|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
25.5.2008 21:56:23   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

A ste ve tudi take user posted image  Jz si mislim da če jo kar pustim ob 17h pop.....pol pa njene najbolj kritične minute tam okrog 19h ....saj revice ne bo znal pomirit nihče ,kaj šele jo spat spravit ,in flašo popit ....jaz pa se bi itak cel čas sekirala kako je z njo

Jaz že od 2,5 mesecev puščam malega pri mojem očetu, da se navadita, ker bo jeseni pazil nanj. Sicer se bodo izmenjevali stari starši, ampak vseeno. Od začetka zelo redko, tu in tam, sedaj sta pa že prava frajerja skupaj. Se pa sprašujem, kako bi bilo to zvečer, ko naš zahteva poseben tretma, ki se mu reče mama all inclusiveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
25.5.2008 21:56:49   
lane31
Mehurčica...........mala je prava asica user posted image  kaj že zna ,bravo punca
Jest pa ti je tudi začela kot velika user posted image

Da se še jaz pohvalim ,znamo plazit (po trebuhu ) v rigverc user posted image  ,te pa mi po postelji spleže pod previjalno (mam ono na kinderpetu kar ) in mi pride naprej kot polž ki kuka iz hišice user posted image

Tave............ni ga lepšega kot žar pred hišo............my dreams user posted image .....morda pa nekoč

Kasija..........vidim te..........lep pozdravček ,brala te bom pa jutri ,grem pod tuška in ....se ve nadaljevanje
Adijo nočna smena user posted image  pa ne popijte vsega ,saj nam zjutraj tudi paše user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
25.5.2008 21:59:04   
lane31
E točno tako Mama 06.........mama all incluzive user posted image  ....ma jaz grem raje 3h kasneje na koncert ,samo da je moja beba sita in zadovoljna v svoji posteljici user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
25.5.2008 22:01:41   
mama06
Koliko pride Fredov obroč v BC?

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
25.5.2008 22:20:41   
Kasija
user posted image  A bom jaz kdaj nazaj v svoji stari postavi??? A ve ste? Od poletnih stvari mi niso prav ne majčke, ne hlače. A naj si kupim novo celo garderobo ali kaj user posted image  grrrrruser posted image  Res dejte napisat kdaj bo to bolje in kaj naj naredim, da bo?

Arsen dober tek user posted image  Ma pa dober okus, a ne skuštrana, ker so ti res dobri piškoti

jenny anny dobrodošla nazaj

pot kako gre z gh?

pandica lep voziček! A je že kaj fotk od hiške?

suzanamai jaz pa nisem videla slik kuhinje? kje se skrivajo?

drobižek lušna filmčka, pa živa je prava raziskovalka!

mehurčica eh, kaki kre**n se spravi komentirat grdo na take lušne posnetke. Ignoriraj, čeprav vem, da to ni lahko storit.

valči user posted image user posted image  hb da se ni nič zgodilo  

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
25.5.2008 22:23:12   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mama06
Koliko pride Fredov obroč v BC?

23,94€ sem dala jazuser posted image  za mali kos plastike ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
25.5.2008 22:25:40   
sanwebdra
kaj zdaj vanili, a se danes spet cartaš z možekom? al pišeš post?

že dve uri se mi vrti, pa nimam nizkega pritiska (ali visokega, ker sem drugače malo hypertenzična), očala so OK, jedla sem, pila sem, obremenitev pa tudi ni več ... kaj za hudiča... kar občutek imam, da bom v nezavest padla

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
25.5.2008 22:26:43   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

user posted image  A bom jaz kdaj nazaj v svoji stari postavi??? A ve ste? Od poletnih stvari mi niso prav ne majčke, ne hlače. A naj si kupim novo celo garderobo ali kaj user posted image  grrrrruser posted image  Res dejte napisat kdaj bo to bolje in kaj naj naredim, da bo?
Jaz tudi! Majčke so mi še prekratke - ne prekrijejo bauhiča.user posted image Hlač si sploh več ne probavam....user posted image No, danes sem se odločila, da bom cel teden za večerjo pojedla samo jabolko ali malo solate(kar bo v hladilniku). Tak! Pa bomo vidli, kaj bo. Pa mogoče še bom šla kaj laufat kak popoldan. Ker to pa več ni res no.....user posted image user posted image

Še katera z mano, da mi bo dajala moč???user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
25.5.2008 22:31:55   
mama06
postava - ravno danes sem poskusila hlače, ki sem si jih kupila predlani, ker lani sem bila taki čas noseča in so mi prav. Saj nisem mogla verjet, ker sem jih lani skoraj dala stran sestrični, ker sem bila prepričana, da mi nikoli več ne bodo. Sem pa se morala poslovit od nekja majč, ampak zaradi preširokega oprsja. Trebuha že dolgo nimam več in sem tega ful vesela. Nosim eno št. manj kot pred nosečnostjo, zato sem kupila novo garderobo za poletje. Finta pa je, da ne vsega. Kavbojke so mi naprimer prav stareuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2334
25.5.2008 22:40:21   
mama06
Jasna, mislim, da si ti dejala, da že dolgo nisem dala v album novih slikic. Evo, nekaj zelo malega, geslo je enako kot ostalauser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
25.5.2008 22:43:26   
mehurčica
Je bila katera že kdaj na Korčuli? Mi bomo jutri mogoče že rezervirali v hotelu Park ali en drug(se zdaj ne spomnim), pa me zanima, če ima katera kake od vas kake izkušnje. Kolko je vožnje cca. itd.?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
25.5.2008 22:45:18   
mehurčica
O, mama06, kak je luškan Jernej!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2337
25.5.2008 22:53:37   
mama06
mehurčica hvala. Sem ravno gledala tvoje filmčke in ugotavljala, kako ti je še lepo, da nimate zob, ker če dam jaz našemu kaj v usta, vse pregrizne. In potem moram lovit po ustih, da se ne zadrgneuser posted image . Tvojadva sta pa oba lušna. Sigurno po mamiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2338
25.5.2008 22:58:51   
Pandica
Kinnie   no, te pa se vidimo v soboto, ne? Ob kateri uri boš v Mb?
Kaj pa ostale Štajerke? Katera še misli prit pozdravit Kinnie in, da malo poklepetamo?

Mehurčica   bravo Eni, se kuj vstane user posted image   Moja pa se še plazi ne, danes je začela komaj rito v zrak dvigovat, ko je ležala na trebuščku na tleh user posted image user posted image

Lane31   mogoče pa bom res kar jaz vzela drevo, da ga neuš rabla dajat na Bolho user posted image

Koncert Radia City  lani nisem bila, ker se mi ni ljublo hodit tja noseča med pijano mularijo. Letos pa me nebo zaradi Zalike. Pa nič zato, pa kdaj drugič.
Tako, da Lane31 pa pojdita z tvojim tja, ko ti Aneta zaspi zvečer, saj pa ob 17h se komaj začne in ne bosta nič zamudila.

Mama06   hvala za obvestilo o stajici, ampak mi je nimamo user posted image
Pa geslo mi prosim pošlji na ZS, da tut jaz pogledam tvojega Jerneja kako je že velik fant.

Kasija   jaz ti glede kil ne vem kaj naj rečem. Sem tako kot Mama06 eno konfekcijsko številko manj kot pred nosečnostjo. Prej sem imela M, zdaj imam S.
Pa itak imam tut 5 kg manj kot preden sem zanosila. Tako, da nekje pa se te ja mora poznat, ne?
Ampak trebušček pa se še vidi, ni raven kot bi jaz rada, da je  user posted image
Bom mogla začet trebušnjake delat, če se ga hočem znebit.

VANILI   jaz te tut pogrešam, kje si?

Sanwebdra   pa kaj ga zdaj še ti "serješ"? Kaj boste vsi zboleli al kaj? Daj nehaj no, ker veš, da imamo v sredo srečanje in morata z Julijo prit.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
25.5.2008 23:00:05   
mama06
mehurčica sem dodala še eno današnjo slikico v isti albumuser posted image . Tu se lepo vidi, kako se je poredil v ličkauser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
25.5.2008 23:01:14   
Pandica
Mama06   pa daj no pošlji mi geslo na ZS, da pogledam Jerneja še jaz, vidiš, da sem full neučakana user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
25.5.2008 23:02:33   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mama06   pa daj no pošlji mi geslo na ZS, da pogledam Jerneja še jaz, vidiš, da sem full neučakana user posted image  user posted image  user posted image  

Zakaj pa ne čekiraš. Ga že imašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
25.5.2008 23:03:27   
Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Zakaj pa ne čekiraš. Ga že imašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Že grem, hvala user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
25.5.2008 23:03:51   
mama06
Pandica ja kaj zdaj. A ne boš odprla ZS-jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
25.5.2008 23:07:02   
mehurčica

Tu se lepo vidi, kako se je poredil v ličkauser posted image user posted image
U mater, kaki bajs!user posted image Jaz tudi moji zdaj že lahko bajsa rečem, ker se je tudi začela bolj rediti. Sem glih prej mojemu razlagala, kak je bila smešna, ko se je naga vstajala na nogice in je imela nogice kar na x in lula nekje skrita.user posted image

Grem jaz spat....bom verjetno imela zjutraj polno za brat spet. Se zagrejete komaj, ko grem jaz že v pojstlo.
Pa-pa

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
25.5.2008 23:09:57   
jasna
Mama06, o je zrasel modrooki lepotecuser posted image

Kasija, ma ne se sekirat, nouser posted image  Kupi si par novih kosov, na porodnički itak ne rabiš ne vem kaj fensi šmensiuser posted image . Do jeseni boš pa sigurno spet v starih hlačahuser posted image

pravkar razmišljam al naj nadaljujem z delom,al grem spat. Mogoče še mal počakam, da kava primeuser posted image .

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
25.5.2008 23:10:36   
Pandica
Mama06   kaki lepi fantek je tvoj sine user posted image Jernej, pa tako lepe očke ima  user posted image
Sem kar vse albume pogledala user posted image   radovednica pač...

Neposredna povezava do sporočila: 2347
25.5.2008 23:15:13   
Jenny Anny
Mehurčica Korčula je full lepa, prečudovita, vsaj meni, je pa okol 9h, če greš z sam z avtom, potem maš pa še več variant s trajekti. Lahko greš v Pločah na trajekt, pa prihraniš okol pol ure, ampak ga moraš ravno ujeti, če ga čakaš, se ti bolj splača it okoli.
Potem maš pa še variante trajekt iz Rijeke al pa trajekt iz Splita. Cenovno se mislim da splača največ it z avtom, nisem pa čist ziher bi blo treba počekirat mal njihove cenike.

Neposredna povezava do sporočila: 2348
25.5.2008 23:21:30   
mama06
Hvala punce za pohvaleuser posted image . Ja res je zrasel in se poredil. Saj sedaj pa res pridno je in če pri kakšnem obroku štrajka, se ne sekiram več.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
25.5.2008 23:23:59   
zala07
ojla vsem skupaj,

sem vas malo čitala, pišete 100 na uro.

PANDICA- sory, da se nič ne javljam. smo imeli krst in je bilo ful, ful lepo.

mehurčica- za na korčulo računaj cca. 7-8 ur-sedaj ko je avtocesta. odvisno od prometa. je pa ful lepo doli. filmčki so ful lepiuser posted image user posted image user posted image

mama06- hvala za obvestlo o stajici.

povejte mi, kaj dajeteuser posted image zjutruser posted image j za jest? jaz ji dam milupin rižek??

se vsi 7 mesečniki že plazijo????

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?