hanna1
|
...dober večer vsem,ki ste bile,ste ali pa še boste danes tu gor čestitke vsem za obletnice,sem morala it gledat,kako dolgo smo pa že mi skupaj in piše ravno 16 let in 9 mesecev...koruzništva ..koliko šrota bo za krmo..pa vidim,da kr vse pridno sadite..julci,neli,viator,dodi itak...natasaom sploh ne utegne prit gor,pa čestitke za službo--fajn občutek,ko ti sami ponudijo službo...jes sem pa dons rekla šefu,da nisem nog na tomboli dobila,da bi za vsako pasjo figo ekstra mogla letet v trgovino..ma sam par mesecev več in veliko kil več ,kot jes naj se malo razgiba...sem pa ugotovila prejle,da je moji Hani zizi zvečer zakon..sem ravno prišla domov,ko se je prebudila,pa jo je Blaž kar vzel iz postelje,sem samo odvrgla torbico in jakno in jo šla podojit,se me je tako prjela,ko mali cek..se mi je tako vgnezdila v naročju in ko se je napila,sem jo položila v posteljo na bok ,me je samo še pogledala in zaspala.Flaška pa je danes 3 poskusni dan ostala nedotaknjena-je sploh noče-mleka mislim --pa nč hudegamen je v užitek,ko jo lahk zvečer še stisnem k sebi,ko pridem iz službe za vse bolančke,našiHani je pa vročina tako kot je prišla,tudi odšla-pojma nimam,ker nič ne kašlja,ne smrka-mogoče bo še kaj,pa bolše ,da ne lepo spite