|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
3.5.2008 23:15:38   
lane31
Hej Noa1 user posted image  welcome back user posted image  ....verjamem da bi raje ostala še par tednov tam, je čisto drugi svet na dopustih ko nihče nima nič za počet.....amerika user posted image
Ja saj imaš prav.....samo je drugače za dojene kot nedojene..........pravijo takouser posted image ....ma jaz sem itak čisto zaljubljena v mojo mišo ,ampak res mi grejo na k...c tisti ko mi skozi neki.....te pa privrejo na dan moje frustracije ,ker sem bila resnično zelo debel otrok in deležna vsega posmeha in žaljenja,pa tega svoji pupi nebi privoščila user posted image  zato se me dotaknejo besede kot so -o glej kaka debelinkica inpd user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 301
3.5.2008 23:20:14   
noa1
Da nadaljujem....sem rajši kar potrdila, da me ne bi ven vrglo.

Pandica: upam, da hitro dobiš internetuser posted image

Pingi: lepe fotke, pa tudi meni je full všeč tista, ko sta vidva slikana od zadaj

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 302
3.5.2008 23:20:53   
zala07
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Zala07, pa kakšne izpuščaje? A ima pikice ali ima kot lišaje-suho kožo? Kje pa - po celem telesu ali samo na tilniku?
Eni se včasih naredijo po tilniku, ker ji je kdaj prevroče - v lupinici ponavadi zašvica, čeprav jo slečem, preden jo dam v avto. Drugače ima pa lišaje po rokicah in obrazu in sem jo že naročila pri dermatologinji. Če je ne namažem vsaj 3x na dan(Melem kremica), se takoj poslabša.

sorry za zamudo, sem dobila obisk. Zala ima ppikice po tilniku in trebuhu? Pa kaj ta melem krema pomaga???

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 303
3.5.2008 23:23:06   
noa1
Lane31: glej, ti veš da je tvoja pupa zdrava in da je z njo vse vredu. Kaj pa drugi govorijo...saj zato pa imaš dve uhi. Pa ne se sekirat, res ni potrebno, ker je Aneta daleč od debelinke
Btw: smo se  kopali z Rušani, ki imajo malo pupo staro 8m in je moja soimenjakinja.user posted image user posted image user posted image  Se mi je tak fajn zdelo.user posted image user posted image user posted image Pa imeli so še eno starejšo punčko.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 304
3.5.2008 23:33:26   
micla
Ja to pa tudi mene zanima.....tiste, ki ste ble zdej za praznike kje na morju, pa ste imele kar nekaj vožnje z avtom, kako so vaši user posted image  to preživeli?

Mi smo bli zadnjič 3 ure v avtu, ko smo šli v Olimje - smo se še v LJ ustavli, sem samo jst skočila v mulerja. In je spala skoraj 2 ure skupaj, samo sem jo res nategovala zjutraj od 8 ko je vstala in smo ob 12,30 štartali in je v šusu zaspala, ker je res že padala potleh. No pol še eno urco, ko je bila budna se je pa lepo stopnjevalo. Najprej je blo še uredu, zadnjih 20 minut pa ni pomagala nobena igrača, petje, ploskanje.... Pa smo se ustavli, da sem  jo lih malo ven vzela, ma itak da ni kej dosti pomagalo, ker ko sem jo dala nazaj v lupinco je bil spet krik.  Aja...pa moj pametnjakovič namesto da bi mi kej pomagal, je cel cajt govoril naj jo pa ven vzamem, če vidim da nič ne pomaga. In bolj ko sem mu govorila, da tega ne bom NIKOLI počela, ker mi je primarna njena varnost, manj je štekal in da seveda kompliciram. So res čudna pravila na tem marsu, lane31 user posted image

Najbrž bo treba daljše odmore delat, pa prou ven iz avta....   Pište, kako je kej blo.

Pa še to.......našo v lupinci tako zakuha, da je prou mokra po hrbtu. Ja itak, če pa je stiropor noter. Pa res ne vem kaj narest da bi ji bilo bolj hladno. Ena kolegica mi je rekla, da je dajala brisačko okol vratu, da je vsaj pot vpijalo. Joj kaj bo poleti. Moja že zdej nori če ji je vroče. Pa zadnje čase mi kar neki histerično joče že na vožnji 5 km, ko noče bit v lupinci. Sem razmišljala, da zato ker jo vozim zadej-spredaj imam air bag pa bi ga mogla it izklopit. Samo ne vem, če ne bi raje vztrajala, ker itak pol v večjem stolčku se bo mogla zadej vozit. Edino takrat bo v smeri vožnje in me bo vidla, ko me zdej ne.

Mah...upam, da je samo trenutna muha in da bo kmalu mimo. Sej jok me ne moti, samo ona se tolko znervira od joka, da mi bruhne in se bojim, da se ne zaduši. 

< Sporočilo je popravil micla -- 3.5.2008 23:36:28 >

micla

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 305
3.5.2008 23:42:04   
noa1
Vožnja: naša sedi zmeraj zadaj, midva pa od spredaj. Načeloma ni problema in pot prespi ali pa se sama zamoti s kako igrači. Joka ko ji je prevroče ali pa je lačna. Takrat se ponavadi vstavimo, jo podojim, previjem, vzamem ven na roke in jo malo animiram. Postabek pa mora biti daljši, ker drugače začne takoj spet jokat (razen če je  bila samo lakota).
Do Opatije smo imeli en malo daljši postanek....sva se dojili, pa midva sva sendvič pojedla. Iz Opatije do Portoroža pa je celo pot prespala...sva pa naredila še malo ovinek in bilo kar nekaj vožnje. Danes pa je pot domov v celoti prespala. Se je začela oglašat (ni jokala) par minut pred ciljem.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 306
3.5.2008 23:47:15   
micla
Lane.....dve uhi so za to, da kar nam ni všeč prefiltriramo (al pa tudi ne) in spustimo skoz drugo ven.  Lepe ste obe stvojo pupo. user posted image   Meni je prou všeč, če dojenček lepo papca. Jst sm imela že takoj od rojstva  borbe z njo, sej veš. Pa še zdej, ko bo imela 7 mescov čez par dni, mi recimo mleko na flaško poje max 180. In še to samo zvečer, zjutraj pa samo 150.  Zdej se pa spomni, kdaj je tvoja že lepo jedla to količino.  Hvala bogu je z GH boljše, mi vsaj lepo je, čeprav tudi tega ne prou velikih količin. Ma očitno že dovolj kot rabi.

Smo pa pri 6 mescih imele 7.045g in 66,5cm.  Bom zdej pogledal na seznam, kako ste ble kej druge punce takrat.

zdej pa res nočko.

BTW...mojga še zdej ni nazaj. Pa je rekel da gre samo eno urco. user posted image

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 307
3.5.2008 23:59:17   
VANILI
helou!

vzela sem si par minutk časa da vas preberem, medtem ko jem (hruško),potem pa zviz nazaj še pospravit; jutri bo Teo krščen, pa bo me l svojprvi žur kar doma, bomo zunaj pekli pa jedli in  kakšno rekli (rima seuser posted image ). Pa sem se spravila delat 4 vrste solat, sem mislila, mala malca,saj samo zmešaš pa je, ma vraga...

ja danes smošli k župniku na neko kao generalko - mene je malo čudno pogledaval, ker ne hodil v cerkev, ampak se nisem sekirala, možu se je fajn zdelo, da krstimo Teotkovo ime, jaz pa nimam nič proti. Ampak mi smoprišli tja vsi4, smo mislili, da nam bo povedal, kako bo potekalo, pa je nalagal in nalagal, vse živo vpletel, da se mi je kar malo  zameril... Pa tak širok se mi je zdel- nidelal problemov, ker pri poroki nisem mela birme, pa sem se vseeno cerkveno poročila, pa otroka sva že mela, pa tko... zdaj se mi je pa zdelo, da je kar malo posiljeval... no dobro, smo preživeli, razen Živa ki je skoraj umrla od dolgčasa in je danes prvič v življenju bila kaznovana, čeprav se mi je srce trgalo. Tam se je obnašala res obupno, cepetala, cvilkala, vzdihovala...No in za kazen je morala direkt v sobo, pospravit igrače, nič tv, samo stuširat in spat, pa en teden brez winx dvd-jev.
ja, Teo pa je skos grulkal, potem sem ga vzela v naročje jaz in je našel gumb na jakni in na drugi strani zadrgo, ki jo je vozil gor-dol - to ga je tako zaposlilo, da je bil čist pridkanuser posted image

no sem se razpisala...
pa saj ni treba brat, meni paše mal misli uredit.

Ampak hruško sem pojdla...

ma vseeno bom še mal tleuser posted image

včeraj smo preživeli čudovit dan, šli smo si ogledat kampe v okolici Umaga. Teo je il čist paf od vsega - morje, svež morski zrak... malo sem ga  nosila v meitaju,malo je spal v vozičku... potemsmo se dobili s prijatelji v Kp, kjer smo šli jest - je čičal v vozičku in se ukvarjal z nogicami. Potem še na sprehod do Semedele - spet je bil ko bubica. Zlati moj fantek... edino domov grede je bil tako zaspan, da je revež točil krokodilje solze in zaspal šele par km do doma...

gh - danes sem mu skuhala jabolko, pa sem se fejst zajuser posted image la, ker nisem pomislila,da je bolj kisla sorta. No,sem mu speštala in je delal tako kisle face, da sem umirala od smeha - se je pačil, učke zapiral,pa samo en uč pa potresaval se je.. ampak , pojedel je pa kar četrt, kljub vsemu!! user posted image  kako naredite ve bolj sladko jabolko? A lahko kar s cimetom? Ali pač kupite bolj sladko sorto?

janja user posted image - zdaj sem se pa spomnila,kajsem te hotla vprašat: ariževo mleko kar kupiš tisto v tetrapaku? Verjetno brez sladil, rez arome, brez vsega??a pol ga pogreješ??

zdaj pa da vidim, kaj ste napisale lepega...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
4.5.2008 0:50:01   
janja
janja - zdaj sem se pa spomnila,kajsem te hotla vprašat: ariževo mleko kar kupiš tisto v tetrapaku? Verjetno brez sladil, rez arome, brez vsega??a pol ga pogreješ??

Ja, imajo pakunge po 1l. Men je tisti od Alnature (s kalcijem) kar v redu, pa še med najcenejšimi je. Nima nobenih dodatnih sladil, je brez laktoze, 100% naraven. Lahko ga uporabljaš pri kuhi ali peki. Jaz ga, ko delam kašico samo pogrejem.

Joj sem vam fouš, k ste tko uživale na morju. Saj mi smo tudi vsako leto šli, sicer k tašči v Novigrad. Letos pa je še en član več, pa je nastala v prikolici že gužva in smo rekli, da ne gremo. Pa še ne maram, da mi kdo diha za ovratnik. Moram v prihodnje raje rezervirat kak apartma, da gremo sami.

vanili - lepo se imejte na krstu jutri, pa kako slikico prosim.

lane31 - lep filmček. Aneta pa tako na široko odpira usta. Pridna. No, saj naš tudi, sam je bolj počasen. Glavno da poje.

Pa še en filmček naše tečke - takole zgleda: http://www.youtube.com/watch?v=CRuDTvi2la0

Pa lahko noč.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 309
4.5.2008 0:53:50   
VANILI
stolček za hranjenje: Teo ima enega fajn "babideal", prevleka ni čist umetna na otip, tako da ne zašvica takoj, pa se kar dobro not počuti.

kasija - ful si fajn napisala o tipih reakcij na dojenčkeuser posted image user posted image user posted image , jaz bom jutri imela karr združeni kategoriji 2v enem: vseobsegajoče vsevedne nasvetodajalceuser posted image  - moževo žlahto. In ni 3x za rečt, če bom neprespana bom mela tega dost in bom naredila tako sceno, da bo jojuser posted image . dobr, da Teo pokaže, kdaj ma dost in potem greva lepo papat noter.. si kar oddahneva oba...

janjauser posted image  - kuhanojabolko in banana- a banano dodaš pretlačenemu jabolku?

vrtnica 79 - lepo pozdravi Pandico!!!

lane31- svaka ti častuser posted image , sem si ogledala videoje od male pupe - a prideš še za mojo tastarejšo kaj skuhat??user posted image
user posted image aja, a ovsene kosmiče kaj  - prej zmočiš, jih pokuhaš, potem zmiksaš ali kako??

nova10-ka, ja porod pa naravna stvar-  meni so obax morali dodat umetne popadke. P sem se vprašala, kaj bi bilo, če bi rojevala nekje v divjini? Bi oba umrla?? Čudno. res. Pa sta zdrava otroka, pa vse ok, a porod - samo moji popadki niso bili dost močni.

A prideta sTjašo v četrtek?? Bo ji Teotek pokazal kakšno novo foro, ki jo je pošudiraluser posted image

rižev sluz: porkaš, zdaj pa vedi, nova10ka, ti ji to daješ. Kako pa to narediš?? Pa še to - sluz menda ni ok za jest, ker zasluzi organe... user posted image

mehurčca - eni ful lepo papa, pa moram rečt, da sem vidla, koliko vsega imate pod tv-jem... bo treba kmalu kam više zložituser posted image . Mi tudi moramo spraznit spodnje police... pa danes je že oskubil benjamina

animacijauser posted image : veliko ga animira sestrica, njo najbolj obrajta. Ko pride ona do njega, vsi drugi odpademo kot gumbi z gatuser posted image .  ko rabim mir, da kaj naredim (pristavim, počisitim... ), mu dam na tla mobitel ali daljinca, malo bolj stran od njega in potem se trudi na se ptretege, da bi se teh tehničnih predmetov dokopal. Če nič ne pomaga,ga pač vzamen v naročje in z njm dam perilo prat - gleda vrteči boben kot vkopan.. ali karkollli drugega, samo da se nosi. Sicer smo pa v obdobju, ko ga ne morem pustit nikjer več, ker se kar odplazi proč.

pingi - tud Teotu paše, ko smo vsi4 na postelji, kar gruli od sreče

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 310
4.5.2008 0:57:27   
janja
janja - kuhanojabolko in banana- a banano dodaš pretlačenemu jabolku?

Jaz ga kar zmiksam (lahko ga tudi pretlačiš) in dodam banano. Samo pazi, da ne dodaš banane prevročem jabolku, ker zakrkne (banana, se razume). Jaz sem enkrat tako naredila, pa pol ni hotel jesti.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 311
4.5.2008 0:59:21   
janja
Nč, zdej grem pa res spat. NOČKO user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 312
4.5.2008 1:06:09   
VANILI
šit, ura žeena, jaz pa še  nič pospravljeno...
janja, bova kakšno rekli na srečanju, Živa ma iste "izpade"

dolge vožnje - na pot zelozgodaj, še skoraj ponoči, ali ko je zaspan, da potem spi. Postanki, ko je vožnje veliko.

janja - haha, kako Urban brca, kot Teo, ko  ma dost vsega, še posebej zvečer ko mu plenico dajem gor- nemogoče!!

nič, moram nest še solate v klet, pa pospravit okoli, sem si pa roke do krvi spraškala, tako da sem spet za 2 dni pečenauser posted image

lepo nedeljo vsem!!!!!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.5.2008 9:36:28   
skuštrana
Dobro jutro!

Dolge vožnje - moji otroci so dobesedno rojeni v avtu, tako da s tem nimamo problemov. Že iz porodnišnice je potoval 1 uro, pa potem prva dolga pot mu je bila pri 1 m, ko smo šli iz Rijeke do Zg in bili tam cel dan(čakali potni list), potem pa do mene v Laško...Arsen spi, gleda okoli ali pa se zabava s kakšno igračko...Iz Splita do Ri (5ur) smo stali samo enkrat, ko je šel mož v trgovino po sokuser posted image
Je pa naš tudi cel moker v lupinico, bo treba kakšno bombažno prevleko nabavit da bo vsaj malo boljšeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 314
4.5.2008 9:43:07   
lane31
Jutro
Janja........ta tvoj Urban je pa taki srček da joj, pa kako se lepo posede user posted image
Vanili - ovsene kosmiče 1 jedilno žlico dam kuhat zraven sadja
Kasija......samo vstrajaj pri svojem, imaš totalno podporo oktoberk user posted image

Pa gremo.......kuhat spet
Lepo nedeljo.......in konec praznikov user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 315
4.5.2008 10:15:04   
Kasija
Dobro jutro!

Micla elian se tudi dere v avtu, da se ti meša, Suzanamai mi je predlagala, in deluje, da mu naštimam glasnejšo glasbo, Sicer pa ima naštimano tako glasno ropotajočo stvar iz nekih lešnikov in to ropotanje tudi pomaga. Ko ima pa enkrat zadosti pa ne pomaga nič več. Delam isto kot ti - vlečem stanje budnosti do konca in potem spi v avtu, če imam srečo.

Lane31 ja, škoda ker bo konec praznikov

Jaz sem šla pa včeraj in predvčerajšnjim peš do nove hiše - sem potem z na približno ocenila, da je to 12km.  Klaudia ti veš, kakšen podvig je to "skoraj" do tebe. Sva hodila 3 ure oz. sem hodila, elian se je vozil.  Sem bila prav vesela, da zmorem - sem se spomnila ne obdobje po rojstvu, ko je bilo 20 minut sprehoda cel napor.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 316
4.5.2008 12:32:29   
lane31
Teo....želim ti lep krst ,Vanili tebi pa, da vsi pridno pomlakcajo kar si tako pridno pripravljala user posted image  Sončka pa tako imate user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 317
4.5.2008 12:38:07   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Dobro jutro!

Jaz sem šla pa včeraj in predvčerajšnjim peš do nove hiše - sem potem z na približno ocenila, da je to 12km.  Klaudia ti veš, kakšen podvig je to "skoraj" do tebe. Sva hodila 3 ure oz. sem hodila, elian se je vozil.  Sem bila prav vesela, da zmorem - sem se spomnila ne obdobje po rojstvu, ko je bilo 20 minut sprehoda cel napor.

Vsi se nekam selite....me kar grabi user posted image  Si pa naredila turo......jaz pa sem včeraj samo cc 6 minut hodila z vozekom pred sabo , a po naklonu vsaj 40% in sem soraj dušo spustla , a barem namen je bil dosežen - zagotoviti vsaj 1h spanja malecki....ker ona pač več nebo spala čez dan nikjer kot v vozičku, pol pa je taka tečka ,očke take male ,spala pa ne bo ....in kaj češ pojdi ven jo pred kosilom uspavat ,pa pol še enkrat ob 16h .......a vaši zaspijo kaj doma ?

te bom še tesneje

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 318
4.5.2008 16:25:50   
valči
Zdravo!

lane 31,

najprej,tvoja hčera je super lepa in nič premočna,brez panike,tisti,ki pa to govorijo,pa pač rečejo zato,ker se pač nekaj spodobi rečt,ja tak to je,še posebej starejšiuser posted image
Je danes stara mama rekla obiskom;Naša Nina je fajn močna,ima debele bedrce,pa dve bradiciuser posted image user posted image !
Jaz sem skoraj počla od smeha.Ker naše dete je res drobižek,ki ima le 6500 gramovuser posted image Pa verjemite,da mi dosti poje,samo tudi kaka veliko,najmanj 3 krat na dan.Me je kar strah tehtanja pri P.
Pa vprašali si,lane 31,če spijo čez dan.-Ja,naša spi,dopoldne 2 uri,popoldne  pa 1.5 ure,enkrat,do dvakrat,brez vozeka,v posteljiuser posted image Pridna.

janja,taka faca ti je sine,podobno jezico imajo verjetno vsiuser posted image
VANILI,
lepo se imejte na krstu,lepo papajte,glede župnika je pa pri nas bilo huje,je še boter mogel bit zraven,pa več kot uro smo ga poslušali,sem se še in još prejezilauser posted image Eni pač komplicirajo,saj drugače je faca.

Evo,jok,grem,pa,pa

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 319
4.5.2008 17:21:39   
metkica1
Dan!
Prva dopustnica se je vrnila - Noa1 dobrodošla.

Micla mi smo se pozdraviliuser posted image user posted image super, da ste tudi ve v redu.
Zelo je fajn, da ste začele pisat jedilnike za naše škratke, ker ti včasih kar ideje zmanka. Sem se pa odločila, da moji pupi kosila ne bom več delala čisto posebej, ampak bom naše kosilo prilagodila njej, ker samega krompirja, korenčka in cvetače, pa teh bučk enostavno ne mara. Danes na primer sem ji zmiksala malo govedine, zalila z juho in dodala par njokecov in je vse pojedla.
zajtrk:lino riž + banana in jabolko.
malica: pol banane, keks, jabolka in skuta

Drugače pa nas zelo, zelo mučijo zobeki, samo en jok na jok. Upam, da čimprej pokuka. nič se je ne da potolažit, bogica.
Evo šibam spet jokuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 320
4.5.2008 17:36:10   
mama06
lane31 našemu rata, da zaspi noter. Večinoma spi pol ure do 45 minut. Ima pa tudi prebliske, predvsem, kadar kam gremo, da se odloči spat tudi dve ali več uruser posted image .

Noter spi tudi pri mojih starših in tudi pri tašči in tastu. Je vseeno ali je v vozičku ali doma, saj zadnje čase zna bit tudi v vozičku buden celo špuro. Mi je pa zadnjič zaspal celo v MTuser posted image

Vožnja v avtu - večinoma prespi ali pa je buden in se igra s kakšno igračo. Se pa kak dan najde, ko pač ni njegov in potem je malo nerganja, ampak nič hujšega. Se je že iz porodnišnice peljal domov 45 minutuser posted image

GH - očitno našemu dedcu paše jest popolne in je danes zmaazal banano + jabolko + korenčkov sok dobrih 60ml in se še podojil. To je bilo ob 16. uri in od takrat spi v najini posteljiuser posted image user posted image . To je sedaj skoraj uro in pol. Vmes sem mu samo šla 1x dat dudo, ker je zaspal brez nje.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 321
4.5.2008 17:36:11   
mama06
Dopustnice dobrodošle nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 322
4.5.2008 17:50:17   
metkica1
vožnja v avtu: tu pri nas ni problemov, jo imam spredaj na sedežu in veselo gleda na okoli, ko je res zaspana jo zmanjka in lepo zaspi, joka v avtu nikoli. Trkam...Tudi tavečja je bila ista, sva se zelo veliko prevozile tudi sedaj se. Ko je bila tavečja stara devet mesecev smo šli z avtom v Črno Goro, je celo pot 12 ur prespala, je pa res da smo šli ponoči. No danes to ne bi več prakticirala, ker mislim ,da je muka sedet v avtosedežu tako dolgo.user posted image
Vanili upam, da se imate krasno. Pa na slikce ne pozabi. Evo nas še krst čaka, sedaj v maju.

mama06: tudi meni je včeraj v mei taju zaspala, je tole res zakon stvar

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 323
4.5.2008 17:56:27   
metkica1
sem še hotela dodat, da pri nas ponoči poteka hranjenje na 2,5 ure.user posted image  Pri dveh mesecih mi je prespala noč oziroma jedla enkrat sedaj jema prvič nekje od 11- 12, naslednjič okoli treh, potem ob pol petih in nato še ob sedmih ali celo malo prej. Po hranjenu tudi vedno ne zaspi nazaj, čeprav jo niti ne jemljem iz posteljice in se je sposobna jokati tudi dolgo, to pripisujem zobkom.user posted image  Ker ne pomaga nič, če jo nosim dam čaj, v najino posteljo nič, tako da cartika za to ni.
mami pa je že kot mesečnik, ojoj.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 324
4.5.2008 18:53:38   
micla
user posted image user posted image user posted image  Joj punce, meni se bo zmešalo. Naša user posted image  je spet bogica. Mislim to ni res. Včeraj sva končale 10 dnevno kuro z AB in ponoči je bla že spet idrija in sem že slutla, da neki ne bo uredi. In kot začarano jo danes zjutraj po neprespani in prejokani noči potipam po desnem uhcu......znori in taki jok, da sem jo komaj umirila.  Zadnjič jo je bolelo levo. Zdej zgleda da je šlo še na drugo. Pa tko jo pazim. Sem kar žalostna. Jutri greva spet do P. Pa smo ble v začetku tedna na kontroli in sta bila oba uheca OK. Bom ji rekla naj ji pa kri pogleda, da ni kako sranje.    Kar solzne oči imam že cel dan. Se kar bojim kako bo ponoči. Ji bom kar svečko dala, če bo preveč hudo.   Sem klicala zdej v dežurno, pa je rekla da naj ne nadaljujem AB, ampak naj počakam do jutri kaj bo rekla P. Ja sej je logično,......... samo čudno, da je tako hitro v enem dnevu popustil AB.user posted image
O metkica1.....tudi jst sm že kot mesečnik. Pri nas tudi traja že dobrih 14 dni, da se non stop ponoči zbujamo tudi na 1-2 ure. Odkar je bla bolana je cela štala. Pa meni sploh noče jest, ko se zbudi. Samo čajček bi cuzala tko na dolgi rok in ko ji po 10 minutah vzamem flašo itak da je spet idrija.

Nič....jo grem božat in crtat.

user posted image  Aja, še to. prejle je klical moj tast mojga in rekel, če pridemo kej mimo in itak, da je moj rekel, da ne, ker jo spet boli uhce. In ta s prve zjavi...."ja peljte jo še enkrat v toplice"  Ma mislim, če ti njegovi niso upaljeni, pol tud ne vem kdo je. Ku mi grejo na kuser posted image .   Jih tudi slišat ne morem s temi njihovimi veleumnimi. user posted image

micla

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?