|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
23.5.2008 21:55:05   
skuštrana
Mama06, menzes, jaz sem jo dobila po 10 mesecih, ko se je Liza dojila še zjutraj in zvečer..Mi je pa veliko žensk reklo, da so jo dobile, ko je bilo med dvema podojema približno 12 ur razlike - napreimer zvečer in zjutraj. Zdej je pa še tudi nimam pa je nič ne pogrešamuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
23.5.2008 21:57:05   
oktoberka
Mi pa smo danes kupili poganjalčka. Sicer ne tistega ki sem ga želela, ampak enga podobnega. Pa kupili smo bazenček za poleti, pa še fredov obroč. Babica je pa kupila kanglico in lopatke in se je Zarja dons ful lepo igrala z njimi.user posted image

Zdej pa mam 4 user posted image

Juhuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
23.5.2008 22:08:36   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Zdej pa mam 4 user posted image

Juhuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skuštrana - samo vidva se še vedno dosti dojita, ane?

VANILI - vidim teuser posted image user posted image . In španska limonada je zaključena,.....voziček je domauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 23.5.2008 22:09:21 >

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
23.5.2008 22:15:00   
VANILI
mam06, hoj!
samo Živi preberem Puja revijo,pa se zaženem brat, komentirat in fotke limat v guglgrupuser posted image  (a ni dobra beseda guglgrup, kok gjevuser posted image )

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
23.5.2008 22:18:14   
mama06
VANILI ti kar porihtaj decouser posted image user posted image

Sedaj pa je oktoberka spičila....in sem sama.....user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
23.5.2008 22:26:43   
skuštrana

Ja, še.  Čeprav sedaj že kar poje, 2 oboka že imava, ampak dojenje je še vedno tisto naj. Saj bo - počasi. Čeprav mi  že gre na živce, ker se ponoči še vedno cela mokra zbudim, pa blazinice moram imet non stop noter... Ko pri novorojenčkuuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
23.5.2008 22:35:39   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ja, še.  Čeprav sedaj že kar poje, 2 oboka že imava, ampak dojenje je še vedno tisto naj. Saj bo - počasi. Čeprav mi  že gre na živce, ker se ponoči še vedno cela mokra zbudim, pa blazinice moram imet non stop noter... Ko pri novorojenčkuuser posted image

Meni tudi še vedno ful teče iz druge ko se dojiva in to iz leve tako, da kar v curku tečeuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
23.5.2008 22:36:58   
mama06
skuštrana - glede mačk. Ko boš našla učinkovito rešitev, te prosim, da jo še meni zaupaš, ker bom dobila popi*****s glede mačk. Ufff, sem jezna, pa čeprav imam živali iz srca rada.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
23.5.2008 22:48:38   
mehurčica
Oktoberka, no zdaj imaš pa 3.user posted image

Triletniki: David je imel tahudo obdobje od 3. do 3,5 leta, ravno ko sem bila noseča.user posted image Sem se mogla skulirat, če ne ne bi bila ravno zadovoljna nosečka.user posted image Na srečo sem bila enostavno preutrujena, da bi se sekirala zaradi njegove trme. Sem iskala miren način, kako se temu izognit. 2x se je zdrl, ker sem vztrajala pri svojem in hkrati obdržala hladne živčke(ker se mi jih enostavno ni dalo segrevatuser posted image )in potem je bilo ok.
Je pa zečel s tem jokom pred par meseci, čeprav je star že več kot 4 leta. Se kr jokat začne in včasih zaradi tak brezveznih stvari, da mi nič ni več jasno.user posted image Jokat se začne, če mu v prvo ne uspe naredit stojo ob steno na glavi, če je na risbici ena črtica preveč, če greva k babici in dedku, on je pa mislil, da ne bova šla,....user posted image Zdaj že sam reče, da se joče za vsak prdec.user posted image

Hvala, da ste povedale, da se tudi vaši malčki kdaj zjokajo zaradi "kar nečesa". Sem mislila, da je to bolj redko, pa vidim, da niti ne.

Pikijakob, hvala da si fotke delila z nami.user posted image

Mama06, če bi še rada kdaj nosila svoja oblačila, morem še shujat najmanj 3kg. Rada pa bi, da mi ne bi bilo "saj sem kar ok", ampak "všeč sem si". Trenutno se počutim v svojem telesu tako: "o fak, kaka sem".user posted image

Morem povedat za MT od Noe1: sem ga danes videla v živo, uporabljenega in je res lep. Se tukaj na slikah ne vidi tako lep.

Jedilnikov več ne pišete punce. No, jaz tudi ne.user posted image Pa jih tak rada preberem.
Z: dojenje
M: dojenje
K: 80ml zelenjava(koleraba, bučka, krompir, malo riževega mleka, posušena bazilika)
M: dojenje
M: 70ml Hipp(jabolko, banana, keks) + dojenje
V:  130ml Hipp mlečna(banana in breskev)

Pred spanjem pa se danes prvič ni želela dojit in mi je bilo tak hudo.user posted image Zgleda, da se je tak napokala od tistih 130ml. To je zanjo že FUL velik obrok GH.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
23.5.2008 22:59:59   
mama06
mehurčica tudi Jernej se ni želel po obrokih več dojiti in mi je bilo res ful, ful hudo. Potem sem si pa rekal, da je pa za nekaj sigurno dobro in sem danes prvič preživela dan, da se nisem kaj dosti sekirala zaradi tega. Mu pa zvečer nisem dala riževih kosmičev, ampak dojko in jo je s takim veseljem sprejeluser posted image user posted image . Drugače se pa je že tudi zgodilo da je zaspal samo z dudo ali pa brez nje, kar sam. Sicer je to redkost, ampak je pauser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2160
23.5.2008 23:18:45   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta
Čeprav imata čisto drugo filozofijo kot jaz. Po njihovem je smoki zelo zdrava hrana.

Kaj ni ??? Sanwebdra a bereš user posted image
Samo hec user posted image

Ja, itak, da je ... sploh zvečer po 22.00!!!user posted image  A kdo misli, da ni ... naj pride k meni, pa ga poučim o hranilni vrednosti!user posted image

Pikijakob, hvala za fotke!!!user posted image

No, naše detece se je danes zjutraj odločilo, da bo mamico nagradilo s spancem do 09.00, saj sem ji ob 00.30 ponoči uturala čajuser posted image , ob 02.00 mleko, ob 06.00 je gospodična gledala kot velika (meni pa se je zdela totalno nečloveška ura za začenjanje dneva), čaja seveda ni hotla, sem pa jo previla in je dobila mlekeca, pa je potem spala do 10.00!!! Že drugi dan zapored je 1. dnevno spanje vkomponirala v nočnega ... meni sicer paše ... lahko dlje spim! Če pa bo to trajalo, bomo pa še videli.

Vsem bolančkom in skoraj bolančkom user posted image , vsem, ki jim še nisem čestitalauser posted image , pa eno veliko user posted image .

Tak, domača naloga za danes napisana, vas berem jutri! Nočko ....

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
23.5.2008 23:23:29   
VANILI
Naložila sem fotke s komentarji vred na guglgrup, a zakaj huduser posted image iča isanga mi napiše, da je prišlo do napake?! Klaudija, plis help!!! Fotke so sigurno gor, a ne vem, kje in kakouser posted image .

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
23.5.2008 23:33:54   
Pandica
Menstruacija   še je tut hb nimam user posted image in je niti ne pogrešam user posted image   Je pa res, da se še mi2 z Zalo pretežno dojiva oz. full veliko še je dojena.

Mama06   ja, kje pa ti hodiš, da te nič ni več gor? Kdaj boš prišla spet na kakšno srečanje?

Oktoberka   jeee, bravo user posted image   pa imaš 4 user posted image
Saj jaz jih bom tut kmalu imela, če bom pridno pisala user posted image

VANILI      kako je kaj nova "marela"? Zdaj pa jih končno imava, ne? 

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
23.5.2008 23:38:48   
VANILI
Tačas, ko bo kso uredil moje fotke pa da malo pokomentiram, kaj ste lepega napisale danes...

Klaudija, a tudi Lii že daješ kokosovo olje?

micla, kako je kaj danes? Upam, da vse ok!!

margareta, tud jaz ne vem, a maš ti dioptrijo al kje vse to vidiš na seb?! Kot bi se norca delala iz mene, ki pa res sem višek zanemarjenosti!!user posted image  

janja - pol pa moram tvojga očeta z mojimuser posted image spoznat, bi mela o čem za diskutirat (avti - še vedno ne znam kopirat!!!)

jasna, a si za en dil? Jaz tebi zastonj podarim kakih 10kg! Ostalih 5 pa še keri, če želiuser posted image

živa, ne ne na Betty, pa nehaj! Maš tak lep obraz. Sej se bom spomnila, pa ti povem.user posted image

M: jaz še danes dojim na 3 ure, pa sem M dobila že pri 3mesecih. Isto pri Živi. Kje je pol tle logika??

pomoč moških ponoči: Teo ne joka,zadnje dni me zbudi tako, da stoji v postelci in - očitno čaka. Pri Živi ki pa ni hotla spat ponoči,pa sva jo menjaje uspavala. Večkrat je pri njemu zaspala prej kot pri meni, mene je "zavohala" in hotla samo jestuser posted image .

noa1 - voziček je na guglgrup (joj mi je všeč ta besedauser posted image )

klaudija - meni se zdi ideja  majčkami uper! Tudi meni boljš majčke kot bodiji.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
23.5.2008 23:58:24   
VANILI
starejši bratje in sestrice: Živa bo pet čez slab mesec, pa je zadnje čase nemogoča. Meni se zdi da samo se derem nanjo,ampak drugač me sploh ne sliši! Pol me pa zna (ampak to taktiko je naštudorala!) takoooo milo pogledat, da m gre kar na jok... No, kljub vsemu dretju neuboganju nagajanju preizkušanju meja ,se trudiva tudirazložiti, pa 100x če je treba. In spat nikoliskregani ali užaljeni ali v solzah. Ponavadi ko gre kdo od naju spat z njo, se lepo stisnez njim in tako zaspi. Jaz jo božam, vsak večer ji rečem, da jo ima najraje na svetu, za vednno. Se mi zdi, da ni nikoli preveč teh besed.

margareta - uživaj na žuru karse da!!!! Upam,da imaš dost kondicijeuser posted image

kasija kot mama: to si ful lepo opisala. Jaz sem nekaj podobnega. V trgovino v trenerki, vvčasih je celo kak madež od mleka gor, če je majhen, se ne sekiram. O frizuri in oblačilih se ne pogovarjam rada. Pravzaprav, zadnje čase me je rpijelo,da bi počas postala tudi ženskauser posted image . Sem si rekla,da grem jeseni, pod pogojem,da mam službo, na jogo in da si kupim masažni rak (na štangi, a ma to kera?). In da se začnem rihtat. Ne v kostime ampak tako, rihtat po svoje. Da se bom spet dobro počutila. Kot pri 25user posted image user posted image

fotke : a lahko kdo pove, če vidi moje na guglgrup???

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
24.5.2008 0:06:03   
Pandica
VANILI   Jaz sem jih hotla it pogledat pa mi napiše, da nimam pravilnega gesla in upor. imena  user posted image   Zdaj pa ne vem... al sem res pozabla al kaj je. Ker napisala pa si jaz budalo nisem nikjer. Klaudia  pomagaj prosim!

Pa daj tu gor zalimaj eno fotko marele, ker mene tut full zanima kaka je user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
24.5.2008 0:06:15   
VANILI
pikijakob - ful lepe fotkeuser posted image user posted image . Lepe mamice in bebice!!

pandica in posteljica: a veš, da sem danes gledala ravno to na spetni strniod BC?! Ker ta stajca, ki jo mamo danes, je tko bofa - neki jo skup vleče, pa ko dam žabota not, je kot bi ga v škatlo dala! Tko da sva se odločla, da greva raje po prenosno pojstlo, ki bo itak potem romala k tašči, ko bo Teotka pazla, ko bom 8če bom) mela službo!

mama06, hvala za nasvet za Benjamina! (nekaj oftopik: prijatelj mi je pred leti razlagal, kako so na enem žuru benjamina napil in je potem crknil... jaz pa o šit... sem mislila da čoveški benjaminuser posted image )

nova marela se super obnese! Ima tako vrečo za čez nogice in sem jo danes sprobala. Nekaj pa je novga: odkar je obrnjen naprej, torej ne gleda mene non stop, se mu tok dogaa, da niti v marelci večne zaspi!!!!

kaj spet vsi mrknjotuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
24.5.2008 0:06:28   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
fotke : a lahko kdo pove, če vidi moje na guglgrup???

Iz prve vidim 6, pogledam lahko 5 komadovuser posted image , če se poglobim, vidim vse!user posted image Joj, kolk ste lepe in cort ... a si ziher, da je Zoja Teota samo pobožala .... tam na fotki zgleda kot direkt, al pa aprekat ...user posted image

guglgrup, ja je res "huda" besedauser posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 24.5.2008 0:12:46 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
24.5.2008 0:10:32   
VANILI

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
24.5.2008 0:12:04   
Pandica
VANILI   zdaj se ti res splača kupiti to prenosno posteljico, ker je v akciji in res fajn znižana. Imajo jo še v modri barvi za tvojega žabota bo pravnjšnja user posted image  
Jaz pa sem itak vzela rdečo za mojo miško. Pa ti povem, da je en, dva, tri sestavljena in pol spet nazaj pospravljena. Pa še torba za pospravit je zraven, skratka vredna teh eurčkov user posted image  

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
24.5.2008 0:12:05   
VANILI
 user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 24.5.2008 20:10:27 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
24.5.2008 0:14:27   
Pandica
Waawww, važiča Zoja in Teo v novem vozičku user posted image   Kakšna frajerja sta user posted image
A spredaj pa nima ta vozek onega varovala?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
24.5.2008 0:14:28   
VANILI
pandica, veš Teotu je moj naredil sam pojstlo, pa sva kmalu ugotovila,da bo zlezel z nje, pol sva pa dala kar Živino prenosno, ki je sploh ni marala. Teo pa jo. Samo tista je bila fu ldraga. Pojma nimam, zakaj! Tko da me je kar sezulo, ko sem vidla,da je ta čist poceni! Je pares, da nima koleščkov, amapka  sajjih ne rabi, a ne.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
24.5.2008 0:15:41   
VANILI
ne... to je edina pomanjkljivost, ampak bom preživela, tudi če ni varovala. Saj pri Živini mareli čez čas sploh nisem rabila ne varovala ne pripenjat je. Bom teotka pač pripenjala. Ja, če bi pa še varovalo mel, bi bil pa pojem popolnosti mareleuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
24.5.2008 0:16:58   
jasna
Mene pa spet ne spusti na guglgrupuser posted image user posted image user posted image user posted image  Btw. beseda je svetovnauser posted image

Vanili, sem se pravkar napokala pice, za povrh pa še tortouser posted image . Tko da, no dealuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?