|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
23.5.2008 15:10:01   
VANILI
a veste, kakšne travme sem mogla jaz oživljat kot 4-letnica?? moji starši so Hrvati, živeli so v Nemčiji, kjer sem se rodila. Torej sem znala hrvaško in nemško. Pa so se preselili v Slo in mene dali direkt v slo.vrtecuser posted image . No pa poglejte kaka baba sem zdaj user posted image
ne saj se hecam. nisem baba.
mislim,sem baba, ampak ne taka kot je mišljeno..
mah bom raj nehala

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
23.5.2008 15:20:49   
skuštrana
Vanili,Liza tudi ni znala kaj preveč hr, ko je šla v vrtec, ker se jaz z njo pogovarjam slovensko, mož pa z nekim čudnim jezikomuser posted image user posted image user posted image Samo je že po enem mescu full obvladala..zdej mi je pa full smešno, ko se meni z menoj govori slo, pol pa ko se mni s tatom pa kar prešalta..ali pa meni nekaj razlaga pa reči kužiš, hauser posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
23.5.2008 15:26:34   
skuštrana
Evo naše majčke, zdej grejo na pranje pol pa šla ob priliki še z napihljivimi barvami čez, ker jih trenutno nimam domauser posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

Neposredna povezava do sporočila: 2128
23.5.2008 16:10:04   
teka
skuštrana: super majčke, unikatne user posted image kaki frajer bo arsen...še posebej ko bo sedel na kahlici user posted image

triletniki: imamo tudi mi doma en primerek, za crknit...včasih total zašarmira, včasih pa živčke kravžla...in ja, veliko se deremo...pa vedno mamiiii....pa "nočem" tudi velikokrat pove...pa itak vedno v jokec pade....uffff, upam da kmalu mineuser posted image potem pa začne oponašat svoje junake iz risank, pa se ji iz srca nasmejem...kaj čemo...so pa na koncu itak naši sončki, a ne valči?

Neposredna povezava do sporočila: 2129
23.5.2008 16:14:02   
teka
moram povedat, da sem danes srečala pandico v BC, valda da pri vozičkih, ne moreš verjamit user posted image no, saj je še nekaj druga tud kupla user posted image hehe....

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
23.5.2008 16:43:52   
suzanamai
Vanili user posted image  tebi pa ni bilo lahko.

Teka kaj pa Pandica dela pri vozičkih, a menja?user posted image

Skuštrana super majčke, si mi dala idejo. Mai full rad in lepo riše, pa naj sebi nariše kaj na majico. Kakšne barve pa priporočaš?

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
23.5.2008 16:45:19   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Suzanamai, margareta, vanili, user posted image

Lane, to je pa tudi za nas prevelikouser posted image  Sicer pa nimam filinga za rožce, al jih posušim al pa utopimuser posted image . Pa mi moja ta boljš prjatlca še vedno vztrajno nosi rože in pravi, da enkrat se me bo pa že prijelouser posted image . In je vsakič znova presenečena ker ena, ki mi jo je prinesla za 30, še kar živiuser posted image .

Pol si pa kot jaz user posted image user posted image  Saj sploh ne vem od česa živi to drevo user posted image  Saj pravim ,pri meni se vsga hudega navadijo in očitno je nagon po preživetju najmočnejši user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
23.5.2008 17:21:31   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Teka kaj pa Pandica dela pri vozičkih, a menja?user posted image

ma ne, zdaj nabavla še ustrezno opremo za mami, da se bo frajerišala user posted image user posted image user posted image hec, hec, pandica brez zamere user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
23.5.2008 17:59:24   
teka
no, o naši (skoraj) triletnici moram še napisat, da ima neizmerno bogat besedni zaklad - poln nam znanih in neznanih besed. trenutno pripravlja novo standardno kvalifikacijo poklicev...npr. voznik avtobusa - avtobusnik, kdor peče pecivo - pečar...in tako naprej user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
23.5.2008 17:59:42   
teka
a danes pa sem kar sama tu gor?

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
23.5.2008 18:00:20   
teka
bo še katera pomislila, da spet štepam poste za user posted image  user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
23.5.2008 18:15:45   
skuštrana
bo še katera pomislila, da spet štepam poste za

A jih neuser posted image

Jaz bom pa znorela, glih zdaj... Poglejte si tole http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2800743 
Če ima katera kak pameten nasvet je pa dobrodošla, ker nimam pojma kaj naj naredimuser posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
23.5.2008 18:27:54   
suzanamai
Skuštrana obstaja en sprej, ki odganja mačke in pse, pa z njim pač našpricaš okoli hiše. Jaz sem imela podoben problem, saj sem imela vsak dan markirana vhodna vrata - lesena, ki so tako dihtala, da sem imela potem še lužico notri. Fuj-bljakuser posted image  potem sem kupila ta spray in težav ni bilo več. No sedaj imamo tudi nova vrata in nebi več teklo notri.user posted image
Imam pa novo težavo, naš maček hodi opravljat potrebo k sosedovim, sosedova mačka pa k nam in to na gredico med jagode, da vsako jutro z otroškimi grabljicami odkopavam drekce in jih mečem v smeti. user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

Neposredna povezava do sporočila: 2138
23.5.2008 18:43:19   
teka
hmmm, ne bi vedla, nimam teh težav, ker sem v stanovanju....sem pa pri starših imela mačka, ki so ga sosedi klicali čarovnik. to pa zato, ker je hladnokrvno prišetal v njihovo dnevno, se vsedel na kavč in jih tako srepo gledal, da ga niso upali niti odgnat! pa tu in tam je prinesel kak kos mesa, klobaso...in potem je nekega dne izginil...ga je najbrž nekdo imel poln kufer (tako kot ti sedaj skuštrana) in ga "odstranil" user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
23.5.2008 20:50:21   
*pikijakob*
http://www.moj-album.com/uredi/pikijakob/12197312/

Za tiste, ki ste radovedne in za tiste, ki ste se udeležile srečanja v Areni - slikice, da si jih lahko shranite. Upam, da ste s fotografinjo zadovoljne. Itak pa ste vse lepe in bebice tudi.

Pa še dva srečanja, ki sem jih fotografirala, če je katera slučajno sfalila. In prvih 7 mesecev z mojim pikecom.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
23.5.2008 21:12:24   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: teka
npr. voznik avtobusa - avtobusnik, kdor peče pecivo - pečar...in tako naprej 

user posted image user posted image

skuštrana, lepe majčkeuser posted image . Upam, da najdeš sprejuser posted image

Štajerke, lepi otročki in lepe mamiceuser posted image

Mi smo pa danes kolesarili, prvič vsi skupajuser posted image . Malecka je kraljevala na stolčku na belanci. Me je bilo kar malo strah, ker spredaj otroka še nikoli nisem peljala, pa je prav fajnuser posted image . Jutri pa še palico namontiramo, da bom 3 letnika lahko vleklauser posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
23.5.2008 21:33:36   
*pikijakob*
user posted image

Mi tudi moramo spustit posteljico niže. Je danes zjutraj stal in klical mam mam, da sem se zbudila.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
23.5.2008 21:38:23   
oktoberka
Joj, mi smo že kakšne 14 dni nazaj spustili posteljico na najnižji položaj, ker mi skoz stoji in prav divja po posteljici.

Skuštrana upam da se znebiš mačk- js jih prav ne maram. So prav hinavske!

Gledam blesav BB... Pol pa šibam spat, ker greva jutr na eno poroko, Zarja bo pa cel dan pri babici, da je ne bomo vlačl sem pa tja. Miha je pa zdele na eni fantovščini in čez eno uro pride striptizetauser posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
23.5.2008 21:39:27   
oktoberka
Še pet postov in nova user posted image ! Jujujuhuhu

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
23.5.2008 21:44:32   
Pandica
Adijo, kolk ste pa danes napisale, da sem komaj prebrala zdaj vse. Pa še to malo na brzino in šlampasto user posted image  user posted image

Zala je danes dobila prenosno posteljico Dream n Play - to

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178083

Jo bom imela za morje, pa za doma za odložit jo. Tak kot je Vanili že zadnjič napisala, če moreš recimo letet na wc ali pa v klet po kaj, da je ne rabim vedno pasat v stolček za hranjenje.

Ja, jaz pa sem gledala zase PP torbico za voziček user posted image   Seveda v isti barvi kot imamo zdaj novi vozek, samo je itak niso imeli. Jo moram spet naročit.

Teka     ja, saj vem, da si se hecala, ni panike. Veš, da sem se še pol popoldne oz. proti večeru še 1 x peljala v BC user posted image   Sem že skoraj tam zdaj tak kot smo ble takrat v H&M-u user posted image

Lane31   a ti to res za drevo življenja? Mogoče pa bi ga jaz imela, če ga že oddajaš user posted image user posted image in je tut Jasni prevelik. Mi pa imamo zdaj veliko prostora tako, da nebi bil problem.

Valči    a še velja dogovor za jogurt? user posted image Jaaaa, pridi k nam na srečanje 1x.

Suzanamai   
pol pa bosta najini babiki enako oblečeni. Aja, pa super, da so ti menjali vozek za drugo barvo mislim. Bravo.

Mi2 pa se greva ju3 verjetno dop. važit v mesto z novim vozom user posted image user posted image

Pikijakob   sem pogledala čisto vse slikice, ki jih imaš v albumu. Kak so lepe, pa kak je Neo luškan fantek user posted image

Eh, naj bo to za zdaj vse. Da vidim kdo bo šel ven pri BB

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
23.5.2008 21:48:15   
Pandica
A danes pa vse nabirate user posted image ? Teka, Oktoberka user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
23.5.2008 21:48:58   
mama06
Evo še meneuser posted image

Saj ne vem, kje naj začnem, ko pa tako pišete, da te kap.

Pandica - super voz in novo "dete"user posted image user posted image . Očitno imaš kljub novi hiški še vedno preveč denarja, da hodiš še vedno voze gledatuser posted image user posted image . Tudi sama sem velika ljubiteljica živali.

benjamin - ne vem, katera, mislim da VANILI, je rekla, da bo luknjo v strop naredilauser posted image . Benjamina lahko mirno režeš in obrezuješ, tako, da mu odreži vrh in bo. Sedaj je primeren čas, samo pazi, ker mu ful teče beli sok ven, da si na popacaš tal

lane31 - za vsakim dežjem posije sonce. Mene so tako zašili, da je moj rekel, da sem spet nedolžnauser posted image user posted image , pa je sedaj spet vse po starem.

Klaudia - ne sekiraj se za čenče. Saj itak ni vredno komentarja, ker bibi ni vse najbolj jasno, kaj spada in kja ne sem. Še najmanj pa žaljivke. Super babnca siuser posted image

menzes - jaz dojim samo še zvečer in ponoči in zaenkrat še ni user posted image . Upam, da še dolgo ne bo. A mi lahko kakšna mama z daljšim stažem mamištva pove, kakšna je možnost, da jo sedaj dobim

Neposredna povezava do sporočila: 2147
23.5.2008 21:50:34   
oktoberka
A danes pa vse nabirate ? Teka, Oktoberka

Ja, sam še mal..user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
23.5.2008 21:52:44   
mama06
mehurčica - ja kam bi pa ti rada shujšala???? Lepo te prosim, saj imaš tako postavico za dol past. Ne lomi gauser posted image

Pandica - a imajo v BC tudi kake boneuser posted image user posted image user posted image

Mi pa smo danes kupili stolček za hranjenjeuser posted image user posted image user posted image . Aja pa dojil se ni danes 14,5 uruser posted image in še jedel mi je, ko sva bila zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
23.5.2008 21:53:12   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

A danes pa vse nabirate ? Teka, Oktoberka

Ja, sam še mal..user posted image user posted image

Punca daj no napiši še 2 postauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?