VANILI
|
nč, ammčice, sem že nazaj! Žabo je zaspal v najini postelji, mojmu sem naročila, naj ga pazi, naredila obzidje s kovtrov na drugi strani postle, jaz pa grem kaj postorit (ampak prvo na RR - če to ni odvisnost!!) vedra, tud Teo skos prasklja, da ma notke čist uvihane! Mene pa zraven skomina,brrr zgornji,spodnji štuki - mi2 sva si pa naredila nekakšno letno kuhno,ki je hkrati pisarna(edino prenosni je zdaj tu gor, zaradi mojga "strokovca" ), pa perilo obešam tam, pa tv je... tako da vasih kar uidem tja, pod pretvezo, da grem kaj obesit... no saj grem, ampak pol še malo pogolfam . v stanovanju mava pa spodaj en prostor,pol pa lesene štenge gor, nič hodnika, kjer je Živina soba in najina spalnica, nekoč bomo pa prebil steno in še dve sobi naredili... no, kar hoem rečt je,da gor ni kopalnice, imam pa previjalno, tako da moram skos skakat poštengah gor/dol... kar je po eni strani naprno, po drgi si pa milim,da če še tega ne bi mela, bi zihr vaga kazala še 10kg več ampak meni so ljubša stanovanja z enim tukom oz. brez štukov, atrijske hiše... ah... nekoč ko bom mela hiško na morju kinnie, kdaj boš pa kaj v na konc pišla? Oziroma, anybody'??? A S PIROM SAMO ZVEČER STREŽETE? jAZ BI PAZDAJ ENO RAVNO PRAV MRZLO, AMPAK SAMO PAR POŽIRKCOV (sori, ne vpijem, ampak očitnosem že obupana, ko mi noben nič ne ponudi, še kar spite al kaj???!!!!) moj in rr: "Pa kaj delaš na forumu spet?" Se mi reži. In pol mu razlagam, kako se pogovarjamo o ušesih, a gh, pa nasveti pa to, a veš. (niti sanja se mu ne, haha) jenny anny - jaz ti priporočam - aclarna, marelo, kjer gre naklon precej v ležeče,pa menda je tudi že za novorojenčka. drugače pa bi se jaz, ko bi se ponovo odločala za velik voziček, odločla za jane pro slalom, mi je ful všeč. lane31 bravo za spanje !!! pandica - auživaš z novim vozičkom? Jaz ful! Tamali paše bolj, se mi zdi tako da, super smo to naredile, a ne?? Pa še suzanamai je zamenjala, da je zdaj hepi. sanwebdra -vedno pogledam vaše fotke s srečanj in vse, kar mi pride na misel je, kako ste luštne mamice in bebice!! Da bi kdaj opazila kakš a"dumbo" - uhca -niti slučajno!! je pa res, da takokot na sebi - človek včasih opazi podrobnosti, ki jih ostali ne. Upam,da se bodo ušeska lepo zrasla vsem bebicam, kateri mamice to skrbi!! živa, lepo pakiraj!! suzanamai . veš, enkrat si nekajmoj štedilnik omenjala, pa sem se spomnila,da sem enx gledala tvoje fotke od fantastične kuhne in opazila,da imaš podoben štedilnik in veš kaj sem si rekla?? Kako to, da se ti tko sveti!!! ker, moj, dragamoja, je tako flekast, prašen itd, da je kar joj. Pa menda ni druge, kot fejst g a drgnit... to se mi pa ne da... mogoče enkar t na pol leta?? nič, grem dalje kajpostorit, ko mi familija še drnjoha.
< Sporočilo je popravil VANILI -- 25.5.2008 7:32:00 >