mehurčica
|
Oktoberka, no zdaj imaš pa 3. Triletniki: David je imel tahudo obdobje od 3. do 3,5 leta, ravno ko sem bila noseča. Sem se mogla skulirat, če ne ne bi bila ravno zadovoljna nosečka. Na srečo sem bila enostavno preutrujena, da bi se sekirala zaradi njegove trme. Sem iskala miren način, kako se temu izognit. 2x se je zdrl, ker sem vztrajala pri svojem in hkrati obdržala hladne živčke(ker se mi jih enostavno ni dalo segrevat )in potem je bilo ok. Je pa zečel s tem jokom pred par meseci, čeprav je star že več kot 4 leta. Se kr jokat začne in včasih zaradi tak brezveznih stvari, da mi nič ni več jasno. Jokat se začne, če mu v prvo ne uspe naredit stojo ob steno na glavi, če je na risbici ena črtica preveč, če greva k babici in dedku, on je pa mislil, da ne bova šla,.... Zdaj že sam reče, da se joče za vsak prdec. Hvala, da ste povedale, da se tudi vaši malčki kdaj zjokajo zaradi "kar nečesa". Sem mislila, da je to bolj redko, pa vidim, da niti ne. Pikijakob, hvala da si fotke delila z nami. Mama06, če bi še rada kdaj nosila svoja oblačila, morem še shujat najmanj 3kg. Rada pa bi, da mi ne bi bilo "saj sem kar ok", ampak "všeč sem si". Trenutno se počutim v svojem telesu tako: "o fak, kaka sem". Morem povedat za MT od Noe1: sem ga danes videla v živo, uporabljenega in je res lep. Se tukaj na slikah ne vidi tako lep. Jedilnikov več ne pišete punce. No, jaz tudi ne. Pa jih tak rada preberem. Z: dojenje M: dojenje K: 80ml zelenjava(koleraba, bučka, krompir, malo riževega mleka, posušena bazilika) M: dojenje M: 70ml Hipp(jabolko, banana, keks) + dojenje V: 130ml Hipp mlečna(banana in breskev) Pred spanjem pa se danes prvič ni želela dojit in mi je bilo tak hudo. Zgleda, da se je tak napokala od tistih 130ml. To je zanjo že FUL velik obrok GH.