pingi
|
Hej! Jernej - vse najboljše za polovičko! Naj ti zdaj hrana še bolj steče Včeraj smo jo mahnili na lepše - smo bili na Kofcah in se spet najedli dobrot (jota in sirovi oz. vanilijevi štruklji, njami!) Danes pa nečakinja praznuje 4 leta in imamo popoldne piknik. Hmmm, zadeva postaja resna - tudi jaz sem že pridobila nazaj 1kg... Kasija - sem prav z nekim veseljem prebrala tvojo klasifikacijo, ker je še kako resnična in zadeta v nulo Se vidi, da si bolj domača na tem področju Animiranje malega - ja, včasih je mission impossible Ne pomaga nič, razen, da ga okrog nosim in pleševa in pojeva, pa da gleda razne stvari po stanovanju (in se jih po možnosti dotika in tlači v usta, npr. daljince ipd.) Včasih pa se ful zamoti, ampak moram bit v bližini, da posredujem, če pride do nenadnega upada dobre volje ali če se slučajno prekucne. Aja, zdaj sploh noče več ležat. Samo še sedimo oz. kar je še boljše, stojimo Če ga hočem posest, kar stoji in ima čist trde nogice. Pri tebi je verjetno še malo težje, ker ti noče spat. In se potem samo stopnjuje utrujenost in zahtevnost po akciji oz. zabavi. No, midva zdaj že malo gledava knjigice, pa glasbo zelo rad posluša (disco, jugoslovanske , indijsko...) Nasploh mi je pa najbolj carsko, če je tudi možek doma in se potem še on ukvarja z njim. Ker takrat je mali čist drug človek - se mi zdi, da je prav srečen, ker ve, da ima na voljo oba starša GH - jaz mu za zajtrk največkrat skuham jabolko, zraven 3 suhe slive in potem še žlico ovsenih kosmičev. Za kosilo so raznorazne variante; včeraj smo imeli s seboj bučke in polento, predvčerajšnjim je jedel špagete z mesno-zelenjavno omako, včasih je krompir in korenček, zadnjič je poskusil tudi dušene kumare. Mu pa jaz zdaj večinoma pripravljam zelenjavo tako, da mu jo najprej malo prepražim na olivnem olju in potem zalijem z vodo, da se pokuha. Pa še komot zraven zakuhaš kaj drugega (polento, zvezdice-testenine, gres...) Popoldne je za malico včasih skuto s sadjem, včasih samo skuto, jogurt ali pa samo sadje (zmiksam več vrst - jabolko, hruška, banana, mango...) Zvečer pa mlečno kašico (zelo mu je všeč Bebivitina oves-jabolko, seveda poleg vanilijeve od DM-a ) Mi smo zelo hitro prišli na 4 obroke GH, sevda še nimamo čisto ustaljenega ritma in količine, pa joška seveda tudi dostikrat uleti vmes, ampak počasi pa gre Joj, sori, ker sem tolk napisala, ampak, ko sem začela mi je kar steklo... Aja, še tista porodna zgodba - mi je šlo res zelo na jok zraven... Preživite lep dan!
|