|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
24.5.2008 0:19:38   
Pandica
VANILI   Zala ima na kinderpetu od Lip Poljčane kolice pa ti povem, da jih še 1 x nisem rabla. Ja, kaj pa jo naj po sobi vozim al kaj, ko spi? user posted image  user posted image
Ta Hauckova posteljica pa ima 10 kg, ampak se mi zdi, da, ko sem jo sestavljeno dvignila mi je bila full lahka. Nebi nikoli ugotovila koliko vaga. Tako, da jo ni problem nesti iz ene sobe v drugo al pa kaj podobnega. Ker sem že danes sama ugotovila, da zdaj pa imam probelm, ker ne vem v kateri štok bajte jo naj dam user posted image
No, zdaj je doli v dnevni, ker sem jo tam prej probala sestavit in kar tam pustila sredi dnevne user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
24.5.2008 0:19:48   
VANILI
purglguguser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
24.5.2008 0:21:03   
VANILI
pandica pol pa za vsak štuk eno kupuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
24.5.2008 0:23:13   
Pandica
Jasna   zdaj si mi take lušte naredla z hrano, da se mi je tak zaluštal sladoled, da je joj. Grem pogledat dol, če ga imamo kaj pri hiši. Brb

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
24.5.2008 0:28:44   
Pandica
Evo me, sem že prišla gor z velikim kornetom jagoda - vanili user posted image
Jih imamo poln zmrzovalnik, če pride katera na sladoled user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
24.5.2008 0:29:25   
živa
Hoj!

Da se javim in pohvalim mojega čverga: danes je popoldne spal dve uri ob štemanju zidarjev user posted image  user posted image . Gavnar je šel pa na srečo k babici, sicer bi po mojem ukinil popoldansko spanje user posted image .

mama-stil: user posted image  jao meni, jaz tudi tule okrog bajte, po vasi in celo do najbližjega bara user posted image  hodim v razvlečenih trenerkah in zaflekana user posted image . Ko je tašča danes gledala moje oprane cunje, je rekla, da sem celo bolj poflekana kot deca user posted image .

Vanili, Kasija, luštne fotke! Ampak tudi meni šteka na guglu, zato sem gledala samo posebej slikce.

Danes sem selila knjige, CD-je, DVD-je in foto albume, sva jih z možem pospravila njegovim staršem in stari mami pod postelje user posted image . In zdaj sem že tako utrujena, da komaj čakam na Veke 1. del. Upam, da ostane samo pri 1. delu, ampak glede na to, da se je čvergo že 4x zbudil, od tega 1x dojil, bom najbrž ujela še kakšno nadaljevanje user posted image .

Lahko noč,

živa

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
24.5.2008 0:32:19   
VANILI
nič, mamčice, grem tudi jaz spat.
danes sem skuhala Teotku korenček, cvetačo in brokoli. Aje možno, da bi ga brokoli kaj napenjal?? Pa ko to zmiksam (prvo na malo olja olivnega prepražm), je mičkeno grenak okus. Pojma nimam, zakaj. Solila ne bi... kak predlog??

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
24.5.2008 0:36:52   
Pandica
Te pa grem jaz tut spat, ker VANILI mi bo tut pobegnila, sama pa ne morem imet monologe tu gor user posted image  user posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
24.5.2008 0:37:15   
živa
Aja, še to: cvrlinkanje malčkov user posted image . Moj je star dve leti in četrt, govori ok. 10 razumljivih besed, nenehno klepeta v nerazumljivih zlogih, potem pa še skoraj za vsako stvar cvrlinka. Zdaj je vse au. Se ga kdo dotakne, au, se kam zadane, au, se mu prime drobtinica na roko, au user posted image . Če kaj ni po njegovo, tuli, dela tragikomične face user posted image , gleda izpod čela in navija in navija in navija user posted image .

Kaj šele bo, ko bo pošteno spregovoril user posted image .

Vanili, pogreniti zna brokoli. A je bil svež?

Lp,

živa

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
24.5.2008 7:41:20   
Kasija
dobro jutro /no zame ne ko me je user posted image  zbudil ob 7h user posted image /

user posted image    kavico? jaz jo nujno potrebujem.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
24.5.2008 8:07:51   
Kasija
V glavnem moj mali se je naučil prepuzat stanovanje oziroma dojel, da se da kam dlje od svoje igralnice na tleh. Sprva sem bila ponosna mama, potem pa so mi na misel prišle posledice in sem zavarovala vse vtičnice, pobrala večino stvari na tleh, pomila tla in medtem pazila na user posted image . Sem bila ko cunja zvečer, on pa tudi. Pa še siten je in si ful tlači stvari v usta, ampak jaz ne vidim novega zoba - pa a mu niso dosti 4 pri 7 in pol mesecih user posted image . V glavnem tiste, ki ste imele priliko videti mojega razgrajača v akciji, veste kako bo zgledalo njegovo plazenje user posted image .

Pa naučil se je nek pred-pincetni prijem, ki ga vadi na mojih prsih in boli ko hudič. Pa a vas vaši dojenčki grizejo? elian se tako nagne k moji roki ali ključnici ali še raje k nosu in pošteno ugrizne. Pri nosu se še prime za moje lase, da ga je prav težko odriniti. Pa v učkah dobi tak izraz...tole bo pa zabavno.

Bolj razmišljam, bolj se mi zdi, da potrebujem dopust.
user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
24.5.2008 9:14:38   
vedra
Dobro jutro ali dober dopolan ....

zdaj vidim kako ste srečne tiste, ki vam user posted image  spijo po 3, 4 ali celo več ur ponoči skupaj. Naš je danes spal skupaj 4 ure (od 2 do 6) in se počutim kot v starih časih...odpočita in z veliko energije. Upam da mu bo to prišlo v navado.

Ko se je naš user posted image  po enem mesecu po rojstvu začel polno dojiti sem bila najbolj vesela, da še dolgo ne bom dobila M. Pa je ta user posted image  prišla že po 3 mesecih polnega dojenja....sem bla jezna kot
user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
24.5.2008 9:49:37   
vedra

Še nekaj ... naš user posted image  si je začel zelo z zanimanjem ogledovati el. vtičnice... ki so zelo nizko, tako da če se potrudi, jihže lahko doseže.
Baje se dobi zaščita za vtičnice - ne tista ki štrli ven, ampak taka ki se točno prilega v krog na sredini - ali katera ve kje se to dobi - mislim kupi?

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
24.5.2008 10:22:06   
skuštrana
Pojma nimam, zakaj. Solila ne bi... kak predlog??

Vanili, moja frendica, ki je vege(no, cela familija, tudi tamali) in zdravojedkauser posted image naredi takole - prepraži malo sezamovega semena in potem to vmeša v hrano, baje je svetoven okus. Če hočeš jo bom točno vprašala, saj mi je povedala pa si nisem zapomnila.

Vedra, mi smo jih kupili v babay centru, zaščite za vtičnice.

Kasija, Arsen pa zelo rad vleče za lase...Mene sicer ne, ker ni zabavno imam prekratke, ampak moža- samo da vidi njegove lase na dose roke naredi tak nasmeh od uha do uha in hop po nji..Pa Lizo tudi zelo rad potegne, če se le da. Grize pa ne.

Joj, pri nas je pa danes tekmovanje mam z vozički - na Učko. 6 km trase mame in bebice z vozi in kdo bo prej..Po moje bo full zanimivo, škoda ker sem šele danes izvedela da je to. Je komentiral mož, da bi se lahko prijavila, ko sem si že tak fenci šmensi voz umislila..Ja, itak..Kondicija pa na psu. Bom mogla neki začet delat za to mojo kondicijo, ko strara parna lokomotiva sem.

Varovalo na vozičku, men pa to varovalo nič ne pomeni. Otroka moraš itak pripet (vsaj jaz svoje) ker se steguje na vse strani in komt pade ven. Ko je pa pripet je pa tako na zic zaleplen da do varovala sploh ne prideuser posted image Na mojem vozu sicer je varovalo, ampak ga jaz dam kar dol. Edino kar je - z varovalom spredaj voz bolj frajerski izgleda. Na Zappu se pa sploh spomnim ne, da ga pogrešam..Zakaj vam je to varovalo tako pomembno?

A se vaši že kaj obračajo za imenom? To hočem vprašat že full dolgo pa vedno pozabim..Arsen je tako smešen, ko ga pokliče kdo katerega glasu ne pozna..Pa glčeda in gleda kdo ga zdej to kličeuser posted image in mu ,revežu, ni nič jasnouser posted image

Mačke, včeraj sem potresla full piopra okoli hiše, upam da bo pomagalo..V pon grem pa po sprejuser posted image user posted image Me je trgovka malo čudno gledala, ko sem rekla, da imam poper za mačkeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
24.5.2008 10:26:45   
skuštrana
Danes pa končno pride naša Liza, včeraj sem gledala neke slike in se skoraj zjokala zraven..Ja, zdej jo pa res že zelo pogrešam, pa vse vragoljie, tečnobe in sitnobe gor ali doluser posted image

Suzanamai - barve za tekstil, jaz sem kupila kar flumastre za tekstil, samo to so imeli tu v najbližji trgovini. So pa fajn napihljive barve, samo za rista so mogoče boljš flumastri. Najboljše da greš v kakšno trgovino z art materialom pa ti bo povedal. A Mai bo pa kar umetnik, po tebiuser posted image

Moj mali še spi, moža ni doma..Moram v trgovino pa ne morem ker spi..user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
24.5.2008 10:28:45   
živa
Vedra, varovala Safety First, kupili v Baby centru.

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 2191
24.5.2008 12:23:33   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ko je pa pripet je pa tako na zic zaleplen da do varovala sploh ne pride

Kakšne pasove pa imaš? Na veliko vozičkov se da naramnice 5 točkovnega varnostnega pasu zgoraj odhaklat, tako da se otrok lahko prosto nagiba v vozu, pa je še vedno varno pripet. (Jaz sem pa na našem naramnice odparala že pred 5imi leti in je trenutno pas tritočkovni. Čeprav mam filing, da jih bom pri tejle žabi morala dat nazaj) Na varovalo se nasloni in ga ližeuser posted image , drži z rokami in gleda okoli, ali pa ne naslonjena nazaj in noge goruser posted image  ( najljubši položaj že starejšima). Pa razne nihajne palice, npr. ob vstolpu v trgovino zadrži.

Joj je težko tipkat z eno roko... Mala mi kuha na 39,5user posted image  in se spet samo doji. Spet čakam pikice čez tri dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2192
24.5.2008 12:37:36   
jasna
vedra, varovala za vtičnice lahko kupiš povsod, kjer imajo elektro materijal. Mi smo jih kupili v Baumaxu ( ali Bauhaus, ju mešam). V škatlici je 5 varoval, cena cca 2,5 eur.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
24.5.2008 13:46:58   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Mala mi kuha na 39,5user posted image  in se spet samo doji. Spet čakam pikice čez tri dniuser posted image

Vso srečo s tem user posted image . Neli pa user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
24.5.2008 14:01:36   
pot
živjo brisalke ritk.user posted image

se spet oglašam, po dooolgem času. Torej uvajanje oz. ponovno uvajanje hrane kaže, da ga je res motila GH, se pozna, ker je veliko manj siten odkar sem za dva dni ukinila GH, potem pa cel teden nadaljevala z riževo kašico. Zdaj že dva dni uvajam korenček, pa je drugi dan spet imel drisko, pa bil malo siten. Bomo vodli kako bo danes.

Testenine za Oskarja sem našla (v tisti trgovini, ki ima zvezdico v znaku, da ne bo preveč očitne reklame). Na oddelku z bio prehrano sem našla koruzne, ki so tudi brez jajc, ampak mu jih še ne bom dala. Sem pa našla med kitajsko hrano riževe rezance, ki so menda narejeni samo iz riža in vode. Tako, da če katero zanima. Imajo pa tudi piškote iz koruzne moke, vendar so verjetno tudi s sladkorjem (če se prav spomnim si skuštrana spraševala, če naletim na piškote brez pšenice in jajc).

Toliko na hitro, brala vas še nisem, pa tudi nevem, če mi bo vse uspelo, ker je kar veliko za nazaj vse prebrat, pa tudi nimam časa. Če me je katera hotla kaj vprašat, naj prosim vpraša ali na privat ali pa še enkrat. user posted image

V četrtek naju ni bilo na srčeanje, ker je moj rabil avto, tako da drugič.

papa
še ena brisalka otroške ritke

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
24.5.2008 14:23:46   
VANILI
vedra, zaščita za vtičnice imajo v Bc, ful jih je noter, pa ful poceniso. Točno to, kar iščeš. Safety1st je ime, stane 2,67 eur in noter je 8 komadovuser posted image .

čakam na ribe, moj jih na ciganu peče, njam. Teo je pa danes ful jedel! Korenček, cvetačo, brokoli, sem na soparis kuhala in bolj na grobo spasirala ter dala žličko olivnega olja.Je bilo bolj okusno. Je kar odpiral ustka. Končno!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
24.5.2008 14:30:45   
VANILI
aja, saj so ti že odgovorileuser posted image

si boš pa vsaj bolj zapomnila.

skuštrana, ja daj se pozanimaj za sezam, plis.  Pa pejt na vozičkijado, kolkr se te spomnim si bolj gimnastični tip, boš že zmogla!

varovala - ma meni je fajn, da ni treba, da je kot pravi jasna,prilepljen na zic, da lahko še malo se muva. Ampakzdaj ko ga nimam, bo glih tko ok.

jasna, ja kaj pa je zdaj staknila Neli?user posted image  eno user posted image ,da bo čim prej ok!!

jaz pa ful grem preko sebe, srbi me koža kot sam hudič presneti, pa se zadržujem...ampak ne vem, če bom zdržala, ker je res neznosno...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
24.5.2008 14:31:27   
VANILI
o pot, živjo!

in, adijouser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
24.5.2008 14:33:45   
VANILI
Pa razne nihajne palice, npr. ob vstolpu v trgovino zadrži.

ja to tud Teo. Zadnjič sem zlagala reči na trak pred blagajno, on v vozičku. Pol pa hočemvoziček naprej pognat, ne gre. Sem pogledala, če je zabremzan, pol pa vidim,da se z obema rokama drži une štangeuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
24.5.2008 14:36:04   
*kinnie*
Ooo Vanili dober danuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?