Pandica
|
Dober dan še od mene... Mala mi je ravno zaspala je bila že tako zaspana, da je bilo joj. Pa sma že prej naredile eno rundo z vozičkom pa ni nič spala, ker zdaj nima časa, ko tako ven gleda. Se je prijela držala spredaj in ga spet lizala očitno ji je to finta. Jaz pa sem ji skuhala danes malo cvetače, bučko in korenček in bo dobila potem, ko se zbudi. Pa, da vidimo kake frise bo zraven delala Je pa drugače že zdaj zadnjih par dni neka "tečka" . Skozi bi bila po rokah, joka takoj, če ni kaj po njeno itd... Pa sem danes spet gledala, ampak še ni noben zobek zunaj. A mislite, da so lahko razlog zobki? Kako je danes vroče, pa kaj si ti nor. Za drug teden napovedujejo še večjo vročino tako, da najboljše, da naredimo srečanje kar ob bazenu Jasna saj jaz nimam PP lupinice, za Zalo imam Romer-jevo. Sem samo pač včeraj napisala, da lahko na ta PP na ogrodje daš tut lupinico ali košaro za novorojenčka. Drugače pa ja, že, ko sem jih vidla tut men niso bile najboljše. Maxi Cosi in Romer je zame zakon, kar se gre za avtosedeže in lupinice, sodijo med najvarnejše kar je zame najpomembnejše. Aja, pa mali je luškan ves popacan od čokolade. Koliko pa je že zdaj star? VANILI a praviš, da nista ? Eh pa daj, me pa smo te ravno z tem razlogom spustile zvečer iz RR in ti je bilo opravičeno. Ker veš, da smo te pogrešale. IZVIRNO SPOROČILO: mama06 Čakam na Pandico, da ponudi kak Laški pir, pa nič...... Evo, punce, da nebote rekle, da nič ne ponudim Vsem častim Laško kolikor vam ga srce poželi, pa še ledeno mrzlo je Mehurčica pa kaj si ti nor Oni tip pa je res f Pa daj ga tvoj skup zmlati, kaj se na neubogljive otročke spravlja hepan. Pa še jaz ti Alana posodim, če želiš, te pa se bo ziher posral, idiot blesav. Joj, me je raz Aja, full lepi filmčki, David in Eni sta prava cukerčka oba. Drobižek tut tvoja Živa je prava lepotička. Kako ona plazi in cd-je izbira, asica mala Lane31 a res misliš za drevo življenja? Daj povej mi še koliko približno meri v višino? Pa ga je težko vzgajat? Ker nebi rada, da bi mi potem v mesecu dni crknil, če ga že imaš ti tako dolgo. Kinnie si si postregla z Laškim? Kdaj boš kaj zvedela kdaj boš v Mb? Če v sob. ali v ned.? Joj, zdaj pa sem že tak tolko nakloftala, da morem nehat. Se mi spet sladoled lušta, grem dol na eno porcijo
|