VANILI
|
helou!! najprej da povem, kaj sem že včeraj ponoči natipkala, pa mi je računalnik javil, da je napaka, ko sem poslala - jasno, saj je moškega spola in moški držijo skupaj, torej za temo moški kotiček: kot smo že ugotovile, da so moški z marsa, pa vam povem, da na marsu veljajo druge naravne zakonitosti kot na Zemlji. N primer, čas: ko reče moj "Pridem čez 5 minut", pride čez pol ure do eno uro. Torej, čas na marsu poteka relativno počasneje. Tudi prostor se drugače ukrivlja: ko reče:"Grem nahranit Juno!", ga zagledam skozi okno, čez valjda njegovih 5 minut (kolikor bi trajalo hranjenje psice), na koncu travnika, kjer ni Juna, ki je odaljena 20 m od stanovanja, ampak je daleč 100m. Torej, tako je pri nas. Še bi se dalo naštevat ampak potem bom spet visela gor do pol treh ponoč . No pa da ne bom samo šimfala, moram rečt, da se moj mož trudioziroma ima vgrajeno v soj marsovski sistem, da mora poskrbet za družino. Saj oba hodiva v službo, in oba skrbiva, ampak se mi zdi, da se njemu zdi, da mora naredit tako, da bo njegovi družini lepo. Pa ni nek seksist, pri nas doma on puca skrete, pa še kaj - nimava dela deljena na moško-žensko. Ne vem no, kar nekaj bluzim... prejsem pospravlala ostanke solat v hladilnik in ker za eno ni bilo placa, v klet pa se mi ni dalo, sem se potrudla n jo pojedla , no zdaj pa mam ko mi je malo slabo... krst - je bilo ok, mi mamo tstega znanega (menda, tako pravijo) župnika Lampreta, ki je malo drugačen, dober retorik, zna privabit ljudi, da ga poslušajo. Teo je valjda ratal sredi krsta lačen in je začel: ammmammmammm, aaamammmmammm! polpa je iz samega obupa zaspal. Bom potem dala par fotkic, da nas vidite. pa da vidimo,kaj ste danes napisale...prej pa še t pošljem...