valči
|
D,bban,babike! Samo na hitro par besed,ker zaostajam. Skuštrana bravo,Arsen,kaka faca na kahlici Naša še lep čas ne bo sedela,ker ji dela težave,se trda nardei in spodmika rito Ko bo čičala,bom jo tud za foro dala gor. VANILI,lep konec nadaljevanke,čestitam! Mehurčica,nič ne dam Nini not,samo zelenjavo,včasih,ko piščanca kuham,malo soli,drugače nič.Kock ne uporabljamo pri nas.Jogurt komot že daš,ji ne bo nič,vendar navadnega,sadni so že preveč obdelani,cuker,arome,pa to.Daj ji,boš videla.Pa fajn,da ti sekica pride,pa ne se sekirat za kile,ker si prav fajn,proti meni šlankerca. Kaj pa jaz z 64 kilami še vedno?Se mi nič v glavi ne premakne,čakam na klik Janja,boga,da si mogla pucat to...Naš ni to noben nikoli delal,je pa nečakinja moja,kar z plenico mazala drekeca po zidu Maleki,kako domišljijo imajo. Micla,držim pesti,da ti ne zakuha micena,naša je tudi neka topla,ponoči ni spala,ful je jokava čez dan Upam,da bo vredu,z vsemi otročki. za vse bolančke! Pandica,lep vozek,psesek,najlepša pa tvoja princesa,ima naša podobne učke.Bravo,ste face z psi Klaudia,niti ne vem zakaj se gre,vendar ti si zakon,itak in stopi preko,če ta kdo gnjavi,biba naj odide v luknjo,kot je ena rekla Margareta,imam triletnico,ki je,kakor kdaj.Ima obdobje ne,nočem!Zato se kregamo za kakat,ker noče,noče spat...Jaz vstrajam pri svojem.Zadnjič je hotela ven.Mi prinese čevlje,da jo obijem.Rečem,naj se sama.Nočem.Rečem,drugače ne greš ven.Veš,kaj je naredila?Šla je bosa,po dežju,z supergami v roki k babici v drugo hišo,da naj jo obuje Prišla je vsa blatna tja,ker ona noče Bo minilo,samo vztrajaj pri svojem,pa bo prej. Grem,k tašči,kruh sem spekla,vzamem ga ven,pol pa delast.Mi Nina spi še. Pa punce,ne me hvalit,sem čisto povprečna mati,ki ima svoje otrokece pač najraje na svetu,kot vsaka od nas in bi zanje vse nardelia.Pa res pridem enkrat v MB. Čao