rumba
|
baja*, te čisto razumem glede dojenja. Ne bit žalostna! Res fajn, da se je Rene sam odstavil. Tako je najbolje za oba. Ti pa sedaj ne preveč iztiskat mleka, samo toliko da pritisk popusti, pa kake obkledke si daj gor in pod tuš, če bo potrebno. Kar se pa KM tiče, ga kamot začni uvajat. Najprej po malo, da vidiš, kako ga sprejme, pol pa kakro vama ustreza. kahlica: o njej še ne razmišljam. Hano sem začela postopno odvajati okoli 2 let in jo posedati na kahlico, takrat sej ji tudi prvič dala spodnje hlačke, pa je bilo itak po celem stanovanju polulano, še huje, kot bi imeli mladega kužka. Anej ni želel sedeti na kahlici do malo pred tretjim letom. Potlej se je pa kar čez noč odločil, da ne bo imel plenice, da je že velik in se ni nikoli polulal, ne podnevi ne ponoči. No, tako bom tudi z Julijo še kar lep čas počakala, da bom videla, kdaj je za akcijo. bačko, ful ti odsvetujem pojočo kahlico!!! Saj ko otrok začne lulati, se kahlica oglasi, kar ga prestraši (ali pa kako drugače preseneti) in zato curek zadrži in ni nujno, da bo res do konca lulal. To pa ful ni dobro. Ali pa bo vstala in mem polulala. Mi smo jo pri Hani takoj razmontirali, da ni več pela. madejka, , uredu smo. Prejle, ko ste klepetale, sem uspela za dve uri zaspati. Pa Maj!!! Evo, pa bo tvoj križ končno manj trpel. Ajvy, jaz sem tudi v klubu nizkopritiskačic. Jao, meni se kar vrti, ko je bolj deževen dan, bi lahko kar celi dan spala. V nosečnosti pa se je tudi meni malo povišal. Uau, očitna razlika v razpoloženju.
< Sporočilo je popravil rumba -- 12.6.2008 12:55:30 >
|