga pomirila in bomo videli.

intruder,res sem pobrkala z avatarjem?No,potem pa sem ga že zadnjič pohvalila.Ne vem zakaj sem imela občutek da je spet nov.user posted image Se bom poboljšala.A je tvoja tašča v Munchnu doma?Ne vem zakaj mi je to padlo v glavo,ampak Munchen je tudi 500 km iz Maribora.user posted image

Kar se tiče Klemnove prebave in GH sem tudi jaz zadovoljna,počasi poskušava vse po malem in gre.Pa tudi kaka non stop kot prej.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 2.6.2008 20:27:10 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
2.6.2008 20:48:15   
katee

Meni se tudi zdi 8kg ogromno za dojenčka pri malo več kot 5.mesecih pa kaj naj naredimo??A gre kaj?

Jaz mislim, da imamo pač srečo, da naši sončki lepo jedo. Ker moj je res pravi jedec. Ko zagleda flaško, se prav tresti začne in jo s takim užitkom prime in si jo da v usta. Kako veselje bo šele z GH?!
Veš kaj ti povem: otroci potrebujejo kolikor pač potrebujejo. Jaz ga že ne bom lačnega puščala. A ni tako?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?