|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
24.5.2008 23:17:44   
Pandica
Ko pa pridem jaz nazaj pa vse zbežite spat al kaj  user posted image  user posted image

Sem bila pridna, sem zlikala vse Zaline cunjice, zdaj pa še pod tuš, pa lase oprat, pa grem jaz tut v vodoravca verjetno počasi...
Če pa itak nobene ni več tu gor user posted image

Jenny Anny   jaz sem tut hotela imet "marelo" ki gre čisto v vodoravni položaj ravno zarad tega, ko mi mala zaspi, da ji lahko naklon dol spustim. Pa lahka mora bit in meni predvsem lepa. Full sem se dolgo odločala in tut jaz skoraj doktorirala iz marel tako kot VANILI in se na koncu odločila za PP Pliko P3, tega : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=140906   in je super   user posted image user posted image user posted image
Če pa se nebo hotela več vozit, ko bo shodla bo pač na drugega user posted image počakal vozek user posted image   Ker se da nanj namontirat tut jajčko in košaro za novorojenčka.

Lane31
kaj pa ti tako pozno gor? Tega pa nisem navajena pri tebi user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 24.5.2008 23:19:44 >

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
24.5.2008 23:40:26   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
O ušesih se meniš.........ej pojma nimam o čem govoriš.....jaz res nisem nič čudnega opazila na Juliji user posted image

Saj ni takoooooooo grozno, samo leva je pa res ...

user posted image  

user posted image  

user posted image
user posted image   

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 24.5.2008 23:51:42 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
24.5.2008 23:48:18   
Pandica
Sanwebdra   eh pa daj nea imej fint. Julija je full luškana punčka in ji nič ne štrlijo ušesa. Če bi ji res bi ziher že to katera opazila na srečanjih tako pa vidiš, da nismo.
Ker ji nič ne manjka. Prava lepotička je user posted image
Tak, zdaj pa via kopalnica user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2278
24.5.2008 23:53:01   
sanwebdra
jaz pa čakam zmagovalce ...pa ne bodo Srbi ... pa spet ne bom imela šanse videt tega showa v živo ....user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
24.5.2008 23:57:51   
živa
Ok, nisem šla pakirat, ker mi je user posted image  pobegnil v spalnico spat, jaz imam pa tam vse obleke. Sem pa napisala za en mesec naprej vse obveznosti za honorarno zaposlitev za vsak slučaj, če net ne bo delal user posted image .

Zdaj grem pa spat. Škoda, da za to ne dajejo honorarjev; sicer bi bili zadnje mesece bolj švoh, ampak vsak cent se pozna, če adaptiraš domek user posted image .

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 2280
25.5.2008 0:10:11   
sanwebdra
Rusija ... hmm ...user posted image

grem ajo bajo ...

nočko

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
25.5.2008 0:43:59   
Pandica
Jaz tut grem spat  user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2282
25.5.2008 2:07:06   
jasna
Sem zamudila pojedino in pivceuser posted image

Sanwebdra, meni se tudi ne zdi glih hudouser posted image

Pandica, PP lupinice so zanič. Majhne, pa velik naklon... Razen če te novejše niso izboljšane.

Jenny, po moje se ti ne splača še enega vozička kupovat. Saj kmalu bodo vsem visele nogice doluser posted image

Skuštrana, user posted image  sem mogla it poiskat sliko, ko je tudi naš ta mali, takrat 7,5m od nekod prvič prešvercal čokoladouser posted image

user posted image

mirno noč vsemuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
25.5.2008 6:50:15   
VANILI
jutro mamčice!
da ne bo pomote, že od petih sva pokonc! Vmes sem cote zrihtala, žabotu večerjo načrpala,žabo je stal ob boku atija, ki je medtem zaspal -v pojstli, zdaj pa akcija!!!

ne nisem user posted image , mam M, ampak je res da sva se včasih (beri: b.r.r. ali before ringarajauser posted image ) zvečer stisnila na kavč, zfaj pa...

joj punce, kako bomo čvekale, ko bomo vslužbahuser posted image

nič žabo hoče svoj prvi zajtrk
lepo ndeljo preživite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
25.5.2008 7:19:03   
VANILI
nč, ammčice, sem že nazaj!
Žabo je zaspal v najini postelji, mojmu sem naročila, naj ga pazi, naredila obzidje s kovtrov na drugi strani postle, jaz pa grem kaj postorit (ampak prvo na RRuser posted image  - če to ni odvisnost!!)

vedra, tud Teo skos prasklja, da ma notke čist uvihane! Mene pa zraven skomina,brrr

zgornji,spodnji štuki - mi2 sva si pa naredila nekakšno letno kuhno,ki je hkrati pisarna(edino prenosni je zdaj tu gor, zaradi mojga "strokovca"user posted image ), pa perilo obešam tam, pa tv je... tako da vasih kar uidem tja, pod pretvezo, da grem kaj obesit... no saj grem, ampak pol še malo pogolfamuser posted image . v stanovanju mava pa spodaj en prostor,pol pa lesene štenge gor, nič hodnika, kjer je Živina soba in najina spalnica, nekoč bomo pa prebil steno in še dve sobi naredili... no, kar hoem rečt je,da gor ni kopalnice, imam pa previjalno, tako da moram skos skakat poštengah gor/dol... kar je po eni strani naprno, po drgi si pa milim,da če še tega ne bi mela, bi zihr vaga kazala še 10kg večuser posted image  ampak meni so ljubša stanovanja z enim tukom oz. brez štukov, atrijske hiše... ah... nekoč ko bom mela hiško na morjuuser posted image user posted image user posted image

kinnie, kdaj boš pa kaj v na konc pišla? Oziroma, anybody'??? user posted image

A S PIROM SAMO ZVEČER STREŽETE? jAZ BI PAZDAJ ENO RAVNO PRAV MRZLO, AMPAK SAMO PAR POŽIRKCOV (sori, ne vpijem, ampak očitnosem že obupana, ko mi noben nič ne ponudi,  še kar spite al kaj???!!!!)

moj in rr: "Pa kaj delaš na forumu spet?" Se mi reži. In pol mu razlagam, kako se pogovarjamo o ušesih, a gh, pa nasveti pa to, a veš. user posted image user posted image user posted image  (niti sanja se mu ne, haha)

jenny anny - jaz ti priporočam - aclarna, marelo, kjer gre naklon precej v ležeče,pa menda je tudi že za novorojenčka. drugače pa bi se jaz, ko bi se ponovo odločala za velik voziček, odločla za jane pro slalom, mi je ful všeč.

lane31  bravo za spanjeuser posted image !!!

pandica - auživaš z novim vozičkom? Jaz ful! Tamali paše bolj, se mi zdi tako da, super smo to naredile, a ne?? Pa še suzanamai je zamenjala, da je zdaj hepi.user posted image

sanwebdra  -vedno pogledam vaše fotke s srečanj in vse, kar mi pride na misel je, kako ste luštne mamice in bebice!! Da bi kdaj opazila kakš a"dumbo" - uhca  -niti slučajno!! je pa res, da takokot na sebi - človek včasih opazi podrobnosti, ki jih ostali ne. Upam,da se bodo ušeska lepo zrasla vsem bebicam, kateri mamice to skrbi!!

živa, lepo pakiraj!!

suzanamai . veš, enkrat si nekajmoj štedilnik omenjala, pa sem se spomnila,da sem enx gledala tvoje fotke od fantastične kuhne in opazila,da imaš podoben štedilnik in veš kaj sem si rekla?? Kako to, da se ti tko sveti!!!user posted image  ker, moj, dragamoja, je tako flekast, prašen itd, da je kar joj. Pa menda ni druge, kot fejst g a drgnit... to se mi pa ne da... mogoče enkar t na pol leta??

nič, grem dalje kajpostorit, ko mi familija še drnjoha.

< Sporočilo je popravil VANILI -- 25.5.2008 7:32:00 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
25.5.2008 9:49:37   
suzanamai
Že, že, vendar smo imeli na začetku tedna kihanje, pa iz oči ji je teklo, skratka slabo počutje, manjša ješčost, slabše spanje ... no, saj bom videla ... če bo jutri spet tako (okrog 37), bova šle vseeno ven, vsaj za nekaj časa ... fora je v tem, da ima Julija vedno vročo glavo in se ful poti, ko jo uspavamo ... pa ima ponavadi normalno temperaturo, tokrat pa ne, no še vedno ne! Pa hvala vsem za pomoč!

sanwebdra jaz bi na tvojem mestu šla vseeno ven, v ponedeljek pa k P, da boš mirna.

Suzanamai....če ima Zoja ista ušesa kot pupa od Sanwebdre se nimaš kaj bat user posted image

verjetno ista jauser posted image user posted image

Pa še suzanamai je zamenjala, da je zdaj hepi.user posted image

Happy, happy.....user posted image

suzanamai . veš, enkrat si nekajmoj štedilnik omenjala, pa sem se spomnila,da sem enx gledala tvoje fotke od fantastične kuhne in opazila,da imaš podoben štedilnik in veš kaj sem si rekla?? Kako to, da se ti tko sveti!!! ker, moj, dragamoja, je tako flekast, prašen itd, da je kar joj. Pa menda ni druge, kot fejst g a drgnit... to se mi pa ne da... mogoče enkar t na pol leta??

user posted image user posted image user posted image  Vanili sedaj sem pa skoraj dol padla, fantastična kuhna pa taka. Kuhna je bila kupljena na vrat na nos v Rutarju in je bila edina k sem jo lahko takoj odpeljala, ker jaz nikol ne čakam na stvari. Če majo za odpeljat prav, drugač pa nič. Stala je pred 6 leti 110 jurjovuser posted image . No ker mi barva ni bla všeč, je bla full dolgočasna, pa še zraven oranžnih šip ni pasala najbolj, sem jo eno soboto s kompresorjem špricnila v modro in zeleno. Je dragi skoraj dol padu, ko je prišel domovuser posted image . No sedaj imam pa v planu vsa vratca in predale zamenjat. Bom vzela alu okvirje, notri bom pa dala odbita steklauser posted image .
Štedilnik pa jaz pucam vsak dan, saj mi gre full na živce, ampak nikoli mi ne uspe, da ne bi bil flekast, je čsit amapakuser posted image . Bo treba zamenjat

No zdaj grem pa tud jaz kaj nardit, moj je že doma in lepo pančka, Zoja se mu je ravnokar pridružila, Mai pa gleda ringaraja pardon živžavuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

Neposredna povezava do sporočila: 2286
25.5.2008 10:09:59   
jasna
user posted image  Suzanamai, zdejle si mi pa ful polepšala jutrouser posted image . Si predstavljam tvojga kako pride domov in vidi complete makeover kuhneuser posted image . Dobra si da se kar odločiš in lotišuser posted image

Vanili, ob kakih nečloveških urah pa ti vstajaš?user posted image

Ja, deci živ žav, nam pa ringarajauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 25.5.2008 10:11:46 >

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
25.5.2008 10:22:32   
VANILI
samo poškilt sem prišla...

kuham za žabota za na pot,

suzanamai, če je pa kuhna tvoje remek delo, pa tolk boluser posted image

jasna,pa saj jaz n bi vstala, nooooouser posted image

in me že ni več---

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
25.5.2008 10:24:08   
mama06

Pa z unioni strašite nas štajerce in mama06 ,da te ni sramota to sprejet user posted image user posted image  

Podarjenemu konju se ne gleda v zobe, ane?user posted image user posted image Pa veš kaj, ne upam pogledat v hladilnik, če slučajno ne skriva kakšnega "štajerca", pa se ne upa izneverit svoji znamkiuser posted image user posted image user posted image

Čakam na Pandico, da ponudi kak Laški pir, pa nič......

spanje - čez dan sicer nimava problemov za spanje. Moram ga sicer uspavat z zizo, ali pa v vozičku. Doma spi brez težav. Ampak zvečer oz ponoči imamo pa po novem krizo. Zaspi OK, potem se pa okoli 23:30 začne agonija do jutra in komaj čakam, da je ura 6 ali 7 in da vstanem. Ne vem, ali so krivi zg. zobki, ki ne morejo in ne morejo ven, dlesni pa ful razklane pri dvojkah in trojkah, ali pa je kaj drugega. Ker smo sicer že zelo lepo spaliuser posted image user posted image

Čakam, da se zbudi in da greva za atijem k njegovim staršem na kosilo.

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
25.5.2008 10:24:50   
mama06
VANILI še si tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
25.5.2008 10:33:38   
mehurčica
Dobro jutro! (od 7:22)user posted image

Arsen, čestitke za prvi zobek!user posted image Kaka faca - zraven Domaćice. Jasna, tvoja fotka od malega je tud dobra.user posted image

Sanwebdra, tudi jaz nisem opazila, da bi Juliji štrlela ušeska.  Zdaj, ko si dala slikice gor sem opazila, ampak se mi ne zdi, da bi bilo kaj posebnega.
Če te skrbi zaradi tt, pa pojdi jutri k P in naj ona pove kako in kaj.

Kinnie, se bomo pa zmenili v sob ali ned. Edino morem pa zase že povedat, da en dan ne morem, ker imamo piknik pri mojih starših - praznujemo 60tko od moje mame. Ampak še niso nič rekli, če bo sob ali ned.

IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny
. Saj mam še marelo od ABC designa,  s katero sem zadovoljna, ampak marela pač nima ravnega naklona, naša pa hoče na boku spat v vozičku.

Ne vem, al naj investiram u nova kolca al ne, mal cvikam, ker nekateri pravjo, da se mali nočejo več vozit, ko shodijo. Bom še jaz nardila vozičkarsko dramo ko vanili

Tudi Eni najraje spi na boku in jo tudi v Peg Peregotu dam na bok, čeprav ne gre naklon čisto dol. Tudi Davida sem dostikrat dala na bok v mareli, čeprav ni šlo čisto dol. Je pa res, da v tem vozeku, s katerim delava dolge ture, lahko spi tudi na trebuščku. Ampak to je zelooooo redko.

Glede tega kako dolgo se vozijo pa je zelo različno. David je imel voziček do 2 let. Eni pa ga uporabljajo tudi pri otrocih, ki so že preko 3.

Lane31, tebe pa jaz kar malo pogrešam tukaj. Si bila včasih bolj zgovorna.user posted image Pa super za spanje!user posted image Eni doma najlepše spi. Zunaj samo za kratek čas in je potem zvečer že ful panika za spanje.

Vanili, kje si že ti doma?

Eni je danes imela rekord v mililitrih s sadno kašico.user posted image 180ml je popapcala! Sem ji naredila 1 nektarino, 1 krhelj jabolka, 3 suhe slive in malo koruznih kosmičev. NJAM! Ful je bilo dobro. Sem vse skupaj 5 min prekuhala s klinčki(razen koruznih k.).  Sem naredila malo več, ker sem hotela, da bi imela še za popoldan. Pa ni - ni.user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 25.5.2008 10:34:10 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
25.5.2008 10:36:51   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Tudi Eni najraje spi na boku
No, to je samo v vozeku. Drugače pa najraje spi na trebuščku, s stegnjenimi nogicami.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2292
25.5.2008 10:42:20   
drobižek
Dober dan desetke!

Javljam se z veliko novicami! Živa je v zadnjem tednu zeloooo napredovala...midva s user posted image se vsak dan znova čudiva, ker je vsak dan kaj novega...

V petek smo praznovali Živinih 7 mesecev in user posted image 30( Jasna, če si mislila mojo pikico - hvala ti za čestitke!). Živa od tega dne samostojno sedi brez opore, včeraj zjutraj naju je sede pričakala v postlci in se nama lepo smejala za dobro jutro...in danes pogledam, Živa stoji v postlci - se je že včeraj prijemala za tista držala v stajici in vstajala, danes me je pa skoraj kap - se drži za rob postlce in naju gleda ven....tudi mi smo mogli malo pospravit stvari po stanovanju, ker so Živi napoti in jih hoče sama pospravit.

Smo se le opogumili in moram to deliti z vami:

http://www.youtube.com/watch?v=xDWB_AQ2h6k
http://www.youtube.com/watch?v=H2vqsc9INTY

user posted image

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
25.5.2008 10:55:46   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Dober dan desetke!

Javljam se z veliko novicami! Živa je v zadnjem tednu zeloooo napredovala...midva s user posted image se vsak dan znova čudiva, ker je vsak dan kaj novega...

V petek smo praznovali Živinih 7 mesecev in user posted image 30( Jasna, če si mislila mojo pikico - hvala ti za čestitke!). Živa od tega dne samostojno sedi brez opore, včeraj zjutraj naju je sede pričakala v postlci in se nama lepo smejala za dobro jutro...in danes pogledam, Živa stoji v postlci - se je že včeraj prijemala za tista držala v stajici in vstajala, danes me je pa skoraj kap - se drži za rob postlce in naju gleda ven....tudi mi smo mogli malo pospravit stvari po stanovanju, ker so Živi napoti in jih hoče sama pospravit.

Smo se le opogumili in moram to deliti z vami:

http://www.youtube.com/watch?v=xDWB_AQ2h6k
http://www.youtube.com/watch?v=H2vqsc9INTY

user posted image

Lepa filmčka. Ampak mama, normalno da ti dete pospravlja, ko pa imaš tako razmetanouser posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo punca!!!

drobižek - od kod pa ste vi?

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
25.5.2008 10:56:51   
jasna
Drobižek, pikica mala, kok je luštnauser posted image . A je iskala kak poseben cd?user posted image

mehurčica, še dobro, da si tako veliko skuhalauser posted image . Bravo Eniuser posted image

Jaz bi še filmčkovuser posted image . Mama06, od tebe že tudi dolgo nismo videle nobene nove fotkeuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 25.5.2008 10:59:13 >

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
25.5.2008 10:59:23   
mehurčica
O, Živa, čestitke!user posted image user posted image user posted image

Mi pa smo spet dobili en komentar od tistega, ki je zadnjič napisal za Davida naj crkne.user posted image Pa kaj je s tem človekom???user posted image user posted image Pod tem filmčkom si lahko preberete: http://www.youtube.com/watch?v=3jRawPRiU1Y
Komaj čakam, da ga vidim. Sigurno bo kdaj na tistem placu ko majo rampe itd.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
25.5.2008 11:24:41   
jasna
Mehurčica, a Eni je prvič jedla lubenico? Ful dobr ji greuser posted image user posted image

Glede tega 26 letnega mulota. Kje pa je napisal tisto za Davida? Ker to je pa res tu mač. Pošlji user posted image  da se mal z njim pogovoriuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2297
25.5.2008 11:30:41   
mehurčica
A si že pogledala  filmček, še preden sem ga sem prilimala.user posted image Zdaj še nalaga enega Davidovega, pol jih pa sem skopiram. Tisti komentar za Davida je napisal na tistem filmčku, ko je David lani skejtal, ko je še taki mali baucek. Ampak ga je user posted image zbrisal. Zdaj ga je pa še blokiral in prijavil kot spam. V živo se bomo pa sigurno enkrat z njim malo pomenli.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
25.5.2008 11:36:44   
drobižek
Hvala vsem za čestitke!user posted image

mama06
- nič nimamo razmetano! Živa si pač postreže s tistim, ki ji je na dosegu roke! A si vidla kje kaj razmetano? mama 06 jaz sem te že tolikokrat vprašala s kje ste vi, pa nič....zdaj pa najprej povej ti, potem bom pa jaz...user posted image

jasna - možno, da je iskala kakšnega posebnega...nič ni povedala...

mehurčica - pa jaz to sploh ne morem verjet v kaj se eni vtikujejo?????? Res ne razumemuser posted image ...nikar se ne obremenjuj, eni pač imajo probleme sami s sabo...

Saj res - a mi katera pove kaj je bilo s tisto "biba leze" pri Klaudii?

piknik - jaz ne upam nič obljubit...včasih še za en dan naprej ne vemo kako bo...

Pandica, Vanili - super za nove vozičke!

Živa je pa zdaj zbruhala celo jutranjo mlečno kašicouser posted image user posted image user posted image Prav bruhala je...user posted image bi katera vedela kaj naj bi to pomenilo???

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
25.5.2008 11:43:45   
mehurčica
Evo, tukaj Eni prvič papa lubenico. Je cuzala in bila vedno nižje, pol je že vmes skoraj zaspala. Zgleda, da je bilo podobno kot pri dojenju, ko kar zapre očke.user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=z3n3pJLrUBw

Tukaj pa David. En bolj kratek filmček, ker na drugih povsod tašča zraven komentira in mi  gre na živce. Tak da ga boma še enkrat posnela, ko bo bolj tiho ozadje.user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=ppjS6HQ2Dk8

Drobižek, mogoče se je preveč napokala. Eni je zadnjič tudi preveč mlečne kašice zvečer pojedla in je naredila zmazek na tleh. Glede tiste bibe: jaz tudi nisem videla, sem pa razbrala, da jo je nekaj motilo. Glavno, da je šla nazaj v luknjico. Pa naj tam tudi ostane.user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?