skuštrana
|
Pojma nimam, zakaj. Solila ne bi... kak predlog?? Vanili, moja frendica, ki je vege(no, cela familija, tudi tamali) in zdravojedka naredi takole - prepraži malo sezamovega semena in potem to vmeša v hrano, baje je svetoven okus. Če hočeš jo bom točno vprašala, saj mi je povedala pa si nisem zapomnila. Vedra, mi smo jih kupili v babay centru, zaščite za vtičnice. Kasija, Arsen pa zelo rad vleče za lase...Mene sicer ne, ker ni zabavno imam prekratke, ampak moža- samo da vidi njegove lase na dose roke naredi tak nasmeh od uha do uha in hop po nji..Pa Lizo tudi zelo rad potegne, če se le da. Grize pa ne. Joj, pri nas je pa danes tekmovanje mam z vozički - na Učko. 6 km trase mame in bebice z vozi in kdo bo prej..Po moje bo full zanimivo, škoda ker sem šele danes izvedela da je to. Je komentiral mož, da bi se lahko prijavila, ko sem si že tak fenci šmensi voz umislila..Ja, itak..Kondicija pa na psu. Bom mogla neki začet delat za to mojo kondicijo, ko strara parna lokomotiva sem. Varovalo na vozičku, men pa to varovalo nič ne pomeni. Otroka moraš itak pripet (vsaj jaz svoje) ker se steguje na vse strani in komt pade ven. Ko je pa pripet je pa tako na zic zaleplen da do varovala sploh ne pride Na mojem vozu sicer je varovalo, ampak ga jaz dam kar dol. Edino kar je - z varovalom spredaj voz bolj frajerski izgleda. Na Zappu se pa sploh spomnim ne, da ga pogrešam..Zakaj vam je to varovalo tako pomembno? A se vaši že kaj obračajo za imenom? To hočem vprašat že full dolgo pa vedno pozabim..Arsen je tako smešen, ko ga pokliče kdo katerega glasu ne pozna..Pa glčeda in gleda kdo ga zdej to kliče in mu ,revežu, ni nič jasno Mačke, včeraj sem potresla full piopra okoli hiše, upam da bo pomagalo..V pon grem pa po sprej Me je trgovka malo čudno gledala, ko sem rekla, da imam poper za mačke