|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
14.5.2008 20:13:18   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

user posted image Naju poznate?Sem danes dobila po pošti od Boštjana nahrbtnik  in sva ga sprobala po našem gozdu je mali 1 uro zdržal in bil zadovoljen
Alarm-pridem nazaj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
14.5.2008 20:26:12   
Laubica
No ,no zdaj je že to prava galerija mojih slikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja zdaj še Duškico čakam da ga dobi čez 6 dni pol pa gremo 4 mamice v hribeuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
14.5.2008 20:28:20   
Laubica
drgač so mi pa danes službo ponudl-za stalno..upam,da me sprejmejo..pa hanča gre na počitnice jutri-do nedelje..zmešal se mi bo..al pa tud ne,ker imam ogromno dela na vrtu ..
no,tko....ostale zares lepo pozdravljam

NATAŠOM-ja super če so ti službo za stalno ponudliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HANA-pa naj kar gre si bo malo od mamice spočila(hecam se)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
14.5.2008 20:34:31   
viator

drgač so mi pa danes službo ponudl-za stalno..upam,da me sprejmejo..pa hanča gre na počitnice jutri-do nedelje..zmešal se mi bo..al pa tud ne,ker imam ogromno dela na vrtu ..
no,tko....ostale zares lepo pozdravljam

NATAŠOM-ja super če so ti službo za stalno ponudliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HANA-pa naj kar gre si bo malo od mamice spočila(hecam se)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image - to pa je velika stvar. Pa plača bo verjetno tudi boljša, kot preko javnih del.

Haha, ne bo se ti zmešalo brez Hanče....kak dan se čisto prileže..sej jih pogrešaš, jasno..ampak da je človek mal frej...user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
14.5.2008 20:35:36   
viator

No ,no zdaj je že to prava galerija mojih slikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja zdaj še Duškico čakam da ga dobi čez 6 dni pol pa gremo 4 mamice v hribeuser posted image

Nič hudga, sej je ful lepa fotka!!!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
14.5.2008 20:38:53   
Laubica
VIATOR-ti si Laro že nosla?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
14.5.2008 21:05:34   
viator

VIATOR-ti si Laro že nosla?

Ja, ampak ni omembe vredno. Za probo, max kakih 15 minut...ampak se mi zdi, da bi jo na kak manjši  kuceljl ahko prinesla. Za začetek imam v planu Rožnik, en mali hribček v Lj...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
14.5.2008 22:52:52   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: viator

...ampak se mi zdi, da bi jo na kak manjši  kuceljl ahko prinesla. Za začetek imam v planu Rožnik, en mali hribček v Lj...

user posted image user posted image user posted image Dober večer in kar lahko noč,sem tako zaspana,da že mižim user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
15.5.2008 6:29:36   
Laubica
Dobro jutro-da vam javim situacijo moža-Mož mora bit noter najmanj do petka-so mu včeraj 4x delali rendgen-je imel 1. dan močne krvavitve v ozadju in če se to ponovi lahko izgubi oko-zato ga imajo pod kontrolo-je pa včeraj ugotovil da je njegov doktor -njegov sošolec iz OŠ-tak da je v dobrih rokah
DANES PA IMAVA 9.OBLETNICO POROKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
15.5.2008 8:32:34   
julci

Dobro jutro-da vam javim situacijo moža-Mož mora bit noter najmanj do petka-so mu včeraj 4x delali rendgen-je imel 1. dan močne krvavitve v ozadju in če se to ponovi lahko izgubi oko-zato ga imajo pod kontrolo-je pa včeraj ugotovil da je njegov doktor -njegov sošolec iz OŠ-tak da je v dobrih rokah
DANES PA IMAVA 9.OBLETNICO POROKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laubica sam da je v dobrih rokah.
čestitke za 9 obletnico.Sta se pa isto leto ženla kot midva,sam da sva se avgusta.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
15.5.2008 9:00:46   
viator
Dobro jutro,

danes smo imeli pa veselico ponoči - Lara ima zabasan nos in se je zbujala glih na 5 minut, se mi zdi. Tako da sem danes mal zdelanauser posted image . Mah nič, tehle par noči, ko bo tole trajalo bom pa že zdržala...user posted image

Čestitam za obletnico!!!!

Je boljše da je not, pa da ga opazujejo...pa še sošolec se bo zavzel za njega. Boš videla, da bo vse OK. Ko bo pa doma, pa praznovanje!!user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
15.5.2008 10:08:09   
mateyka
danes smo imeli pa veselico ponoči - Lara ima zabasan nos in se je zbujala glih na 5 minut, se mi zdi. Tako da sem danes mal zdelana . Mah nič, tehle par noči, ko bo tole trajalo bom pa že zdržala...

haha, helou ponočnjakinja - mi smo mel podobne veselice. se je zbudila ob 4h in ni hotla nazaj zaspat, joooooj.. user posted image sm tud zombi dans.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
15.5.2008 11:20:02   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

danes smo imeli pa veselico ponoči - Lara ima zabasan nos in se je zbujala glih na 5 minut, se mi zdi. Tako da sem danes mal zdelana . Mah nič, tehle par noči, ko bo tole trajalo bom pa že zdržala...

haha, helou ponočnjakinja - mi smo mel podobne veselice. se je zbudila ob 4h in ni hotla nazaj zaspat, joooooj.. user posted image sm tud zombi dans.

user posted image user posted image user posted image user posted image -evo, zgleda da je neki v luftu. Zdejle pa seveda spi in si nabira moči za noč in nove podvige...user posted image .
Ej Housa sem uspela zloudat - tvoj link in DELA!!!!! Yessss!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
15.5.2008 13:39:39   
mateyka
user posted image user posted image user posted image user posted image -evo, zgleda da je neki v luftu. Zdejle pa seveda spi in si nabira moči za noč in nove podvige... .
Ej Housa sem uspela zloudat - tvoj link in DELA!!!!! Yessss!!

user posted image ejjj! naša tud hrka, user posted image mali - res se neki kuha.. user posted image kuuul, house go go go user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
15.5.2008 15:07:24   
neli99
dan ...

še nisem za nazaj brala .... obljubim da si bom čas vzela. mam pa nou internet ... zdej bomo probal tole preko mobitela ... za enkrat se mi ne zdi da bi bil kaj strašno hitrejši  user posted image ... upam da bo vsaj cenejši ...

zdej pa mojo princesko spravim spat, pa se oglasim ... pa pa user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
15.5.2008 19:30:59   
Laubica
user posted image

Evo tako je naš laubek danes na sprehodu spal

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 15.5.2008 20:51:56 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
15.5.2008 19:44:16   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Se vama kar pridružim -naš ima zdaj že 2 noči pestri-mu spodaj 2 zobka hkrati ven silita in ga mučiuser posted image
Najlepša hvala za čestitkeuser posted image
Jaz sem si pa našla družbo -zdaj smo 4 mariborčanke in hodimo na pohode-zdaj še samo v gozd pol pa v hribe -danes sva že bila 1.5 ure ,včeraj pa 1 uro in prav paše -so me pa danes ful noge bolele -ko nosim tako težouser posted image Danes je še Duškica dobila nahrbtnik tak da jurti gremo vse 4 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da bomo fit -za poletjeuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
15.5.2008 19:49:19   
smotka lonib
hojla!

sem ful v zaostanku gledev vaših debat, ker sva z Zalo skoraj cel dan zunaj. kadar sva notri pa kuham ali pa likam.

čestitke vsem, ki ste praznovaliuser posted image user posted image user posted image

Bolančkom želim čimprejšne okrevanjeuser posted image user posted image user posted image

Laubica!
čestitke za obletnico poroke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Midva pa v soboto praznujeva 11 let odkar sva poročena. greva v soboto na eno večerjo.

moram nehat

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
15.5.2008 20:01:23   
Laubica
LONIB-Zgublena a si še med namiuser posted image no lepo da si malo prišla pogledat,pa hvala za čestitke in tudi vama čestitam

< Sporočilo je popravil Laubica -- 15.5.2008 20:18:30 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
15.5.2008 21:01:42   
neli99
... moram sproti komentirati, ker bom kej pozabila....

hanna tako živo si opisovala prvi dan službe in vse to dogajanje okoli njega ... to je res prelomnica, ... in ko si napisala, da je konec nekega obdobja sem še jst čutila cmok v grlu ... user posted image   ... ja res bomo vse slej ko prej tu.

in klemen ... sem misila nate stefany cel ta teden in podoživljala kako je ko tvoj prvi otrok dopolni eno leto. ko se spomniš kako je bilo leto prej ... in kako se potem res začne popolnoma novo življenje ... klemen je res prisrčen na uni slikci user posted image  

čestitke obema user posted image user posted image user posted image

... kaj sem še spustila ... user posted image

laubica ... joj .... prosim poročaj, pa veliko stisnjenih pesti da ne bo nič predolgo in prehudo s tvojim možem. poročaj! user posted image

majrim ... ko ma kera bolne otročke se spomnim na mojo bogo nataško. pri nas so delovale domače arcnije, pa bimbi kapljice, pa gel za mazat, pa inhalacije, pa nos pucat ... joj samo matranje ... uno bruhanje  pa ... joj ...ko vidiš kako se otrok matra pa ne moreš nič kaj dosti ... upam da bo čim hitreje dobro. user posted image

julči ... a maš kak dober link o rožicah, urejanju vrta, da ne bom lih teb težila ... men je tašča prepustila gredico ob hiši, pa se moram izkazat user posted image  ...

a veste kaj ... tale mobi internet ni tako slab... sem lahko non stop priklopljena, to pa tut neki pomeni ... se zadere en malček, pa lahko takoj vse spustim in letim in ne rabim vse zapret in izklopit linije ...user posted image

zdej grem pa brat kar sem še zamudila user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
15.5.2008 21:07:29   
viator
Ojla, punce..

posadila sem (z Leino pomočjo) 12 vodenkuser posted image user posted image user posted image user posted image .Še dobro, da nimam več prostora..ker jaz nisem glih za rože. Julci, ti si tuki taglavnauser posted image user posted image user posted image
Čez par dni bom še baziliko, pa ostale začimbe posadila..

Laubica....user posted image user posted image user posted image , dobre ste. Pridne. To se bo na kondiciji poznalo. Zobkiuser posted image user posted image user posted image , čestitam.

Neli...živjo, lepo te je brat po dolgem času.

Mateyka...upam, da bo noč bolj mirna, jutri pa velja, a ne?user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
15.5.2008 21:13:27   
neli99
user posted image user posted image user posted image

user posted image

tuki pa službe al pa viroze razsajajo ... je ful zatišje. user posted image  nč pridne bodite.

a ja ... naša mala se je odločila da zdej bi pa ona jedla user posted image  ... je nekaj dni tako cmokala ko smo mi jedli, pa sva spet probali, pa je bla tokrat bolj za stvar. danes sva jedli banano s polento... sem komi nosila sproti v usta ... user posted image .

pa nosi cunce za 9m, in 1 leto ... smo jo mogli prestaviti v petrov avtozic, ker je prerasla lupinico user posted image  ... včasih moram na vešalih prav pogledat al je od petra bodi al od nataše, da ne bom narobe na kup zložila user posted image  ... tok rase ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
15.5.2008 21:26:58   
Laubica
Neliuser posted image user posted image user posted image user posted image tebe je vedno tako fajn brat-a tako pridno Nataška je-joj,joj naš pa 5-6 ž pol pa se obrne vstran in čaka zizouser posted image
Viator-nimamo še zob-samo 2 silita -je mali zdaj 1 uro tulil kot sirena -to je groznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
15.5.2008 22:03:34   
Laubica
Pol pa nič-tukaj postaja prav žalostno nikoli ni nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image lahko noč

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
15.5.2008 22:17:07   
viator

Neliuser posted image user posted image user posted image user posted image tebe je vedno tako fajn brat-a tako pridno Nataška je-joj,joj naš pa 5-6 ž pol pa se obrne vstran in čaka zizouser posted image
Viator-nimamo še zob-samo 2 silita -je mali zdaj 1 uro tulil kot sirena -to je groznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bogi, da ga to tolk matrauser posted image user posted image user posted image - samo da enkrat dlesen prebijeta pa bo boljše.

Evo, jaz sem si pa položnice pripravila, pa na klik sem se prijavila...pa nič...neki ne štima. Grrrrrr..glih zdej, ko imam mal časa.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Zasebni vrtec
Janci F

Ali ste pripravljeni dati svojega otroka v zasebni vrtec in koliko ste pripravljeni odšteti za vrtec otroka druge starostne skupine?

- Mojega otroka ne želim dati v zasebni vrtec (40%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 100-200€ (35%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 200-300€ (16%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 300-350€ (4%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti več kot 350€ (4%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!