|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
25.5.2008 23:27:37   
Pandica
zala07  oooo, pa si le nekaj napisala user posted image
Ja, super, torej ste krščeni. Daj kakšne slikice v album, da jih pogledamo user posted image
Moja se še NE plazi tako, da ne skrbet. Tvoja tut ne al kaj?
Jaz Zalo zjutraj vedno podojim.

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
26.5.2008 0:11:17   
valči
Evo,sedaj sem si sama zbrisala post...

Pandica,vidim te.Glede transporta drevesa ti predlagam,da vzameta šajtrgo z dragim in on vozi,ti pa držiš,bo najlažje za drevo,vidva pa bosta imela skupno druženje.user posted image

Kera je pisala,da bo skup padla?Jaz tudi,že od včeraj se mi vrti,no jaz imam razlog.Živčna sem,kot starka,ko drugač nisem,sem bila mirna duša-sedaj pa...Ko gremo ven imam preganjavico,strah me je,kje sta spet,ker hitro zgineta,pol pa še se Miha ne oglasi vednouser posted image Trmasta sta,ne vem,keri bolj.Glede tepeža,mogla sem,instinktno.Upam,da je vsaj pomagalo,ker sem jaz proti tepežu otrok,mož redkokdaj udari,jaz pa sploh ne.Veliko se pogovarjamo,samo kaj,ko ner zaleže...Od sedaj naprej bom sigurno siva.

Jasna,napiši mi,kakšna sta tvojadva,sta trmasta,držita fejst skupaj?Me je kar groza,kako bom tri lovila vsenaokroguser posted image Prav strah me je vsega naprej,nisem več sproščena.

Grem raje spat,da ne bom vas utrujala z našimi norčijami.Hvalas za vzpodbudo vsem.
Lahko noč

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
26.5.2008 0:19:42   
Pandica
Valči   user posted image    drži se. Pojdi spat in se lepo spočij, ju3 bo nov dan in bo lepši  user posted image

Jaz tut grem v mižule, ker nič več ne vidim user posted image

Lahko noč vsem mamicam in user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
26.5.2008 7:27:39   
*kinnie*

Dobro jutro
Pa lahko rečem, da je res dobro, ker sedaj pa večino noči prespimouser posted image user posted image jupiii, spet je spančkal pd 21h-6,30....ja ja to je pa čisto druga pesem.

Lane31: joj, jaz sem ista, če je treba  otročka kam dat. Ta večjo  še pustim, ker vem, da je npr. zelooo rada pri moji kolegici,da kaj ustvarjata, da me resnično ne pogreša.....mali je pa še tako majhen...smo za to soboto odpovedali Gardalanduser posted image - bi tako rada šla, pa si kar ne upam cel dan mulčka samega pustiit....pa vem da mu ne bi bilo nič hudegač. Sem včasih kar malo jezna sama nase...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
26.5.2008 7:39:02   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Gardalanduser posted image - bi tako rada šla, pa si kar ne upam cel dan mulčka samega pustiit....pa vem da mu ne bi bilo nič hudegač. Sem včasih kar malo jezna sama nase...

Tudi jaz ne bi mogla pustit malega cel dan nekje. Jaz ga pusrtim pri atiju za 2 urci največ, potem pa spet prišibam domov, sem nekaj časa z njim, se najeva in podojiva, previjeva, pocartava in če moram še kaj uredit, potem grem spet za največ 2 urci. Ampak to je redko.

Dobro jutro tudi z moje strani!

Pa še nekaj za moč!user posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
26.5.2008 7:39:47   
mama06
sanosan dobro jutro. Te vidim. A prideš jutri?user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
26.5.2008 7:41:13   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

user posted image  A bom jaz kdaj nazaj v svoji stari postavi??? A ve ste? Od poletnih stvari mi niso prav ne majčke, ne hlače. A naj si kupim novo celo garderobo ali kaj user posted image  grrrrruser posted image  Res dejte napisat kdaj bo to bolje in kaj naj naredim, da bo?

Joj joj, jaz sem že kar malo obupala...po tem,ko sem tu gor težila s kg, sem se spet zredila, sem prav razočarana sama nad sabouser posted image user posted image user posted image .....

Mehurčica: jaz sem s tabo...če bo le pomagalo.....

Pandica: mi bomo verjetno okoli 7-8 h štartali, tam okoli 11h? Bo ok?

zala07: nee, naš skoraj 8 mesečnik se šele uči plazituser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
26.5.2008 7:55:55   
*kinnie*
No ravno previjam malega...pa opazim, da ima klopa user posted image user posted image user posted image , tako da bo sedaj še bolj treba pazita na te nadloge! Zdaj pa šibamo na en sprehod.....lepo se mejte....se beremo kasneje

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
26.5.2008 8:03:54   
suzanamai
mali je pa še tako majhen...smo za to soboto odpovedali Gardaland

mi gremo pa kar skupaj za konec šole. Moška bosta divjala, midve se bova pa sprehajaliuser posted image . Pa še safari park bomo šli pogledatuser posted image

Ojoj klopauser posted image , danes moram pa res na infekcijsko

zdaj moram pa še ostalo prebrat

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 26.5.2008 8:05:43 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
26.5.2008 8:10:59   
sanosan
Dobro jutro!

Brina je pa danes stara 7. mesecev user posted image  in ob enem tudi čestita Teotu in Martinu za 7. mesecev.

Mama06 - mi je Martina rekla, da naj ji pošljem mail in če ne bo prevelika gužva, boma prišle ta torek, če ne pa drugega.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
26.5.2008 8:31:52   
mama06
Brina, Martin, Teo iskrene šestitke!!!!

sanosan a ti misliš Marjetko?user posted image No, uoam, da se vidimo.

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
26.5.2008 9:06:06   
sanosan
Mama06 - ja, prav imaš, Marjeta je user posted image . Je pa Martina tudi blizu, tak da nekaj točk pa le dobim user posted image .

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
26.5.2008 9:10:00   
mama06
sanosan - veš da jih dobišuser posted image user posted image

Čakam malega, da se zbudi in da greva naokrog, z avtom malo po SLOuser posted image user posted image . On pa spi in spi.

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
26.5.2008 9:11:43   
jasna
Brina, Martin, Teo vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Margareta, Valu iskrene čestitke za včerajuser posted image . Ste lepo praznovali? Daj kakšno slikicouser posted image

Valči, upam da si danes bolje in te je strah miniluser posted image . No, moja dva sta čist normalna kratkohlačnika (kot tvojauser posted image ). Živahna, navihana, z veliko energije in nenehno v preizkušanju mej in najinih živcevuser posted image . Skupaj sta težje obladljiva, ker jima bolj hodijo neumnosti po glavi. Pa pridejo obdobja trme, pa joka, pa sitnobe...pa ju mine, ampak pol je pa že kaj drugega na vrstiuser posted image .
Strah pa kar preženi, saj bo vsako leto lažje. Ko bo Nina dovolj velika za takšne prigode, bo pa Miha že velik fant. Pol  se boš pa sekirala zaradi drugih stvari, a ne Suzanamai, Tave in Ulaauser posted image .

Otroci v varstvu - starejša dva brez problema, še samoiniciativno, spakirata k babici. Včasih, ko smo pri moji sestri, kar ostaneta tam čez noč in z sestrinima dvema obrnejo bajto na glavouser posted image . Neli pa ne bi še pustila cel dan nekje.

kinnie, klopa?user posted image

Jao Neli je spet našla zvočnike. Z mlajšim bratom sta mrežico že čist strgalauser posted image . Pa še kar kuha nad 39user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 26.5.2008 9:12:57 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
26.5.2008 9:18:27   
VANILI
dobro jutro mamčice

in že je alarm

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
26.5.2008 9:19:44   
sanosan
Mama06 - če že greš z avtom malo po slo, pa naj te še kaj v naš konec prinese. Te povabim na sladoled.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
26.5.2008 9:27:27   
Kasija
dobro jutro!

jutranje prigode sem se zbudila pred elianom in se odtihotapila ven iz spalnice da morda ujamem kako minutko z možem preden odide v službo. in midva res se pogovarjava, ko se nekaj zasliši iz spalnice. pa jaz nagovarjam moža naj ga gre on pogledat, da user posted image  ne pade kam, ker je bil na zakonski postelji seveda zadelan s kovtri. ga gre iskat in nemo obstane - otroka nikjer. ga hoče začet iskat in ugotovi, da nekaj mevka pod njegovimi nogami: najin sin še v spalni vreči na vseh 4 pod njegovimi nogami pripravljen, da se sam odplazi ven iz sobe. kako je prišel s postelje dol ne vem, domnevam pa da se je spustil na blazine, ki so postavljene okrog kao za vsak slučaj. svašta se spomni ta otrokuser posted image

lane31 jaz sem tudi odlašala glede varovanja user posted image . do 10 dni nazaj ni bil nikoli dlje od mene da ga nisem vsaj videla ali slišala. potem je bil pa dobro uro pri babici - ves nasmejan in vesel se je pustil razvajat - in drugič že dlje pri starih starših plus da ga je mož prišel iskat in sem se vrnila šele pozno zvečer in ga nisem videla celo popoldne. Moram priznat, da je bilo meni prav težko in se nič ne veselim ga dajat pazit, samo bo treba. ker potem bo šel v vrtec in se bo(m) moral(a) navadit.
Pa jaz včeraj sploh nisem prišla do konca z branjem, ste preveč pridno klofale po tipkovnicah user posted image .  Tako sem šele danes videla pozdravčke.

mehurčica sem bila na korčuli samo kar nekaj let nazaj. morda ti lahko bolje pomaga katera, ki je bila pred kratkim. mi je bilo pa zelo všeč.

mama06 in pandica ok kile so dol, kaj pa mere - a sta kaj širši v bokih ali je šlo vse nazaj? Meni so ostale še +4kg, kar niti ni katastrofalno, bo že šlo dol, samo se mi zdi, da imam proporce čisto frugačne.

zala07 zjutraj ponavadi najprej podojim, ker še največ je takrat. okrog 10h mu dajem za jest sadne kašice z ovsenimi kosmiči ali riževimi kosmiči.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
26.5.2008 9:31:49   
Klaudia
Jutro...

zame ne ravno dobro. Lia je celo noč nekaj jokala in se premetavala. Pred spanjem je imela 38,1... zdaj pa spi. Končno! Bi šla tudi sama pa mi zagotovo ne bo uspel zaspat...

IZVIRNO SPOROČILO: valči
Kera je pisala,da bo skup padla?Jaz tudi,že od včeraj se mi vrti

Enako... pritisk imam 94/56 user posted image . Kera ve kaj ga dviguje?

Valči - tudi sama sem proti tepežu, ampak v tem primeru bi zagotovo kaj dobila po riti user posted image

Včeraj sem šla obiskat kolegico in njeno malo čebelico... user posted image  kok je to majhno. Sploh proti naši velikanki user posted image  Sem ji šla pokazat handling, ker ga valda noben drug ne pokaže mladim mamicam in se mala že zdaj nazaj zateguje user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
26.5.2008 9:39:25   
Kasija
Klaudia pri nizkem pritisku pomaga zmerna telesna aktivnost npr. hitrejši sprehod z vozičkom. Sicer pa napitek iz rožmarina /sušenega - mogoče ga imate kot začimbo v kuhinji/. samo še nisem poskusila med dojenjem in ne vem, če ima kak vpliv na user posted image . sicer pa zavreš vodo, streseš not recimo žličko rožmarina na 3dcl vode /tam nekje/ in pustiš, da vre par minut. Potem ugasneš in pustiš, da se malo pohladi ter precediš in popiješ.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
26.5.2008 9:46:56   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Klaudia pri nizkem pritisku pomaga zmerna telesna aktivnost npr. hitrejši sprehod z vozičkom. Sicer pa napitek iz rožmarina /sušenega - mogoče ga imate kot začimbo v kuhinji/. samo še nisem poskusila med dojenjem in ne vem, če ima kak vpliv na user posted image . sicer pa zavreš vodo, streseš not recimo žličko rožmarina na 3dcl vode /tam nekje/ in pustiš, da vre par minut. Potem ugasneš in pustiš, da se malo pohladi ter precediš in popiješ.

Rožmarin ogromno uporabljam v kuhinji.
Bom pa poskusila še s tem napitkom. Hvala!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
26.5.2008 10:13:12   
VANILI
joj kok mene čas preganjauser posted image

nič, prav ničesar ne morem naredit kot je treba

brala bom zvečer, hvala za čestitke našmu pudlu nudlu za 7mesecev

joj štajerke kje se ve srečujete? namreč če lahko bi vas mogoče prišla pogledat, moj gre za 2 dni službeno v avstrijo jaz pa zviz v MB v sredo, če se bo mi izšlo

nizekpritisk, sem na brzino zasledila, jaz ga mam celo živeljenje 90/50, mi je rekla enkart zdravnica, da bom živela dolgo in počasiuser posted image . Stat v koloni npr. mi je muka. Tud velikrat mela občutek, da bom kar skup padla, sploh ob vročih soparnih dneh.

fajn reči recepti itd glede gh se najde v izdaji mame in sicer kuharica, se mi zdi, da sem mela tudi paparico, mpakje zdajne najdem. Sem pa zjutraj klicala bapco v ZD glede gh in je rekla,da lahko že je vse (?????), razen beljaka in mleka. Mislim... komu zdaj verjet???
zdaj pa žabo skuša svojo potrpežljivost, tako da se čedalje bolj buni, privulja bunjenja raste na potencouser posted image

vas berem, lep dan vsem!!!

sajres, a ste kaj šle v arboretum? Jaz se ravnam, mi je rekel stric, da razstavlja tam en skalnjak. Na Pohorju, kjer ma vikend, si je zrihtal kot v pravljici. Tako da grem pogledat, če je v Arboretumu tud fajn nareduuser posted image .

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
26.5.2008 10:20:14   
Klaudia
A ste vidle to?

IZVIRNO SPOROČILO: sana76

ravno danes na telovadbi za user posted image nam je višja med. sestra (ki dela pri pediatrinji) povedala za revolucionarno novost, ki so jo izvedeli pretekli teden na seminarju. in sicer glede prehrane user posted image : po novem ni potrebno prav nič več paziti na prehrano, kot so nam vsa ta leta strogo dopovedovali (npr. kaj od 6. do 9., kaj od 9. do 12. meseca,....). Dejala je, da so 15 let delali raziskave glede alergij user posted image na različno hrano in posamezne stvari odsvetovali,....
Naposled so ugotovili, da alergij ni nič manj in da se 'vračajo časi starih mam', ki so nam vse dajale jesti in smo vsi zdravo preživeli. Tako, da je sedaj težka naloga zdr. strokovnjakov, da nas počasi soočijo s to novostjo glede prehrane.

glede glutena je posebej dejala, da je priporočljivo med 4. in 7. mesecem ga začeti dajati.

odsvetovala je le gobe in morske sadeže (čim dlje brez teh) ter začimbi vegeto in kocko (kar tudi za nas ni ravno ok.)

da vam povem, kako smo bile vse mame vesele te noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

počasi bo o tem obveščena celotna Slovenija.... ja, res super.

uživajte in lpuser posted image user posted image

Kopirano pa je s tukaj... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2776825

Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
26.5.2008 10:24:27   
VANILI
no, evo, jaz pa mislila, da je moja bapca znorelauser posted image user posted image !!
jaz grem po brošuro v ZD, ker so mi jo zadnjič pozabile datuser posted image , pa vam povem, kaj tam zanimivega piše. Hvala za ta post, klaudči

zdaj pa grem urihtat otročad za na sprehod, v trgovino ipd.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
26.5.2008 11:16:37   
živa
Brina, Martin, Teo vse naj-naj user posted image .

Evo, sem imela čas tole napisat, ko mali še spi, zunaj pa razgrajajo zidarji user posted image .

Zdaj grem pa kaj narest.

Pa-pa,

živa

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
26.5.2008 11:46:23   
pot
Pozdravljene sprehajalke malih nogic.

Spet se samo na hitro javljam, ker iščem po internetu vse možne zakone o vrtcih.
Sem danes klicala v vrtec, ker še nismo dobili odločbe, pa so mi rekli, da so že zdavnaj poslali (nevem kam, ker pošte menda niso dobili nazaj, v našem nabiralniku je pa tudi ni bilo), sicer smo pa zavrnjeni, ker otrok 1. 9. ne bo star 11 mesecev, kolikor po novem zakonu mora biti. Ampak, to je samo izgovor. Saj otroke so že lani (gor ali dol novi letošnji zakon!) vpisovali tako, da so starši mesec ali dva plačevali vrtec, pa so otroci prišli v vrtec, ko so dopolnili to starost. Torej, nevem zakaj ta nenadna sprememba, da otroka ne moremo vpisat v vrtec že prej, pride pa v skupino pač kasneje?
No, kljub temu, kako so lani to počeli nimamo šans, ker so vsa mesta zapolnili, tudi dodatno sprejeli še 2 otroka na skupino. user posted image Torej, lahko se pritožim, ko končno prejmem odločbo, ampak mi to ne pomaga prav nič. Zavrnili so okoli 20 otrok na podlagi novega zakona.
So mi dali naslove in telefonske številke privat varstev, kamor morem še poklicat, če imajo tam kaj prosto oktobra. Zdaj morem še poiskat, če kje piše, da razliko za zasebno varstvo krije občina, ker je gotovo dražje, kot v vrtcu.  (če slučajno katera ve, bi prosila link, iščem pa tudi sama)
Na občini so rekli, da sicer delajo na tem, da bi še kak koncesionar imel vrtec ali vsaj kak primeren prostor, ampak, da zaradi zahtev in zakonov, ni primernega prostora v naši občini, ker so že lani iskali.

No, pa še to: država želi več natalitete, na katero pa očitno niso pripravljeni, vsaj v vrtcih ne. Po drugi strani pa nam staršem otežuje normalno življenje po porodniški, vsaj za otroke, ki so glede na čas vpisa premladi, torej starši ne moremo niti poskrbeti za svojo delovno dobo, če otroku ne najdemo varstva. Zdaj se večina vrtcev na ta novi zakon obeša. user posted image A naj to pomeni, da naj vse bodoče mamice potem poskrbijo, da se bo otrok rodil tako (prezgodaj?), da bo ja ujel starost s katero lahko gre v vrtec? user posted image To bi bilo skrajno neodgovorno od staršev, pa močno upam, da ne bo nihče na to pomislil in ogrožal otrokovega življenja.

Koliko so vas zavrnili na podlagi tega zakona in kako to, da vas niso zavrnili, če so otroci takrat še premladi?

Uf sem jezna! user posted image

lp od še ene sprehajalke malih nogic

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?