|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
13.5.2008 20:17:06   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Drage punce!
Koliko lepih verzov ste napisale in lepih želja! Se s Klemnom prav lepo zahvaljujeva. Današnji prosti dan sva pa maksimalno izkoristila predvsem za cartanje. Kolk je blo luštno...

Evo našega enoletnika! Saj skoraj ne morem verjet, da je res mimo že leto dni....

user posted image
Vauuuuu kakšen dečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
13.5.2008 20:21:04   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
HANA-upam da ti je 1. dan hitro miniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pa še res je....včeraj se pol nisem uspela javit,ker sem potem ko smo prišli domov  še zalavfala pomivalca,oprala stroj cunj in bila prisiljena zlikat...uffffff cunjuser posted image user posted image -pol sem padla v horizontalo...sem imela uro naštimano malo pred 6...ampak mi ga je Hana sračkala in ob 5 ni mogla zaspat nazaj,dokler ji nisem dala v flaški vode..je bila tako žejna,drgač pa ona ne pije ponoči...sem bila zjutraj ko en robot,sem si oprala lase ,pripravila malico in kosilo za Hano ,kosilo za nas-vmes mi je zmankalo plina in pol pride malo čez 7 moj iz spalnice s Hano in reče potipaj jo--malo je preveč vroča..me je kr..pa ne ravno prvi dan..ker pa se mi je že mudilo,sem mu samo dala navodila in šla.sej služba je kr minila,me je pa,ko sem šla po hodniku do garderobe tako stisnilo pri duši in takoj so se mi vlile solze-še dobro,da ni bilo takrat nikogar--mislim da mi je takrat res kapnilo-konec je nekega čudovitega obdobja-sej sem se takoj pobrala in tud služba je minila,ko da sem bila samo par dni doma ne pa celo leto,ampak sem imela tako našponan dan,sem hitela iz službe,pa hitro pojedla juho-za drugo ni bilo več časa,pa v Ravne na pregled z Blažem,pa hitro še malo špecerije usput,pa takoj na roditeljski sestanek-sem kar na stopnicah glodala en rogljiček,so me ženske malo čudno postrani pogledovale-in tako do pol sedmih,ko sem končno lahko pocrkljala moje dete...kako mi je blo dolgčas,sem bila skoz z mislilmi z njo..njej gotovo ni bilo dolgčas..pa je bila vseeno vroča..pa je normalno jedla,pije pa res..veliko,glede na druge dni in prej je imela v ritki 39..sem ji dala svečko..zdaj pa jo tipam in opazujem.....in upam,da je samo kaj prehodnega...zdaj se poti,ni pa tako vroča...in spi...upam,da bo kaj boljša noč.....mi je pa toliko lažje,ko vidim,da nisem sama,da imam mojega user posted image ,ki se res trudi,čeprav je bajta skor v razsulu,ko pridem domov,predvsem pa da imam vas..sem se parkrat spomnila na vas med službo-ni kaj lepšega,ko si lahko neomejeno na razpolago svojemu otročku in ,kot sem rekla šefu...šele sedaj prav doživljam,kaj je biti mama in kako opazujem vsako malenkost,ki jo obvlada in osvoji...samo žal mi je,da tega nisem tako doživljala tudi pri Blažu..najbrž sem ga za marsikaj prikrajšala..oprosti mi sine,ker takrat še nisem znala biti taka mama,kot bi si zaslužil,upam,da nisem preveč zamudilauser posted image user posted image --Hvala drage moje prijateljice,ne veste,kako ste mi olašale prvi dan in hvala za vse vzpodbudne besede,potrebovala sem jih,čeprav sem bila do zadnjega trenutka optimist

Draga moja HANA-saj nimam besed -kar jokam zraven user posted image -ja to še vse nas čaka in ti si vse to imela za 1. danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
13.5.2008 20:24:35   
Laubica
Punce moje drage -jaz sem takoo žalostna imam moža v bolnici-in to po čisti kozlarijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta z sinom neke kamne z ne vem čem tolkla in mu je en del kot grah velik padel v okouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu -je ni zgubil in vidi še tudi samo ima zadaj v očesu močne poškodbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -ga je angel varoval -ker ni hujšega

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
13.5.2008 21:07:47   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Kaj so pa špic pobi?
Dodi po slovensko se jim reče CINIJEuser posted image user posted image user posted image

Aha to mi je pa bolj znano...user posted image user posted image user posted image  

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
13.5.2008 21:22:03   
julci

Punce moje drage -jaz sem takoo žalostna imam moža v bolnici-in to po čisti kozlarijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta z sinom neke kamne z ne vem čem tolkla in mu je en del kot grah velik padel v okouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu -je ni zgubil in vidi še tudi samo ima zadaj v očesu močne poškodbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -ga je angel varoval -ker ni hujšega
Joj me je kr zmrazilo.Upam da ni kaj hujšega

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
13.5.2008 21:31:51   
Laubica
Jaz tudiuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
13.5.2008 21:33:26   
julci

IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Drage punce!
Koliko lepih verzov ste napisale in lepih želja! Se s Klemnom prav lepo zahvaljujeva. Današnji prosti dan sva pa maksimalno izkoristila predvsem za cartanje. Kolk je blo luštno...

Evo našega enoletnika! Saj skoraj ne morem verjet, da je res mimo že leto dni....

user posted image
Vauuuuu kakšen dečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klemen to se bojo punce še teple zate.Kakšen lepotec.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
13.5.2008 21:33:51   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...pa kaj je zdej to laubica???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...poročaj!!!!!!!!!!!...grem spat zdej,ker so me ti 4 dnevi ubiliuser posted image ...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
13.5.2008 21:34:47   
julci
Majrim kako je Neža,upam da je že boljš

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
13.5.2008 21:37:41   
majrim
zjutraj je bla še kriza,pop pa se je malo umirilo...je spravla vase tudi malo juhe,pa korenček...pa en frutek sem ji dala...nočem mlečnega,ker vse vrže venuser posted image ...naj se ji želodec malo privadi spet..pa da neha kašljat...sem ji dala svečko za katar...zgleda,da bo pomagalo...pa namazalo sem jo z balzamičnim gelomuser posted image
klemenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
13.5.2008 21:48:30   
mateyka
Laubica user posted image user posted image user posted image

stephany, tvoj Klemen ma pa toook zobov! user posted image user posted image
bi kr kake slike naše mule prpopala, pa mojo novo frizuro (sm bla pri frizerju danes), pa se mi ne da zdele z digitalca dol vlečt.. lenuška jaz user posted image ehh, bom jutr. khm - mogoče user posted image

oj, dodi , mam eno vprašanje - tlele na forumu ful žensk trdi, da bi dojenčki samo prvi mesec moral pasirano jest in potem samo še pretlačeno. in da je slabo za čeljust, če jim daješ dalj časa (zdej kaj je za njih dalj časa, ne vem). zanima me, kako je blo/je to pri tvojih otrocih - so vsi skozi isto radi jedli pretlačeno GH? ker zaenkrat naša pač ne je velik stvari, ki niso zmiksane namreč. počasi hodimo tja, ampak ene zadeve pa še miksam. a je to tok slabo?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
13.5.2008 22:01:59   
dodi
To je tako odvisno od otroka do otroka....
Menmi je en jedel pretlačeno in zraven koščke,spet drugi pa ne in sem mogla miksat...Nacetu določene stvari še zdaj zmiksam,pa bolj zaradi tega,da ne vidi not zelenjave,ki je ne mara...tako,da mu vse zelenjavne mineštre zmiksam in potem jih rad poje...če pa niso mu jih ne oddam.,..zdaj če je razvajen,je pač razvajen...
Mali dve pa jesta tudi samo pretlačeno...a Vida potem rada bruhne,če se ji kak košček ustavi,tako,da tudi njima še vedno veliko miksam...če delam narobe Bog pomagaj...pač delam in se sploh ne sekiram...poslušam svojega otroka in mislim,da je edino to tisto pravo...vsak pa naredi po svoje...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
13.5.2008 22:22:19   
julci
poslušam svojega otroka in mislim,da je edino to tisto pravo...vsak pa naredi po svoje...
Dodi in Mateyka s tem se čisto strinjam.

Moja mala tud določene stvari je zmiksane,ker če se ji kakšen košček zatakne vse zbruha in noče več jesti.Po drugi strani pa je kruh,krompir v kosu ,................čisto normalno.Najboljš da poslušaš Inaro pa vama bo lavfalo.Ker na druge se pa res ne moreš ozirat.Naj vama tekne zmiksano al tlačeno.user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
13.5.2008 22:56:03   
hanna1
Dober večer,pa sem končno doma-Hano sem kar v spanju podojila,ker flaške je čisto malo spila,še .4 dcl ne,je pa še naprej z vročino user posted image .sem se malo zanurala na šihtu,pa folk ne zastop,da jes tud rada grem ob uri domov,tako kot oni in mislijo,da jim moraš  bit na razpolago tako dolgo kot jim paše-ko jih šiša,se nardim kar gluho user posted image
Joj kaj se vam vse dogaja..majrim,Laubica,....samo,da mu porihtajo oko,pa nekaj časa bo moral kar precej pazit-pa to ni neumnost,je bolj smola,ker se ti take stvari zgodijo,ko jih sploh v sanjah ne pričakuješ,držim fige,da se vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image za Nežo,Timona in vse naše bolančke

Klemen,kakšen dobrovoljček si,pa kako lušten-je mamica res lahko ponosna na takega korenjaka-lepo se cartajta še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
14.5.2008 9:37:01   
stephany
Laubica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega moža! Tudi jaz upam, da ne bo kaj hujšega! Je imel pa res smolo.
Zate pa user posted image user posted image user posted image .

Malo neobičajna ura zame da sem na RR, a ne user posted image . Me je zjutraj klicala trenutna šefica (ta prava je v bolniški, ker ima rizično nosečnost, tretjo) in vprašala, če bi bila še danes doma, ker ni neke gužve na šihtu. Jih malo bode v nos moj star dopust, jih menda malo skrbi, kdaj ga bom pokoristila.
Sem pa nesla Klemna vseeno v varstvo za štiri ure, jaz pa pospravljam. Okna imam že umita, ostalo pa še sledi. Pridejo v nedeljo obiski, pa je treba malo uštimat. Bomo imeli tortico, naslednji vikend pa še piknik pri Klemnovem botru.

Mateyka - praviš, da ima Klemen veliko zobkov? Še vedno smo pri številki 6. Sedaj že tri mesece ni nobenega na spregled user posted image .
Glede hrane pa - tudi jaz mu kakšno meso še kar zmiksam, ker ga drugače ne spravi dol. Vsako nitko najde in jo daje iz ust. Eh, do šole bo že vse jedel...

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
14.5.2008 12:32:31   
Laubica
Mojemu možu so zdaj že 3x delali rengen ker se je 1. videlo kot da še ima tujek v očesu pol 2x pa da ga ni user posted image user posted image zdaj pa še čaka na pregled pol mi pa javi kaj bo dalje-upam da pride domov
Hvala vsem za lepe želje
ŠTEFKA-si pa pridna,moja tašča tudi že celo jutro puče-meni pa ni za ničuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
14.5.2008 13:17:01   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: viator

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Ej, sej sva skoraj sosedi,user posted image user posted image user posted image user posted image , ta je pa dobra. Jaz stanujem malo naprej, po Derčevi - zraven vrtca. 
Zoo je super, med vikendi zna biti gužva, med tednom je bolj mirno.

A vzameta sabo v ZOO še eno iz sicer drugega konca Ljubljane (Trnovo) a tudi še kar blizu ZOO user posted image

Veš, da...se moramo res zmenit.

ej KT, a si ti iz Trnovga? če maš v petek ob 11h čas, lahko uletiš v Šiško na kavo, če ni preveč daleč seveda - mava z viator "coffee meeting" user posted image user posted image pa če je še katera iz Lj. in ma cajt - vabljene user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
14.5.2008 13:21:10   
mateyka
za Nežo in Majrim user posted image
user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
14.5.2008 15:15:33   
dodi
Mateyka-kaj sem zamudila...od kdaj si ti v Ljublani in ne več na Švedskem...joj čist mi je ušlouser posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
14.5.2008 15:18:45   
natasaom
sem hotla sliko za klemna prpopat user posted image !
KLEMEN VSE NAJBOLJŠE ZATE!!sedaj se začnenjajo nagajivi dnevi-dobro jih izkoristi user posted image user posted image

mateyka sem brala o miksanju hrane..jaz sem hani tud pri 8 mes dala piščančje bedro v roke pa je ves meso poglodala user posted image .miksala ji pa nikoli nisem.samo naribala na stekleni ribežen al pa z unim za pire zmečkala.sicer pa vsaka po svoje dela..
jaz hani sedaj kaj zmiksam-da ne vidi kaj je v npr.juhici user posted image
jabolko je pa jedla narezano na krhlje tud kar zgodaj in ostalo sadje.
jaz sem mnenja,da čimmanj komplicirat-ker pol tud otrok ne komplicira.
drgač so mi pa danes službo ponudl-za stalno..upam,da me sprejmejo..pa hanča gre na počitnice jutri-do nedelje..zmešal se mi bo..al pa tud ne,ker imam ogromno dela na vrtu user posted image ..
no,tko....ostale zares lepo pozdravljam user posted image

juuuuulči!klicala sem te user posted image  

< Sporočilo je popravil natasaom -- 14.5.2008 15:30:05 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
14.5.2008 18:21:24   
viator
Čao punce,

jaz sem cele dneve zunaj. Včeraj sem srečala bivšega sošolca iz gimnazije...sva se malo načvekala ob kafetu. Me je pa opomnil..drugo leto bo 25 let odkar smo maturiraliuser posted image . Če to ni za depro...pol pa res ne vem. user posted image user posted image user posted image user posted image

Laubica...pišuka, kaj je zdej to zaena smola. user posted image user posted image user posted image zate in da bo vse OK. Tole je pa za možekauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Stephany, kapo dol - si pa pridna. Jaz se že kake 3 dni psihično pripravljam, da bom pospravila spalnico in cote, ampak me na srečo vedno kaj zmotiuser posted image user posted image user posted image .

Glede hrane - ne miksam, pretlačim z tistim čudom za pire - zelenjavo. Sadje z vilico - na manjše koščke. Riž - je že itak kar za jest, kake testenine pa tudi malo naseckam - odvisno katere so. Zaenkrat kar lepo je, edino ko kak kruh žveči, se ji rado zatakne...če prevelik kos vase zbaše.

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Ej, sej sva skoraj sosedi, , ta je pa dobra. Jaz stanujem malo naprej, po Derčevi - zraven vrtca. 
Zoo je super, med vikendi zna biti gužva, med tednom je bolj mirno.

A vzameta sabo v ZOO še eno iz sicer drugega konca Ljubljane (Trnovo) a tudi še kar blizu ZOO

Veš, da...se moramo res zmenit.

ej KT, a si ti iz Trnovga? če maš v petek ob 11h čas, lahko uletiš v Šiško na kavo, če ni preveč daleč seveda - mava z viator "coffee meeting" pa če je še katera iz Lj. in ma cajt - vabljene

Ja in najvažnejše - v petek sva z Mateyko zmenjeniuser posted image user posted image user posted image ..upam, KT, da se nama boš lahko pridružila. Fino, ne...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
14.5.2008 18:28:21   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Dober večer,pa sem končno doma-Hano sem kar v spanju podojila,ker flaške je čisto malo spila,še .4 dcl ne,je pa še naprej z vročino user posted image .sem se malo zanurala na šihtu,pa folk ne zastop,da jes tud rada grem ob uri domov,tako kot oni in mislijo,da jim moraš  bit na razpolago tako dolgo kot jim paše-ko jih šiša,se nardim kar gluho user posted image

Tako je prav, ti jih kar ignoriraj!!! Pa pejt domov, ko je konec šihta.

Upam, da je Hana boljša...pa Neža tudi...user posted image user posted image

Stephany - sem prej pozabla napisat..Klemen je cortek...pa še tako lepo ime ima...to bo gužva pri vaši hiši.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
14.5.2008 18:36:51   
Laubica
user posted image Naju poznate?Sem danes dobila po pošti od Boštjana nahrbtnik  in sva ga sprobala po našem gozdu je mali 1 uro zdržal in bil zadovoljen
Alarm-pridem nazaj

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
14.5.2008 19:43:31   
viator

user posted image Naju poznate?Sem danes dobila po pošti od Boštjana nahrbtnik  in sva ga sprobala po našem gozdu je mali 1 uro zdržal in bil zadovoljen
Alarm-pridem nazaj

Super, kak sta fletnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
14.5.2008 19:44:10   
dodi

Alarm-pridem nazaj

Super, kak sta fletnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Pod eno streho
Michonne RR

S kom živite?

S partnerjem in otroci (61%)

Z otroci (3%)

S partnerjem, otroci in svojimi starši (25%)

S partnerjem, otroci in njegovimi starši (11%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!