|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
23.5.2008 8:39:17   
noa1
Oktoberka: midve sva še zmeraj samo na sadju in zelenjavi. Počasi ji bom začela dajat meso. Včeraj pa sem ji prvič dala  kašico od Millupe (7žit in sadje) z glutenom. Tudi mlečnih stvari še ni poskusila.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
23.5.2008 9:05:32   
Klaudia
Dobro jutro!

Če bi lahko temu tako rekli. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: noa1
Klavdija: pa kaj lahko s kokosovim oljem pečeš čisto vse (npr. krompir v pečici, jajcena oko) ali kako. Meni je kokos drugače zelo dober, ampak v olju pa ga še nisem poskusila.

Vse delam na kokosu. Edino v fritezo ga ne dam, ker bi ga preveč porabila user posted image . Krompir v pečici je pa še posebej dober, ker ima čist nedolžen okus, in ne po olju...

ditta - hrane ne pasiram več. Jo samo pretlačim. Riž ji kuham navaden, kot nam

mehurčica - kock ne uporabljamo. Tudi za nas ne. So zelo nezdrave in se raje priporoča žlica vegete namesto ene kocke. DOma solimo zelo malo, tako da Lia že je z nami.

kinnie - sponzorji bi bili fajn ja. Imam preko vez eno podjetje, ki lahko zrihta in hrano in pijačo (iz uniona), pa še tistga človeka, ki nam bo vse to speku... zato pa rabim približno št. oseb, da povprašam po ceni. Potem sem pa še razmišljala o malem darilcu za naše razgrajače. Vsakemu en body s kratkimi rokavi, gor pa nalepko našega znaka. Kaj pravite na to?

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
23.5.2008 9:06:58   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

Čeprav imata čisto drugo filozofijo kot jaz. Po njihovem je smoki zelo zdrava hrana.

Kaj ni ??? Sanwebdra a bereš user posted image
Samo hec user posted image

Čestitke novim marelicam in lepo se vozakajte

Drevo življenja.....rabi zelo malo vode ,zalijem ga na 14 dni mogoče deci ,
Lahko ga daš ven na teraso ne bo nič narobe
Če bi ga kera  imela si lahko pride po njega ,ker je zelo velik in nam manjka prostora user posted image

Suzanamai....ti pošljem user posted image  

Noa1.....ojej.....ja najlažje je pametovat.....jaz ga kar ruknem,da se naj vstane.....na srečo so redko komedije -pač ko je bubana ,in takrat mi pomaga ,ker itak ne more spati ko se joče mala

Micla.....zlivaj ji fiziološke na litre.......bogec mali....pa ti tudi user posted image

Končno je jedla šele zjutraj -pol 7 user posted image  ........je pa včeraj zelo veliko pojedla ,za malico sem ji dala sadni jogort ta mali z 3 keksi not,pa sem morala še pol en jogurt odpret user posted image  in vse pojedla
Rumenjak sem tudi že dala....v grisovo juhico - skuham jo za vsaj 5 obrokov in not 1 rumenjak
Kocka........itak da mora biti user posted image  zelenjavna kocka - 1 kocko za cc 8x uporabim

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
23.5.2008 9:08:00   
mehurčica
Moja sestra se je vrnila iz ZDA. user posted image Končno se bom spravila bolj resno rekreirat in posledično hujšat. Se slabo počutim ob njej, da je samo kak cm večja od mene in ima boljšo postavco in seveda manj kg.

Noa1, zdaj ko si dala tako noč za sabo.....ti je za kak dolg sprehod? Seveda če bo vreme zdržalo.

Meso: ji ga še nisem dala, bom pa verjetno v kratkem - kar zdaj kak dan. Rumenjaka tudi še nisem dala. Za jajce in mleko/mlečne izdelke me je malo strah zaradi alergij.

Današnji zajtrk: noče jest.user posted image Hm...

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
23.5.2008 9:08:36   
suzanamai
Noa1: joj raje ne napišem, kolikokrat je vsega skupaj moj vstal ponoči, mogoče 1x ...saj je že res, da dojiti ne more...pa vseeno tudi če kliče ta večja, kar presliši in počaka...itaq ve, da bom hitro vstala, da mi ne bo malega zbudila. In isto med vikendi zjutraj...uganeš, kdo izmed naju podaljša spanec...?

Jaz moram pa prav pohvaliti mojega, saj že tri noči on nahrani Zojo. Sploh ne vem kdajuser posted image . majčkeno se je ustrašil zame, ker se slabo počutim, no pa saj je prav, da malo pomaga.

Meso je pri nas zakon, sedaj ji dam že košček mesa v rokico in tako cuza in grize, da je kaj. Včeraj pa sva midva jedla sarme, saj se mi ni dalo kuhat in sem jih potegnila iz skrinje, pa je na vsak način tudi ona hotla jest sarme in ne blitve. pa še full ji je blo všeč zeljeuser posted image
Rumenjaka ji pa nisem še dala in tudi ne vem, če ga bo kmalu dobila.

Ne morem mimo tega, da spet pohvalim trgovino Buši. Kot veste, sem zadnjič tam vzela Maclarna rjavo-oranžnega, ker druge barve baje niso imeli. No včeraj pa se Teo in Vanili pripeljeta s sivo-rdečim, sem bila tako žalostna, da je Vanili hotela kar zamenjati (mož bi jo verjetno z vozičkom vred pustil zunaj spatiuser posted image ). Potem pa pridem domov in mi ni dalo miru, pokličem v Bušija in šefici razložim mojo žalost, pa mi reče, dajte koleščka lepo spucat in prinesite nazaj, ga bomo zamenjaliuser posted image . No sedaj imamo sivo-rdečegauser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
23.5.2008 9:08:55   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka
Klaudia a ti še kar nimaš user posted image ?

Ne. user posted image  Sej če je nebi hotla, bi pa takoj prišla. Tiste ki ste že prej bile mamice, kdaj ste jo dobile? Še vedno dojim in je kar ni in ni...

IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka
Mene pa zanima če je katera že začela uvajati jajca oz rumenjak? Men na listku ki mi ga je patronažna dala kdaj kej uvajat piše, da ob koncu 7. meseca. Ste že začele?

Sem ji že dala rumenjak, pa ni bila ravno navdušena nad njim, tako da ji raje dam meso.

moški in nočno vstajanje - spi kot top in ni šans da ga zbudim user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
23.5.2008 9:10:49   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai
Potem pa pridem domov in mi ni dalo miru, pokličem v Bušija in šefici razložim mojo žalost, pa mi reče, dajte koleščka lepo spucat in prinesite nazaj, ga bomo zamenjaliuser posted image . No sedaj imamo sivo-rdečegauser posted image

user posted image  user posted image  Bravo.

Susan Savannah

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
23.5.2008 9:14:11   
lane31
Ditta......kako lepo poročilo o počitnicah ,se mi kar sline cedijo....lepo da ste uživali user posted image

Klavdija........pa ti si the best user posted image  valda da bi vse imele take bodije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sponzorji -super ideja kinnie user posted image

Kako lepo vas bo spoznati user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
23.5.2008 9:15:46   
VANILI
jutro mamčice!
joj sem jaz danes povožena.
ampak kaj, ko mi nekdo ne pusti, da bi še spala...user posted image

Teotka sem dala v stajco - zaenkrat je navdušen, ker jo raziskuje, ampak to je res samo za par sekund za odložit. Že Živa je rekla, da "...ko bo Teo v stajci ZAPRT..." se mi je kar zasmilil. Tako kuka ven kot piščančekuser posted image

zdaj ugašam računalnik, bom probala zvečer slikce naložit, mora obstajat hitrejši način, kot pomanjševat 4 slikc...
no lep dan vsem !!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
23.5.2008 9:16:11   
suzanamai
Klaudia jaz sem user posted image  dobila po prvi nosečnosti šele, ko je imel Mai 13 mes. Sedaj pri Zoji, pa že po 2 mesuser posted image , pa še full močne imam, pravo mesarsko klanjeuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
23.5.2008 9:17:06   
noa1
Klavdija: tudi jaz je še nimam, pa upam, da je še nekaj časa ne bo. Saj nas je kar nekaj še brez user posted image . Če pa jo komaj čakaš pa verjamem, da ni fajn. Vidva kar delajta na drugem user posted image .... mogoče paje sploh ne boš dobila vmes. Meni bi že bilo to fajn.

Suzanamai: čestitke za novi voziček (so pa res prijazni). Moj je šel pred časom menjat superge in mu je trgovka težila, da so kao rabljeni (jih je mel pol ure res gor ampak...... so v trgovini včasih še bolj znucani, ko si jih vse probavajouser posted image ). No, naslednji dan so jih meni menjali brez komentarja.user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
23.5.2008 9:19:16   
suzanamai
Vanili jaz uporabljam ta program http://bluefive.pair.com/pixresizer.htm . Enostavno kar naenkrat pomanjšam vse slike.

Neposredna povezava do sporočila: 2087
23.5.2008 9:22:47   
suzanamai
Noa1 veš moj user posted image  moje zamenjave komentira s tem: še jaz ti ne upam rečt ne....
Mogoče pomaga moj samozavesten nastop in prijaznost, čeprav sem se pripravljena tudi skregati. Vendar moja taktika je vedno najprej osladna prijaznost in pihanje na dušouser posted image . Sem se naučila že v mladosti, ko sem očeta vsak vikend sproti obračala za podaljšanje nočne ure in dinčkovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2088
23.5.2008 9:24:55   
Kasija
dobro jutro!

margareta jaz sem te pa v tivoliju videla in sem si mislila, da si prav lušno zrihtana. pa zase se mi je zdelo, da je čas za opustitev sloga "samo mama".

noa1 moj ne vstaja. je vstajal, ko je bil elian čisto mali, res pa se zdaj tudi ne zbuja ponoči veliko. pogrešam pa, da bi ga on kdaj zjutraj oblekel in odnesel do igralnega kotička, ampak on počasi srka kavico v dnevni in se ne pusti motit. torej lahko rečem, da po pravilu pomaga občasno - ob priliki ali ko se mu ljubi - ne pa sistematično, da bi on neko nalogo prevzel.  

oktoberka sem bolj v zaostanku s hrano. je že poskusil gluten - piškotek in ovsene kosmiče. mlečnih izdelkov še ne, jajca tudi ne.

jasna te spomnim, da je danes plavanje in tudi kavica po njem, če se pridružiš na kodeljevem user posted image . velja tudi za druge, seveda. janja, ti pa že pakiraš najbrž?

vanili hvala za pohvalo elianu in meni user posted image  user posted image
Pa tiste, ki jih ni bilo na srečanje, bodo po moje prav žalostne, da niso bile deležne tvoje hvale.

klaudia itak brez komentarja na bibo leze. pač norci so povsod. pa prav krasna družina ste in sploh cenim, kar narediš za ta forum, ki brez tebe ne bi bil enak user posted image  skuštrana, edino prav, da si jo dala izbrisat.

oktoberka držim pesti. pa sem hotla rečt, da sem vesela, da nas nisi zapustila. ker jaz te rada berem in rada vidim na srečanjih.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
23.5.2008 9:39:47   
*kinnie*
Suzanamai: ja vidiš, vsaj eno slabost ima dojenje-nočno vstajanje izključno mamicuser posted image . Naš mali se res še izdatno doji...no ta večja se je tudi...
...joj kolk sem se nasmejala glede taktike, ki jo imaš pri user posted image . Jaz sem bolj zaletava...me to večkrat stane...je pa tako, če vidi da sem odločena....sploh nič ne oporeka.

Klaudia: body je super ideja....kaj če bi dali za sponzorstvo po firmah...misliš da te večje firme (mercator-lumpi program, baby center...) pa še kaj , ne bi prispevali k darilu, saj oktoberčkov ni toliko, da bi se njim kaj poznalouser posted image .

Glede user posted image imava pa isto zgodbo! Zdaj ko jo čakam, je ni...vem, samo v službo bom šla, se bo pa vlilouser posted image . Po prvem porodu sem jo dobila po 7.mesecih.....bova morale še mal počakatuser posted image

Kasija: jaz se ob večerih ne pustim več motiti...mora on večerjo narest za malegauser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
23.5.2008 9:41:17   
suzanamai
Klaudia: body je super ideja....kaj če bi dali za sponzorstvo po firmah...misliš da te večje firme (mercator-lumpi program, baby center...) pa še kaj , ne bi prispevali k darilu, saj oktoberčkov ni toliko, da bi se njim kaj poznalo .

Jaz poznam šiviljo, ki šiva Sparky, pa bi se lahko kaj z njo zmenile oz. s Šparom.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
23.5.2008 9:47:53   
suzanamai
No zdaj vas moram pa zapustit, princeska spančka, jaz pa pod tuš, mogoče še eno kavico, potem pa šibava v RA.

Kinnie veš, ko sem še dojila je dragi tudi včasih vstal in mi princesko prinesel v posteljo. Ti ga kar zbudi, pa naj ti ga prineseuser posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 23.5.2008 9:49:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 2092
23.5.2008 9:49:30   
Klaudia

Klaudia: body je super ideja....kaj če bi dali za sponzorstvo po firmah...misliš da te večje firme (mercator-lumpi program, baby center...) pa še kaj , ne bi prispevali k darilu, saj oktoberčkov ni toliko, da bi se njim kaj poznalo .

Jaz poznam šiviljo, ki šiva Sparky, pa bi se lahko kaj z njo zmenile oz. s Šparom.

Fajn! user posted image  Jaz pa poznam enga, ki tiska na majice in bi skoraj za đabe naredu.

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 2093
23.5.2008 9:51:17   
mehurčica

Čuj, ti si pa tudi vsestranska, kaj? Se mi zdi, da imaš povsod neka poznanstva in nasplošno se ful znajdeš.user posted image Jaz sem pa taka smotka. Še včeraj mi je bilo nerodno it v cvetličarno menjat rožo, ker je v vazi v enem dnevu ovenela(hortenzija), morala bi pa kar nekaj časa cvetet. Jo je mama dobila od ateja in me je kar poslala. Jaz pa:"Pa se mi ne bodo režali tam, zakaj hodim menjavat tako rožo, ki itak v par dneh v vazi oveni?" user posted image In sem bila potem prav presenečena, da so se tako lepo odzvali v cvetličarni.

Moški in pomoč pri user posted image : ponoči sva midve z Eni sami v spalnici, tako da on niti ne sliši, če se kaj zbuja ali ne. Včasih, če kaj bolj na glas zajoka in me pol zjutraj vpraša, kaj je bilo. Ima pa on Davida čez, če se ponoči zbudi. David pa tudi avtomatsko njega pokliče in tudi zjutraj ga on porihta za vrtec, čez vikend pa mu nastavi risanke, če se zbudi ob nečloveški uriuser posted image in gre v Davidovo sobo nazaj spat. Seveda pa še potem spi včasih do 10h, ko sem jaz že čisto živčna, da bo vikend spet šel 1,2,3 mimo zaradi njegovega jutranjega spanja. Zraven sem pa še jezna, da si jaz ne privoščim kdaj kaj takega. Ma, mi je škoda časa za spanje dopoldan, ko smo vsi skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2094
23.5.2008 9:52:39   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Fajn! user posted image  Jaz pa poznam enga, ki tiska na majice in bi skoraj za đabe naredu.
Evo, zdaj pa še ti. Pa vidve sta res oh in sploh.user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
23.5.2008 9:56:50   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
Že Živa je rekla, da "...ko bo Teo v stajci ZAPRT..." se mi je kar zasmilil. Tako kuka ven kot piščančekuser posted image

Ja, tudi meni se je tak zdel David not. Zato pa je bil not samo parkrat, pa še to da sva se igrala in žgečkala skozi mrežo. Se je ful režal, ko je potisnil prstek in sem mu ga zgrabila.

Klaudia, moja prijateljica sploh ni dobila user posted image , je pa bila pri 7m že kar noseča in izvedela za nosečnost komaj pri 10t! Je šla za foro test delat.user posted image
Jaz sem pa glih obratni primer - M že en mesec po porodu, kljub polnemu dojenju, pri obeh otročkih.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
23.5.2008 10:01:48   
*kinnie*

Kinnie veš, ko sem še dojila je dragi tudi včasih vstal in mi princesko prinesel v posteljo. Ti ga kar zbudi, pa naj ti ga prineseuser posted image

Preden kao mojega zbudim...se mali že najeuser posted image

Ideja o Sparkyu je pa super....po mojem je najbolje, da se spomnimo čimveč firm, magari ena naredi potencialni seznam, se napravi dopis in pošlje....saj po mojem za tako majhno število ne bi smelo biti problem ali se motim? Pa se vsakemu mulčku napoka eno luštno škatlouser posted image . Je pa res, da bo treba postaviti en datum do kdaj se zbira prijave(npr. do 31.maja), ker verjamem, da je težko neki organizirat/preračunavat....in da se pobere kavcija, da se sploh vidi, koliko je resnih...da ne bo potem ful odpovedi.

Neposredna povezava do sporočila: 2097
23.5.2008 10:13:54   
Margareta

Punce, a ima še katera triletnika doma?
Nama z možem se bo kar scufalo. Ratal je totalno nemogoč. Prejle me je klical mož - na sistematskem pregledu, ni hotel čisto nič sodelovati, niti se ni pustil stehtati,.. potem ga je stehtal in vse to kar se je dalo kar mož. Ko je hotela pa zdravnica lulčka pogledati, jo je pa začel brcati. Ni hotel odpreti ust.
Sicer sem zelo stroga. Vedno mu povem kaj je storil narobe in ko se pomiri mu vedno razložim kaj je prav in kaj ne. Kaj pričakujemo od njega. ..

Menda je to obdobje?

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
23.5.2008 10:16:45   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Je pa res, da bo treba postaviti en datum do kdaj se zbira prijave(npr. do 31.maja), ker verjamem, da je težko neki organizirat/preračunavat....in da se pobere kavcija, da se sploh vidi, koliko je resnih...da ne bo potem ful odpovedi.

TOrej prijave sprejemam še en teden in sicer do vključno 31.maja. Pa če kar določimo datum kdaj to praznovanje bo... 23. ali 30. avgust? Dajte povedat tiste ki ste zelo zasedene, kateri vam bolj odgovarja!

Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
23.5.2008 10:26:11   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

TOrej prijave sprejemam še en teden in sicer do vključno 31.maja. Pa če kar določimo datum kdaj to praznovanje bo... 23. ali 30. avgust? Dajte povedat tiste ki ste zelo zasedene, kateri vam bolj odgovarja!

Klaudia, to moreš zdaj še ene trikrat z rdečo, na veliko napisat. Ker drugače bo šlo spet mimo kakšne.user posted image Tako je šlo tudi mimo mene, ko sem se vsakič pozabila prijavit.user posted image

Datum kar ve določite. Na morje bomo, upam, šli že na začetku julija.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?