|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
15.5.2008 22:19:35   
mateyka
Mateyka...upam, da bo noč bolj mirna, jutri pa velja, a ne? user posted image

ja seveda user posted image
ja Laubica res je, vam povem da so zobki - se je glih zdele zbudila in noro jokat in jamrat user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
15.5.2008 22:21:15   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Pol pa nič-tukaj postaja prav žalostno nikoli ni nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image lahko noč

Ja pišuka, tele službe..so nam dale vetra. Pa pozna se, daljši dnevi, več smo zunaj, pol pa zvečer ful za delat.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
15.5.2008 22:24:15   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Mateyka...upam, da bo noč bolj mirna, jutri pa velja, a ne? user posted image

ja seveda user posted image
ja Laubica res je, vam povem da so zobki - se je glih zdele zbudila in noro jokat in jamrat user posted image

Revčka, a tista zadeva za dlesni mazat kej nuca...en gel..zdejle se ne spomim kako se reče..al je bolj blažev žegen?
Pri nas bo verjetno tud veselica....zabasan nos....pa ne vem, a jaz tud neke zobe tipam tam v dlesni.
Mal zgodaj je to za moje punceuser posted image user posted image user posted image user posted image - sej ima šele 10 mesecevuser posted image - če bo dobila zobke, bo najhitrejša od vseh treh...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
15.5.2008 22:26:07   
dodi
Čer!

Samo toliko,da se javim...ni nobenega časa več.
Zjutraj jih spravim v šolo,potem hitim kaj naredit,pa v hlev,potem vstaneta mali...gremo ven,pa kosilo,pa delavci,pa iz šole,pa naloga,pa ko mali spet vstaneta  in pojesta gremo spet ven,pa k šmarnicam peljat,pa je tu večer,pa spravit spat,pa v hlev,pa likat,...in potem padem dol.....no tako,zamorila sem vas...lahko noč...user posted image user posted image user posted image

Moji dve dečvi zdaj " že" dva dni  spita...ker prej je bila živa groza...tudi po tri vasovalce sem imela v najini postelji in sem se mislila kar preselit v Nacetovo posteljo,ki pa je lepo samevala prazna...user posted image user posted image user posted image

Drugače se pa ves čas nekaj dogaja...delamo in kopljemo vse okrog-...noro...ta maj je za znoret...potem pa košnja...pol pa spet šola...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
15.5.2008 22:26:41   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

Midva pa v soboto praznujeva 11 let odkar sva poročena. greva v soboto na eno večerjo.

Čestitam!!!

Joj tele obletnice....sej boljš da neham računat....sej sem napisala drugo leto bo 25 let od mature, letos pa bova imela s soprogom...ohhh..17. obletnico....jaooo.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
15.5.2008 22:28:37   
viator
Dodi, pridni steuser posted image user posted image user posted image . Kako vam vse znese, kapo dol.
Grem jaz spet mal na Klik probat, če so kej uštimali...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
15.5.2008 23:09:36   
viator
Evo, sem se znebila denarjauser posted image user posted image - kaj hočemo. Zdej grem pa spat, ker že s tabelim gledam....
Lahko noč vsem skupaj!!!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
15.5.2008 23:10:49   
hanna1
...dober večer user posted image user posted image user posted image vsem,ki ste bile,ste ali pa še boste danes tu gor user posted image

čestitke vsem za obletnice,sem morala it gledat,kako dolgo smo pa že mi skupaj in piše ravno 16 let in 9 mesecev...koruzništva user posted image user posted image user posted image ..koliko šrota bo za krmo..pa vidim,da kr vse pridno sadite..julci,neli,viator,dodi itak...natasaom sploh ne utegne prit gor,pa čestitke za službo--fajn občutek,ko ti sami ponudijo službo...jes sem pa dons rekla šefu,da nisem nog na tomboli dobila,da bi za vsako pasjo figo ekstra mogla letet v trgovino..ma sam par mesecev več in veliko kil več user posted image ,kot jes naj se malo razgiba...sem pa ugotovila prejle,da je moji Hani zizi zvečer zakon..sem ravno prišla domov,ko se je prebudila,pa jo je Blaž kar vzel iz postelje,sem samo odvrgla torbico in jakno in jo šla podojit,se me je tako prjela,ko mali cek..se mi je tako vgnezdila v naročju in ko se je napila,sem jo položila v posteljo na bok ,me je samo še pogledala in zaspala.Flaška pa je danes 3 poskusni dan ostala nedotaknjena-je sploh noče-mleka mislimuser posted image --pa nč hudegamen je v užitek,ko jo lahk zvečer še stisnem k sebi,ko pridem iz službeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke,našiHani je pa vročina tako kot je prišla,tudi odšla-pojma nimam,ker nič ne kašlja,ne smrka-mogoče bo še kaj,pa bolše ,da ne user posted image

lepo spite user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
15.5.2008 23:11:57   
hanna1
..jes tud grem spat,ker mam tako slabe noči za sabo in ni nč popoldanske sieste ob maliki user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
16.5.2008 6:04:51   
julci
Jutro-lep sončen dan vsem skupaj.Juuuuuuuuuuuuuhuuuuuuu vikend  pred namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana a ni ga lepšega občutka ko prideš domo,pa se malika prilima na zize,pri nas je neki podobnega-bi zizala kr čez majcouser posted image ,pol pa malo pije malo lubčka,tolk je vesela ko me vidi.jaz pa cela okol ust mokra od svojga mleka.user posted image user posted image
Hana pa ve,da je mamin mlekec boljši od flaške.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
16.5.2008 7:11:25   
dodi
user posted image

Pri nas je ponoči že padal dež...user posted image user posted image  pa tako lepo je bilo na sončku.

Boli me prst ko sam user posted image  se mi je naredila obnohtnica in ne vem al  bom mogla k zdravniku...je vse rdeče,oteklo in boli,bog ne daj da se kam butnem...vidim vse zvezde....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
16.5.2008 8:59:39   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

user posted image

Pri nas je ponoči že padal dež...user posted image user posted image  pa tako lepo je bilo na sončku.

Boli me prst ko sam user posted image  se mi je naredila obnohtnica in ne vem al  bom mogla k zdravniku...je vse rdeče,oteklo in boli,bog ne daj da se kam butnem...vidim vse zvezde....

poskusi z alkoholnimi obkladki

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
16.5.2008 10:02:43   
mateyka
dodi probaj arniko v alkoholu, če maš ali lahko kje dobiš user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
16.5.2008 11:40:32   
neli99
dan user posted image

punce če sem tu gor, pa nič ne napišem, to pomeni da mam dva v naročju in ni govora, da bi kaj napisala, še berem komi user posted image  .... da ne bo kdo mislil da vas ignoriram ...

dodi, a to je tist k lahko rata vraščen noht? meni so samo enkrat vlekli dol noht ... pol sem pa rekla da nikol več ... vedno tako dolgo drezam, da se un noht sprosto in se ne vraste ... tut če boli ko svina ... nič ne pomaga drugega kot to, da zbrskam noht ven ... pa upam da ne boš predolgo boga user posted image

drugače se pa pridružujemo klubu pridelovalcev zobov ... evo nas, mala je sitna, ne spi in jokca ... ZOB bouser posted image  ... sem  že dala sirup, pa za vsak slučaj poslala še mojga v lekarno po un gel, če bo kaj nucal ...user posted image

zdej pa pečem kruh user posted image

pa pa ... mala še kar ne more zaspat ...user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
16.5.2008 14:46:34   
neli99
user posted image user posted image user posted image

a zdej ko pa jst internet posodobim, pa vse v službe in je tuki suša user posted image

sem ugotovila, da brzine sicer res ni, sem pa lahko cel dan gor in tok kot jst brskam, ne bom naklofala več kot za 1GB ...user posted image

sem že prečesala cel RR, pa MON ... tašča pa kuha user posted image  ... ne sej ne: jst sem pa kruh pekla, pa malčico uspavala ker so jo matral zobki ...

popoldne greva pa lumpat s ta malo user posted image  ... greva na srečanje LLL ... a je kera že kdaj bla na keremu? ... grem bolj tako za mal babjega čveka ... user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
16.5.2008 20:47:46   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drage moje partizanke!!!!
da vas pozdravim ....imejte se skrajno lepo....mi odhajamo za 14 dni...user posted image user posted image user posted image ...naš prvi dopust v trojeuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
16.5.2008 21:18:17   
stephany
Dober večer! Moje dete je zaspalo in ker verjetno ne bo dolgo, se na hitro javljam.
Pri nas smo imeli pa včeraj pestro. Popoldan je 3x bruhal, pa še pozno zvečer 1x. Ubožček mali. To je sedaj drugič, da je sploh bruhal, prej nikoli. Vročine ni imel, je pa spet začel malo kašljat in smrkat. Se je pa vročina pojavila danes, ampak zaenkrat zelo nizka - 37,2. Bom ponoči spremljala, če bo kaj naraščala. Je pa hudo, ker mali noče nič jesti, tokrat se še dojiti ne želi user posted image user posted image user posted image . Poizkušam mu dajati za piti kar se da pogosto, a večkrat sploh noče ust odpret.
Baje je na pohodu neka viroza z bruhanjem in drisko user posted image . Se pa spet nekaj vleče za ušeska, upam, da ni že spet vnetje. Če bo jutri še bolj slab, se bova šla v dežurno pokazat.
Prvo leto se je zelo slabo začelo...

Laubica - luštna sta s tvojim fantom! Pa pridna, da hodiš z njim. Pri nas nahrbtnik zaenkrat še čaka na boljše čase... Sem pa gledala ono sliko, ko dete spi. Ima neko dobro lego. Klemnu je pa glavo kar premetavalo sem in tja, ko je zadnjič zaspal med hojo.

IZVIRNO SPOROČILO: neli99
in klemen ... sem misila nate stefany cel ta teden in podoživljala kako je ko tvoj prvi otrok dopolni eno leto. ko se spomniš kako je bilo leto prej ... in kako se potem res začne popolnoma novo življenje ... klemen je res prisrčen na uni slikci user posted image   

Neli, se tudi jaz večkrat spomnim nate in na tvoja malčka, sploh kadar razmišljam o prihodnjem letu in tem, da bomo šli še po enega zamrznjenčka, pa kako bom potem zmogla z dvema (če bo seveda ratalo).

Majrim - čudovite in nepozabne prve počitnice v troje vam želim!

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
16.5.2008 21:56:24   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drage moje partizanke!!!!
da vas pozdravim ....imejte se skrajno lepo....mi odhajamo za 14 dni...user posted image user posted image user posted image ...naš prvi dopust v trojeuser posted image user posted image user posted image
Majrim maksimalno uživite lepe dopustniške dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
16.5.2008 21:58:29   
julci
Stephany bogi Klemen.Upam da ne bo kaj hujšega.Če ma boleče uhice se bo zdrznil če mu zadaj za uhico pritisneš,ker je boleče.user posted image user posted image user posted image user posted image zamirno noč in da bo hitro minlo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
16.5.2008 21:59:58   
julci
a zdej ko pa jst internet posodobim, pa vse v službe in je tuki suša
ja je pa res grozno zatišje.Bo treba loptopa nabavituser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
16.5.2008 22:01:18   
majrim
stephany....je viroza ja,to je imela moja...od petka ni jedla skoraj nič...samo pila  mleko,pa čaj...a vse je moglo bit toplo,če ne,ni dalal nič v usta.....smo včeraj dali kri in je potrdilo virozo..zato se ne sekiraj...potrudi se dat čimveč tekočine...bo minilo...neža je zgubila sigurno kilo...danes prvič,da mi je pojedla malo kaše...počasi,a upam,da bo šlo spet goruser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
16.5.2008 22:03:02   
julci
Pri nas ni nič novga,razen da je mala že 2 dni sitna ,non stop joče,pa sam na rokah bi bla.Mam na sumu zgornje dvojkice,ker je dlesen močno natečena.No saj cajt bi že bil da nema sam pri enkicah ostale.user posted image

Pa juuuuuuuuuuupii vikend je tukaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
16.5.2008 22:04:05   
julci

stephany....je viroza ja,to je imela moja...od petka ni jedla skoraj nič...samo pila  mleko,pa čaj...a vse je moglo bit toplo,če ne,ni dalal nič v usta.....smo včeraj dali kri in je potrdilo virozo..zato se ne sekiraj...potrudi se dat čimveč tekočine...bo minilo...neža je zgubila sigurno kilo...danes prvič,da mi je pojedla malo kaše...počasi,a upam,da bo šlo spet goruser posted image
Boš vidla kk hitro bo nadoknadla.Sam da je boljš.Kam, greste na dopust.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
16.5.2008 23:01:22   
viator

UŽIVAJTE, MAKSIMALNO!!!!!!!

Punce, jaz sem pa danes Mateyko spoznalauser posted image user posted image user posted image - sva se na kafetku dobili - to je ena full luštna, simpatična in zgovorna punca. In sva se tudi pofotkali z njenim aparatom, tako da bodo tudi slikeuser posted image user posted image .

Stephany - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - da bi se čimprej skopali iz tele bolezni.

Julci - če so pa dlesni natečene, potem pa ni kej, zobki bojo...

Lara je pa kar na suho mal sitna tele dni - no nosek ima zabasan....samo je boljše ponoči.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
16.5.2008 23:14:31   
julci
Julci - če so pa dlesni natečene, potem pa ni kej, zobki bojo...

Lara je pa kar na suho mal sitna tele dni - no nosek ima zabasan....samo je boljše ponoči.
pa še polna luna se bliža-je fajn kombinacija

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

oš polje
sarar

tisti, ki imate otroke v oš polje- ali ste zadovoljni?

da (50%)

ne (50%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!