nana35
|
oh,mala pikica,to pa res ni dobro,kar pišeš.Seveda je otroček vajin in ti si njegova mamica,pa boš najbrž svojega otročka najbolje poznala in vedela,kaj je zanj najboljše.Kakor vsaka dobra mamica.Nič si preveč ne dajaj teh stvari na dušo,povej kar misliš vsem,ki morajo to slišati...V soboto na pikniku so tudi meni rekli,kaj mu dajem kašice ki jih kupim...pa eno in drugo,pa vem da so moje prijateljice in imajo več izkušenj (sicer samo dve prijateljici,več nas sploh ni bilo)ampak, jaz pač tako delam in ko sem jih imela vrh glave,sem preprosto rekla,da ta otrok je pa moj.In ni bilo več komentarjev. Tudi midva se največkrat prepirava zaradi drugih,hvala bogu da pa to niso njegovi starši ali pa moji. triš,hvala za informacijo,a kako se reče tej zadevi,ki spravlja umazanijo stran,samo meglio? Triš,slikico za avatar sem izbrala,ker je tako lepo nasmejan ta moj sonček in mi je res najbolj všeč,meni je najlepša. Ali vaši malčki tudi težko zaspijo?Klemen vsak večer tako miga in se premika po posteljici,kako naj rečem,na stran in na hrbet,pa spet na stran...pa dudo ven in dudo not in niti sekunde ni umirjen,potem pa po nekaj minutah zaspi v trenutku.Ne vem,ali je tako močno utrujen zvečer ali kaj?Čez dan ni problema s spanjem,ampak zvečer sem pa prav nervozna ko ga gledam,kako je nemiren. katarinas,mene ne dobiš z najboljšo finto na noben tek...sovražim tek in to resno.Ti pa kar veselo in pogumno... dašabina,triš jaz se tudi raje zjočem in je potem vse lepše in bolj svetlo kot prej. Včasih se zjočem kar tako pri lepem filmu in včasih mi solzice pridejo na oči,ko pogledam mojo srečo,mojega sončka,kako je lep in čudovit je,kako je srečen...In ne morem verjeti,da lahko imam koga tako rada. vaney, za hiško,nam jo boš pokazala?? katee, za nov avatar. sunny, tebi tudi,čeprav ne vem ali sem že napisala,da sem avatar opazila. Klemen pa kar lepo pridobiva na teži,pa čeprav ni že dolgo več dojen.Ima 8100g-približno. martinca se vidi da si samo preletela poste,ker smo se na tvojega Patrika že zjutraj spomnile. IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning "Tašče" se pa ne bom rešila dokler jo ne vzame. To sem si mislila,pa si nisem upala napisat,da ne bi kaj mislila...sem se pa nasmejala iz srca... ursulina,jaz nič ne sprašujem po drugih forumih ker se tam nekateri očitno delajo norca in so samo zato prijavljeni na RR,da nagajajo.Potem se pa čudijo,da nekateri pišejo pod anonimen.Raje tukaj vprašam in vem,da bom vedno dobila normalen odgovor. urssyy, super za avatar!Nisem vedela,da je tudi tvoja tašča tak zmaj... mml,žal mi je da ste izgubili vse te reči,meni je za vse tako žal,če kaj izgubim,pa četudi nič ni vredno.Za obletnico poroke??Sem slaba pri idejah za darila. intruder. za spet nov avatar! Moram it,pišem kasneje!