micla
|
Ojla pupe......KRIZA, kolk ste ve natipkale v zadnjem tednu. Ma sem se odločla, da se ne grem mission impossible, tko da vas ne bom prebrala za nazaj. Hvala bogu, da so prazniki, da se je vseeno malo unmrilo tle gor. No, jst sm tudi ena tistih, ki niso šli nikamor čez praznike. Ma sej moj me ubije, če bi hotla že spet kam it, k smo komej dobro prišli iz toplic. Sem pa lepo izkoristla te dni in sem mojmu naložila kar nekej spomladanskih del (ala pranje celega kavča, povštrov, spravljanja sezonskih stvari na kaščo...) Metkica1.....kako ste vi, ste ozdravle. Sori, ma nisem brala za nazaj. Je too much. Moja se je pozdravila. Danes sva spili še zadnjo rundo anibiotika - smo jemale 10 dni, da se pač ne bi ponovilo. Imam pa od tega dajanja ab celo štalo zdej s spanjem ponoči. Je bla itak že pridna celo noč in spala neprekinjeno do 6, pojedla in potegnila še do 8-9, zdej pa se kar neki zbuja lih okoli ure, ko sem ji dajala ab ponoči in fora je, da sploh ni lačna, ker ji nrdim flašo in sploh nič ne spije. Me prav zanima, kako bo danes, ko ji ne dam več. Bogica, je najbrž totalno zbegana, k jo stalno neki budim in ji uno brizgalko tiščim v usta. Zdej s tem antibiotikom je tudi pogruntala kako se tišči usta skupej in ni šans, da ji jih odpreš, tako močno tišči čeljusti skupej. In isto foro prakticira z GH, ko noče več. Sem vidla, da pišete količino pojedene GH v ml. Kako pa to zmerite? Sory če je butasto vprašanje, ma me res zanima, kako veste kolk je tega. Sej za kašice, ki so iz mleka štekam, da pač tolko kolkor odmerite mleka ali vode. Ma kako pa z mineštrcami? K jst dam štiri, pet zelenjvc v lonc, poprazimna olivnem, dolijem vodo in kuham do gostega. In pol pač vzamem v šalčko kolkor se mi zdi da bo pojedla. Višek pa spravim po plastičnih lončkih (cca. 3/4 od 2 deci) in zamrznem za 3x, 4x. mehurčica....jst sm tudi jezna na mojga, k je imel prej ob 7 prijatla na obisku in je izkoristil gužvo in šel z njim še do enga tretjega prijatla, čeprav mi je cel čas obljubljal, kako bo preživel sobotni večer z mano. Za kazen sem se odločla, da mu ne bom zlikala srajc danes in sem prišla direkt na RR. Ma itak mu jih bom mogla pa jutri, tko da ne vem kdo je tle bolj "kaznovan" Nič, grem zdej pod tuš, pa magari nazaj pridem, če je še katera gor za večerni klepet. Ojej, kolko sem pa zdej načičkala..... kdo bo to bral.