Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica HANA-upam da ti je 1. dan hitro minil pa še res je....včeraj se pol nisem uspela javit,ker sem potem ko smo prišli domov še zalavfala pomivalca,oprala stroj cunj in bila prisiljena zlikat...uffffff cunj -pol sem padla v horizontalo...sem imela uro naštimano malo pred 6...ampak mi ga je Hana sračkala in ob 5 ni mogla zaspat nazaj,dokler ji nisem dala v flaški vode..je bila tako žejna,drgač pa ona ne pije ponoči...sem bila zjutraj ko en robot,sem si oprala lase ,pripravila malico in kosilo za Hano ,kosilo za nas-vmes mi je zmankalo plina in pol pride malo čez 7 moj iz spalnice s Hano in reče potipaj jo--malo je preveč vroča..me je kr..pa ne ravno prvi dan..ker pa se mi je že mudilo,sem mu samo dala navodila in šla.sej služba je kr minila,me je pa,ko sem šla po hodniku do garderobe tako stisnilo pri duši in takoj so se mi vlile solze-še dobro,da ni bilo takrat nikogar--mislim da mi je takrat res kapnilo-konec je nekega čudovitega obdobja-sej sem se takoj pobrala in tud služba je minila,ko da sem bila samo par dni doma ne pa celo leto,ampak sem imela tako našponan dan,sem hitela iz službe,pa hitro pojedla juho-za drugo ni bilo več časa,pa v Ravne na pregled z Blažem,pa hitro še malo špecerije usput,pa takoj na roditeljski sestanek-sem kar na stopnicah glodala en rogljiček,so me ženske malo čudno postrani pogledovale-in tako do pol sedmih,ko sem končno lahko pocrkljala moje dete...kako mi je blo dolgčas,sem bila skoz z mislilmi z njo..njej gotovo ni bilo dolgčas..pa je bila vseeno vroča..pa je normalno jedla,pije pa res..veliko,glede na druge dni in prej je imela v ritki 39..sem ji dala svečko..zdaj pa jo tipam in opazujem.....in upam,da je samo kaj prehodnega...zdaj se poti,ni pa tako vroča...in spi...upam,da bo kaj boljša noč.....mi je pa toliko lažje,ko vidim,da nisem sama,da imam mojega ,ki se res trudi,čeprav je bajta skor v razsulu,ko pridem domov,predvsem pa da imam vas..sem se parkrat spomnila na vas med službo-ni kaj lepšega,ko si lahko neomejeno na razpolago svojemu otročku in ,kot sem rekla šefu...šele sedaj prav doživljam,kaj je biti mama in kako opazujem vsako malenkost,ki jo obvlada in osvoji...samo žal mi je,da tega nisem tako doživljala tudi pri Blažu..najbrž sem ga za marsikaj prikrajšala..oprosti mi sine,ker takrat še nisem znala biti taka mama,kot bi si zaslužil,upam,da nisem preveč zamudila --Hvala drage moje prijateljice,ne veste,kako ste mi olašale prvi dan in hvala za vse vzpodbudne besede,potrebovala sem jih,čeprav sem bila do zadnjega trenutka optimist Draga moja HANA-saj nimam besed -kar jokam zraven -ja to še vse nas čaka in ti si vse to imela za 1. dan