|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
4.5.2008 19:17:58   
vedra
Pozdravljene,

zala07 - tudi naš user posted image  ima spuščajčke - bolj hrapavo kožo - na mečih in pod koleni, ampak nič rdečo. Tako da mislim da to ni alergije, ne vem pa kaj bi to bilo - ko sva bila na zadnje pri P še tega ni imel in sedaj čakam in gledam kaj se bo s tem dogajalo...

metkica - za tolažbo - tudi naš Lan je pri dveh mesecih tako pridno prespal cele noči, da se je mami s tem tako hvalila, ni pa vedela da se bo to kaj kmalu spremenilo in sedaj jeva - (beri: se doji) ponoči vsaki dve uri, po 4. uri zjutraj pa do 7. ure pa vsako urouser posted image  
Včeraj pa je bila neka izjemna situacija - mogoče zobki - ko od 9. ure zvečer in do 6. zjutraj ni hotel jesti (pil je samo malo čaja), 2x po pol ure pa je bil vik in krik  .....zato prosim tiste ki že imaste zobke da malo poveste kakšne so bile reakcije preden ste ugledale zobke
user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.5.2008 19:26:33   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: vedra

zato prosim tiste ki že imaste zobke da malo poveste kakšne so bile reakcije preden ste ugledale zobke
user posted image

Noči so bile kriza. Smo se zbujali na uro, uro in pol in nonstop je visel na zizi. Kašne tri dni preden pa so pogledali ven, pa je bila noč en sam jok in stok.

Sedaj spet lepo spimo, ampak se spet nekaj dogaja in sumim, da prihajajo zg. zobki. Saj bo, samo vem, kako je hudo, ker se je meni in mojemu že mešalo od krize. Ko sva pa videla zobek, pa sva pozabila na vse.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.5.2008 19:31:14   
Kasija
lane31 popolnoma te razumem, žal user posted image  elian že od začetka spi res dolgo in trdno edino v vozičku. pozitivne posledice pa si odkrila že sama - fit mamauser posted image . doma, če že zaspi, spi zelo na kratko. Samo meni njegovo spanje v vozičku paše, ker je hudo biti na 30m2 cel dan in greva vsaj ven hodit cele ture. Je pa zoprno ko je dež.

vanili ste imeli lep krst? Povej nam kaj!

micla da se čimprej pozdravite user posted image  pa drugi bolanči tudi

metkica1 moj se je tudi neprestano zbujal ponoči, dojil in potem je prišel ven zobek /tega zobka je mamica težkoooo čakala user posted image

dopustnice dobodošle!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.5.2008 19:34:00   
Kasija
vedra ja, pa kričal je, ne jokal, tik pred zgornjimi zobki. spodnje sem pa recimo zatipala in šele tako opazila, ker sploh ni kazal nobenih znakov težav

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 329
4.5.2008 19:34:49   
micla
A mislite da je možno, da se pripravljajo tudi pri nas zgornji zobki in bolečina pač izžareva v uhece?

Ma sem glupa.....iščem samo neko tolažbo in razlago, ma zdej ko pomislim, pol če bi bila samo bolečina od zobkov, AB ne bi pomagal en klinc!

Sory, kar neki.....malo na glas razmišljam.  

Zdej sem jo dala malo spat, ker bo itak huda noč danes. user posted image

micla

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.5.2008 20:03:49   
metkica1
micla ne vem kaj naj ti rečem, tudi jaz upam da so pri vas zobeki na pohodu. Držita se in upam, da ti bo spala ponoči, pa user posted image za vaju

Evo moja mala je dobila popoldan malo vročine 37.5, je rdeča v obraz, oči rdeče, z noseka ji malo teče, slina tebe dobesedno v potokih, je zelo cmerava in vse tlači v usta.

Joj že joka šibamuser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.5.2008 20:07:35   
micla
metkica......zgleda da bova imele obe super noč. Se bova pa tipkale, če že ne bomo spali. Držim pesti, da se tudi tvoja kmalu pocajta.
user posted image  In če so ti hudičevi zobki, naj že enkrat pridejo ven. Kako je blo lepo, ko za spodnja dva niti vedla nisem.

micla

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 332
4.5.2008 20:14:35   
valči
micla,sočustvujem s tabo,resuser posted image ,ker ne vem,če si brala,naša je že 3 tedne bolna in vročina ji ne pade pod 37.5 vse te dni,od srede sva na antibiotikih,ker je fasala od vsega vnetje grla in žrelnice.kljub vsemu mi nina ni vredu,skoz jokava,.zvija jo po zdravilu,vročine nima pod to mejo,skoz na rokah...
zobki niso krivi,da je elena bolna,naša p. trdi,da ni to to.ko bolezen pride,je,ne glede na prihod zobkov

ne morem pisat ninauser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 333
4.5.2008 20:20:37   
micla
joj valči.....nisem brala, sem tko ene 15 strani v zaostanku. Ma kaj vi že 3 tedne na AB?
Kolk dolgo pa se to lahko jemlje? Najbrž ne v  nedogled. Še dobro da sta samo 2 uhci, razen če se bo to skoz izmenjavalo, pol smo pa pečeni. A ne da so prou bogeci ti naši otročki, ko jokajo in stokajo in veš, da jim nekaj fali in ne moreš narest kej dosti, razen da jih nosimo in crtamo kolkor hočejo.

Eno user posted image za vse nas bolančke, da čimprej pridemo k sebi.

micla

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 334
4.5.2008 20:22:31   
micla
Sem zdej bolš prebrala, da i§a ab šele od srede.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 335
4.5.2008 20:31:20   
mehurčica
Zala07, v mojem albumu "5-6" lahko pogledaš kako kožo ima. Tam, ko ji dajem z belo žličko za jest se malo vidi. Ti bom pa pokazala naslednjič na srečanju.
http://bubbles.moj-album.com/

Lane31
, kak Aneta lepo papca! Pa take veliiike žlice. Pridna pupa. Joj, ko bi Eni tak lepo jedla. Enkrat na par dni ji rata, drugače pa jo morem animirat, pa žličko držat pri ustih, pa žličko nagibat(različne finte morem probavat....ima vsakič kaj drugega raje),... Je pa danes zjutraj pojedla pol jabolke in tretjino banane. Sem oboje naribala na steklen ribežn od Suzanemai. Pa ji je bilo celo dobro.user posted image

Jabolka
kupim na tržnici in vedno prosim za sladka in sočna. Najraje kar tam probam. Ker ena so samo sladka in nič sočna - mi niso dobra. Kot da so brez okusa.

Noa1, kaj ti opisuješ mojo Eni ali svojo Ajšo?user posted image No, na srečo je Eni zvečer tudi med bolj tihimi. Komaj čakam da se spet kaj v parku vidimo! Jutri sicer dobim obisk, pol pa se lahko kaj zmenimo.

Štajerke SREDA PLANET TUŠ?

No, da vam povem kaj sem včeraj ušpičila mojemu, ko sem bila jezna nanj. Skrila sem mu vse spodnje gate!user posted image Sem tapravi user posted image babji, ne? Ma ne vem, če mu ne bi še teh vzela, ki jih ima gor, da bi šel brez v službo.user posted image user posted image user posted image Joj, kak se režim zaj......user posted image user posted image user posted image Samo upam, da ne bo pol mene kaki paketek čakal čez par dni.user posted image user posted image Sicer zelo redko pogledam BB, ampak sem se očitno malo nalezla.

No, zdaj vas morem pa malo zapustit. Ziher sem kaj ven spustila..... Bom jutri nadaljevala, ker danes verjetno ne bo več časa.

Pa-pa

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 336
4.5.2008 20:39:59   
mama06
Čer,

našemu se je pa hranjenje odprlo oz. vse se mu je zmešalo. Ko je popoldne pojedel 60ml jabolko+korenčkov sok+banana+dojenje, je čez 3 ure zmazal še 110ml riževih kosmičev + dojenje. No sedaj že spi. Zna presenečat.user posted image user posted image

Jutri bo pa sigurno imel spet postni danuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 337
4.5.2008 20:49:28   
lane31
Mehurčica pa kje jih ti pobiraš.....kuj gate si mu skrila user posted image user posted image user posted image user posted image  za dol past....zakaj pa ,če ni skrivnost ?

Micla.....te čisto razumem ,da je zadnje kar rabiš natolcevanje o tem kako neodgovorn starši smo user posted image  Veš si mislim da če nima vročine ji morda res lahko od zobkov tolče v uhe....pa a niso tudi vnetja uhic spremljevalni pojav zobkov....javi kako sta zrihtali pri zdravnici in čim bolj mirno noč user posted image

Spanje....moja se je odločila da bo spala 2 -krat po 1h ,pa še to v vozu ....aja in vozičkala se po 17h več ne bo ,je celo štalo naredila včeraj in danes v vozeku ,samo se danes nisem pustla ,sem jo vzela za 5 minut ven pol pa nazaj not....je probala protestirat a brezuspešno.....ma so brihteži ti naši
Aja slini se še huje - če je to sploh še mogoče....tiši si itak že skozi vse v usta ....tečka je že od nekdaj 1-krat dnevno user posted image ....dlesni pa enake ,lepe rdeče user posted image

Aha še to....smo jo dali v gugalnico user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=7g7MZhY-iF4

Zdaj pa grem.......tišina v hiši .....bo prav pasalo enga zapalit na balkonu....hb,da ni več zime user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 338
4.5.2008 20:53:37   
lane31
Ups jedilnik  9h flaška user posted image
                  11h -2 žlici sadne kašice
                  13h- kosilo -rižota iz bučk,korenčka,janeža,piščančka (oring porcija )
                 17,30h sadna kašica -jabolko+hruška+ banana+keks (po četrt vsakega sadja
                  20h flašika  

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 339
4.5.2008 21:01:07   
mama06
lane31 kaj te barve ****, ali si hotela ponosno poudarit, kako tvoja lepo dolgo spiuser posted image user posted image user posted image

Naš se je pa zbudil nekaj do osem in ker sva oba spala, je začel najrej enega, pa drugega inspet v istem vrstnem redu vlačit za rokave in cukat. Je preverjal, kerega po prej prebudil. In seveda je bila mama taprvauser posted image . Je dragi dejal, da je mislil, da ga hočem jaz zbudit in se zato ni zmenil za rukanje po roki. In ko odprem oči, me gledajo lepe velike modre, nasmejane okice, ki komaj čakajo, da ga stisnem in pocartamuser posted image . Ni lepšega od tega in prvo previjanje je vedno v postelji, da se po njem kar dalje cartav.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 340
4.5.2008 21:04:09   
mama06
Vprašanje - tiste, kateri otroci že imajo zobe. A vaši tudi tako grizejo žlico, ko jih hranite in rukajo z zobmi vanjo?

Aja, naš pa vedno spi pri prižgani TV brez glasa v spalniciuser posted image user posted image , dokler ne mineta vsaj 2 uri spanja, potem jo ugasnemuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 341
4.5.2008 21:18:52   
VANILI
helou!!
najprej da povem, kaj sem že včeraj ponoči natipkala, pa mi je računalnik javil, da je napaka, ko sem poslala - jasno, saj je moškega spola in moški držijo skupaj, torej za temo
moški kotiček: kot smo že ugotovile, da so moški z marsa, pa vam povem, da na marsu veljajo druge naravne zakonitosti kot na Zemlji. N primer, čas: ko reče moj "Pridem čez 5 minut", pride čez pol ure do eno uro. Torej, čas na marsu poteka relativno počasneje. Tudi prostor se drugače ukrivlja: ko reče:"Grem nahranit Juno!", ga zagledam skozi okno, čez valjda njegovih 5 minut (kolikor bi trajalo hranjenje psice), na koncu travnika, kjer ni Juna, ki je odaljena 20 m od stanovanja, ampak je daleč 100m. Torej, tako je pri nas. Še bi se dalo naštevat ampak potem bom spet visela gor do pol treh ponočuser posted image  .
No pa da ne bom samo šimfala, moram rečt, da se moj mož trudioziroma ima vgrajeno v soj marsovski sistem, da mora poskrbet za družino. Saj oba hodiva v službo, in oba skrbiva, ampak se mi zdi, da se njemu zdi, da mora naredit tako, da bo njegovi družini lepo. Pa ni nek seksist, pri nas doma on puca skrete, pa še kaj - nimava dela deljena na moško-žensko. Ne vem no, kar nekaj bluzim...

prejsem pospravlala ostanke solat v hladilnik in ker za eno ni bilo placa, v klet pa se mi ni dalo, sem se potrudla n jo pojedlauser posted image , no zdaj pa mam ko mi je malo slabo...

krst - je bilo ok, mi mamo tstega znanega (menda, tako pravijo) župnika Lampreta, ki je malo drugačen, dober retorik, zna privabit ljudi, da ga poslušajo. Teo je valjda ratal sredi krsta lačen in je začel: ammmammmammm, aaamammmmammm!user posted image  polpa je iz samega obupa zaspal. Bom potem dala par fotkic, da nas vidite.

pa da vidimo,kaj ste danes napisale...prej pa še t pošljem...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 342
4.5.2008 21:29:05   
zala07
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Zala07, v mojem albumu "5-6" lahko pogledaš kako kožo ima. Tam, ko ji dajem z belo žličko za jest se malo vidi. Ti bom pa pokazala naslednjič na srečanju.

mehurčica- hvala za slikico. ima moja mala podobno, vendar po celem telesu. finta je, da imajo po ličkah zaradi slinjenja, potelesu pa ne vem za kaj??user posted image user posted image user posted image

povejte mi kako vaši malo spijo cez dan, saj zala spi samo cca kako uro (2x po pol ure) - se mi zdi premalo

Neposredna povezava do sporočila: 343
4.5.2008 21:32:56   
zala07
vanili- super za krst. mi ga imamo 25, maja? kako dolgo približno traja??? povej mi, če ima tvoja botrca birmo ali obhajilo???

lane 31- super kako mala papcauser posted image user posted image user posted image . kako naredi kosilo? skuhaš riž in ostalo zelenjavo, pol pa spasiraš???
kaj pa tisto s keksom? al kekse naribaš???

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 344
4.5.2008 21:46:18   
janja
zala07 - naš tudi podnevi bolj malo spi. Mogoče 2x po pol ure do 1 uro. Ga pa prav vidim, kdaj je utrujen, ker postane ful tečen in noče biti ne v ležalniku, ne na tleh, ne v vozičku.

lane31 - tvoja pupa pa zelo uživa. Pa tko je cotkana. Kar za zmečkat.

vanili - se strinjam s tvojo teorijo iz marsa, ki velja za moške. Moj tudi pravi, samo nekaj dol skočim, sem čez 1 urco doma. No, pa mineta 2, 3 ure. Včasih se vprašam, ko gre v trgovino, če ni šel mogoče kar na njivo kaj pobrat, pa v hlev izbrat žival...
Lepo, da ste uživali na krstu. Slikce pa le daj gor, da si še drugi oči napasemo.

Današnji jedilnik:
zajtrk: kot ponavadi Lino riž koruza z riževim mlekom
malica: je zmanjkalo sadja, zato Alnatura hruška z borovnicami
dojenje
kosilo: krompir z brokolijem (smo ga zbruhali - pa ne da bi bil zanič, ampak ga očitno nekaj matra in se mu je v grlu zataknilo, pa je šlo vse ven - pa tko lepo je jedel)
dojenje
večerja: Milupa 7 žit z riževim mlekom

No, danes se bom pa kar odklopila, ker moram jutri bolj zgodaj vstati (opravki, pa še Andraža moram peljati v vrtec). Zato LAHKO NOČ vsem!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 345
4.5.2008 21:50:52   
mama06
Borovnice - imam jih v skrinji in me zanima, kdaj mu jih lahko skuham in dam za jest, da ga slučajno ne pobiksam???user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 346
4.5.2008 22:06:19   
VANILI
zala07 -hvala za podatke!

user posted image a ovseni kosmiči ne vsebujejo glutena? lane31 a ti jih vseeno kar daš? Al ste že prešaltali na gluten? Ja itak da, saj vi ste taglavniuser posted image

hvala za lepe želje za krst, res vreme nam je bilo naklonjeno - smo meli kar na dvorišču "pojedino", Teotek pa je bil taglavni v svojem poganjalcu - bom dala kako fotko gor. Pa ko sem ga prej po stanovanju vozila, se je kar smejal, ker je videl svet iz nove perspektive.

lane32 - spanje bebic: ma ni šans, da Teo zaspi sam od sebe, če ni v avtu ali vozičku! Zaspi še na joški, ampak ko ga odklopim, pa da je dan, se čez 5 minut zbudi. Če se voziček ustavi in če je zaspal pred 5 minutami - sto, se zbudi. Če pa hodim 20 minut, potem pa bo spal tudi če je voziček  na miru. No na morju pa mi je v mei taju zaspal. JOj kok je blo lepo. Samo sem mu podpirala glavico, potem pa sem jo položla na moj brsteči balkonuser posted image user posted image .

micla - eno veliiiko user posted image za tvojo user posted image , da ne bi bilo nič hudega in bo spet hitro dobro!! Vem,kakao ti je, saj mislim, da ni hujšega, kot če so otročki bolani. In če si neprespan, je vse toliko težje in hujše, energije  ni... No upam, da bo maj lep in topel in že enkrat pregglna te viruse in bakterije!!!
Glede tašč in tastov - ma naj se nekam zaletijo stakimi prfuser posted image imi izjavami. Naj vsak pred svojim pragom pometa, ma dost dela za cel lajf!!!

vedra - nič posebnega glede zobkov pri Teotu. Skos itak že od rojstva nekaj v ustka rine, mogoe edino to, da bolj ihtavo vse grize. To je vse. Ima pa že napihnjene dlesni poleg enkic, tako da mislim, da kmalu pokukajo še dvojkice. Starejša je pa pri vsakem zobku imela povišano temperaturo dan preden je zobek pokukal.

kasija - zdaj bi morala it pogledat, a sem žekaj o krstu napisala... no skoraj bi zamudili, ker se je ko je bil že zrihtan, pokakal (mrfiuser posted image ), drugač pa... gosti torej moja žlahta (mami, očka, brat s punco) in moževa števiiiiiilna, papcali so pridkano, očitnoje bilo ok, ker so bili - začuda - čist tiho, ko so jedli, sem se pa odločila, da tašči in svakinjama dam tvoje predalčke ljudi glede odnosov do dojenča. In še tok bom žleht, da jih bom vprašala, kje se najdejouser posted image

mama06 - no vidiš, kako se je vse obrnilo glede papanjauser posted image user posted image

lane31 - kok maš lepe lase!! A ti niso nič odpadali?? aneta pa tak cukrček!!!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 347
4.5.2008 22:15:15   
živa
Hoj!

Mi smo včeraj prišli z morja (je bilo fino user posted image ) in se danes aklimatizirali, ne preveč uspešno, moj večji gavnar nikakor ni hotel spati, pospravljati, ubogati ... je predvsem user posted image  kravžljal živčke user posted image . Mali je bil pa priden user posted image .

Nisem na tekočem z RR in očitno tudi ne bom, ker če grem nazaj brat, vas sploh ne bom dohitela user posted image . Hvala za čestitke malemu, to sem pa videla user posted image .

*kinnie*, oprosti, ker te na morju nisem povabila niti na kavo. Kar naprej je bilo nekaj, ali so mali spali ali smo imeli obiske. Sem se prišla v soboto poslovit, pa so mi vaši prijatelji rekli, da ste nekam šli. 

Uvajanje GH: gre pri nas strašno počasi, na polovični RD smo začeli s kašo od Babylove (tisto z dodano vanilijo), poje nekaj žličk, nato pa začne tepsti žlico user posted image . Danes sem mu dala malo korenja, pa je delal take grimase, kot bi mu dala pelin. Potem sem mu dala malo čežane, ki sem jo ravno skuhala za kosilo, to pa je raje pojedel, seveda nekaj žličk.   

Spanje: ponoči vedno slabše user posted image , na morju me je sprehajal na dve uri in hotel joško. Čez dan pa po novem najbolje spi v postelji in spi manjkrat dlje časa.

Nova10ka, ste že našli vrtec/varstvo?

Kasija, še enkrat hvala za nakup v Ikei!

A se v četrtek dobimo?

Če se kaj spomnim in še ne bom šla spat, pa pozneje napišem.

Lp,

živa

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 348
4.5.2008 22:16:18   
pingi
Čer!

Zdaj bo pa nastal naval, ko pridejo dopustniceuser posted image
Saj se hecam; sem prav vesela, da bo spet malo bolj živahno (poudarek na MALOuser posted image )

Prihod zobkov - bil tečkast ene dva tedna, potem pa puf, sta prišla.

Spanje čez dan - ponavadi 2x po uro in pol. Zato pa je nočno spanje dolgo max. 10 ur, prej 9 (se pravi, če gre spat ob 21h, je ponavadi ob 6h že buden)

Grizenje žlice - ja, itak. Grize pravzaprav vse, kar mu pride pod zobe. Tudi na lončku se poznajo sledi zobkov.

Vožnja z avtom - če je le malo zaspan, bo hitro zaspal. Ko pa je buden, pa odvisno; včasih se zamoti s kakšno zadevo, včasih pa bolje, da hitro nekje ustavimo in imamo "igralne urice", da se fant utrudi in potem spet lahko spiuser posted image
Če pa je lačen, ga pa zdaj lahko nahranim že kar med vožnjo (seveda ne takrat, ko se voziva samauser posted image )

Borovnice - naš jih je jedel pred dvema tednoma. Najprej v Hippovi kašici (jabolko+borovnice), potem pa še v skuti s podloženim sadjem. Mislim, da borovnice niso problematične. Edino ne vem, če ne zapirajo?user posted image
Vem pa, da čaj iz posušenih borovnic totalno zapirauser posted image

Ovseni kosmiči - jih nič ne kuham, ampak kar zmiksam skupaj s sadjem.
Ja, vsebujejo gluten.

Tudi jaz sem mislila zelo previdno uvajat GH, ampak sem po priporočilu P začela dajat kar vse po vrsti, ker v najinih družinah ni kakšnih alergij. Glutenske zadeve sem počakala do 6. meseca, mlečne (jogurt, skuta) pa sem tudi začela že pri 6 mes. Seveda v začetku vsega po malo.

Pa še današnji jedilnik:

Dojenje
Zajtrk: jabolko, 3 suhe slive, žlica ovsenih kosmičev
Dojenje pred dopoldanskim spanjem
Kosilo: krompir, brokoli, korenje, koleraba, govedina iz juhe (je pač nedeljauser posted image )
Dojenje pred pop. spanjem
Malica: pol hruške, pol jabolka, pol banane, malo manga in žlička pšeničnih otrobov
Večerja: mlečna kašica oves-jabolko
Pred spanjem dojenje

Aja, Jakata sem danes tudi prvič peljala na igrišče in se je gugal. Škoda, ker nisem vzela fotkičauser posted image
Bravo Anetauser posted image  Res je cortkana user posted image

Vsem bolnim pa user posted image , da bo čimprej minilo.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 349
4.5.2008 22:24:15   
VANILI
mama06 - ja Teo tud zgrabi z zobki žlico. Preizkuša, bi rekla. Čeprav danes ježez rokico zgrabil žlico in ko mu ne dam, se mu zdi, da je to igra "Zgrabi žlico, preden ti jo mami stlači v usta". In potem je valjda povsod ta kašica. no, nekaj pristane tudiv ustihuser posted image

zala07 - ma mi smo prišli samo na krst, prej pa je maša, pri nas je bil krst ob enajsti uri in ker je bilo 6user posted image  za krstit, je trajalo približno... hm... ma kakšne pol ure vse skupaj. Botra je kar svakinja, meni se zdi da ma vse te potrebne reči, sem si pa zapomnila, ko je en dan prej nekaj župnik razlagal, menda ne sme biti ločena?? ne vem pa sigurno, nisem tok v teh vodah...

mama07 - glih je prej ena napisala, da borovnice že po 6. mesecu!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?