|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
3.5.2008 18:18:47   
mama06
Hvala za čestitke!

Ja ni kaj, našemu se je hranjenje odprlo ali kako najs e izrazim. Komaj sva začela z GH in je dopoldne in popoldne GH + dojenje in zvečer riževe kosmiče, ki jih konzumirava že itak cel mesecuser posted image user posted image . Mi gremo iz ene skrajnosti v drugo, kaj čemo, če je pa naš ded takuser posted image user posted image . Zdaj on pol šestih je zmazal polovico banane in se še podojil.

Jutri pa še ne vem, kaj naj mu dam dopoldne. Popoldne spet dobi banano in malo zmešano s korenčkovim sokom od Hippa. A je to čudna kombinacija? user posted image

Pa da še častiva z enim dobrim kosom torte

user posted image

Upam, da je bo za vse dovolj. Sedaj nas je itak bolj malo, pa bo še malo za repeteuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 276
3.5.2008 20:13:15   
mehurčica
Joj mama06, kaka slastna torrrrrta!!!!user posted image Se mi sline cedijo. Ej, super da Jernej tako pridno papa!
Eni je danes brez "bruh refleksa"user posted image pojedla zelenjavno juhico za kosilo, ampak sem morala vmes letat z neko figurico od Star Wars.user posted image Je gor pogledala, jaz sem ji pa hitro žličko dala v usta. Je pojedla vse kar sem ji naredila, to je 40ml. Sem že za to mislila, da ne bo. Ji pa na srečo ni bilo tako slabo. Verjetno zato, ker je imelo okus po vodi.user posted image Res, ko sem probala, ni imelo okusa po ničemer. Edino dišalo je po janežu in baziliki. Sem pa tokrat dala brez soli. Mogoče bi mogla sladkat, da bi ji bilo "ful njami" al kaj.user posted image

Pingi, Jaka pa tolko poje al kaj?user posted image

Če se kateri ljubi napisat kdaj se začnejo dajat:
-testenine
-jajčka
-meso
-mlečni izdelki, kot so skute, jogurti,...
Se ne spomnim točno, ampak menda sem začela te zadeve dajat okoli 7.meseca.user posted image

Eni se vedno bolj pogosto doji! Verjetno zato, ker bi mogla več GH pojest, ne? Verjetno mleko ni več tako nasitno. Ali pa ima spet kak poskok v rasti. Danes se je čez dan dojila 5x, kljub temu da je dobila zjutraj 80ml sadne kašice, za kosilo 40ml zelenjavne, za večerjo 70ml mlečne.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 277
3.5.2008 20:59:17   
mama06
mehurčica, saj ne vem, kaj naj ti rečem. Ponekod v tvojih dilemah se najdem sama, ponedok pa se mi zdi, da Jernej Eni prehiteva v njunih "požrtijah"user posted image user posted image

Recimo, za večerjo poje od 80 - 100ml riževih kosmičev, razen danes samo 20user posted image , pomoje zato, ker sem mu dala ob 18:30 pol banane in se je še podojil, potem se je od zaspanosti ob 19 tako razburil,da je prišla v poštev samo ziza, da je zaspal, ampak spraznil je celouser posted image in sedaj po pol urah, ko se je zbudil(to je njegov ustaljen postopek nočnega prehoda v spanje), je pojedel 20ml kosmičev in spraznil še drugo zizo.

Drugače pa dopoldne poje okoli30ml sadnega ali zelenjavnega obroka(zaenkrat še samo ena vrsta, mešala bom drug tedenuser posted image ) in potem se podoji.Hranjenje pa poteka nekako tako čez dan:

6-7h: jutranje dojenje
9-10: GH(cca 30ml) + dojenje
12-13: dojenje
15 - 16: GH(cca 30ml) + dojenje
18-19: dojenje
sledi kopanje
20 - 21: 80-100ml riževi kosmiči + dojenje

Vse je okvirno, včasih je še več dojenja, odvisno kako kdaj je, saj ima finte in dostikrat hoče po malo. Potem pa vedi, kdaj je situser posted image user posted image .
Navadno se še 2-3x na noč dojiva.

mehurčica po moje imaš prav glede dojenja, saj je mleko sedaj že premalo za njo in ker GH ne je veliko, se toliko več doji.

VANILI a ti štrajkaš

metkica1 lepo te je bilo spoznati. Lepi deklici imašuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 278
3.5.2008 21:09:50   
mama06
Nič, grem gledat According to Jim, da se pred spanjem še malo nasmejim, ker nobene ni, sama s seboj se pa tud ne želim pogovarjeatuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 279
3.5.2008 21:10:06   
lane31
Jebešterga sem pozabila na Jerneja ....se posipam z pepelom
Vse najboljše veliki fant user posted image user posted image

Ah animiranje........včasih me že vilce bolijo od smeha in žlabudranja ....ma ni da ni in to non stop user posted image

Mehurčica....mleko ni manj nasitno samo potrebe se povečajo po 6 m zato tudi GH ,ker rabi malo več dodatnih snovi kot so v mleku

Mama06......jaz ji vedno delam kombinacije ki bi jih tudi sama jedla - recimo polenta z sadjem mi ne potegne in eto tudi mala je tako ni hotela
Veš sploh nisem presenečena ko pišeš da se mu je odprlo za papkanje.....nebo sem in tja pa boš spraševala isto kot jaz user posted image

Jedilnik - pol7 faška
      - 10h - pol banane + 3/4 jabolke
     -13h kosilo -bučka+korenček+janež+piščanček zdušeno z majaronom in smetano
17h kašica z mešanim sadjem
19h banana
21h flaška

Je bila nenasitna danes ....ojej moja mala user posted image
Ejga bi skoro pozabila nov album sem dodala - Aneta 6 mesecev user posted image

Čakam in čakam na en filmček ,da vam link pripopam....pa se bom zgleda še načakala....no ja saj mate nove slikice za pogledat user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 280
3.5.2008 21:10:38   
zala07
oj punce

mehurčica- evo podatke. sem bila na predavanju na štorklji in to sem dobila od strokovnjakov za prehrano:

po dopolnjenem 6. mesecu: zelenjava (cvetača, brokoli, koleraba, sladki krompir, bučke, rumena koleraba, komarček)
olivno olje

sadje
(jabolka, hruške, banane, marelice, borovnice)
riž ali riževi kosmiči, ajdova moka, proso

7-8. mesec - zajec, teletina, perutnina, jagnjetina

po 9. mesecu: maslo, smetano in izdelke iz kislega mleka

Žita, ki vsebujejo GLUTEN (pšenica, oves, ječmen) začnemo uvajati po 9. mesecu zaradi preprečevanje celiakije

Trdo kuhan rumenjak ponudimo po 9. mesecu, beljak pa po 1 letu starosti

po dopolnjenem 12. mesecu: kravje mleko, jajčni beljak, med, lešnike, arašide citruse, južno sadje jagode, paradižnik, špinača, kislo zelje

Evo to je to. Mehurčica bodi vesela, da je vse o.k.. Jaz sem sedaj ugotovila, da ima mala te izpuščaje zaradi uvajanja hrane. In eni pravijo, da je to narmalen pojav, drugi pa da ne. Tako da več nič ne vem.

Ima mogoče katera podobne probleme?????

Neposredna povezava do sporočila: 281
3.5.2008 21:14:06   
zala07
lane31- saj ne morem verjet, da ti mala tako je. Lepe, lepe slikice. Kaj ima v roki na zadnji sliki. čevapčič??? Frajerka!!! Ni imela mala nič reakcije na uvajanje hrane???

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 282
3.5.2008 21:23:34   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: zala07

lane31- saj ne morem verjet, da ti mala tako je. Lepe, lepe slikice. Kaj ima v roki na zadnji sliki. čevapčič??? Frajerka!!! Ni imela mala nič reakcije na uvajanje hrane???

Pssssssssssttttttttt pa ne okoli govort........stricu ki jo drži v rokah mu ga je dobesedno vkradla iz krožnika in ne več spustila...ne vprašaj kaki jok je bil ko sem ji ga vzela -po fotkanju seveda ,histerija užaljenosti dolga celih par minut,ki je prenehala takoj ko ji je stric znova pokazal čvapčič....no pol sem jo zamotila a si je še dolgo prstke cuzala

te bom še tesneje

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 283
3.5.2008 21:24:53   
lane31
Aja sorry......ne nikakršnih reakcij ni imela ,dobi le par pikic v predelu ust ker se slini huje kot polž

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 284
3.5.2008 21:26:22   
mehurčica
Zala07, pa kakšne izpuščaje? A ima pikice ali ima kot lišaje-suho kožo? Kje pa - po celem telesu ali samo na tilniku?
Eni se včasih naredijo po tilniku, ker ji je kdaj prevroče - v lupinici ponavadi zašvica, čeprav jo slečem, preden jo dam v avto. Drugače ima pa lišaje po rokicah in obrazu in sem jo že naročila pri dermatologinji. Če je ne namažem vsaj 3x na dan(Melem kremica), se takoj poslabša.

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 285
3.5.2008 21:28:15   
mama06
zala07 hvala za info. Tudi mene je enako zanimalo kot mehurčico.

lane31 vidm, da tudi ti daš banano dokaj pzno popolne oz. že kar zvečer. Pa ni nič narobe, ane?

Animacija in GH - a obstaja hranjenje brez animacije. Vsaj aviončke je potrebno vozituser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 286
3.5.2008 21:28:42   
mehurčica
Aha, Zala07, sem se zdaj spomnila - po hranjenju jo morem tudi takoj umit, ker dobi prav rdečkast obraz, sploh po mlečni kašici. Zdaj en dan je tako zgledalo, kot da bi ji hrana razžrla kožo okoli ust.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 287
3.5.2008 21:29:41   
mama06
Naš se slini že 2 mesece, pa zaenkrat še ni dobil nobenih pokic. Samo kraste ima, ker se počoha z nohti. Saj mi jih redno režem, samo mu kljub temu prehitro rastejo.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 288
3.5.2008 21:34:12   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Aha, Zala07, sem se zdaj spomnila - po hranjenju jo morem tudi takoj umit, ker dobi prav rdečkast obraz, sploh po mlečni kašici. Zdaj en dan je tako zgledalo, kot da bi ji hrana razžrla kožo okoli ust.user posted image

Tudi naš je po mlečnih kašicah to dobil, pa sem pogruntala, da je od žlice, ko lovim hrano okoli ustuser posted image user posted image

lane31 zelo lepe slikice. Tvoja dečva pa sploh ni debela. Prava babnca je, takšna, kot mora bit. Bi morala videt punčki od mojih kolegic( obe sta novemberki), kaj so bedre in lička in čemu se reče lepo zalit otroček. Zato pa sem toliko bolj zafrustrirana, ker je naš tak maneken. Danes sem ga tehtala in ima 6900guser posted image user posted image user posted image . Se mu tudi že navzven pozna, saj so lička spet bolj okrogla in bedrce so malo bolj konkretne. Spet ga lahko kličem Bucouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 289
3.5.2008 21:39:28   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Tudi naš je po mlečnih kašicah to dobil, pa sem pogruntala, da je od žlice, ko lovim hrano okoli ustuser posted image user posted image

No, Eni pa je zadnjič imela prav grozno, ko ji nisem z žličko dol pobirala. Sem jo samo na koncu obrisala in videla rdečino, ki ni hotela zginit še kar nekaj časa. Ko je šla spat je še imela, zjutraj pa več ne.

Joj, sem zaspana danes. In jezna na mojega..... Se ponavadi sploh ne kregava, ampak danes sem pa res jezna. In sem se odločila, da mu nekaj ušpičim.user posted image user posted image user posted image

Nič.....grem....NOČKO!user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 290
3.5.2008 21:45:48   
lane31
Banana je problem zaradi kakeca....moja pa kaka 3 krat dnevno,tako da....trkam user posted image
Ja to pa je res da od hrane ostanejo rdečine okrog ust par minutk ,še posebaj pri mlečnih....morda pa tudi zaradi žličke ko gor pobiram....ali zaradi slinčka ko morda preveč potegnem......
Hvala za vse pohvale........si me potolažila mama06 user posted image  pa sem danes spet slišala isti komentar..........ma klinc user posted image  je pač po mami user posted image

te bom še tesneje

Neposredna povezava do sporočila: 291
3.5.2008 21:51:17   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Banana je problem zaradi kakeca....moja pa kaka 3 krat dnevno,tako da....trkam user posted image
Ja to pa je res da od hrane ostanejo rdečine okrog ust par minutk ,še posebaj pri mlečnih....morda pa tudi zaradi žličke ko gor pobiram....ali zaradi slinčka ko morda preveč potegnem......
Hvala za vse pohvale........si me potolažila mama06 user posted image  pa sem danes spet slišala isti komentar..........ma klinc user posted image  je pač po mami user posted image

Zdaj pa nehaj, ker sploh ni preveč okrogla, ampak lepa kot mamauser posted image . Brez heca, resno mislim.

Naš tudi kaka vsaj 2x dnevno, tako da zaenkrat trkam.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 292
3.5.2008 21:56:17   
miska1
Klaudija - glede prijave za RD, kdaj naj bi bilo to? Verjetno v septembru, če sem prav razumela. Takrat sem čisto zasedena vse vikende. Sami rojstni dnevi, v toplice gremo za en teden (dva vikenda) in vabljena sva na poroko. Če bo kaj prej, se pa prijavim.

uvajanje GH - pri nas gre še vedno počasi. Zdej sem mu vmes dala spet sadje, da je premor od zelenjave. Poje vse kar mu je dobro po okusu npr. banana, pri ostalem je več problemov. Tudi animiramo, avioni in ropotuljice so najbolj aktualni. Tako nekako je izgledal naš jedilnik danes:

6h flaška mleko
9h flaška mleko
11h sadna kašica
12-13h flaška mleko (če poje premalo kašice)
16h-17h polenta z mlekom
pol 20h riževa kašica od Novalaca

nova10tka - mi dobimo zavrnjene vse vrtce v Lj. Imamo možnost dobiti v Ivančni Gorici, ki pa je čisto s poti in še dodatna vožnja zjutraj in popoldne. Mi je ta vrtec Smrkolin kar všeč. Prošnje pa nismo poslali. A ni že zaseden? Mi je pa v redu to, da imajo varstvo na domu. Nevem, kaj se bova odločila, kje bi še iskala. Če katera pozna kako dobro varuško na domu v Lj, naj sporoči please!!!

Včeraj smo bili za en dan v Izoli. Martin totalno navdušen, ko sva bila na skalah in so vanje butali valovi. Je spuščal čudne glasove. Dons smo bli v Arboretumu, je bilo tud zanimivo. Veliko ljudi in otrok. Martin je božal kozico, ovčko in gledal konjička.

Jutri bomo doma in malo pred hišo lovili sončka. Veliko ga želim tudi vam!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 293
3.5.2008 22:05:13   
micla
Ojla pupe......KRIZA, kolk ste ve natipkale v zadnjem tednu. Ma sem se odločla, da se ne grem mission impossible, tko da vas ne bom prebrala za nazaj.

Hvala bogu, da so prazniki, da se je vseeno malo unmrilo tle gor.
No, jst sm tudi ena tistih, ki niso šli nikamor čez praznike. Ma sej moj me ubije, če bi hotla že spet kam it, k smo komej dobro prišli iz toplic. user posted image   Sem pa lepo izkoristla te dni in sem mojmu naložila kar nekej spomladanskih del (ala pranje celega kavča, povštrov, spravljanja sezonskih stvari na kaščo...)

Metkica1.....kako ste vi, ste ozdravle. Sori, ma nisem brala za nazaj. Je too much.
Moja user posted image  se je pozdravila. Danes sva spili še zadnjo rundo anibiotika - smo jemale 10 dni, da se pač ne bi ponovilo. Imam pa od tega dajanja ab celo štalo zdej s spanjem ponoči. Je bla itak že pridna celo noč in spala neprekinjeno do 6, pojedla in potegnila še do 8-9, zdej pa se kar neki zbuja lih okoli ure, ko sem ji dajala ab ponoči in fora je, da sploh ni lačna, ker ji nrdim flašo in sploh nič ne spije.  Me prav zanima, kako bo danes, ko ji ne dam več.  Bogica, je najbrž totalno zbegana, k jo stalno neki budim in ji uno brizgalko tiščim v usta. Zdej s tem antibiotikom je tudi pogruntala kako se tišči usta skupej in ni šans, da ji jih odpreš, tako močno tišči čeljusti skupej. In isto foro prakticira z GH, ko noče več.

Sem vidla, da pišete količino pojedene GH v ml. Kako pa to zmerite? Sory če je butasto vprašanje, ma me res zanima, kako veste kolk je tega. Sej za kašice, ki so iz mleka štekam, da pač tolko kolkor odmerite mleka ali vode. Ma kako pa z mineštrcami? K jst dam štiri,  pet zelenjvc v lonc, poprazimna olivnem, dolijem vodo in kuham do gostega. In pol pač vzamem v šalčko kolkor se mi zdi da bo pojedla. Višek pa spravim po plastičnih lončkih (cca. 3/4 od 2 deci) in zamrznem za 3x, 4x.   

mehurčica....jst sm tudi jezna na mojga, k je imel prej ob 7 prijatla na obisku in je izkoristil gužvo in šel z njim še do enga tretjega prijatla, čeprav mi je cel čas obljubljal, kako bo preživel sobotni večer z mano. user posted image   Za kazen sem se odločla, da mu ne bom zlikala srajc danes in sem prišla direkt na RR. Ma itak mu jih bom mogla pa jutri, tko da ne vem kdo je tle bolj "kaznovan"user posted image

Nič, grem zdej pod tuš, pa magari nazaj pridem, če je še katera gor za večerni klepet.

Ojej, kolko sem pa zdej načičkala..... kdo bo to bral.

micla

Neposredna povezava do sporočila: 294
3.5.2008 22:13:42   
janja
janja vrtec ni privat, je pa pisalo, da so od 13 prijav sprejeli 7 otrok. mogoče so pa nekateri že od lani vključeni

Čist možno. Ker nekje sestavljajo čisto nove skupine, drugje pa nove otroke priključijo starejšim. No, saj če bo z malo starejšimi je to samo pozitino zanj.

No, pa bodo tudi prvomajski prazniki kmalu za nami. A se vam tudi zdi, da čas kar malo prehitro beži? V bistvu je pred nami samo še poletje, potem pa... raje ne napišem. Mi grejo že zdej mravljinci po hrbtu.

Mi smo bili danes v Arboretumu (v spodnjem albumu je nekaj slikc) in je bilo ful super. Še Andraž je vso pot hodil, Urban je bil ful navdušen. Kako je samo opazoval vse okoli sebe. Ja ful se mu je dogajalo. Je pol brez težav zmazal ves lonček (korenje + jabolko + koruzni kosmiči).

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 295
3.5.2008 22:32:46   
skuštrana
Helou...

Evo nas iz sončnega in vročega Splita...Bilo je super.Slikce sledijo...ob priliki.Smo se kopali, sončili, delali potičke iz mivke..pravo poletje (brez gužveuser posted image user posted image )...

Naš mali je prebolel šesto bolezen ( šele kasneje sem si gor prišla, mama pa takauser posted image )..je imel 2 dni full visoko vročino, potem je bil en dan čist ok, no, potem je pa dobil izpuščaje...tako da, tudi to je za namiuser posted image

Ko berem koiko že vaši pojejo me kar glava boliuser posted image , mi ne bomo z našim tempom na takih količinah še par letuser posted image ..poje 5 žličk alnaturine kašice in malo več žličk hippove kašice od hruške...bi pa gospod cuzal kruh(ki ga seveda še ne sme), pa kisle kumarce, pa jogurte...skratka gospod želi odraslo hrano, tele dojenčkaste stvari so mu  čisto odveč...user posted image user posted image no, v glavnem mi smo bolj ko ne še vedno na zizi in par žličkah goste hrane in izgleda da bo tako dokler ne bo fant zrel kar za pasulj in golažuser posted image

Grem zdaj spat, sem kar utrujena..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 296
3.5.2008 22:46:39   
janja
micla - jaz merim količino hrane v lončku od Aventa, ki smo ga LJ dobile v P.
Jaz mam tud pospravljalne te dni. Ne vem, mene vsako pomlad zagrabi, pa bi sam pospravljala, pa pol navlake stran zmetala. No, zdaj imam razlog za pospravljanje. Sem morala spraznit kot na balkonu, ker čakam sušilca. Ja moj dragi mi je kupil sušilni stroj. Zdaj sem se v zadnjem mesecu že fajn zmodernizirala - nov fotkič, zdaj pa še sušilni stroj. user posted image Da ne bom vse na roko delala! Sej druge pa vse to že itak imate. Bi pa nujno rabila še pomivalni stroj, pa je menjava kuhinje prevelik zalogaj, pa za sabo potegne še pol stanovanja. V obstoječi ga pa nimam kam dati. GRRRR! Mam pa ekcem (alergična sem na čistilna sredstva - zanimivo ne!?) tako da moram vse delati v rokavicah.

Še današnji jedilnik:
zajtrk (danes bolj pozno, ker smo spali do 9h): Lino riž koruza z riževim mlekom
kosilo: kuhan korenček, jabolko in žlica koruznih kosmičev (cornflakes)
malica: Hipp hruške vilijamovke
večerja: Milupa 7 žit z mojim mlekom
Količine kot običajno. Sicer smo danes jedli bolj z rezervo. Je včeraj ob polnoči izbruhal vso večerjo. Pol je pa spal do 5h, ko sva se podojila in se zjutraj nato zbudil ob 9h. Danes je očitno že v redu, najbrž je šlo samo za enodnevno virozico. Upam.

lane31 -  tvoja pupica je pa prav luštkana (kot mami), pa vse ma na svojem mestu, nič ni predebela. Tista slikca s čevapčičem je pa res dobra.

Tiste k mate starejše otroke - mi mamo z našim Andražem zadnje čase take probleme. Sploh ne uboga, nagaja, kriči, se grdo obnaša. No, vsaj do Urbana se še lepo obnaša. V bistvu se obnaša kot da je on tudi še dojenček in potem ga mora moj nositi, zvečer noče spat, zunaj se mu ne da hoditi, če bi kaj rad dobi kar živčni zlom, če rečeš ne, noče pospravljati igrač.... Sploh ne vem, kako naj se pogovorim z njim. A ma katera kak predlog?

Ideje za sprehode - dejte mi svetovat, kje so kaki lepi enodnevni izleti. Da se da z vozičkom sprehajati, mogoče je kje še kako otroško igrišče, pa da greš potem lahko še nekaj pojest. Mi smo do sedaj prakticirali Bled (smo se danes premislili, ker je bila v tisto smer ful gužva na cesti), zato smo šli do Arboretuma.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 297
3.5.2008 23:03:44   
lane31
¸Micla.....super da ste zdravi ,noč se bo pa že porihtala,mogoče pa ji malo čaja daj ....pa ne se preveč jezit na možeka ,saj veš da na Marsu drugače razumejo zadeve in v dan pač ni vštet še večer user posted image

Janja vidim da ima Urban rad rožice....a niso hecni zdaj ko jih vse zanima in se vsemu čudijo user posted image

Skuštrana......kako je mali doživel pot dol.....ste šli z avtom ? Me zanima za poletje user posted image  ,komaj čakam ........pa slikice hitro user posted image  ........pa a veš da moja tudi ne mara preveč dojenčkastih jedi ,je prava gurmanka in moram vse prav začinit z zelišči da poje

Evo ta filmček sem vam tako želela pokazat......končno se ni ozirala na kamero in se ni pustila motiti ob kosilu.....mi je res toplo v srčku ko tako z veseljem poje kar mami pripravi ,vse do zadnje žličke .......tukaj je čisto v elementu user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=EiwgGO0kylM

Zdaj pa grem v krpe....nočko vsem

< Sporočilo je popravil lane31 -- 3.5.2008 23:04:17 >

te bom še tesneje

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 298
3.5.2008 23:06:03   
noa1
Dober večer!

Ja, tudi mi smo že domauser posted image , pol sem vas pa sedaj še par ur za nazaj brala (no...bolj preletela) in vmes pupo nosila okoli, da je zaspala. Imeli smo se super in moja pupa je cele dneve samo šarmirala, zvečer pa pridno vse nakodknadila. Včasih sem se že ustrašila, da nas bodo vljudno prosili, da zapustimo hoteluser posted image user posted image user posted image .

Jedla je pa ponavadi kar z nama ob zajtrku in večerji, sicer kupljene kašice, amapk so šle zeloooo v slast. In potem ji danes nisem dala nisem dala za jest GH pa je bil tak jok, da je kaj. Sem ji potem kosmiče naredila, da je pojedla ene štiri žličke in potem je bila zadovoljna.user posted image
Ajša je čez dan luksuz baby...resuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sva jo sedaj cel teden okoli vlačila in jebila res pridna. Je zajokala samo, ko je bila lačna ali paje bila planica že prepolna. Zvečer pa to postane čisto druga punčka, ki kar joka in joka in sploh noči zaspati, čeprav je zaspana, da jo kar meče.

Jaaa, pa kopali smo se...in je bilo super. Je rabila le prvič malo animacije in obroč (hvala Teka), da ni videla okoli veliko vode. Zadnji dan je že prav brcala, ko je želela kam prit.user posted image user posted image user posted image

Saj se ne bom sedaj vse spomnila, kaj ste napisale, pa da poskusim:

Lane31: ne ga srat....tvoja princeska je prava lepotička in niti slučajno ni debelinka. Kaj pa naj jaz rečemuser posted image , pa sva se, do pred enim mesecem, samo dojili. Pa jaz se ne sekiram za mojo pupo...imam raje tako...ker so mi user posted image  tako bogi ko potem kaj zbolijo in so že zaradi enega rahlega prehlada čisto shirani. Pa full lepi fimčki in slikice.user posted image user posted image    

Vsem slavljencem user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse zobke ( mi jih še zmerraj čakamo)
Vsem bolančkom user posted image user posted image , da se hitro pozdravite

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 299
3.5.2008 23:07:11   
lane31
Janja najbrž je ljubusumen....nimaš kaj veliko narest kot pa da mu daš še več časa......morda probaj imeti dan v tednu samo z njim ,pa je ati tisti dan z malim user posted image  

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?