VANILI
|
helou! vzela sem si par minutk časa da vas preberem, medtem ko jem (hruško),potem pa zviz nazaj še pospravit; jutri bo Teo krščen, pa bo me l svojprvi žur kar doma, bomo zunaj pekli pa jedli in kakšno rekli (rima se ). Pa sem se spravila delat 4 vrste solat, sem mislila, mala malca,saj samo zmešaš pa je, ma vraga... ja danes smošli k župniku na neko kao generalko - mene je malo čudno pogledaval, ker ne hodil v cerkev, ampak se nisem sekirala, možu se je fajn zdelo, da krstimo Teotkovo ime, jaz pa nimam nič proti. Ampak mi smoprišli tja vsi4, smo mislili, da nam bo povedal, kako bo potekalo, pa je nalagal in nalagal, vse živo vpletel, da se mi je kar malo zameril... Pa tak širok se mi je zdel- nidelal problemov, ker pri poroki nisem mela birme, pa sem se vseeno cerkveno poročila, pa otroka sva že mela, pa tko... zdaj se mi je pa zdelo, da je kar malo posiljeval... no dobro, smo preživeli, razen Živa ki je skoraj umrla od dolgčasa in je danes prvič v življenju bila kaznovana, čeprav se mi je srce trgalo. Tam se je obnašala res obupno, cepetala, cvilkala, vzdihovala...No in za kazen je morala direkt v sobo, pospravit igrače, nič tv, samo stuširat in spat, pa en teden brez winx dvd-jev. ja, Teo pa je skos grulkal, potem sem ga vzela v naročje jaz in je našel gumb na jakni in na drugi strani zadrgo, ki jo je vozil gor-dol - to ga je tako zaposlilo, da je bil čist pridkan no sem se razpisala... pa saj ni treba brat, meni paše mal misli uredit. Ampak hruško sem pojdla... ma vseeno bom še mal tle včeraj smo preživeli čudovit dan, šli smo si ogledat kampe v okolici Umaga. Teo je il čist paf od vsega - morje, svež morski zrak... malo sem ga nosila v meitaju,malo je spal v vozičku... potemsmo se dobili s prijatelji v Kp, kjer smo šli jest - je čičal v vozičku in se ukvarjal z nogicami. Potem še na sprehod do Semedele - spet je bil ko bubica. Zlati moj fantek... edino domov grede je bil tako zaspan, da je revež točil krokodilje solze in zaspal šele par km do doma... gh - danes sem mu skuhala jabolko, pa sem se fejst zaj la, ker nisem pomislila,da je bolj kisla sorta. No,sem mu speštala in je delal tako kisle face, da sem umirala od smeha - se je pačil, učke zapiral,pa samo en uč pa potresaval se je.. ampak , pojedel je pa kar četrt, kljub vsemu!! kako naredite ve bolj sladko jabolko? A lahko kar s cimetom? Ali pač kupite bolj sladko sorto? janja - zdaj sem se pa spomnila,kajsem te hotla vprašat: ariževo mleko kar kupiš tisto v tetrapaku? Verjetno brez sladil, rez arome, brez vsega??a pol ga pogreješ?? zdaj pa da vidim, kaj ste napisale lepega...