|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
2.6.2008 13:49:04   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
vaney, brala sem temo dvojni kratki rokavi.... vsa čast!! user posted image  saj bi tudi jaz kaj napisala, ampak se bojim da nima smisla. včasih se sprašujem, zakaj sploh imamo teme za vprašanja, če pa so reakcije slabše od kakih pogovorov za šankom...
hvala bogu, da se da vsaj tukaj da "normalno" čvekat in tudi spraševat neumnosti, pa se nobena ne bo "jajcala", kake bedaste mame smo....

KATASTROFA...se kar bojim kaj bolj "neumnega" vprašat, ker me bodo izrešetale. Namesto, da ti pomagajo, te tako dol tiščijo, da je groza.user posted image

kje ste pa to brale?

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
2.6.2008 13:52:50   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: limma
mml - jaz samo dojim in mislim, da kar lepo pridobiva na teži.. bomo videli drug ponedeljek. Malo me že mika, da bi začela dodajat, da se končno tudi jaz malo nsapala...

Se mi zdi, da samo dojeni user posted image bolje pridobivajo na teži. Našo Nejo so vsi prehiteli in to kar oreng.

IZVIRNO SPOROČILO: limma
Zdaj moram pa nehat, pridejo montirat klimo user posted image user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Mala pikica, lepo se z možem pogovorta, kregat se zarad drugih nima smisla. Vidva bodita samo enotna in kar se odločita, se odločita, če je treba domov, je pač treba, neglede na taščo&co.

user posted image user posted image user posted image no tole je pa lepo sporočilo za vse nasuser posted image user posted image user posted image

Samo njega je še treba prepričat...pri meni je vse razčiščeno kar se tiče te teme.

urssyy luškan avatar...mali smejalko.
Glede "tašč" smo pa na istem. Meni tudi ves čas prigovarja. Na začetku sem imela občutek, da ne znam čisto nič naredit, da sem zanič mama, ker ne znam s svojim user posted image ...saj sem ji povedala, pa je bila užaljena do amena in od takrat ne pride nič več k nam user posted image , samo je pa moj user posted image vedno na njeni strani in stalno meni pere možgane. V zadnji Mami je bil članek na to temo in sem mu pustila odprto na mizi...za foro. Čez dva dni sem ga vprašala, če je prebral ali je samo zaprl. Je prebral in ima spet svojo teorijo, da se moramo vsi malo prilagodit in popusti...pa glih toliko, da ga nisem vprašala kje je njegova mama popustila ali pa kje se je ona prilagodila. Sem bila raje tiho, ker bi bil spet kreg.user posted image  Tako sem raje tiho, tja ne hodim, če glih ni treba...izogibam se stika z njo in to zame deluje. Ne maram, ko me moj rine tja on pa glih tako nima skoraj nobenega stika z mojimi starši. Žalostno, vendar resnično.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
2.6.2008 13:55:25   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

vaney, brala sem temo dvojni kratki rokavi.... vsa čast!! user posted image  saj bi tudi jaz kaj napisala, ampak se bojim da nima smisla. včasih se sprašujem, zakaj sploh imamo teme za vprašanja, če pa so reakcije slabše od kakih pogovorov za šankom...
hvala bogu, da se da vsaj tukaj da "normalno" čvekat in tudi spraševat neumnosti, pa se nobena ne bo "jajcala", kake bedaste mame smo....

KATASTROFA...se kar bojim kaj bolj "neumnega" vprašat, ker me bodo izrešetale. Namesto, da ti pomagajo, te tako dol tiščijo, da je groza.user posted image

kje ste pa to brale?

Tule je vroča debata o dvojnih kratkih rokavih oziroma kar je iz tega vprašanja nastalo...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
2.6.2008 13:59:08   
Intruder24
Pozdravljene,

mi smo imeli poln vikend in se tako nisem morala nič javiti. V soboto cel dan na pikniku (ki ga je Vid polovico prespal user posted image ), včeraj pa na deželo user posted image .

Na hiterco sem vas preletela, imate zelo lepe male in velike sončke!!user posted image user posted image user posted image

Veliko vas ima tudi nov avatar user posted image user posted image super.

No Vid ima pač obdobje, ko noče stran od mene in če se zbudi in me ni takoj tam, naslednjič noče zaspatuser posted image  in potem jočemo. Včeraj zvečer smo ponovno jokali in se igrali, pa pogovarjali....od 20 do 22 smo imeli vse kar je možno. Ob 22 je z dretjem zaspal, samo ko sem ga ob pol desetih položla v posteljico se je v eno kričal...sem rekla, da ga bom ko bo večji pa morala pustit, ker mu čisto nič ni, ko ga dvignem se smeji user posted image user posted image  Sej tako mali še menda ne izsiljujejo?

tašča in prepiri poznam zelo dobro in vas vse lepo razumem...Mislim, da se vas večina prepira, ker pričakuje od svojega user posted image , da jo bo raumel, podpiral in predvsem zaščitil pred taščo (tako je vsaj pri meni). No midva sva se pomenla in zdaj je ok...Moj ji prav lepo pove kaj ji gre in potem je seveda taaak užaljena, da je joj...pred 5 dnevi ga je klicala in mu pihala na dušo, ker je ni upošteval mu je odložla...in ker jo je še naprej ignoriral, ga je včeraj že klicala in se delala kot da ni bilo nič..mah, če bi vedla kdaj pride bi si morje takrat rezervirala pa user posted image  noče povedat...

Vid je danes pojedel skoraj celo banano in potem ni mogel mleka, ga je lahko šele čez 2 uri. Sem kupila sokovnik in se odločila, da ga s korenčkom ne bom silila, ampak ga bom stisnila k jabolki, pa bo mešanico jedel...Do sedaj smo probali jaboko, hruško in banano in od zelenjeve korenček in je imel najraje banano, hruško...Zelo fajn papca in nič ne joka, se pa seveda zmrduje in špuka vse naokoli sploh nazačetku, ko mu nič ni jasno...

žgečki tudi Vid ima žgečke in se prav naveliko smeji, če ga požkečkaš, kaj preveč ga pa ne upam user posted image

Zdaj pa grem počivat sem utrujena, tudi Vid se je odločil, da se bo ob 5:30 začel vstajat in potem se trudim in trudim da bi spal...pa nekaj drema in se na 15 min zbuja...tak da ne spim in bi bilo bolje, da bi vstala...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
2.6.2008 14:04:28   
mala pikica

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Mala pikica, lepo se z možem pogovorta, kregat se zarad drugih nima smisla. Vidva bodita samo enotna in kar se odločita, se odločita, če je treba domov, je pač treba, neglede na taščo&co.

user posted image user posted image user posted image no tole je pa lepo sporočilo za vse nasuser posted image user posted image user posted image

Samo njega je še treba prepričat...pri meni je vse razčiščeno kar se tiče te teme.

Saj v tem je problem... Včeraj sem imela pol ure monologa user posted image Ene besede ni prav vmes spregovoril. In ko ga vprašam, kaj sem naredila, da je tak do mene, mi reče nič user posted image user posted image user posted image In to je vse, kar spregovori. Naslednji dan pa pride domov in misli, da se bom obnašala kot da se ni nič zgodilo. No, danes je že pol ure doma in je v hiši še vedno slika brez zvoka...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
2.6.2008 14:06:34   
mala pikica
urssyy jaz nočem niti pomisliti, kako bi izgledalo, če bi morala živeti doma pri mojem. Me že samo razmišljanje o tem spravlja v grozno voljo, čeprav vem, da imava svojo hiško, daleč vstran od njih. Zate pa user posted image Pa ko je že prehudo, raje kaj pokliči, pa bova 'pošinfale' tašče in bo boljše user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
2.6.2008 14:07:29   
sani1
No se bom lotila vsegaod začetka.user posted image  

mala pikica in sunny- obema en velik user posted image . Te tašče so res user posted image .  Tudi moja ni kaj boljša. Moj se pa postavi na mojo stran vsaj to srečo imam. Ker je rekel, da je predolgo živel z njo in da jaz je še nisem dobro spoznala v teh parih letih. Da zna biti še večji user posted image kot je.  Tako je negativna, da je joj. Ampak pustimo to.

Jaz vam dam en rek oz. moje besede, ki me spravijo v smeh in se jih splača večkrat na dan ponovit:  

Nisem plačana zato, da se sekiram!!!  

Mislim si svoje in grem dalje... 

Sem zdej pametna vem, ker me je strah. Danes teden bom ležala v bolnici medtem, ko bo moja mami in tašča pazila Manjo. Naj še ona vidi kakšen zmaj je. Je že rekla zadnjič, ko je bila samo dve uri pri njej, da kaj tako komplicira. Jaz pa sem se samo nasmehnila in sem rekla  ja sej jo boš spoznala, ko boš par dni tukaj v Lj...user posted image    to bo še zanimivo...  Vam bom poročala...

Ja me je kar pošteno strah za drugi teden.
Imam pa ta teden še toliko stvari, ker imamo v soboto krst, v sredo pediatrinjo. Ma sej bo...

martinca- hitro bo minilo teh 10 tednov. jazpa ti res iz srca želim, da bo tvoj poročni dan eden tvojih najlepših dni v življenju...

katee- boš mogla Žan Luki večkrat do računalnika, ker on že zdaj osvaja Manjo preko....user posted image user posted image

Luša- jaz bi tudi ta zrnca za zobe. Se priporočam, samo malo več povej o tem...  Pa tvoji pupi vse najlepše za 5 roj. dan. Hitro mine, kaj?

nana- no pa sva dobili odgovor za korenčekuser posted image

triš- hvala. Ti verjamem na besedo in bom šla kupit to rumeno čudo...

dašabina- ja to pa je štorija. Samo glej, da boš vedno imela vse otroke na broju...user posted image   pa brez zamere...

mml- ja res ni faj če stvari kar izginejo. Sej je pri nas tudi včasih tako pa se pol najdejo.

klepetka- želim ti vse kar se na tem svetu, da želeti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In vsem sončkom vse najlepše za mini roj. dneve in za Sv. krst!

Nisem nič komentirala slik. Sem si samo zapomnila , da je bil Lenart lušen in mamica ter  tetka tudi seveda.
No grem zdej kuhat...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3382
2.6.2008 14:07:36   
karmyka
OLJA
Čisto na hitro nekaj novih slikc naših malih cukrčkov večkrat vas pridem samo prebrat ker za pisanje žal nimam kaj veliko časa sedaj smo babike same ati je odšel za en mesec v Nemčijo na urjenej tako da mi tudi kaj več kot to ne uspe.
Novega ni nič kaj razen da imata vneti ritki pa ne tisto navadno vnetje prov taki mazoljčki ki jih je več na kupu so se jima spustili nevem če je to od vročineuser posted image uglavnem te mazoljčke imata prvič mažem pa mažem pa se me zdi da jih imata čezdalje večuser posted image

Pa že kakšna dva tedna se obračata iz hrbta na trebušček najprej se je začela Tea no Lea pa jo je nekaj časa gledala nato pa jo je začela  posnemati tako da se sedaj kotalita po blazini kot dve žogici.user posted image user posted image

Vsem sončkom vse najboljše za obmesečnice in mamicam.user posted image user posted image
Tu pa še nove slikice.user posted image

TO JE PA NAŠE KOTALJENJE BREZ VIDEAuser posted image
user posted image
OBČASNO RAZVAJANJE PRI BABICIuser posted image
user posted image
POPOLDANSKI POČITEKuser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3383
2.6.2008 14:08:31   
ursalara
Čaw čvekice!user posted image

Kok ste se razčvekale  user posted image   sploh vam ne morem slediti   user posted image     ,enostavno mi zmankuje časa,pa pikniki pa do konca se zmeniti za krst ma skoz nekaj potem pa enostavno zmanjka časa za RR!  user posted image
Pa grem lepo kar po vrsti da kaj ne pozabim!   user posted image   user posted image

Bumbo stolček ima ga moja kolegica in se ne odnese  doberuser posted image sem pa imela tudi pomisleke user posted image da ga jaz kupim pa sem se potem kar hitro premislila po mojem mnenju ni ravno najboljši!  user posted image

Ljubljančanke luštni so tejle vaši sončki!    user posted image

Muzika jaz imam kengurujčka ki se ga uporablja do 12 kg!user posted image  

Mala pikica lepe slikice iz dopusta se vidi da je mali užival!  user posted image

Špela,Matic,Žan Luka,Maruša,Ajda,Lana vse najboljše!   user posted image (malo z zamudo a vseeno iskreno)

Lusa čestitke za pridobljene gramčke in cm!  user posted image

Suzana čestitke tudi vam za pridobljene gramčke in cm!  user posted image

Obiski joj jaz jih imam včasih že polno glavo user posted image ,res včasih pretiravajo saj sem vsakega vesela a kaj ko pa mi velikokrat pokvarijo vse načrte user posted image !Tisti ki so mi pa obljubili da pridejo jih še dandanes ni bilo in jih tudi ne rabim videti silim nikogar ne,če ne razumejo da tudi jaz potrebujem včasih počitek naj pa mulo kuhajouser posted image ,kaj me briga!user posted image

Anchikaa lepe slikice!   user posted image Prava lepotička je tale tvoja Daša!

Dašabina čestitke za pridobljene gramčke in cm! user posted image in za uspešno prestano cepljenje!No zanimivo štorijo si imela samo da je z vami vse ok pa je pa super da ste le našli mobitel!Trampolin vam pa kar malo zavidam mi si ga bomo tudi umislili ko bomo malo starejši!    user posted image

Martinca lepe slikice mu gre že kar od rok tole z nogicami! user posted image

Vaney čestitke za službo!   user posted image

Triš  user posted image   za ajdove žgance!Lepe slikice sploh z moderčkom!     user posted image

Ursulina čestitke za gramčke in cm!   user posted image in za lepo prestano cepljenje!Zelo lepe slikice!

Nana,Katee lepe slikice!    user posted image
Nana  user posted image za nov avatar   

Katee čestitke za novo pridobitev,je pravi mornarček v čolnu! user posted image

Katarinas in Ursulina!
    user posted image za lepljenje slikic!

Intruder lepe slikice!  user posted image sploh tista z korenčkom! user posted image za nov avatar

Cartanje naša se zelo rada carta je mala razvajenka user posted image skozi po rokah,pa se stiskat   user posted image ,res pravi mali cukrček!  user posted image

Korenček oz sadje in vso zelenjavo jaz prvič malo vanisha dam gor potem pa pranje na 95 in gre vse dol tudi brez venisha!  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

...akj ve čpa... ,ekr ...

to pa je napisano v nam nepoznanem jeziku imenovanem klepetščina

Saj tebi je itak vse oproščenoČestitke vašim puncam za drugo mesto!  user posted image     user posted image

Nalin super lepe slikice!         user posted image   user posted image

Luša vse najboljše!user posted image Lepe slikice so se deklice lepo imele!     user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Danes gremo k tašči in tastu, nismo bili od velike noči. Sem tako jezna, ker cela žlahta mene opravlja in sem najslabši človek na tem svetu, ker "ne dovolim" ljubemu domov Jaz pa sem mu v teh dveh mesecih najmanj 5x rekla, da je treba iti domov.

Ne sekiraj se pri nas je isto jaz ga skozi silim da naj gre malo domov da ne bom spet jaz tista ki mu ne dovoli ah kje pa me sploh ne posluša!  user posted image Bi najraje videl da grem jaz kar sama k njegovim staršem ja pa kaj še nekajkrat sem šla pa sem se počutila kot da sem mati samohranilka ma res no prav bed mi je bilo!Sem se pa odločila da ne grem več sama tja ok razen če bo kaj nujnega drugače pa bomo hodili skupaj saj smo familija!

Afabeta
vidim da ste se lepo imeli,zelo lepo in lepe slikice!     user posted image user posted image     Ja ja seveda lahko tudi kako drugače saj je sto drugih položajev ne samo eden!    user posted image

Patrik in Aleks vse najboljše! user posted image

S čim spravljate to korenje dol iz oblačil???

Vse stvari grejo dol iz cunj z megliom.To je najboljše čistilo ki je res za vse.Jaz ga uporabljam v kuhinji,mož ga uporablja za čiščenje mašin  in šmira,zraven pa še šricamo po cunjah naših sončkov

Se strinjam tudi mi ga uporabljamo za iste namene!  user posted image

Mala pikica     user posted image upam da si že boljše volje te pa popolnoma razumem samo ne se kregat zaradi drugih škoda časa,živcev!

Klepetka saj veš nekje drugje te tudi čakajo čestitke pridi malo pošnofat!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
2.6.2008 14:11:51   
Lunca1
Arnika v Škofja Loko (04 513  19 84)Arnika v Škofja Loko (04 513  19 84)

Neposredna povezava do sporočila: 3385
2.6.2008 14:17:49   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: mml

kje ste pa to brale?

Tule je vroča debata o dvojnih kratkih rokavih oziroma kar je iz tega vprašanja nastalo...

GROZA, sem hotela nekaj brat, pa sem si na drugi strani premislila, ker nima smisla. Če hoče nekdo tak naj tak...kaj hudiča se komu smili dojenček, ki je preveč oblečen...od pretepenih otrok in žensk pa vsi stran gledajo...se jim nihče ne smili... user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
2.6.2008 14:20:57   
Intruder24
Klepetka vse naj naj najlepše za tvoj rojstni dan user posted image

Vse najlepše tudi našim malim slavljenčkom user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
2.6.2008 14:23:06   
Intruder24
karmyka zelo lepi pupi user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
2.6.2008 14:23:46   
katarinas
Sem brala tisto debato o dvojnih kratkih rokavih, se nisem mogla upret, da ne bi malo pokomentirala...zdaj bodo pa še mene šinfaleuser posted image
Moram pa rečt, da sem se smejala stavku, ko je ena napisala, ja da se pa dojenčki res ful vozijo s kolesi - ampak zato ker sem si to probala predstavljatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3389
2.6.2008 14:24:17   
ursalara
Karmyka luštkane so tvoje princeske!user posted image user posted image user posted image

Ah tista tema o dveh kratkih rokavih ne vem res nima komentarja mislim da je Vaney zadela z komentarji v piko!Se popolnoma strinjam z njo!

Evo pa še jez prilepim nekaj slikic!

Sem malo važičke

user posted image

Pozdrav vsem januarčkom

user posted image

Živjo

user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 3390
2.6.2008 14:27:12   
Intruder24
ursalara lepe slikice in Vid pozdravlja nazaj user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
2.6.2008 14:32:07   
sani1
Moja pupa spi jaz pa kar ne morem zapustiti tega računalnika.user posted image

obiski- ja tudi mi smo jih včeraj imeli. So mi prekrižali načrte. Smo hoteli iti plavat pa evo ni bilo nič iz tega. Zdej pa dober mesec zopet ne bomo mogli. Pa že, ko sem bila noseča sem si tako želela iti plavat. Pa še do danes mi ni uspelo. Sem jezna ko user posted image . Bom pa potem izkoristla.

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
2.6.2008 14:32:09   
Lunca1

No pa še eno vprašanje...v soboto smo povabljeni na 10. obletnico poroke...ja ljudje praznujejo tudi to user posted image ...pa seveda nimam pojma, kaj se ob takšni priložnosti podari...imate kakšno idejo????

Za ženo valjar, za moža pa predpasnik.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
2.6.2008 14:39:10   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Nisem plačana zato, da se sekiram!!!  

TOLE SI BOM PA NAPISALA NA KOS PAPIRJA IN GA DALA NAMESTO SLIKE,KER JE RESNIČNO ZELO POMEMBEN ŽIVLJENSKI STAVEKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
2.6.2008 14:39:44   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

No pa še eno vprašanje...v soboto smo povabljeni na 10. obletnico poroke...ja ljudje praznujejo tudi to user posted image ...pa seveda nimam pojma, kaj se ob takšni priložnosti podari...imate kakšno idejo????

Za ženo valjar, za moža pa predpasnik.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
2.6.2008 14:40:48   
sani1
Sem tudi jaz hotela iti brat o tistih kratkih rokavih pa sem si premislila.
Ma v končni fazi vsak obleče otroka kot se mu zdi primerno.

mml-  ja ljudje praznujejo vse mogoče. Moja dva sta lani praznovala 35. let poroke. Smo imeli pravo fešto. Pa sta dobila kozarce. Pri vsej tej krami od kristala, ki jo ima moja mami pa še en komplet.  Jaz sem jima kupila torto. Sta bila vesela pa svečke sta mogla pihat.
nimam idej kaj bi lahko kupila...

Sem jaz včeraj dobila posodice za sadno kupo. Pa sem pustila še zapakirane, ker jih nimam kam dat. Lahko prideš iskat...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
2.6.2008 14:44:35   
TRIŠ
urssyyuser posted image user posted image user posted image joj meni bi se obrnilouser posted image .

sunnyy morning tvojga bi pa jaz za ušesa zvlekla stran od mamiceuser posted image ..A je s teboj poročen al s svojo zlato mami..Naj pogleda svoji dve princeski ki ga vsak dan čakata doma

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
2.6.2008 14:44:40   
TRIŠ
Bumbo stolček.Mi smo šli po stolček za hranjenje in smo ga za foro dali noter.Tako je užival da je joj.Da imam veliko dinarčkov bi ga takoj kupilauser posted image ,se mi pa zdi vseeno malo predrag.Moj dragi pa mu ga je hotel kar takoj kupit.Se mi zdi da pri tretjem imamo vse kar obstajauser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
2.6.2008 14:44:43   
TRIŠ
Karmyka in Ursalara krasne slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
2.6.2008 14:45:26   
martinca

madeži sadja in korenčka: jaz se jih lotim z "gallseife", najboljše mi je trenutno Heitmann, ki ga prodajajo v Müllerju. Še hujši madeži kot od korenčka so od marelic...teh pa z ničemer nisem uspela spravit ven...pomagajo samo škarje . Dosti učinkovit je tudi Vanish, ampak samo tista varianta, ko naneseš peno neposredno na madež in pustiš nekaj minut delvoati, kot dodatek pranju v pralnem stroju pase pri meni ne obnese...očitno smo prehudi pujsi

hvala za informacijo. bom šla verjetno kar tega kupit, ker grem ravno juter v Mullerja. pri nas pa ta Vanish uporabljamo na vse možne načine, pa v nobenem primeru ni učinkovituser posted image

Jaz tud tečem z mojo sestro in je pravi , me tako ganja...zakaj pa misliš, da sem pretekla 4 km

mene bi pa moj tako preganjal, sploh če bi me kam laufat dobil. saj včasih mi je za laufat. samo se to redko zgodi.

urssyy, user posted image user posted image pa da se čim,mprej vse poštima med vami.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?