|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
23.5.2008 10:36:22   
suzanamai
Punce, a ima še katera triletnika doma?

Joj Margareta, to je res najtežje leto. V glavnem morata biti enotna in nepopustljiva, pa veliko nežnosti.

Drugače se pa tudi meni meša. Tave kako pa je pri tebi? V glavnem Mai je izredno priden, nadarjen in oh in sploh, ampak lenoba za popuser posted image . Sem bila zadnjič na govorilnih in ga je full hvalila pa predlagan je za nadarjenega ampak domov pa prinesel dve 4-ici, saj nočem, da je odličnjak, hočem le, da se za kaj potrudi in vsaj 1x vzame kaj za šolo in se učiuser posted image . A zahtevam preveč?

Klaudia jaz sem bolj za 23-ega.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
23.5.2008 10:42:02   
valči
D,bban,babike!

Samo na hitro par besed,ker zaostajam.
Skuštrana bravo,Arsen,kaka faca na kahliciuser posted image Naša še lep čas ne bo sedela,ker ji dela težave,se trda nardei in spodmika ritouser posted image Ko bo čičala,bom jo tud za foro dala gor.

VANILI,lep konec nadaljevanke,čestitam!

Mehurčica,nič ne dam Nini not,samo zelenjavo,včasih,ko piščanca kuham,malo soli,drugače nič.Kock ne uporabljamo pri nas.Jogurt komot že daš,ji ne bo nič,vendar navadnega,sadni so že preveč obdelani,cuker,arome,pa to.Daj ji,boš videla.Pa fajn,da ti sekica pride,pa ne se sekirat za kile,ker si prav fajn,proti meni šlankerca.
Kaj pa jaz z 64user posted image kilami še vedno?Se mi nič v glavi ne premakne,čakam na klikuser posted image

Janja,boga,da si mogla pucat to...Naš ni to noben nikoli delal,je pa nečakinja moja,kar z plenico mazala drekeca po ziduuser posted image Maleki,kako domišljijo imajo.

Micla,držim pesti,da ti ne zakuha micena,naša je tudi neka topla,ponoči ni spala,ful je jokava čez danuser posted image Upam,da bo vredu,z vsemi otročki.user posted image user posted image za vse bolančke!

Pandica,lep vozek,psesek,najlepša pa tvoja princesa,ima naša podobne učke.Bravo,ste face z psiuser posted image

Klaudia,niti ne vem zakaj se gre,vendar ti si zakon,itak in stopi preko,če ta kdo gnjavi,biba naj odide v luknjo,kot je ena reklauser posted image user posted image

Margareta,imam triletnico,ki je,kakor kdaj.Ima obdobje ne,nočem!Zato se kregamo za kakat,ker noče,noče spat...Jaz vstrajam pri svojem.Zadnjič je hotela ven.Mi prinese čevlje,da jo obijem.Rečem,naj se sama.Nočem.Rečem,drugače ne greš ven.Veš,kaj je naredila?Šla je bosa,po dežju,z supergami v roki k babici v drugo hišo,da naj jo obujeuser posted image Prišla je vsa blatna tja,ker ona nočeuser posted image user posted image
Bo minilo,samo vztrajaj pri svojem,pa bo prej.

Grem,k tašči,kruh sem spekla,vzamem ga ven,pol pa delast.Mi Nina spi še.

Pa punce,ne me hvalit,sem čisto povprečna mati,ki ima svoje otrokece pač najraje na svetu,kot vsaka od nas in bi zanje vse nardelia.Pa res pridem enkrat v MB.
Čaouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
23.5.2008 11:00:08   
skuštrana
Ditta, jaz dajem Arsena na kahlico, ker ima probleme s kakanjem, na kahlici se pa lepo pokaka..Se mi zdi da je full občutljiv kar se kakanja tiče, če ima mali kakec v plenički se full dere..Zadnjič enkrat se je ponoči pokakal(malo kroglico9 in mi je bilo full čudno, ker se je kar na bok obračal in jamral in sem ga šla razvit..Ma ena mala kroglica je bila noter, on pa cel živčenuser posted image Ker Lizi je bilo vseeno, bi lahko dobesedno z 10 kil dreka okoli hodila pa jo ne bi motlouser posted image

Mehurčica,
jaz ne uporabljam kock, niti soli, samo začimbe..In full fajn pride, še meni je okusno.Imama eno knjigo, Zdrava kuhinja za nae malčke in so vsi recepti brez soli, imajo pa veliko začimb..In je res ok. Sem pa kupila ene jušne kocke za Lizo, ker bi vsak dan jedla juhicouser posted image , ampak meni se pa res ne da to vsak dan kuhat..So pa full ok, neke bio in nimajo tistega umetnega okusa(samo niso iz DM, tiste so mi bljek).

Margareta, welcome to the clubuser posted image Naša na pregledu pri psihologinji ni hotela sodelovat, imava popravni izpituser posted image So pa pri nas obdobja, ko je super in obdobja ko je hudiček...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
23.5.2008 11:20:53   
maja zarja
LP
Punce kaj se še lahko prijavim za mega praznovanje desetk 007user posted image user posted image

Sem malo pozabila na to ;2 odrasla inuser posted image ,gremo pa enkrat septembra na morje, upam,da ne takrat ko bo ta "žurka"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2104
23.5.2008 11:28:42   
skuštrana
mega praznovanje - hm, jaz nimam pojma kje bom takrta, zato se ne bom prijavila..Mođno pa da pridemo, bomo pa s seboj prinesli za jest in za pituser posted image Glede na naravo sluđbe mojega moža lahko da bomo fraj, lahko pa da bomo kje na dopustu...rajši nič ne obljubim, kar bo pa bo.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
23.5.2008 13:19:55   
Margareta

Uf, sem kar vesela, ko slišim, da so tudi vaši triletniki take trme.

valči - to s čevlji, pa tudi jaz poznam. Zna se obuti, pa se včasih noče in potem mu diplomatsko razložim  - kako fajn se zna obuti in, kako hitro to naredi (kar je vse res), no potem se pa obuje.
Matr, si pridna - delaš jogurte, pečeš kruh, obvladuješ 3 otroke.

skuštrana - pri psihologu smo mi "šli čez" samo zato, ker nekdo, ki je bil naročen za nami, ni prišel, tako da smo imeli dodatno uro časa. Je pa tudi tam kljuboval - na vprašanje psihologinje "Kdo laja?" Je odgovoril - "ne vem, ti mi povej." Pa točno ve, pa še doma sem ga malo pripravljala.

KLaudija - jaz bi se tudi prijavila na tole "desetkanje", smo pa jaz, dec in 2 otroka.

Kasija - pa saj nimaš stila "samo mama" Prav holivudsko si izgledala s klobučkom.

Zdaj grem pa hitro pospravljat.

Ob petih pa zapustim Podgozd in grem na praznovanje sestrine 30 letnice. Saj ne morem verjeti, da je bo moja sestrica 30 let stara. Aja pa še to - Vala sem rodila 25.05., in tudi moja sestra je rojena 25.05.

Deco bo pa merkal mož.

lp

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
23.5.2008 13:37:48   
jasna
Klaudia, ne morem pogledat slikce na guglu od Kasijeuser posted image . Suzanine pa vidimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2107
23.5.2008 13:38:38   
*kinnie*
...spet kukam sem gor..
Margareta: lepo praznujte!  Moj user posted image ima letos tudi 30....jaz po eni strani komaj čakam, da kaj ušpičimo, po drugi strani bom pa takrat že v službiuser posted image ....jaz bi kar doma otroke vzgajala...no nikoli si nisem mislila, da je po porodniški tako težko nazaj v službo. Pa jaz ne bi bila jaz, če mu ne bi povedala, kaj sem mu kupila ( sem morala toliko vnaprej kupiti)....no vsaj tak vesel presenečen obraz je pokazal, vem da mu je darilo maximalno všeč, večkrat govori o tem...

Maja zarja: seveda se lahko prijaviš, super več ko nas bo   bolj luštno bouser posted image user posted image .

Klaudia: meni je načeloma vseeno, raje pa 23.

Neposredna povezava do sporočila: 2108
23.5.2008 13:41:12   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Klaudia, ne morem pogledat slikce na guglu od Kasijeuser posted image . Suzanine pa vidimuser posted image

Jaz tudi ne, pa tudi od Vanili neuser posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
23.5.2008 13:48:54   
jasna
Darilce, user posted image  pa ve ste cariceuser posted image . Samo eno pripombo. Mogoče je bolje kot bodi majčka s kratkomo rokavi. Tudi če je hladno, jo lahko oblečeš čez dolge rokaveuser posted image

Margareta, triletnikiuser posted image user posted image . Naš je v fazi, da za vsako figo tuli. Npr. Jaz bi pa kosmiče jedu ueeeeeeeeeeuser posted image

Lane, a ti to resno oddajaš drevo življenja?user posted image

Suzanamai, to pa je prijaznostuser posted image . Se ne zgodi vsak danuser posted image

Moški ponoči - če vprašaš mojga, naši otroc spijo od dneva, ko so prišli iz Puser posted image . Je pa res, da me velikokrat pusti zjutraj spat in on ustane z njimiuser posted image

Kasija, kakšen pa je slog samo mama?user posted image

Valči, a Lara tudi bosa hodi zunaj?user posted image  Taki mali, pa tako odločni, kaj?user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
23.5.2008 13:49:55   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Jaz tudi ne, pa tudi od Vanili neuser posted image user posted image

Od kasije sem jih zbrisala ker so bile prevelike. Bodo do večera gor pomanjšane. Vanili je pa dala samo eno fotko in še to ogromno. Čakam da jih pomanjša user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
23.5.2008 13:54:22   
jasna
Hej, če me spomi ne vara, praznuje danes ena mala princeska. Čestitke pikiciuser posted image .

Skuštrana, kaj je zdej? Kje maš Lizo?user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
23.5.2008 14:03:06   
skuštrana
Liza pride jutriuser posted image user posted image Danes niso mogli pridet, ker je šel ate nekaj v bolnico..Včeraj ko sem izvedela sem se hotela kar peljat po njo, ampak me je moj razumni del možganov zadržaluser posted image Zdej pa Arsenu majčke delam, če uspe vam pokažem rezultateuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
23.5.2008 14:09:02   
suzanamai
Od kasije sem jih zbrisala ker so bile prevelike. Bodo do večera gor pomanjšane. Vanili je pa dala samo eno fotko in še to ogromno. Čakam da jih pomanjša

Ja Klaudia kaj ga pa biksaš, vidiš da cia delauser posted image .

se strinjam z Jasno, majčke bodo boljše kot bodyji, mogoče še kake kapice s šiltom.

Mehurčica veš vse to kar mi pripisuješ je v večini posledica emšo-tauser posted image

No midve sva nazaj iz RA. Zoja spi, saj ni nič čudnega, ko je pa morala tolk telovadituser posted image .
V glavnem vse je super, nič ni za skrbet, edino kar je našla, je da je izredno gibljiva v sklepih. Me je vprašala po kom ima to, ja seveda po meni, sem ji potem povedala kake štorije sem imela z Maiem, ko ga je šolska zdravnica pod nujno napotila k ortopedu zaradi zelo krive hrbtenice in platfusa, potegnila sem vse veze in že naslednji dan sva imela pregled pri najboljšem ortopedu, kjer je le ta skoraj dol padel od smeha, saj z malim ni nič narobe, samo kot elastika jeuser posted image . Jaz pa že vsa prestrašena, da ne bo mogel več trenirat.
Se mu pa dejansko cela hrbtenica postrani zakrivi, če se tako postavi.

No zdaj pa komaj diham, saj sem si privoščila ham&eggs, ko nimam nobenega doma, pa lahko jem kar hočemuser posted image . Mojmu sem itak rekla, da mu bom zrihtala pension v domu upokojencev, saj zaradi stroge diete, ne sme več jesti pol stvari, Mai je pa tudi tako zbirčen zadnje čase, da bo samo še cornflakes dobil od mene in bova oba zadovoljna. Joj kje so tisti časi, ko sta jedla vse kar sem jima dala na krožnikuser posted image . Pa da ne boste mislile, da sem slaba kuharica. Vedno me vsi full pohvalijo, se vidi, da sem iz familije gurmanov.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
23.5.2008 14:13:37   
suzanamai
Sem zdajle prebrala svoj post in se spomnila jedilne karte na beograjskem letališču. Notri je pisalo ham&eggs sa jajima, sem skoraj crknila od smeha. je tega že več kot 10 let, pa še sedaj ne morem pozabit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2115
23.5.2008 14:19:35   
lane31

Lane, a ti to resno oddajaš drevo življenja?user posted image

Čisto zares.....mu manjka le še cc 30 cm do stropa ,pa dve veji ima.....prevelik za stanovanje......se vidi kolko sem stara .....sem ga dobila takega mičkenega za 18 r.d. zdaj je pa cela dreva.....samo pridi in odpelji user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
23.5.2008 14:21:04   
Margareta

jasna
- točno to dela naš, za vsako figo se dere. Jaaaaz bi slaaaaaaaaadoleda.

Suzanamai - sem se spomnila (zaradi tvojega - ham&eggs . - sa jajimauser posted image )

Kako sem natakarju v Grčiji lepo po angleško naročala, potem ga pa slišim kako se dere čez cesto svoji kolegici, prav tako natakarici - Ejjjj, komšinica, vidi ti se sisa.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

Neposredna povezava do sporočila: 2117
23.5.2008 14:22:49   
VANILI
oj!
suzanamai - hvala za pomanjševalcafotk, sem daunloudala, zdaj pa čakam večer, da v miru zrihtam fotke.

gledam mojga malega žabo-surferja, se drži v stajci za ena držala (če bi bli v muzeju bi bilo podobno mučilni napravi - na vsaki strani ročka in on visi in - surfauser posted image )

dans mi ni treba kuhat, se je user posted image ponudla, da nam prinese ajmoht. njam. Ampak bogve, kva ma spet za bregomuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 2118
23.5.2008 14:24:39   
VANILI
lane31- mi mamo pa benjamina ki odkar ma celo balkonsko šibo svetlobe, meri pol metra do stropa. Če ga Teo ne bo čist oskubu, tud ne vem, kam z njim. Mije zlopri srcu,tako da bom verjetno izštemala luknjo v spalnicouser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
23.5.2008 14:27:44   
suzanamai
Kako sem natakarju v Grčiji lepo po angleško naročala, potem ga pa slišim kako se dere čez cesto svoji kolegici, prav tako natakarici - Ejjjj, komšinica, vidi ti se sisa.

user posted image user posted image user posted image  jaz sem bila pa kake 2 leti nazaj poslovno na Dunaju, pa je bilo več srbsko govorečih na ulici kot ostalih in potem vkorakam v office in avtomatično srbsko rečem dober dan, jaz sem pa ta in tauser posted image , pa potem meni tajnica nazaj: Jao bože mili, pa kako ste znali, da sem srbkinja?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2120
23.5.2008 14:38:58   
VANILI
mi smo bli pred ohoho leti v belgiji v youth hostlu.in se pol ure pogovarjamo po ang., vse živo, potem pa nas praša od kod smo, po rečemo "from slovenia" in on nam: " ma nemojte!" in je bil hrvat. pa še luškan povrhuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2121
23.5.2008 14:43:34   
Kasija
klaudia kaj sem pa naredila narobe? povej mi za drugič, da bom vedela dat pravo velikost gor. samo sem neumna res, pa še razmišljala sem o tem, da če so prevelike. napiši, koliko morajo biti velike za drugič. pa havla za popravljanje!

jasna - slog samo mama - ko zjutraj ustanem zato, ker me elian že vleče za lase in potem ga previjem, podojim, med igro nadzorujem in obenem pospravim posodo iz stroja in v stroj, dam prat perilo, kuham in spet hranim sina...in ko grem čez vrata ven si dvakrat potegnem skozi lase med elianovim tuljenjem in si rečem "saj si stuširana in čista" user posted image

klaudia darilca z znakci bi bila super user posted image  V zavodu v logatcu je tudi grafična delavnica in tiskajo na majčke. se lahko tam kaj zmenim, če se ti ne boš.  se da lepo narest kaka čb varianta ali v eni barvi, niso pa to hightech stroji.
Pa se pridružujem klubu čakajočih na M user posted image
suzanamai vau za zamenjavo user posted image  so pa res prijazni, ti pa tudi pogumna, da si klicala!

ditta ooo počitnice kake lušte mi delaš

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
23.5.2008 14:44:13   
jasna
Suzanamai, margareta, vanili, user posted image

Lane, to je pa tudi za nas prevelikouser posted image  Sicer pa nimam filinga za rožce, al jih posušim al pa utopimuser posted image . Pa mi moja ta boljš prjatlca še vedno vztrajno nosi rože in pravi, da enkrat se me bo pa že prijelouser posted image . In je vsakič znova presenečena ker ena, ki mi jo je prinesla za 30, še kar živiuser posted image .

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
23.5.2008 15:00:01   
skuštrana
Triletniki in dretje - no, o tem ne bom, ker se včasih sprašujem ali je samo naš takna..pa kdaj to mine? Se mi zdi, da  ne zna nič več lepo povedat, vse je samo mamiiiiiiiii jaaaazzzzzzzzzz biiiiii tooooooooo....

Samo to je res, če znaš srbsko, hrvaško, bosansko lahko preživiš v celem svetu..Povsod jih najdešuser posted image Je pa fora, midva z mojim sva se na začetku pogovarjala angleško, ker on ni razumel slovensko, jaz pa sem sicer razumela hr, ampak govorit pa nisem najbolj obvladalauser posted image user posted image

Pri nas bo pa ravno nevihta..Je vse temno. Jaz pa moram v trgovino, sem včeraj bezeg nabrala bom sok kuhala..user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
23.5.2008 15:01:36   
skuštrana
Ko smo že pri dretju, zdej ko ni Lize jo mora pa Arsen nadomeščat, se je začel tako grdo dret, da je joj..In potem cele dneve preizkuša svoje glasilkeuser posted image Uboga mamauser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?